Van Meessche P

Contactgegevens Van Meessche P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Meessche P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Meessche P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Generaal Lemanstraat 5; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 216 01 36 (+32-03 216 01 36) 03 216 01 36 (+32-03 216 01 36)

Fax (fax): +32 (81) 638-68-99 +32 (81) 638-68-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Meessche P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Meessche P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Meessche P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Meessche P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Meessche P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Meessche P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Meessche P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Meessche P
Products information Van Meessche P

BTW identificatienummer (tax): BE09749511718
Ondernemingsnummer: 2033538818
Hoofdstad (capital): 533,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 798,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Van Meessche P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Meessche P
(Get full report from official database of BE for Van Meessche P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Meessche P
Addition kinds of activities for Van Meessche P

14810000. Nonmetallic minerale diensten | Nonmetallic mineral services
20220103. Spreads, kaas | Spreads, cheese
22810206. Nytril garen, gesponnen: gemaakt van gekochte nietjes | Nytril yarn, spun: made from purchased staple
45229903. Ambulance diensten, lucht | Ambulance services, air
50649901. Antwoordapparaten, telefoon | Answering machines, telephone
56419901. Kinderkleding | Children's wear
79990203. Golf professionals | Golf professionals
79990300. Binnenhofclubs | Indoor court clubs

Werken bij Van Meessche P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Meessche P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Meessche P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Meessche P. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektromonteur betonsector (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de regio Mol zijn we op zoek naar een elektromonteur die vrij all round is en zowel bediendewerk wilt doen als aan de machines wil sleutelen. We zijn op zoek naar kandidaten met een technische opleiding ( bachelor) of gelijkwaardig door ervaring. - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Kennis frequentieregelaars (SEW-Schneider) - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

 • Machineoperator (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machine operator met een passie voor staal. Je werkt in een 2-ploegensysteem of vaste nacht. Wat ga je doen? - Bedienen CNC-gestuurde machines - Werken met boor-en zaagmachines - Aanvoeren van de benodigde materialen - Controleren van geproduceerde stukken - Afvoeren van afgewerkte staalelementen - Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren - Opmerken van storingen

 • LASSER - VCA NOODZAKELIJK - ATELIER + WERVEN (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Zwijndrecht, een grote speler in staal -en metaalconstructie, zijn wij op zoek naar een lasser monteur. Je kan ingezet worden in het atelier of op de verschillende werven waar de klant actief is. Als lasser monteur vragen wij toch dat je veiligheid als PRIOR één ziet.

 • Commerciële binnendienst * (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: QUALITY

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een commerciële binnendienst met technische achtergrond. U zal ook fungeren als productverantwoordelijke. Uw taken bestaan er in alle orders te verwerken van A tot Z. U heeft ook technische bijstand aan collega's en klanten.

 • Huishoudhulp wortegem - petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Herenthout (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet 2018 goed in en contacteer ons! Wie zijn wij? Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • Jobstudent magazijnmedewerker in Oktober/November (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: Konvert Interim Katoen Natie Kallo / Merksem

  Type: Studentenjob

  Student en beschikbaar om te werken in September? Voor Katoen Natie te Kallo zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die ervaring willen opdoen als magazijnmedewerker en beschikbaar zijn tijdens de week om te werken in een ploegensysteem. Je voert taken uit in een van de magazijnen van Katoen Natie. Dit kan variëren van laden en lossen tot inpakken, controle van goederen en orderpicking. Het werk is flexibel, afhankelijk van jouw lessenrooster kan je tewerkgesteld worden wanneer jou dat uitkomt. Zo zijn er verschillende shiften waarin gewerkt kan worden: - 06u - 14u - 08u - 16u - 10u - 18u - 14u - 22u

 • Merchandiser (ROUBAIX)

  Regio: ROUBAIX

  Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant actief in de grafische sector, met hoofdzetel in Roubaix is Konvert Office op zoek naar een Merchandiser (m/v). Onze klant is op zoek naar een tijdelijk medewerker voor 1 à 2 maanden om klanten in België en Wallonië te bezoeken en hun onderhoudsproducten voor de grafische machines voor te stellen en te demonstreren.

