Van Mol J

Contactgegevens Van Mol J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Mol J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Mol J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselstraat 47; 9400; Ninove, België

Telefoon (phone): 054 32 29 12; 054 33 72 71 (+32-054 32 29 12; 054 33 72 71) 054 32 29 12; 054 33 72 71 (+32-054 32 29 12; 054 33 72 71)

Fax (fax): +32 (61) 771-67-53 +32 (61) 771-67-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Mol J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Mol J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Mol J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Mol J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Mol J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Mol J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Mol J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Mol J
Products information Van Mol J

BTW identificatienummer (tax): BE09747589111
Ondernemingsnummer: 3175292968
Hoofdstad (capital): 577,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 839,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Van Mol J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Mol J
(Get full report from official database of BE for Van Mol J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Mol J
Addition kinds of activities for Van Mol J

5271. Stacaravans | Mobile home dealers
6798. Vastgoed beleggingsfondsen | Real estate investment trusts
413199. Intercity en landelijke busvervoer, nec | Intercity and rural bus transportation, nec
503902. Glas bouwmaterialen | Glass construction materials
36470107. Parkeerlichten, auto | Parking lights, automotive
50130104. Automotive remmen | Automotive brakes
73890413. Textiel, sponzen of krimpen | Textiles, sponging or shrinking

Werken bij Van Mol J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Mol J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Mol J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Mol J. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeur 2-ploegen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ASAP EVERGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een internationaal bedrijf te Gent zoeken we ervaren heftruckchauffeurs. Jouw taken en verantwoordelijkheden? - Met behulp van een scanner beheer je de voorraad van het magazijn - Je zet orders klaar en doet hiervoor de nodige administratie - Je plaats de goederen veilig op de correcte plaats

 • Tijdelijk: Commercieel bediende binnendienst regio Zedelgem M/V (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Start People Veurne

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Zedelgem zijn we dringend op zoek naar een tijdelijke ervaren commercieel bediende binnendienst m/v. Taken: - Je staat in voor de input van de dagelijkse salesorders. - Daarnaast sta je in voor divers administratief werk (gebruik van ERP systeem).

 • Hoofdboekhouder (M/V) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een familiale groep van bedrijven gespecialiseerd in hoog kwalitatieve dierenvoeding voor nuts-, sport- en gezelschapsdieren. De groep is actief in de sector van de industriële mengvoeders, de hobbyvoeding en petfood. Met een totale omzet van 450 miljoen euro en een directe tewerkstelling van 400 personen verspreid over 8 productievestigingen in België, Nederland en Frankrijk behoort onze klant tot de top in West-Europa

 • Metaalarbeiders/sters (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Actief Interim Diest is dringend op zoek naar kandidaten (m/v) om te werken in een metaalbedrijf in Lummen. Je taken zijn: - Het afpakken en/of inpakken van aluminium profielen, het uitvoeren van een visuele controle van het materiaal - Het ophangen van aluminium profielen aan het transportsysteem

 • Monteur-Demonteur Parasols (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je een handig persoon die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor onze klant te Beveren zoeken we momenteel iemand om parasols te (de)monteren en kleine herstellingen uit te voeren. Het werk is in daguren en al zeker voor een drietal weken. Indien het positief verloopt is zeker verlenging mogelijk. Je werkt in daguren: Maandag tot donderdag van 8u tot 16u30, vrijdag 8u tot 14u30. Je komt terecht in een klein team.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Rumbeke,Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Polyvalent medewerker frituur (Balegem) (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in de omgeving van Wetteren zoeken wij een student die graag iets wilt bijverdienen. Je staat aan de kassa en zorgt voor de bestellingen. Je zal vooral vrijdag, zaterdag en/of zondag moeten werken.

 • HUISHOUDHULP JOBSTUDENT (afdeling gehandicaptenzorg) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: BORGERSTEIN VZW

  Type: Studentenjob

  Een job waarbinnen je huishoudelijke taken (poetsen, wassen en strijken, voorbereiding warme maaltijd) zelfstandig organiseert in samenspraak met de begeleidende teams. Je zal tewerkgesteld worden in verschillende huizen van onze voorziening waar onze cliënten verblijven.

