Van Moeseke Veronique

Contactgegevens Van Moeseke Veronique: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Moeseke Veronique: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Moeseke Veronique

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kleine Dam 33; 9160; Lokeren, België

Telefoon (phone): 09 349 17 60; 0496 86 17 35 (+32-09 349 17 60; 0496 86 17 35) 09 349 17 60; 0496 86 17 35 (+32-09 349 17 60; 0496 86 17 35)

Fax (fax): 09 348 95 24 (+32-09 348 95 24) 09 348 95 24 (+32-09 348 95 24)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Moeseke Veronique: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Moeseke Veronique"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Moeseke Veronique"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Moeseke Veronique, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Moeseke Veronique. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Moeseke Veronique, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Moeseke Veronique. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Moeseke Veronique
Products information Van Moeseke Veronique

BTW identificatienummer (tax): BE05482147216
Ondernemingsnummer: 3381286621
Hoofdstad (capital): 996,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 255,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Van Moeseke Veronique zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Moeseke Veronique
(Get full report from official database of BE for Van Moeseke Veronique)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Moeseke Veronique
Addition kinds of activities for Van Moeseke Veronique

336600. Kopergieterijen | Copper foundries
821199. Elementaire en middelbare scholen, nec | Elementary and secondary schools, nec
14590107. Schalen (gemeenschappelijk) steengroeven | Shale (common) quarrying
16119902. Snelweg- en straatonderhoud | Highway and street maintenance
35689900. Krachtoverbrenging apparatuur, nec, nec | Power transmission equipment, nec, nec
37249910. Niet-elektrische starters, vliegtuigen | Nonelectric starters, aircraft
52510104. Gereedschap, kracht | Tools, power
54210202. Bevriezers, vlees | Freezer provisioners, meat

Werken bij Van Moeseke Veronique: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Moeseke Veronique: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Moeseke Veronique. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Moeseke Veronique. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelbediende voor supermarkt in Puurs - deeltijds - vanaf december (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  deeltijds optie vast 6 op 7 kunnen werken - zondag gesloten kassawerk rekken vullen

 • Commercieel medewerker deeltijds (M/V) (LO-RENINGE)

  Regio: LO-RENINGE

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een commercieel bediende om aan de slag te gaan in een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in gespoten isolatie en hellingsbeton. Je komt in contact met zowel particulieren als architecten, aannemers en bouwpromotoren. Je bent de contactpersoon voor de klanten en de prospecten. Je maakt offertes en je bent verantwoordelijk voor de opvolging hiervan. Daarnaast help je mee met de algemene administratie in de firma.

 • Metser (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Bilzen zijn we op zoek naar een metser met ervaring

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Holsbeek (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Poetshulp Wezemaal (WEZEMAAL)

  Regio: WEZEMAAL

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Ruiselede (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Jobstudenten Zaalmedewerker - keukenhulp (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: BARISTA'S SECRET

  Type: Studentenjob

  Helpen in de zaal en in de keuken van een restaurant in het centrum van Brugge.

 • Digital Marketeer (M/V) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: SECRETARY PLUS

  Type: Vaste Job

  Als Digital Marketeer in dit gezond bedrijf kom je terecht in een uitdagende functie waarin je de volledige online marketing verder mag uitbouwen. Weet jij dus van aanpakken en heb je kaas gegeten van de marketing trends? Dan is dit de uitdaging die jij zoekt! Wat zijn jouw taken? - Je zet een ijzersterk communicatieplan op poten - Je optimaliseert de webshop en weet precies hoe voor extra traffic te zorgen - Je bouwt sociale media kanalen uit en zorgt dat deze steeds up-to-date blijven - Je lanceert een YouTube kanaal en zorgt voor leuke content - Je schrijft blogs over sport, health en lifestyle die onze bezoekers doen terugkomen - Je maakt en verstuurt mailings - Je overtuigt klanten om mooie reviews te schrijven - Nieuwe ideeën voor marketingacties? Altijd welkom!

 • SR Accountant / Team Manager uitbreiden nieuw kantoor-Poperinge (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Deze groep is reeds talrijke jaren actief in de accountancy sector. Stilaan beginnen ze hun territorium af te bakenen door meer kantoren over te nemen of er gewoonweg zelf te openen. Ze zijn ondertussen al op een aantal diverse locaties gevestigd en nu is West-Vlaanderen aan de beurt! Voor dit kantoor met een 3-tal medewerkers zoeken ze nog een Senior die bereidt is het touw in handen te nemen. Voel jij je geroepen deze taak te vervullen? Lees dan snel verder om te zien wat ze te bieden hebben. SR Accountant / Team Manager: takenpakket Je vat de stier bij de hoorns wanneer het aankomt op hindernissen op je parcours. Eigenlijk neem je hier drie functies op jou: een accountant / manager / relatiebeheerder. Als Senior Accountant beheer je dossiers van A-Z inclusief adviesverlening naar klanten toe. Stap voor stap zal je relaties opbouwen met de klanten, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Daarnaast ben je ook Manager wat wil zeggen dat je instaat voor de medewerkers in dit kantoor: je volgt hun dossiers op, coacht hen in hun professioneel parcours en begeleidt hen tot ze volledig autonoom kunnen werken en ook A-Z zijn.

 • collaborateur fast food (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  OKMEN, SARIAN située à Avenue Léon Mahillon 61, 1030 Schaerbeek recherche un collaborateur fast food*******Tâches: Recherche une personne motivée pour travailler 2-3 heures comme indépendant au sein d'une sandwicherie. Description de la fonction : Acceuil clientèle, préparation des sandwiches et aide au nettoyage.

Zoek naar antwoorden van Van Moeseke Veronique in sociale netwerken
Look for responds of Van Moeseke Veronique in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Moeseke Veronique. Laat een reactie achter voor Van Moeseke Veronique. Van Moeseke Veronique bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Moeseke Veronique. Leave a respond for Van Moeseke Veronique. Van Moeseke Veronique on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Moeseke Veronique op de google maps. Adres en contacten Van Moeseke Veronique
Location of Van Moeseke Veronique on the google maps. Address and contacts of Van Moeseke Veronique

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Moeseke Veronique Van Moeseke Veronique: COIFFURE VERBOVEN | SANDRA | RAOUD ABID AKBIR | TAKELDIENST ANDR? | SCHEIRLINCKX

Other related companies as Van Moeseke Veronique: COIFFURE VERBOVEN | SANDRA | RAOUD ABID AKBIR | TAKELDIENST ANDR? | SCHEIRLINCKX

Van Moeseke Veronique is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Moeseke Veronique, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05482147216. Het bedrijf Van Moeseke Veronique bevindt zich op het adres: Kleine Dam 33; 9160; Lokeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 996,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 255,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Moeseke Veronique zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Moeseke Veronique is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Moeseke Veronique is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Moeseke Veronique, openstaande posities, locatie van Van Moeseke Veronique op de kaart.

Van Moeseke Veronique is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Moeseke Veronique, company assigned to the tax number BE05482147216. The company Van Moeseke Veronique is located at the address: Kleine Dam 33; 9160; Lokeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 996,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 255,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Moeseke Veronique were not found.
The main activity of Van Moeseke Veronique is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Moeseke Veronique is not available. You also can look at reviews of Van Moeseke Veronique, open positions, location of Van Moeseke Veronique on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Moeseke Veronique, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Moeseke Veronique, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Moeseke Veronique, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Moeseke Veronique, employees, financial statistics.