Van Neste G

Contactgegevens Van Neste G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Neste G: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Neste G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ottogracht 24; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 225 72 18 (+32-09 225 72 18) 09 225 72 18 (+32-09 225 72 18)

Fax (fax): +32 (71) 633-16-82 +32 (71) 633-16-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Neste G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Neste G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Neste G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Neste G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Neste G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Neste G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Neste G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Neste G
Products information Van Neste G

BTW identificatienummer (tax): BE05285766601
Ondernemingsnummer: 4289031982
Hoofdstad (capital): 529,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 427,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Van Neste G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Neste G
(Get full report from official database of BE for Van Neste G)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Neste G
Addition kinds of activities for Van Neste G

353203. Crushing, pulveriseren en screening apparatuur | Crushing, pulverizing, and screening equipment
20660101. Chocolademelk | Chocolate liquor
22530302. Bedjassen, breien | Bedjackets, knit
22980102. Kabel, vezel | Cable, fiber
34940104. Stoomuitrusting en specialiteiten | Steam fittings and specialties
38250211. Functiegeneratoren | Function generators
59470102. Ballonwinkels | Balloon shops
80110521. Sportgeneeskunde specialist, arts | Sports medicine specialist, physician

Werken bij Van Neste G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Neste G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Neste G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Neste G. Looking for open vacancies in other companies

 • 2 TIJDELIJK BEDIENDEN MET KENNIS DUITS (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een internationaal voedingsbedrijf regio groot Kortrijk, zijn wij op zoek naar 2 tijdelijke krachten op customer service met kennis Duits. Er zijn 2 opties: - klachtenopvolging op customer service, opdracht van 3 maanden (met mogelijks verlenging van nog eens 3 maanden) - tijdelijke ondersteuning DUITSE markt, tot eind maart.

 • Tekenaar/ontwerper (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Talentus Brugge

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als tekenaar ben je voor 40% verantwoordelijk voor het projectwerk. Hierbij sta je in voor de specifieke vragen van de klant en pas je de gerichte aanpassingen toe. Daarnaast besteed je 40% van de tijd aan het updaten en het verder opvolgen van bestaande machines 20% wordt dan besteed aan het ontwerpen van nieuwe machines. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

 • Huishoudhulp Ravels - Weelde (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: 'T PLANKSKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

 • Enthousiaste Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Maldegem (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Jobstudent verkoop (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: t-interim Turnhout

  Type: Studentenjob

  Jouw taak bestaat uit volgende zaken: De winkel op orde houden; Het opvouwen van kledij; Kassawerk indien het drukker is; De winkel proper houden; Stocktelling; Rekken aanvullen; etc. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationale speler in de verkoop van kleding en accessoires. 

 • Jobstudent weekends (NL/FR) (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een klant van ons gevestigd regio Rekkem, gaan wij op zoek naar een JOBSTUDENT VERKOOP voor in de weekends. Dit gedurende het schooljaar.

 • Studentenjob (m/v) te De Panne (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: HUNKEMOLLER

  Type: Studentenjob

  Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

 • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: Run4Medical

  Type: Studentenjob

  Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

 • Chauffeur Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: COMFORT ENERGY

  Type: Vaste Job

  Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

 • Project Engineer (Regio Maaseik-Bree)

  Regio: Regio Maaseik-Bree

  Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

  Type: Vaste Job

  Uitwerken van een kwalitatief ontwerp en detailtekening van de projectvraag conform de wetgeving, geldende constructiecodes en vooropgestelde contractbepalingen en dit in nauw contact met onze klanten. Garant staan voor een goed idee en lay-out Instaan voor de opmaak van stuklijsten voor de nodige aankoopbehoeften om de productie van het ontwerp te garanderen. Je maakt calculaties en berekent welke materialen nodig zijn, besteld moeten worden,.. Ondersteuning bieden aan de werkplaats tijdens engineeringstraject en constructiefase van het project (vb. bijstand rond de opmaak van procedures en technische documenten, opvolgen en bijsturen van de ontwerpen in productie) Je bent tevens verantwoordelijk voor het technisch klantendossier met de nodige certificaten.

 • Werfleider Bouwprojecten (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: Virtus Select

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor: - een professionele ondersteuning aan de projectleider - een goed contact met de projectleider, collega's, leveranciers, onderaannemers en klant - de planning en de organisatie op de werf (werven) in West -en Oost Vlaanderen - het aansturen van jouw team - bijwonen van werkvergaderingen - beheer administratieve documenten Je rapporteert aan de projectleider.

Zoek naar antwoorden van Van Neste G in sociale netwerken
Look for responds of Van Neste G in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Neste G. Laat een reactie achter voor Van Neste G. Van Neste G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Neste G. Leave a respond for Van Neste G. Van Neste G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Neste G op de google maps. Adres en contacten Van Neste G
Location of Van Neste G on the google maps. Address and contacts of Van Neste G

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Neste G Van Neste G: P'tit Détour (Au) | CENTRUM SOC. DIENSTVERL. | Tendance Coiffure SPRL | Professional Accounting Services SPRL | K. HUFKENS

Other related companies as Van Neste G: P'tit Détour (Au) | CENTRUM SOC. DIENSTVERL. | Tendance Coiffure SPRL | Professional Accounting Services SPRL | K. HUFKENS

Van Neste G is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Neste G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05285766601. Het bedrijf Van Neste G bevindt zich op het adres: Ottogracht 24; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 529,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 427,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Neste G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Neste G is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Neste G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Neste G, openstaande posities, locatie van Van Neste G op de kaart.

Van Neste G is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Neste G, company assigned to the tax number BE05285766601. The company Van Neste G is located at the address: Ottogracht 24; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 529,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 427,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Neste G were not found.
The main activity of Van Neste G is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Neste G is not available. You also can look at reviews of Van Neste G, open positions, location of Van Neste G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Neste G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Neste G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Neste G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Neste G, employees, financial statistics.