 • Spontaan Projectingenieur (BISSEGEM)

  Regio: BISSEGEM

  Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

  Type: Vaste Job

  Wordt jij blij als je in een Windows omgeving aan de slag kan en  je je hier ook steeds verder in kan verdiepen zodat je de optimale ondersteuning kan geven? Is het behandelen van de automatisch geregistreerde issues een fluitje van een cent voor jou? De issues worden gecapteerd door een geautomatiseerd systeem, waardoor er slechts een beperkte eerstelijns helpdesk is voor problemen en opdrachten in het binnen- en buitenland. Maakt het geven van tweedelijns helpdesk support je dag? Waarbij je lokale en internationale collega’s ondersteunt en opleidt in het gebruik van de IT-infrastructuur. Daarnaast analyseer je hardware- en softwarematige incidenten en los je deze op. Heeft de installatie en het onderhoud van diverse hard- en softwarecomponenten in een netwerkomgeving met zowel PC als remote (Citrix, VDI, RDS) geen geheimen voor jou? Haal jij energie uit het beheer van de volledige infrastructuur? Samen met de IT manager en collega support engineers neem je taken op in het dagelijks beheer van de IT infrastructuur, installatie en onderhoud van Microsoft netwerken, controle en beheer van de toegang tot het netwerk (AD, security), backups, problemsolving. Afhankelijk van je interesse en eigen progressie kan je op termijn meewerken aan vernieuwingsprojecten en migraties. In deze voortdurende veranderende omgeving kan je evolueren tot IT-generalist, IT-specialist of derdelijn support. Je krijgt de kans om je te verdiepen in een of meerdere specifieke domeinen zoals Virtualisatie, Networking, Security, End-user Devices, Storage, High-Availability & Disaster recovery, Managed Services, Datacenter, Mobility, Communication, Azure, IoT,… Is dit alles je op het lijf geschreven? Dan ben jij de system engineer waar wij naar op zoek zijn!

 • Teamleader - Zelfstandig Accountant voor kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

 • Industrieel elektricien (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Ben je klaar om jouw teamgenoten iedere dag te ondersteunen met de wil om de handen uit de mouwen te steken? Ben je klaar om kansen en uitdagingen aan te nemen? Ben je klaar om onze klant te verbazen met jouw praktische kennis en motivatie? Blaas ons omver met jouw kunnen! We zijn namelijk dringend op zoek naar mensen die onze klant met de volgende dingen kunnen bijstaan: Je staat mee in voor de diverse industriële installaties. Je vertrekt van een plan om de installatie op te bouwen en de nodige aansluitingen te maken. Dit gaat van het plaatsen van kabelbanen en het trekken van kabels over het monteren, aansluiten, testen en inbedrijfstellen van verdeelborden. Met andere woorden, een veelzijdige job waarin je flexibel bent naar taakinhoud, en dan ook niet verveeld raakt!

 • HR-freelancers (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: ORBID

  Type: Zelfstandige activiteit

  110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit HR ondersteunen wij klanten bij het spotten, ontwikkelen en optimaal benutten van talenten. We doen dit onder andere via werving en selectie van de juiste mensen, het opzetten van een sterk employer brand, het uitvoeren van assessment en development centers en coaching van medewerkers en leidinggevenden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat HR op wieltjes loopt door klanten te ondersteunen bij de opstart, uitbouw en verzorging van hun HR-beleid. Als ervaren HR verantwoordelijke/ Business partner of HR consultant treed je op als HR aanspreekpunt en –partner voor (KMO) zaakvoerders of HR Managers. Jouw HR commitment draagt bij tot betere bedrijfsresultaten. Je brede ervaring én interesse in diverse domeinen binnen HR stellen je in staat om als HR-verantwoordelijke diverse HR - projecten en taken te realiseren bij en in samenwerking met onze klanten: selectie en behoud van medewerkers, competentiemanagement, medewerkerstevredenheid, verbetergroepen en autonome teams, teambegeleiding, individuele coaching, opleiding. Je belangrijkste focus is enerzijds om bij onze klanten HR inzichten bij te brengen en toe te passen, ter ondersteuning van het management, anderzijds om de medewerkers optimaler te laten functioneren.

Zoek naar antwoorden van Van Mol J in sociale netwerken
Look for responds of Van Mol J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Mol J. Laat een reactie achter voor Van Mol J. Van Mol J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Mol J. Leave a respond for Van Mol J. Van Mol J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Mol J op de google maps. Adres en contacten Van Mol J
Location of Van Mol J on the google maps. Address and contacts of Van Mol J

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Mol J Van Mol J: Henrard P | COIFFURE GHISLAINE | J.C. VOSSELAAR | M.N.S.A. | Hairbox nv

Other related companies as Van Mol J: Henrard P | COIFFURE GHISLAINE | J.C. VOSSELAAR | M.N.S.A. | Hairbox nv

Van Mol J is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Mol J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09747589111. Het bedrijf Van Mol J bevindt zich op het adres: Brusselstraat 47; 9400; Ninove. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 577,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 839,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Mol J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Mol J is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Mol J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Mol J, openstaande posities, locatie van Van Mol J op de kaart.

Van Mol J is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Mol J, company assigned to the tax number BE09747589111. The company Van Mol J is located at the address: Brusselstraat 47; 9400; Ninove. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 577,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 839,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Mol J were not found.
The main activity of Van Mol J is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Mol J is not available. You also can look at reviews of Van Mol J, open positions, location of Van Mol J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Mol J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Mol J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Mol J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Mol J, employees, financial statistics.