Van Moer Patrick

Contactgegevens Van Moer Patrick: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Moer Patrick: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Moer Patrick

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Spenaardstraat 30; 1880; Kapelle-op-den-Bos (Nieuwenrode), België

Telefoon (phone): 015 71 03 90 (+32-015 71 03 90) 015 71 03 90 (+32-015 71 03 90)

Fax (fax): +32 (51) 190-68-22 +32 (51) 190-68-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Moer Patrick: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Moer Patrick"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Moer Patrick"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Moer Patrick, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Moer Patrick. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Moer Patrick, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Moer Patrick. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Moer Patrick
Products information Van Moer Patrick

BTW identificatienummer (tax): BE07569549560
Ondernemingsnummer: 8333923339
Hoofdstad (capital): 229,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 710,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Van Moer Patrick zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Moer Patrick
(Get full report from official database of BE for Van Moer Patrick)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Moer Patrick
Addition kinds of activities for Van Moer Patrick

637101. pensioenen | Pensions
14119908. Zandsteen, afmeting-steengroeven | Sandstone, dimension-quarrying
17210401. Commercieel wallcovering contractant | Commercial wallcovering contractor
25420103. Kluisjes (niet gekoeld): behalve hout | Lockers (not refrigerated): except wood
27210105. Handelsjournalen: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Trade journals: publishing only, not printed on site
34239913. Ironworkers 'handgereedschap | Ironworkers' hand tools
34690201. Kookgerei, porselein geëmailleerd | Cooking ware, porcelain enameled
39990702. Kerstbomen, kunstmatig | Christmas trees, artificial
57319904. Marine radio's en radarmateriaal | Marine radios and radar equipment

Werken bij Van Moer Patrick: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Moer Patrick: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Moer Patrick. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Moer Patrick. Looking for open vacancies in other companies

 • Mecanicien (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt in de fabriek van Tessenderlo Chemie zelf. Je gaat bv. pompen ed herstellen in de fabriek. Je moet ook externen op weg kunnen helpen en kunnen delegeren. Taken: Je staat in voor het onderhoud en herstellingen van roterende en statische productieapparaten in de productieafdelingen. Montagewerkzaamheden in de afdelingen: afpannen van processystemen, vervangen van appendages (afsluiters, veiligheidskleppen), vervangen van produktieapparaten (pompen, ventilatoren, vaten, warmtewisselaars, tandwielkasten, transportsystemen), vervangen van leidingsystemen. Uitvoeren van licht machinaal werk (oa boren, slijpen) Preventieve mechanische onderhoudstaken

 • Machineoperator (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machine operator met een passie voor staal. Je werkt in een 2-ploegensysteem of vaste nacht. Wat ga je doen? - Bedienen CNC-gestuurde machines - Werken met boor-en zaagmachines - Aanvoeren van de benodigde materialen - Controleren van geproduceerde stukken - Afvoeren van afgewerkte staalelementen - Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren - Opmerken van storingen

 • Installation Field Engineer M/V (DROGENBOS)

  Regio: DROGENBOS

  Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Groot Halle zoeken wij een kandidaat Installation Field Engineer. Hierbij een opsomming van jouw takenpakket : Een eerste onderdeel van uw takenpakket is het technisch opvolgen / begeleiden van onderaannemers, nieuwe techniekers en field engineers. Hieronder verstaan wij: on site technische controles van de uitgevoerde werken, opleiden van nieuwe field engineers en nieuwe technologieën bestuderen alvorens dat deze on site worden geplaatst. Tweede onderdeel is on site coördinatie van de uit te voeren werken op werven : Aansturen van onderaannemers bij uitvoering van de door de Project Manager opgesteld werkpakketten. Feedback geven aan Project Manager in verband met de werf zodat aanpassingen zo vlug mogelijk opgelost kunnen worden. Voor complexe sites zullen kick-off meetings georganiseerd worden waaraan u zult deelnemen. Nazorg van de werf. Je zal ook instaan voor on site opleidingen van Field Techniciens. Er wordt verwacht dat u nieuwe werkmethodes of verbeteringen aan het werkproces voorsteld en deze toepast in samenspraak met de Manager Installation.

 • GRONDWERKER (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je takenpakket bestaat uit: grondwerken rioleringswerken aanleggen van opritten en parkings

 • Sondeermeester (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Konvert Construct Torhout

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Kortrijk zijn we op zoek naar een sondeermeester. Je werkt zelfstandig (bodemonderzoek en funderingsadvies). Je voert op een verantwoorde manier het veldwerk uit: sonderingen en boringen Je bedient en onderhoudt daarvoor een sondeermachine Je werkt zowel voor ons bouwbedrijf als voor externe kanten op werven over gans België Je kunt occasioneel ingezet worden bij diverse teams als all-round hulpman ter ondersteuning Je pleegt op regelmatige basis en op een constructieve manier overleg met de werfleiding

 • gemotiveerde metser (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: VIND Torhout

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor de ruwbouw- en metselwerken van woningen en appartementen. Na verloop van tijd heb je de ambitie om ploegbaas te worden.

 • Kassier(ster) m/v - Fnac Leuven (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: Fnac Belgium

  Type: Vaste Job

  Functie Je ontvangt de klanten met als doel 100% tevredenheid; Je werkt voor de verschillende diensten: kassa, lidmaatschap, onthaal, ticketverkoop; Je onthaalt de klanten en verstrekt ze vriendelijk informatie; Je verkoopt het geheel van de producten en diensten waarvoor je verantwoordelijk bent (cadeaukaarten, tickets, lidmaatschap, betaalkaarten, financiële en andere diensten); Je zorgt voor een vlotte en betrouwbare kassaverwerking en (indien nodig) facturatie van de aangekochte artikelen.   Profiel Je staat permanent garant voor het imago van onze klantenservice; Je bent stressbestendig, nauwkeurig en punctueel; Je werkt graag in teamverband en hebt ambities om de doelstellingen te verwezenlijken; Je hebt zin voor initiatief; Je hebt interesse in culturele activiteiten; Je hebt een goed gesproken kennis van beide landstalen Interesse? Overtuig ons van je passie en bezorg ons je cv met motivatiebrief.

