Vanhee M

Contactgegevens Vanhee M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanhee M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanhee M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Commerce 79; 7370; Dour (Elouges), België

Telefoon (phone): 065 65 97 49 (+32-065 65 97 49) 065 65 97 49 (+32-065 65 97 49)

Fax (fax): +32 (71) 280-43-94 +32 (71) 280-43-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanhee M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanhee M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanhee M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanhee M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanhee M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanhee M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanhee M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanhee M
Products information Vanhee M

BTW identificatienummer (tax): BE04123413085
Ondernemingsnummer: 6703826904
Hoofdstad (capital): 189,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 321,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Vanhee M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanhee M
(Get full report from official database of BE for Vanhee M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanhee M
Addition kinds of activities for Vanhee M

251102. Keuken en eetkamer meubels | Kitchen and dining room furniture
344300. Gemaakt plaatwerk (boilerwinkel) | Fabricated plate work (boiler shop)
22990306. Garen, specialiteit en nieuwigheid | Yarns, specialty and novelty
26759902. Cutouts, papier of karton: gemaakt van aangekochte materialen | Cutouts, paper or paperboard: made from purchased materials
28190913. Mangandioxide poeder, synthetisch | Manganese dioxide powder, synthetic
31610103. koffers | Suitcases

Werken bij Vanhee M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanhee M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanhee M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanhee M. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Support in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Service Support (M/V) voor een internationaal bedrijf actief in de medische sector. Onze klant is een multinational actief in de farmaceutische industrie en gelegen in Zaventem. Na de uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Customer Service Support heb je de volgende verantwoordelijkheden: Inkomende telefonische oproepen van klanten (apothekers) beantwoorden en hen professioneel te woord staan; De vraag van de klant overleggen met het Customer Service departement; Een antwoord formuleren en terugkoppelen naar de klant. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Helpdeskmedewerker regio Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als helpdeskmedewerker geef je technische ondersteuning aan de gebruikers van computers en informaticatoepassingen. Zowel voor hardware, algemene software als voor onze eigen programma’s. Je probeert daarbij in eerste instantie zelf een oplossing voor de klant te vinden, zorgt voor een gepaste doorverwijzing of, indien noodzakelijk, voor het sturen van een technieker ter plaatse. De probleemmeldingen of calls worden meestal telefonisch of per e-mail door de klant overgemaakt en telefonisch beantwoord.

  • Metser met ervaring (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een klant van ons die gevestigd is in regio Langemark is op dit moment op zoek naar een metser met ervaring. Je staat in voor metselwerken bij zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

  • Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis (M/F) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De finance afdeling van onze klant is dringend opzoek naar een administratief medewerker met boekhoudkundige kennis om hun team te vervoegen. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een toonaangevend distributeur gelegen op een filevrije locatie. Ze staan bekend om hun familiale cultuur en losse werkomgeving. Ze streven ernaar om hun werknemers op professioneel vlak bij te staan door verschillende opleidingen aan te bieden. Bovendien staan ze er ook voor bekend door het geven van goede work-life balance. Omschrijving Als Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis zijn jouw voornaamste taken: Crediteuren-beheer: de matching en inboeken van inkoopfacturen Telefonisch contact met leveranciers Het inboeken van bank verrichtingen Veelvuldig contact hebben met zowel externen als met collega's van de commerciële binnen- en buitendienst Het opvolgen van de mailboxen Verantwoordelijk voor de uitgaande post

  • Kraanman voor telescoopkraan (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen regio Ledegem zoeken we een kraanman voor het besturen van een telescoopkraan. Je staat in voor het bedienen van een telescoopkraan en montage van industriële en agrarische gebouwen.

  • HUISHOUDHULP Olen - direct VAST contract én maaltijdcheques (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • STUDENT(E) JBC LOCHRISTI zat en/of zondag (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: JBC

    Type: Studentenjob

    JE ZORGT MEE VOOR EEN ULTIEME KLANTEN BELEVING EN KLANTEN ERVARING BIJ JBC LOCHRISTI JE GENIET VAN HET GEVEN VAN FASHIONADVIES AAN ONZE KLANTEN VAN NATURE BEN JE VRIENDELIJK, NIEUWSGIERIG, EN KAN JE ZELFSTANDIG WERKEN. JE HEBT EEN PLANNING UITGEWERKT ZODAT JE STUDIE/WERK KAN COMBINEREN EN JE OP REGELMATIGE BASIS BESCHIKBAAR BENT.

