SCHEIRLINCKX

Contactgegevens SCHEIRLINCKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHEIRLINCKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHEIRLINCKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEIRE 3; 9620; ZOTTEGEM, België

Telefoon (phone): 93611664 (+32-93611664) 93611664 (+32-93611664)

Fax (fax): +32 (82) 462-56-87 +32 (82) 462-56-87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHEIRLINCKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHEIRLINCKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHEIRLINCKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHEIRLINCKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHEIRLINCKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHEIRLINCKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHEIRLINCKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHEIRLINCKX
Products information SCHEIRLINCKX

BTW identificatienummer (tax): BE02324127197
Ondernemingsnummer: 2936889648
Hoofdstad (capital): 969,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 145,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Software pour Particuliers: MS Access, MS Word, MS Excel, MS Office, MS Outlook.. Software pour Particuliers: MS Outlook, MS Office, MS Word, MS Access, MS Excel.

Product categorie (product category): Microsoft

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHEIRLINCKX
(Get full report from official database of BE for SCHEIRLINCKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHEIRLINCKX
Addition kinds of activities for SCHEIRLINCKX

352499. Gras- en tuinapparatuur, niet inbegrepen | Lawn and garden equipment, nec
671900. Holdings, nv | Holding companies, nec
23390102. Dickeys: vrouwen, misses 'en juniors' | Dickeys: women's, misses' and juniors'
33219903. Grijze ijzeren gietstukken, nec | Gray iron castings, nec
79991412. Zwembad, niet-lidmaatschap | Swimming pool, non-membership

Werken bij SCHEIRLINCKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHEIRLINCKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHEIRLINCKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHEIRLINCKX. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ? Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem. ? Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid. ? Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten. ? Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten. ? Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • Liftmonteur regio Antwerpen-Zuid (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als Installatiemonteur tekent voor een gevarieerd takenpakket. Hieronder vind je een overzicht: installeren van liften van A-Z plaatsen en onderhouden van liftinstallaties roltrappen en automatische deuren zowel elektrisch mechanisch als hydraulisch revisie en ombouwen van alle merken liften assistentie bij keuringen storingen oplossen reparaties uitvoeren contacten met klantenrelaties onderhouden

  • Winkelbediende M/V supermarkt Drongen 30u (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt in Drongen zoekt Adecco een winkelbediende M/V om polyvalent te werken. Jouw takenpakket als winkelmedewerker ziet er als volgt uit: Je wordt op verschillende afdelingen ingezet, waaronder de vlees-, kaasafdeling en de bakkerij. Je bedient de klanten aan de toonbank met charcuterie en kaas. Je helpt mee aan de kassa wanneer nodig. Je vult verschillende afdelingen aan, ook in de koelafdeling en de bakkerij. Je spiegelt de producten en houdt rekening met de houdbaarheidsdata. Je onderhoudt de winkel mee waar nodig. Je volgt de stock op.

  • Junior technieker (basiskennis elektriciteit) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf actief in diverse werkzaamheden, zijn we op zoek naar een junior technieker met basiskennis elektriciteit. Hoe ziet jouw dag eruit als technieker? - Je bent actief in de wondere wereld van Telecom, zowel Proximus als Telenet zijn binnen het bedrijf grote spelers; - Je staat in voor de plaatsing en het lassen van glasvezelkabels; (Hier een beter idee van krijgen? https://www.youtube.com/watch?v=h4k_qBqS7zU ) - Je spoort actief fouten op binnen het glasvezelnet en zorgt ervoor dat deze storingen verholpen worden; - Je voert verschillende controlemetingen uit, dit om de goede werking te waarborgen; - Hier zit ook een deeltje adminstratie bij nl. dagrapporten opmaken en deze toelichten aan de werfleider. Dit alles leer je tijdens een on-the-jobtraining waarbij je wordt begeleid door een ervaren technieker.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO HEULE-GULLEGEM-BISSEGEM (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Heule-Gullegem-Bissegem zoeken een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden- Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Magazijnier (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) magazijn! Wat ga je doen? Inpakken - herpakken - verpakken. Magazijnwerk (heffen, ...). Heel soms een beetje administratief werk.

  • Jobstudent Chauffeur (16/8-09/09) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: t-interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je levert medisch materiaal richting apothekers (vaste ronde). Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Zolder, een distributiecentrum van medisch materiaal, zoeken wij een jobstudent chauffeur met rijbewijs B. U zorgt door de distributie van medisch materiaal naar apothekers. Duur opdracht : 16/08 - 09/09 Werkuren per dag : 07.21u - 10.15 en 11.39 - 18.15u. (gekapte dienst!)