 • HR Assistant Roeselare - uren vrij te kiezen (ministens 24u/w tot max FT) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD GROUP BELGIUM

  Type: Studentenjob

  Voor onze retail afdeling te Randstad Roeselare zijn wij op zoek naar een consultant / recruiter vanaf oktober. Je staat in voor het zoeken en screenen van kandidaten op basis van de vacatures en noden van onze klanten die zich in verkoopssector situeren. Verder ondersteun je de collega's in het opmaken van planningen en de administratieve opvolging van kandidaten- en uitzendkrachtendossiers. Je helpt de klant ook met de opmaak van zijn wekelijkse planningen. Je werkt minstens 24u/week maar voltijds kan ook. Interesse? mail je cv en motivatie naar [email protected]

 • Jobstudent tekenaar - 1 à 2 dagen per week te Temse (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie dé ultieme kans voor jou!  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf, hoofdzakelijk op vlak van aluminium en inox, in Temse. Het is voor hen zeer belangrijk om kwalitatieve producten af te leveren, maar het is net zo belangrijk dat de werknemers zich goed in hun vel voelen.

 • Multicompany Traineeship (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1671271-inline.html?cid=Partner_VDAB ORMIT Multicompany Programme - Do you want to lead the future? It's a complicated world we're living in. Things have never moved faster and futures have never been more insecure. To succeed in this new world, companies need a new breed of people. Young wolves that aren't afraid to lead and steer. To show the path and be the first to jump in the deep. Head first. It's these leaders we build here at ORMIT. It's what this traineeship is all about: transforming you from a talented and ambitious youngster into a powerful future leader who knows how to get things done. What will you be doing exactly? The traineeship consists of a unique triple-play: A series of challenging projects - We hand-pick leading companies with interesting challenges that fit your skills and ambitions. You could end up in a bank or in a big pharma company. But you may also spend time at an HR specialist or in FMCG. Point is, you'll find yourself immersed in different sectors. And each time, you'll be assigned interesting projects, with managers that are eager to play a part in your development. You'll learn new skills and professional behaviour at lightning speed. Personal development - You probably understand by now that ORMIT heavily invests in your growth. We team you up with a talent development manager whose up-close and personal coaching will prove invaluable to your growth. You'll get systematic, quality feedback to gain self-insight and improve your self management and career management. Accelerated learning - We'll ask you to come to the ORMIT-office regularly for training in leadership skills (negotiating, situational leadership, change management ...). All these trainings are hosted by top specialists in their field. We'll also put you in intervision groups with peers, where you'll get brutally honest personal feedback. Combined, these classroom and intervision trainings will allow you to grow from a young starter to a confident and powerful professional in no time.

 • Afwasser M/V (SCHELLEBELLE)

  Regio: SCHELLEBELLE

  Bedrijf: DRIEGHE - DE MULDER

  Type: Flexijob

  Voor onze brasserie 'de Plaetse' in Schellebelle, zijn wij op zoek naar een toffe nieuwe medewerker. Voor de afwas op vrijdagavond en zondag, in de drukkere periodes komt daar woensdag en donderdagavond bij. Zijn wij opzoek naar een medewerker die ordelijk en net hoog in het vaandel draagt. Iemand die zin heeft om in een toffe omgeving terecht te komen. Wij zoeken een flexijobber. Is afwassen jouw passie en wil je graag iets bijverdienen, aarzel niet en contacteer ons. Bekijk ook zeker even onze website www.deplaetse-schellebelle.be

Zoek naar antwoorden van Van Meessche P in sociale netwerken
Look for responds of Van Meessche P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Meessche P. Laat een reactie achter voor Van Meessche P. Van Meessche P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Meessche P. Leave a respond for Van Meessche P. Van Meessche P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Meessche P op de google maps. Adres en contacten Van Meessche P
Location of Van Meessche P on the google maps. Address and contacts of Van Meessche P

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Meessche P Van Meessche P: Krediet Nuverheid | Marine Institut | HOLLEVOET | Toumson Informatique & Telecommunication | R. SOREL

Other related companies as Van Meessche P: Krediet Nuverheid | Marine Institut | HOLLEVOET | Toumson Informatique & Telecommunication | R. SOREL

Van Meessche P is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Meessche P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09749511718. Het bedrijf Van Meessche P bevindt zich op het adres: Generaal Lemanstraat 5; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 533,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 798,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Meessche P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Meessche P is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Meessche P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Meessche P, openstaande posities, locatie van Van Meessche P op de kaart.

Van Meessche P is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Meessche P, company assigned to the tax number BE09749511718. The company Van Meessche P is located at the address: Generaal Lemanstraat 5; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 533,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 798,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Meessche P were not found.
The main activity of Van Meessche P is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Meessche P is not available. You also can look at reviews of Van Meessche P, open positions, location of Van Meessche P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Meessche P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Meessche P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Meessche P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Meessche P, employees, financial statistics.