Vanhoorne F

Contactgegevens Vanhoorne F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanhoorne F: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanhoorne F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kruisberg 7; 1120; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 268 24 78 (+32-02 268 24 78) 02 268 24 78 (+32-02 268 24 78)

Fax (fax): +32 (60) 281-31-69 +32 (60) 281-31-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanhoorne F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanhoorne F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanhoorne F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanhoorne F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanhoorne F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanhoorne F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanhoorne F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanhoorne F
Products information Vanhoorne F

BTW identificatienummer (tax): BE08611328125
Ondernemingsnummer: 2951995849
Hoofdstad (capital): 790,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 177,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Vanhoorne F zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanhoorne F
(Get full report from official database of BE for Vanhoorne F)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanhoorne F
Addition kinds of activities for Vanhoorne F

327200. Betonproducten, nec | Concrete products, nec
33120109. Distillaten, van chemische herwinningscokeovens | Distillates, from chemical recovery coke ovens
34449903. Koeltorens, plaatmetaal | Cooling towers, sheet metal
35310500. Schrapers, graders, rollers en dergelijke apparatuur | Scrapers, graders, rollers, and similar equipment
38450114. Otoscopen, electromedical | Otoscopes, electromedical
83610403. Rust thuis, met gezondheidszorg incidenteel | Rest home, with health care incidental

Werken bij Vanhoorne F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanhoorne F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanhoorne F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanhoorne F. Looking for open vacancies in other companies

  • KOELTECHNIEKER (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een opleiding koeltechniek genoten Europese erkenning/certificaat is een pluspunt Je bent op zoek naar een zeer afwisselende job Je kan koelinstallaties installeren en herstellen Je bent bereid productscholing te volgen Kan je nauwkeurig werken

  • Calculator (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf in Rijkevorsel zijn wij op zoek naar een calculator. Je hebt in deze functie 2 grote takenpakketten. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor calculaties voor dossiers (calculatie van volumes, kostprijs, transport). Je werkt hier nauw samen met de tekenaars en productie. Je hebt veel contact met de klanten en accountmanagers en helpt deze verder. Anderzijds heb je de verantwoordelijkheid over het meer administratieve luik, waarbij je instaat voor het invoeren van orders en offertes in het systeem. Ook hier heb je contact met klanten en accountmanagers om hen zo goed mogelijk verder te helpen voor orders, offertes, calculaties, etc.

  • Plooier/brander (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als PLOOIER/BRANDER? CNC machine bedienen is jouw gebied van expertise? Dan ben jij de plooier/brander die wij zoeken! Als plooier/brander ben je een primaire schakel bij het productieproces van machines die binnen de Internationale metaalsector worden gehanteerd. Jouw taken zijn het plooien en branden van stalen platen. Verder bedien je de rolbrug en sta je in voor het dagelijks onderhoud van de machine. Alsook het net en veilig houden van je werkplaats behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast steek je graag de handen uit de mouwen en kan je verder polyvalent ingeschakeld worden.

  • Huishoudhelden Boechout en Vremde. Solliciteer per sms!! (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) regio Damme, max. 20u per week (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 à 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende in regio Damme. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • VERKOOPSMEDEWERKER OPTICIEN (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de collega's zoeken we een verkoper/verkoopster om klanten te adviseren in de aankoop van monturen en zonnebrillen. De oogtest gebeurt door de collega-optometrist, de verkoopsmedewerker adviseert naar kleur en vorm van een passende bril. Het uitstallen van nieuwe brillen behoort ook tot je taken, en je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft.     Bedrijfsprofiel: Voor een gekende opticien in hartje Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte verkoopsmedewerker. Ben je modebewust, commercieel en is het je passie om klanten met het juiste advies te helpen, stuur dan snel je CV naar [email protected]!

