Van Meerbeeck Bl茅dar

Contactgegevens Van Meerbeeck Bl茅dar: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Meerbeeck Bl茅dar: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Meerbeeck Bl茅dar

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lenneke Marelaan 24; 1932; Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe), België

Telefoon (phone): 02 735 08 55 (+32-02 735 08 55) 02 735 08 55 (+32-02 735 08 55)

Fax (fax): +32 (3) 574-43-10 +32 (3) 574-43-10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Meerbeeck Bl茅dar: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Meerbeeck Bl茅dar"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Meerbeeck Bl茅dar"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Meerbeeck Bl茅dar, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Meerbeeck Bl茅dar. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Meerbeeck Bl茅dar, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Meerbeeck Bl茅dar. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Meerbeeck Bl茅dar
Products information Van Meerbeeck Bl茅dar

BTW identificatienummer (tax): BE09600097656
Ondernemingsnummer: 7192718505
Hoofdstad (capital): 522,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 772,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Van Meerbeeck Bl茅dar zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Meerbeeck Bl茅dar
(Get full report from official database of BE for Van Meerbeeck Bl茅dar)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Meerbeeck Bl茅dar
Addition kinds of activities for Van Meerbeeck Bl茅dar

451299. Luchtvervoer, gepland, anders | Air transportation, scheduled, nec
636199. Titelverzekering, nv | Title insurance, nec
23260200. Werkkleding, behalve uniformen | Work apparel, except uniforms
28920108. Mercury fulminaat (explosief) | Mercury fulminate (explosive)
39990205. Haarspeldjes | Hairpin mountings
50830311. Scharen, boerderij en tuin | Shears, farm and garden
50840910. Afvalpersen | Waste compactors
75390201. Carburateur reparatie | Carburetor repair
97219906. Vredeskorps | Peace corps

Werken bij Van Meerbeeck Bl茅dar: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Meerbeeck Bl茅dar: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Meerbeeck Bl茅dar. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Meerbeeck Bl茅dar. Looking for open vacancies in other companies

 • Multi-operator (magazijn) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een textielbedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een  "Multi Operator" (magazijnier) -perfect NL talig  (ook telefoon + mail behartigen) -bij voorkeur heftruckattest -je werkt met heftruck, reachtruck , transpallet en stapelaar -ook manueel werk (wekelijks container lossen en op juiste locatie in magazijn) -bevoorraden productie (dagelijks) -orderpicken (scanner) -gesplitst magazijn => tewerkstelling in Magazijn IN (magazijn Out is apart tot op heden) -opleiding in dag (leidinggevende werkt in vast dagregime , na de opleiding ga je over naar 2 ploegen)

 • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Lochristi (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

 • MONTEURS CENTRALE VERWARMING EN SANITAIR (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Waregem zijn we op zoek monteurs centrale verwarming.

 • Loodgieter (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Kapellen zijn we op zoek naar een ERVAREN LOODGIETER.  Het bedrijf is voornamelijk gespecialiseerd in badkamerrenovaties.  Je zal douches en sanitaire elementen installeren, verwarming aansluiten, ... 

 • Flexibele accountant (m/v) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een consultancy bedrijf die zich specialiseert in accountancy en fiscaliteit zoekt flexibele boekhoudkundigen. Je wordt ingezet als consultant op heel diverse accountancy projecten in diverse sectoren; je staat in voor diverse boekhoudkundige taken (AP, AR en GL), je assisteert bij de opmaak van afsluitingen; je helpt mee aan de opmaak van vooruitzichten en rapporteringen; je staat in voor betalingen en controles; je weet uw klant te adviseren en te begeleiden.

 • ORDERPICKERS vroege/late ploeg (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Start People Aalst LA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Je doet de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit. Je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Je werkt in een vijfdagenstelsel van maandag tot zaterdag om onze klanten optimaal te bedienen. Je start afwisselend ’s ochtends om 6 uur en ’s namiddags om 13u15. In het eerste geval zit je werkdag er dus al om 14u. op, in het tweede geval eindigt die om 21u15.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Moerkerke - Damme (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Stellingbouwer restauratie (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: ARTES WOUDENBERG

  Type: Vaste Job

  Als stellingbouwer sta je bij een vaste ploeg stellingbouwers in voor het monteren en demonteren van alle eigen stellingen in de restauratie en renovatiesector bij Artes Woudenberg. Het betreft hoofzakelijk Layher-systeemstelling, al kan bij detailconstructies een uitbouw in buizen en koppelingen de enige oplossing betekenen. Alles begint bij het organiseren en voorbereiden van de werven. De hoofdtaak bestaat uit het monteren en demonteren van eigen stellingen – maar ook onderschoringen en stuttingen zijn u niet vreemd. In overleg met de projektleider en de meestergast wordt de meest optimale inplanting van de stelling in overleg vastgelegd alsook de posities van de trappen en ladderbakken. Dagelijks sta je in voor een ordelijke werkplaats waar u de nodige veiligheidsmaatregelingen stipt na leeft. Je komt terecht in een multifunctioneel restauratieteam, waarbij vakmanschap voorop staat en u een echte teamspeler bent.