 • ADVISORS ENECO (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: IN2COM

  Type: Vaste Job

  Voor de energieleverancier Eneco zijn we op zoek naar commerciële profielen. De Advisors krijgen inkomende oproepen van mensen die meer informatie wensen over de verschillende producten van Eneco. Het is dan aan de Advisors om de potentiële klanten te overtuigen een contract bij Eneco te nemen. Door middel van een aantal gerichte vragen kunnen ze een persoonlijk interessant voorstel doen. We zoeken dus empathische profielen die de behoeften van de prospecten kunnen vaststellen en zo de juiste Eneco producten kunnen voorstellen als oplossingen op maat. Bij Eneco staat klantvriendelijkheid centraal: een beleefde houding en een glimlach in de stem zijn noodzakelijk. Daarnaast volgen de Advisors hun dossiers via outbound campagnes persoonlijk op. Andere outbound activiteiten betreffen het terugbellen van klanten, bellen naar mensen die aangeven te verhuizen en dergelijke. Cold calling behoort niet tot het takenpakket. We zijn op zoek naar collega’s die een uitdaging niet uit de weg gaan en zich constant willen verbeteren waarbij wij hen de nodige ondersteuning en hulp op maat bieden. Er is een initiële opleiding voorzien die wordt aangevuld met workshops en refreshes doorheen de carrière bij in2com.

 • zeecontainer chauffeur CE dag (VAC053) (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in zeecontainertransport zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. En dit voor de dagploeg. Transport van zeecontainers. In dehaven wordt de container dmv een stacker erop gezet, vervolgens rij je naar de klant om te laden (je moet niet zelf laden of lossen, dit wordt door de bedrijven gedaan. Je dient enkel de containerdeuren te openen) . Enige ervaring met containertransport is vereist. Kan tot 6h wachttijden zijn. Je vertrekt flexibel tussen 5u - 8u 's morgens. Je werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

 • Franchise manager voor bakkerij Carl M/V (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: BAKKERIJ CARL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functieomschrijving: Als Shopmanager sta je in voor het dagelijks beleid en beheer van de winkel. Je hebt oog voor Visual Merchandising. Je plaatst en volgt de bestellingen op. Je verzorgt het KPI- Management (Omzet, Productiviteit, Loonkost, Algemene kosten, …). Je staat in als Shopmanager voor de werving, selectie en opvolging van je medewerkers. Je staat in voor het opmaken van de planning en organisatie van je personeel. Profielomschrijving: Als Shopmanager ben je een geboren People Manager met oog voor zijn/haar medewerkers. Je hebt communicatieve vaardigheden intern en extern. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en denkt na over nieuwe manieren om betere verkoopresultaten te behalen. Door je hands-on-mentaliteit werk je doelgericht en doelbewust. Je hebt als Shopmanager een gevoel voor organisatie en planning. Zie jij deze baan als Shopmanager bij Bakkerij Carl wel zitten? Solliciteer dan via [email protected]

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

 • HOTELBARMAN (flexijob)) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: FLANDERS HOTEL

  Type: Flexijob

  Je staat in voor het bedienen van de gasten en klaarmaken van de dranken in onze lounge (cocktail) bar. Tot je taken behoren tevens ook het aanvullen en volledig onderhoud van je bar. Als je een ruime ervaring hebt in klasse zaken, goede kennis van cocktails en andere dranken, sociaal en heel klantvriendelijk bent, graag de handen uit de mouwen steekt, stressbestendig en flexibel bent en met een glimlach door het leven gaat, dan ben jij waarschijnlijk onze geschikte barmedewerker

Zoek naar antwoorden van Van Moer Patrick in sociale netwerken
Look for responds of Van Moer Patrick in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Moer Patrick. Laat een reactie achter voor Van Moer Patrick. Van Moer Patrick bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Moer Patrick. Leave a respond for Van Moer Patrick. Van Moer Patrick on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Moer Patrick op de google maps. Adres en contacten Van Moer Patrick
Location of Van Moer Patrick on the google maps. Address and contacts of Van Moer Patrick

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Moer Patrick Van Moer Patrick: FRANK DICK | W. REUSENS | Aanwezigheid | XY...Wolu-Jeans | Johnson Enterprisez

Other related companies as Van Moer Patrick: FRANK DICK | W. REUSENS | Aanwezigheid | XY...Wolu-Jeans | Johnson Enterprisez

Van Moer Patrick is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Moer Patrick, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07569549560. Het bedrijf Van Moer Patrick bevindt zich op het adres: Spenaardstraat 30; 1880; Kapelle-op-den-Bos (Nieuwenrode). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 229,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 710,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Moer Patrick zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Moer Patrick is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Moer Patrick is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Moer Patrick, openstaande posities, locatie van Van Moer Patrick op de kaart.

Van Moer Patrick is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Moer Patrick, company assigned to the tax number BE07569549560. The company Van Moer Patrick is located at the address: Spenaardstraat 30; 1880; Kapelle-op-den-Bos (Nieuwenrode). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 229,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 710,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Moer Patrick were not found.
The main activity of Van Moer Patrick is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Moer Patrick is not available. You also can look at reviews of Van Moer Patrick, open positions, location of Van Moer Patrick on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Moer Patrick, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Moer Patrick, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Moer Patrick, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Moer Patrick, employees, financial statistics.