Van Meerhaege H

Contactgegevens Van Meerhaege H: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Meerhaege H: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Meerhaege H

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Soleil 38; 9600; Renaix, België

Telefoon (phone): 055 21 29 18 (+32-055 21 29 18) 055 21 29 18 (+32-055 21 29 18)

Fax (fax): +32 (15) 858-79-53 +32 (15) 858-79-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Meerhaege H: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Meerhaege H"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Meerhaege H"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Meerhaege H, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Meerhaege H. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Meerhaege H, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Meerhaege H. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Meerhaege H
Products information Van Meerhaege H

BTW identificatienummer (tax): BE02090118408
Ondernemingsnummer: 4333251953
Hoofdstad (capital): 217,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 317,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Van Meerhaege H zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Meerhaege H
(Get full report from official database of BE for Van Meerhaege H)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Meerhaege H
Addition kinds of activities for Van Meerhaege H

7319. Reclame, anders | Advertising, nec
357900. Kantoormachines, nec | Office machines, nec
20239903. Caseïne, droog of nat | Casein, dry or wet
22410205. Garen, elastisch: stof bedekt | Yarns, elastic: fabric covered
26210202. Perkament | Parchment paper
37140304. Schokdempers, motorvoertuig | Shock absorbers, motor vehicle
38240105. Vloeistofmeters, n.v. | Liquid meters, nec
51229900. Drugs, eigendomsrechten en diversen, nec | Drugs, proprietaries, and sundries, nec

Werken bij Van Meerhaege H: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Meerhaege H: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Meerhaege H. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Meerhaege H. Looking for open vacancies in other companies

 • STORINGSTECHNIEKER - ANTWERPEN + RIJBEWIJS B (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een service-bedrijf ( oursourcing ) dat instaat voor onderhouds-, montage -en herstellingswerken bij bedrijven, zijn wij op zoek naar een storingstechnieker die wilt functioneren in 3-ploegen. Binnen jouw functie als storingstechnieker zal je o.a. instaan voor het volgende takenpakket: Preventief, curatief en correctief onderhoud

 • Verpakker/Kistenmaker (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een vooraanstaand producent van laadborden in de omgeving van Malle zijn wij op zoek naar een verpakker/Kistenmaker. Je takenpakket zal bestaan uit het vervaardigen van kisten op maat (maatwerk). In het begin gebeuren de opmetingen door ervaren kistenmakers. Je zal het werk bij de klanten uitvoeren.

 • Transportplanner (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Start People Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je geboeid door de logistiek? Werk je graag in een dynamische omgeving? Ben je klantgericht en heb je een grote interesse in transport? Wij zijn op zoek naar een transportplanner die: opdrachten van klanten inplant op de meest efficiënte manier binnen aangegeven tijdstippen de goederen van A naar B krijgt in geval van onvoorziene omstandigheden zijn planning bij stuurt lokale (buitenlandse) collega's ondersteunt, begeleidt en stuurt om samen tot de meest efficiënte en rendabele planning te komen voor heel Europa

 • Jobstudent (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Bijlesgever economie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

 • Medewerker recyclagepark (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Studentenjob

  Zorg jij ervoor dat je studentenkamer er altijd opgeruimd en netjes bij ligt? Dan bij jij de student die wij zoeken voor onze vacature als parkwachter bij Igean! Voor deze job zoeken we iemand die als parkwachter aan de slag wil gaan in het containerpark dat wordt beheerd door Igean. Hier is geen enkele werkdag hetzelfde: je moet dus van afwisseling houden! Jij heet de bezoekers welkom in het recyclagepark en kijkt het afval na dat ze willen komen sorteren. Een vlotte babbel in het Nederlands gaat je makkelijk af: jij zorgt ervoor dat iedere bezoeker zijn afval in de juiste container deponeert. Loopt het toch eens mis, kan je op een vriendelijke manier uitleggen hoe er best gesorteerd kan worden. Een stappenteller heb jij niet meer nodig, je bent de hele dag in de weer en dit zowel in openlucht als binnen.