 • Recruiter technische profielen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  Tormans is een detacheringskantoor dat in zijn totaliteit zo’n 350 technische mensen tewerkstelt bij een verscheidenheid aan klanten. Onze opdrachten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in diverse sectoren. Zo zijn we actief in de (petro)chemie, farmacie, metallurgie, voedingssector en bouw. Doorheen de jaren hebben we als vaste supplier een uitstekende reputatie opgebouwd en staan we garant voor hooggekwalificeerde technische specialisten. Als Recruiter binnen onze organisatie sta je in voor het rekruteren van technische profielen binnen een bepaalde discipline. Hiervoor werk je samen met de accountmanager en je collega recruiters voor het vinden van geschikte kandidaten. Je komt terecht in een zeer leuk team in onze nieuwe kantoren te Mechelen. VOORNAAMSTE TAKEN: Nadat een nieuwe opdracht is binnengekomen vertaal jij de vraag van de klant in een duidelijke profielbeschrijving. Deze profielbeschrijving verspreid je op verschillende kanalen om het juiste talent aan te trekken. Daarnaast ga je actief op zoek naar potentiële medewerkers waarmee je een lange termijnrelatie opbouwt. Je bouwt langdurige relaties op met je klanten en neemt een adviserende rol op. Je staat in voor de selectie en screening van potentiële medewerkers voor je vacatures. Je begeleidt hen doorheen het proces tot de loonbespreking en indiensttreding binnen Tormans. Je volgt lopende projecten op en plaatst het juiste talent op het juiste project. Je verzorgt de administratieve opvolging van klanten- en medewerkersdossiers gaande van offerte tot facturatie.

 • Productiemedewerker (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  jouw takenpakket bestaat uit: - verwerking van voedingswaren - versnijden - verpakken - schoonmaken van de machines

 • Zelfstandig kinderverzorg(st)er (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Baby-Belle Groep

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in een van onze kinderopvang locaties in, voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je kan op een correcte manier met de ouders en collega's overleggen over de verzorging en de ontwikkeling van de kinderen. Je zorgt voor een aangename sfeer, waar kinderen op hun eigen tempo, maar met voldoende positieve stimulans, kunnen ontwikkelen en bij leren. Daarom voorzie je dagelijkse activiteiten aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Daarnaast voer je enkele huishoudelijke taken uit, zoals het onderhouden van de speel en slaapruimtes. Hierbij is oog voor hygiëne en veiligheid van belang.

 • PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ NACHT (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

  Type: Flexijob

  In onze artisanale bakkerij assisteer je onze bakker bij het uitvoeren van alle werkzaamheden. Je verricht hierbij fysiek zwaar werk: Je staat in voor het bereiden van het deeg in een grote kuip. Samen met de bakker haal je het deeg van 20kg uit de kuip. Je versnijdt het deeg in kleine stukken en maakt er bollen van. Je zet de broden in de oven en bakt ze af. Nadien haal je de broden uit de oven om deze te laten koelen.

Zoek naar antwoorden van Van Meerbeeck Bl茅dar in sociale netwerken
Look for responds of Van Meerbeeck Bl茅dar in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Meerbeeck Bl茅dar. Laat een reactie achter voor Van Meerbeeck Bl茅dar. Van Meerbeeck Bl茅dar bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Meerbeeck Bl茅dar. Leave a respond for Van Meerbeeck Bl茅dar. Van Meerbeeck Bl茅dar on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Meerbeeck Bl茅dar op de google maps. Adres en contacten Van Meerbeeck Bl茅dar
Location of Van Meerbeeck Bl茅dar on the google maps. Address and contacts of Van Meerbeeck Bl茅dar

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Meerbeeck Bl茅dar Van Meerbeeck Bl茅dar: Boxy H | Van Assche Guido BVBA | C.P.S. - C.V.L. | Van Neste B | MDM ENGINEERING

Other related companies as Van Meerbeeck Bl茅dar: Boxy H | Van Assche Guido BVBA | C.P.S. - C.V.L. | Van Neste B | MDM ENGINEERING

Van Meerbeeck Bl茅dar is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Meerbeeck Bl茅dar, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09600097656. Het bedrijf Van Meerbeeck Bl茅dar bevindt zich op het adres: Lenneke Marelaan 24; 1932; Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 522,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 772,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Meerbeeck Bl茅dar zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Meerbeeck Bl茅dar is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Meerbeeck Bl茅dar is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Meerbeeck Bl茅dar, openstaande posities, locatie van Van Meerbeeck Bl茅dar op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Meerbeeck Bl茅dar is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Meerbeeck Bl茅dar, company assigned to the tax number BE09600097656. The company Van Meerbeeck Bl茅dar is located at the address: Lenneke Marelaan 24; 1932; Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 522,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 772,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Meerbeeck Bl茅dar were not found.
The main activity of Van Meerbeeck Bl茅dar is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Meerbeeck Bl茅dar is not available. You also can look at reviews of Van Meerbeeck Bl茅dar, open positions, location of Van Meerbeeck Bl茅dar on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Meerbeeck Bl茅dar, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Meerbeeck Bl茅dar, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Meerbeeck Bl茅dar, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Meerbeeck Bl茅dar, employees, financial statistics.