  • Bouwkundig tekenaar-projectvoorbereider (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Voor onze bouw afdeling zijn wij op zoek naar een gemotiveerd bouwkundig tekenaar/projectvoorbereider. Schoolverlaters komen uiteraard ook in aanmerking. Op basis van aangeleverde architectuur- en stabiliteitsplannen creëer jij zelf een 2D - 3D ruwbouwmodel. Vanuit dit model maak je detailtekeningen die dienen voor productie prefab metselwanden, betonwanden en betonbalken. Nadien vertaal je de productietekeningen naar montageplannen die bruikbaar zijn voor uitvoering op de werven. Bijkomend ben je ook verantwoordelijk voor de bestellingen intern-extern. Tot slot behoort productieopvolging en aansturen van eigen personeel ook tot het takenpakket.

  • Docent Nederlands (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Capgemini - Mainframe Developer (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role Mainframe application developer.     Work with onshore-offshore model and co-ordinate customer requirement to offshore team.  Take lead in discussing issues with business and provide solutions.   Profile Technical skills: Cobol, JCL,DB2, IMS(DC), Endevor Minimum 4 years' experience working on Mainframe.    Must have skills: Has to demonstrate some knowledge of Belgian law regulations  Fluent Flemish and English speaking skills - mandatory Freelancers with valid EU work permit only Good documentation skills. 

  • Thuisverpleegkundige Oktober Knokke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Care Talent is nog op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de maand oktober. Je komt terecht in een kleine en lokale thuisverplegingsdienst met standplaats te Knokke. Je zal in zeer goed contact moeten staan met de mantelzorgers, de artsen, je collega's... om de best mogelijke zorg voor je patiënten te bekomen. Je zal goed moeten kunnen omgaan met veeleisende, maar dankbare patiënten. De openstaande shiften voor oktober zijn: Dagdiensten op : 4, 5, 7, 11, 18, 19, 20, 21 en 25 oktober Vroegdiensten op: 12, 26, 27, 28 en 29 oktober Niet alle shiften beschikbaar? Geen probleem! Je komt toch in aanmerking om ondersteuning te bieden.

Zoek naar antwoorden van SCHEIRLINCKX in sociale netwerken
Look for responds of SCHEIRLINCKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHEIRLINCKX. Laat een reactie achter voor SCHEIRLINCKX. SCHEIRLINCKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHEIRLINCKX. Leave a respond for SCHEIRLINCKX. SCHEIRLINCKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHEIRLINCKX op de google maps. Adres en contacten SCHEIRLINCKX
Location of SCHEIRLINCKX on the google maps. Address and contacts of SCHEIRLINCKX

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHEIRLINCKX SCHEIRLINCKX: Zakenkantoor Lycke | Viviane | Andiprim | ROLAND VANDEKERCKHOVE | FNAC CITY 2

Other related companies as SCHEIRLINCKX: Zakenkantoor Lycke | Viviane | Andiprim | ROLAND VANDEKERCKHOVE | FNAC CITY 2

SCHEIRLINCKX is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHEIRLINCKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02324127197. Het bedrijf SCHEIRLINCKX bevindt zich op het adres: MEIRE 3; 9620; ZOTTEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 969,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 145,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Microsoft. Lijst met producten zijn Software pour Particuliers: MS Access, MS Word, MS Excel, MS Office, MS Outlook.. Software pour Particuliers: MS Outlook, MS Office, MS Word, MS Access, MS Excel..
De hoofdactiviteit van SCHEIRLINCKX is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHEIRLINCKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHEIRLINCKX, openstaande posities, locatie van SCHEIRLINCKX op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SCHEIRLINCKX is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHEIRLINCKX, company assigned to the tax number BE02324127197. The company SCHEIRLINCKX is located at the address: MEIRE 3; 9620; ZOTTEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 969,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 145,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Microsoft. List of products are Software pour Particuliers: MS Access, MS Word, MS Excel, MS Office, MS Outlook.. Software pour Particuliers: MS Outlook, MS Office, MS Word, MS Access, MS Excel..
The main activity of SCHEIRLINCKX is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHEIRLINCKX is not available. You also can look at reviews of SCHEIRLINCKX, open positions, location of SCHEIRLINCKX on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHEIRLINCKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHEIRLINCKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHEIRLINCKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHEIRLINCKX, employees, financial statistics.