 • JOBSTUDENTEN ZAALHULPEN / KELNERS (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: DE VOERMAN - ELFARR

  Type: Studentenjob

  Voor onze brasserie zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je werkt op zondagen en tijdens schoolvakanties. Als zaalhulp / kelner sta je in voor volgende taken: opnemen van bestellingen serveren van gerechten en dranken tafels afruimen, enz.

 • Monteur, de-monteur (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: CARROSSERIE ROELANTS JAN

  Type: Vaste Job

  Monteren en demonteren onderdelen personenewagens en lichte vrachtwagens + vernieuwen onderdelen + vernieuwen mekaniek wagen.

 • Technieker Industriële Elektriciteit (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Ausy Engineering

  Type: Vaste Job

  Als Technieker Industriële Elektriciteit komt u terecht op een vestiging die gekenmerkt wordt door een doorgedreven automatisatie en een sterke focus op energie efficiëntie. In deze functie speelt u een centrale rol in het garanderen van de optimale werking van de productie-installaties en de utilities op vlak van elektriciteit en automatisatie. Uw takenpakket omvat: het stellen van de diagnose bij storingen en defecten aan de installaties; het definiëren van de gepaste curatieve actie en dit om het opnieuw voorkomen ervan te minimaliseren; het uitvoeren van de onderhoud- en herstelactiviteiten; het ontwerpen en bijwerken van elektrische schema's; het uitwerken (van a tot z) van kleinere projecten in het kader van de vernieuwing- en verbetering van de installaties.

 • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: BERT BEUSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

 • enthousiast kelner flexi (RIJMENAM)

  Regio: RIJMENAM

  Bedrijf: IN DEN BONTEN OS

  Type: Flexijob

  Restaurant "In den Bonten Os" is al jarenlang een vaste waarde in Bonheiden, ze zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste kelner FLEXI . Je werkt daarbij steeds samen met de zaakvoerder of soms met een collega. Je voert een gevarieerd takenpakket uit : je staat in voor de mise-en-place van de zaal, de ontvangst van gasten, het opnemen van bestellingen, bediening en afruimen, het afrekenen, etc.

Zoek naar antwoorden van Van Meerhaege H in sociale netwerken
Look for responds of Van Meerhaege H in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Meerhaege H. Laat een reactie achter voor Van Meerhaege H. Van Meerhaege H bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Meerhaege H. Leave a respond for Van Meerhaege H. Van Meerhaege H on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Meerhaege H op de google maps. Adres en contacten Van Meerhaege H
Location of Van Meerhaege H on the google maps. Address and contacts of Van Meerhaege H

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Meerhaege H Van Meerhaege H: Ameye Stefaan | CARGLASS | SARAH | LA POSTE | FRANS NEDERGEDAELT

Other related companies as Van Meerhaege H: Ameye Stefaan | CARGLASS | SARAH | LA POSTE | FRANS NEDERGEDAELT

Van Meerhaege H is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Meerhaege H, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02090118408. Het bedrijf Van Meerhaege H bevindt zich op het adres: Rue du Soleil 38; 9600; Renaix. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 217,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 317,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Meerhaege H zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Meerhaege H is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Meerhaege H is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Meerhaege H, openstaande posities, locatie van Van Meerhaege H op de kaart.

Van Meerhaege H is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Meerhaege H, company assigned to the tax number BE02090118408. The company Van Meerhaege H is located at the address: Rue du Soleil 38; 9600; Renaix. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 217,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 317,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Meerhaege H were not found.
The main activity of Van Meerhaege H is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Meerhaege H is not available. You also can look at reviews of Van Meerhaege H, open positions, location of Van Meerhaege H on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Meerhaege H, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Meerhaege H, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Meerhaege H, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Meerhaege H, employees, financial statistics.