  • Enthousiaste jobstudent weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste jobstudenten (m/v) die zich op regelmatige basis kunnen vrijmaken in het weekend. Je wordt tewerkgesteld in de keuken, de zaal of het restaurant en staat in voor: het voorbereiden van kinderfeestjes het klaarmaken van hapjes, frietjes, ... de afwas afruimen frigo's aanvullen opdienen in het restaurant ... Je werkt op zaterdag of zondag middag of avond (13 - 19h of 18 - 00h).

  • All round administratief bediende ( vast contract ) FT of 4/5 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOB FACTO

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende KMO regio Waregem zoeken wij een administratief bediende op de aankoopdienst. - Je staat de aankoop manager bij in zijn projecten . - Administratieve ondersteuning van de aankoopdossiers - Leveranciers contacteren om de bestellingen op te volgen . - Voorraadbeheer . De staat ook in voor de offerte opmaak en opvolging . Onderingave , telefonische contacten met de klanten , ... Deze functie is een doorgroeifunctie naar een volwaardige aankoop . ( prijzen onderhandelen , projecten beheren , prijzen vergelijken van de leveranciers , ...)

  • zelfstandige logopedist(e) (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK LIESBETH UVIN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde logopedist(e) die mij zou kunnen vervangen tijdens mijn zwangerschapsverlof. Je begeleidt kinderen met leerstoornissen & vertraagde spraak- en taalontwikkeling. De sessies gaan zowel door op school (overdag) als in het kabinet (vanaf late namiddag+avond). De verplaatsing naar de scholen beperkt zich binnen de gemeente Vlezenbeek. Deze verplaatsingen gebeuren wel best met de wagen.

  • Zelfstandige uitbater voor Hubiz treinstation Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Hubiz treinstation Blankenberge

  • Mesena zoekt: Freelance vertegenwoordiger(s) als bijverdienste - Vlaanderen (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: MESENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omdat ons nieuw concept héél goed gesmaakt wordt en we onze diensten over heel Vlaanderen willen lanceren zijn we op zoek naar enthousiaste vertegenwoordigers. We bieden onze diensten aan (huis)-artsen, tand-en dierenartsen, paramedische beroepen, ziekenhuizen en WZC. We zoeken een aantal vertegenwoordigers per provincie. Je vertegenwoordigt zowel onze Mesena diensten als onze Sarco beroepskleding. Je kan deze opdracht perfect aanvullen met iets anders of er een project van maken voor lang(ere) duur.

Zoek naar antwoorden van Vanhee M in sociale netwerken
Look for responds of Vanhee M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanhee M. Laat een reactie achter voor Vanhee M. Vanhee M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanhee M. Leave a respond for Vanhee M. Vanhee M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanhee M op de google maps. Adres en contacten Vanhee M
Location of Vanhee M on the google maps. Address and contacts of Vanhee M

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanhee M Vanhee M: V.C. RUVO | Claes B | Altek BVBA | B.C. W & L | FILIP JANSSENS

Other related companies as Vanhee M: V.C. RUVO | Claes B | Altek BVBA | B.C. W & L | FILIP JANSSENS

Vanhee M is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanhee M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04123413085. Het bedrijf Vanhee M bevindt zich op het adres: Rue du Commerce 79; 7370; Dour (Elouges). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 189,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 321,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Vanhee M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanhee M is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanhee M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanhee M, openstaande posities, locatie van Vanhee M op de kaart.

Vanhee M is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanhee M, company assigned to the tax number BE04123413085. The company Vanhee M is located at the address: Rue du Commerce 79; 7370; Dour (Elouges). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 189,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 321,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Vanhee M were not found.
The main activity of Vanhee M is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanhee M is not available. You also can look at reviews of Vanhee M, open positions, location of Vanhee M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanhee M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanhee M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanhee M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanhee M, employees, financial statistics.