  • Ingenieur (elektromechanica) NL/UK (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gevestigd in Waals-Brabant, is gespecialiseerd in de verkoop van pompen en kleppen van hoge kwaliteit, voor vele toepassingen op het gebied van industrie, energie, water, afvalwater en gebouwentechniek. Description - Voorbereiding van de technische aanbiedingen en bestellingen volgens de specificaties van de klant ; - Technisch toezicht en commerciële aanbiedingen ; - Werken in een team samen met de Sales Engineer ; - Coördinatie, verwerking en opvolging van de orders geplaatst in onze fabrieken. Keywords : Inside sales engineer, commerciële, hydraulica, resultaatgericht, teamplayer, pumps, pompen

  • Digital Marketeer (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Vaste Job

    Als Digital Marketeer in dit gezond bedrijf kom je terecht in een uitdagende functie waarin je de volledige online marketing verder mag uitbouwen. Weet jij dus van aanpakken en heb je kaas gegeten van de marketing trends? Dan is dit de uitdaging die jij zoekt! Wat zijn jouw taken? - Je zet een ijzersterk communicatieplan op poten - Je optimaliseert de webshop en weet precies hoe voor extra traffic te zorgen - Je bouwt sociale media kanalen uit en zorgt dat deze steeds up-to-date blijven - Je lanceert een YouTube kanaal en zorgt voor leuke content - Je schrijft blogs over sport, health en lifestyle die onze bezoekers doen terugkomen - Je maakt en verstuurt mailings - Je overtuigt klanten om mooie reviews te schrijven - Nieuwe ideeën voor marketingacties? Altijd welkom!

  • Psycholoog - Therapeut voor kinderen & jongeren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Arnica

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig psycholoog kom je terecht in een multidisciplinair team. Je zal samen of alleen in staan voor de therapeutische begeleiding van onze cliënten. Je werkt nauw samen met collega’s en verantwoordelijke om steeds de meest geschikte begeleiding te geven. Ook onderhoud je contact met verwijzers en het netwerk. Maar bovenal ben je uitstekend in je vakgebied en hou je ervan om in een hecht team te werken. Wat vragen we? Vereiste studies Master klinische psychologie Bachelor toegepaste psychologie Bijkomende psychotherapieopleiding of reeds bezig Gevraagde competenties: begeleiding van kinderen en jongeren (ook mogelijkheid om enkele volwassenen in begeleiding te nemen) therapeutische interventies/gesprekken kennis van cliëntgerichte therapie kennis van cognitieve gedragstherapie kennis van systeemtherapie samenwerken in multidisciplinair en integratief teamverband plannen en organiseren zelfstandig werken sociaal vaardig zijn nauwkeurig werken computervaardig Enige ervaring is vereist.

  • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Vorst (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Vorst (15u) met kans op uitbreiding. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren!

  • Keukenmedewerker Brussel (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Ben jij een gedreven keukenmedewerker? Ben je flexibel en werk je graag met voeding? Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag van 11:00-15:00 Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die voornamelijk tewerkgesteld zullen worden in het Brusselse. Je taken bestaan vooral uit het smeren van broodjes. Rijbewijs en auto is geen verplichting maar wel een voordeel.

Zoek naar antwoorden van Vanhoorne F in sociale netwerken
Look for responds of Vanhoorne F in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanhoorne F. Laat een reactie achter voor Vanhoorne F. Vanhoorne F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanhoorne F. Leave a respond for Vanhoorne F. Vanhoorne F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanhoorne F op de google maps. Adres en contacten Vanhoorne F
Location of Vanhoorne F on the google maps. Address and contacts of Vanhoorne F

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanhoorne F Vanhoorne F: PLANET METAMORFOSE | HAARATELIER MICHEL-DANIثL | ETINCO SA | MARIO MAELEGHEER | Kompen (De)

Other related companies as Vanhoorne F: PLANET METAMORFOSE | HAARATELIER MICHEL-DANIثL | ETINCO SA | MARIO MAELEGHEER | Kompen (De)

Vanhoorne F is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanhoorne F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08611328125. Het bedrijf Vanhoorne F bevindt zich op het adres: Kruisberg 7; 1120; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 790,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 177,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Vanhoorne F zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanhoorne F is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanhoorne F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanhoorne F, openstaande posities, locatie van Vanhoorne F op de kaart.

Vanhoorne F is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanhoorne F, company assigned to the tax number BE08611328125. The company Vanhoorne F is located at the address: Kruisberg 7; 1120; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 790,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 177,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Vanhoorne F were not found.
The main activity of Vanhoorne F is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanhoorne F is not available. You also can look at reviews of Vanhoorne F, open positions, location of Vanhoorne F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanhoorne F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanhoorne F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanhoorne F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanhoorne F, employees, financial statistics.