Vander Motten Luc

Contactgegevens Vander Motten Luc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vander Motten Luc: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vander Motten Luc

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Carl Requette 1 Box 3; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean), België

Telefoon (phone): 02 465 15 80 (+32-02 465 15 80) 02 465 15 80 (+32-02 465 15 80)

Fax (fax): +32 (14) 894-46-25 +32 (14) 894-46-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vander Motten Luc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vander Motten Luc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vander Motten Luc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vander Motten Luc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vander Motten Luc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vander Motten Luc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vander Motten Luc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vander Motten Luc
Products information Vander Motten Luc

BTW identificatienummer (tax): BE02557312011
Ondernemingsnummer: 5886993408
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 792,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Vander Motten Luc zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vander Motten Luc
(Get full report from official database of BE for Vander Motten Luc)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vander Motten Luc
Addition kinds of activities for Vander Motten Luc

349201. Vloeistofkrachtkleppen voor vliegtuigen | Fluid power valves for aircraft
737299. Voorverpakte software, nec | Prepackaged software, nec
22730505. Tapijten: gedraaid papier, gras, riet, kokos, sisal, jute, enz. | Rugs: twisted paper, grass, reed, coir, sisal, jute, etc.
27520403. Speelkaarten, gelithografeerd | Playing cards, lithographed
28430102. Gesulfineerde oliën, vetten of vetten | Sulfonated oils, fats, or greases
32920501. Conduits, asbestcement | Conduits, asbestos cement
34839902. Artillerie schelpen, meer dan 30 mm. | Artillery shells, over 30 mm.
35770200. Keyboard-apparatuur, behalve drives | Key-tape equipment, except drives
38220303. Koelthermostaten | Refrigeration thermostats
51229903. Medische rubberen goederen | Medical rubber goods

Werken bij Vander Motten Luc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vander Motten Luc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vander Motten Luc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vander Motten Luc. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanieker in regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Elektromechanieker (m/v) in de regio van Asse bestaat je takenpakket voornamelijk uit: Assembleren & stralen van metalen machine-onderdelen. Bevestigen van elektrische kabels aan de machine-onderdelen op de machineparken

  • Commercieel assistent (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Oostrozebeke zijn wij op zoek naar een sales assistant. Je zal de commerciële buitendienst ondersteunen. Bovendien plan je de afspraken in voor de vertegenwoordigers. Je zal instaan voor het dagelijks beheer van het adressenbestand. Je zal actief op zoek gaan naar nieuwe klanten en je bent niet bang om te bellen. Bovendien zal je de showroom klaarmaken indien er klanten komen. Je zal instaan voor de Waalse & de Franse markt.

  • Mechanieker (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning. Voor hun atelier te Zelzate, zijn we op zoek naar mechaniekers. • algemeen onderhoud productielijnen, pompen, kleppen... in atelier of on site bij klanten • oplossen elektrische en mechanische storingen • vervangen mechanische onderdelen • uitvoeren preventieve controles • vervangen pneumatische en hydraulische onderdelen

  • CNC Draaier-Frezer (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als CNC Draaier-Frezer zal je de volgende taken uitoefenen: je zal instaan voor het werken met verschillende metaalbewerkingmachines je zal aanpassingen moeten voorzien tijdens de montage en klein seriewerk je kan overweg met conventioneel en CNC gestuurde machines je zal instaan voor het maken van kleine en totaal andere onderdelen montage & demontage behoort ook tot je takenpakket

  • Huishoudhulp Zoersel/Schilde24u/week (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jonge gastgezinnen wonende te Zoersel en Schilde zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 24u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Huishoudhulp M/V regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.000 huishoudhulpen bijna 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Mogelijke taken: wassen en strijken naaiwerkjes bereiden van maaltijden schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen

  • Student (m/v) Verkoop (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in de regio van Tielt gaan we op zoek naar een student om te helpen in het communieseizoen. Je bent enkele dagen vrij tijdens de Kerstvakantie en de weekends in januari, ook op zondag! Eventueel de zondagvoormiddag vrij.

  • Elektromechanieker - Bachelor - Regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma in de regio van Deinze is AGO Technics op zoek naar uitvoerend elektromecanieker (bachelor) . Als elektromecanieker word je all round ingezet op de preventieve en curatieve taken van het onderhoudsteam. Je functie: Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud. Doordat jij het aanspreekpunt bent op vlak van machines en infrastructuur, zorg je ervoor dat je ten alle tijde op de hoogte bent van de stand van zaken omtrent al dan niet geplande onderhoudswerken. Als er zich storingen voordoen, probeer je zo snel mogelijk ter plekke te gaan om zo eventueel samen met een collega-technieker, een oplossing te zoeken. Je zoekt gericht oplossingen op zowel mechanisch als elektrisch vlak. Je brengt verbeteringen aan waar nodig.

  • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

  • ADVISEUR ROND ENERGIE EN KLIMAAT MET BREDE INTERESSE IN POLITIEK (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Jouw taken: Je maakt deel uit van het team Energie & Klimaat en verleent sectorbedrijven actief advies over de relevante wet- en regelgeving inzake energie en klimaat. Je ontwikkelt ook, in samenwerking met je collega-experten, onderbouwde standpunten op de beleidsdomeinen energie en klimaat om zo de belangen van de Belgische chemie en life sciences te behartigen bij regionale, federale en Europese overheden. Je volgt de totstandkoming en implementatie van nieuwe Europese, nationale en regionale wetgevingen betreffende energie en klimaat zeer nauw op. Hierbij heb je in het bijzonder aandacht voor de impact hiervan op de bedrijven in de chemie en life sciences. Je bouwt expertise op door grondige analyse en sythese van relevante informatie uit beleidsdocumenten, wetenschappelijke studies, academisch onderzoek, bedrijfseconomisch nieuws, enz. Je werkt onderbouwde en maatschappelijk verantwoorde standpunten en visienota's uit, die gebaseerd zijn op geverifieerde feiten en cijfers. Deze kennis deel je met sectorbedrijven en externen (beleidsmakers, zusterfederaties, Europese koepelorganisatie, …). Je communiceert sectorale standpunten op een respectvolle manier en onderhoudt constructieve relaties met alle relevante stakeholders (bedrijven, (sector)federaties, administraties, politieke kabinetten, ngo’s, ...). Bedrijfsprofiel: Onze klant (federatie) groepeert Belgische bedrijven, actief in de chemische industrie, kunststoffen en life sciences (biotech en farma). Ze vertegenwoordigen en verdedigen de belangen van deze ondernemingen bij de federale en regionale regeringen en overheden, de media en de sociaal-economische partners in België. Zij zijn dringend op zoek naar een Adviseur Energie en Klimaat.

  • Service Elektricien voor machinebouw - bachelor of A2 met ervaring (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je installeert nieuwe elektrische industriële installaties. Dit omvat schakelkasten, PLC-sturingen, sterktestroomaansluitingen, ... vanaf de opbouw in het atelier, via de aansluitingen op de werf tot de uiteindelijke oplevering van de installatie. Bij interesse in koeltechnieken, kan je hiervoor een bijscholing volgen en doorgroeien op termijn tot service technieken hierin.

  • Administratief Bediende bij een Bouwbedrijf (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

    Als bediende bouw behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zorgt in eerste instantie voor ondersteuning voor correcte calculatie van diverse projecten en zorgt voor een volledige informatieoverdracht naar de projectleiding en de aankoopdienst. Je bestudeert lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en de werfvoorbereiding. Je staat in voor het berekenen van een correcte kostprijs, op basis van de gegevens die je hiertoe verzameld hebt. Je doet de voorbereiding van zowel administratieve en operationele zaken en daardoor zorg je ervoor dat alle facetten van het project soepel verlopen. Je werkt voornamelijk vanuit het hoofdkantoor.   Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de renovatie van sociale woningbouwcomplexen en de modernisering van appartementen voor verschillende huisvestingsmaatschappijen. Hun projecten zijn vooral lopende in Antwerpen en Brussel.

Zoek naar antwoorden van Vander Motten Luc in sociale netwerken
Look for responds of Vander Motten Luc in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vander Motten Luc. Laat een reactie achter voor Vander Motten Luc. Vander Motten Luc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vander Motten Luc. Leave a respond for Vander Motten Luc. Vander Motten Luc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vander Motten Luc op de google maps. Adres en contacten Vander Motten Luc
Location of Vander Motten Luc on the google maps. Address and contacts of Vander Motten Luc

Andere gerelateerde bedrijven als come Vander Motten Luc Vander Motten Luc: Vercauteren Zen | PآTISSERIE GRENSON | FUTURUM | Het Seinhuis | FR. ENSCH

Other related companies as Vander Motten Luc: Vercauteren Zen | PآTISSERIE GRENSON | FUTURUM | Het Seinhuis | FR. ENSCH

Vander Motten Luc is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vander Motten Luc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02557312011. Het bedrijf Vander Motten Luc bevindt zich op het adres: Avenue Carl Requette 1 Box 3; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 792,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Vander Motten Luc zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vander Motten Luc is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vander Motten Luc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vander Motten Luc, openstaande posities, locatie van Vander Motten Luc op de kaart.

Vander Motten Luc is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vander Motten Luc, company assigned to the tax number BE02557312011. The company Vander Motten Luc is located at the address: Avenue Carl Requette 1 Box 3; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 792,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Vander Motten Luc were not found.
The main activity of Vander Motten Luc is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Vander Motten Luc is not available. You also can look at reviews of Vander Motten Luc, open positions, location of Vander Motten Luc on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vander Motten Luc, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vander Motten Luc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vander Motten Luc, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vander Motten Luc, employees, financial statistics.