Van Medegael Helena

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Van Medegael Helena
Private companiesSocial Services • Van Medegael Helena

Contactgegevens Van Medegael Helena: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Medegael Helena: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Medegael Helena

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Populierenstraat 13; 9420; Erpe-Mere (Aaigem), België

Telefoon (phone): 053 62 21 77 (+32-053 62 21 77) 053 62 21 77 (+32-053 62 21 77)

Fax (fax): +32 (9) 496-31-45 +32 (9) 496-31-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Medegael Helena: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Medegael Helena"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Medegael Helena"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Medegael Helena, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Medegael Helena. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Medegael Helena, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Medegael Helena. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Medegael Helena
Products information Van Medegael Helena

BTW identificatienummer (tax): BE09042541503
Ondernemingsnummer: 5301422119
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 617,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Van Medegael Helena zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Medegael Helena
(Get full report from official database of BE for Van Medegael Helena)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Medegael Helena
Addition kinds of activities for Van Medegael Helena

213199. Kauw- en rooktabak, niet | Chewing and smoking tobacco, nec
234299. BH, gordels en geallieerde kledingstukken, nv | Bras, girdles, and allied garments, nec
20320105. Bonen, zonder vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beans, without meat: packaged in cans, jars, etc.
28210108. Ureaharsen | Urea resins
32719905. Blokken, beton: droogstapelvergrendeling | Blocks, concrete: drystack interlocking
63319900. Brand-, zee- en ongevallenverzekering, nv | Fire, marine, and casualty insurance, nec

Werken bij Van Medegael Helena: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Medegael Helena: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Medegael Helena. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Medegael Helena. Looking for open vacancies in other companies

 • Lijnverantwoordelijke (M/V) (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een innoverend bedrijf in Kortemark zijn we op zoek naar een nieuwe lijnverantwoordelijke. Je kan de lijn zelfstandig opstarten. Je controleert de kwaliteit van de producten. Je kan de camera's instellen. Je plaatst het afgewerkte product op de transportband. Je houdt de werkplaats proper. Je vult de gewicht- en kwaliteitsdocumenten in.

 • Technieker Elektromechanica (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je komt terecht in een team dat verantwoordelijk is voor het onderhouden en her- stellen van de machines. We bieden je veel ruimte voor bijscholing en carrièregroei. Na een opleidingsfase waarin je het machinepark grondig leert kennen, ben je mede verantwoordelijk voor de automatisatie (hard- en software). Je werkt daarbij nauw samen met je collega-techniekers, productiemanagement, kwaliteitsverantwoorde- lijke en ervaren operatoren die elk hun eigen specialisatie hebben. Bestaand machinepark • Preventief onderhoud van de machines • Bij storingen op mechanisch, elektrisch, hydraulisch en pneumatisch vlak : diagnose, herstellen van defecten, herstellen van kleine beschadigingen aan matrijzen, testen van besturingsprogramma’s, fijne afstellingen • Door jouw oplosgerichte aanpak en interesse voor permanent verbeteren, doe je zelf voorstellen voor verdere optimalisaties. Technische innovatie • Nauwe betrokkenheid bij machines- en automatisatie investeringen • Verantwoordelijke rol in technische projecten • Programma optimalisatie bij robotisaties JOUW

 • Gepassioneerde operatoren regio Diest (m/v) ONMIDDELLIJKE OPSTART (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met onze klant, een gezond en goed draaiend bedrijf gespecialiseerd in de productie van binnendeuren, gaan wij op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega's om hun leuk team te komen versterken als operator (m/v). Je bent verantwoordelijk voor het lezen en interpreteren van opdrachten. Je kan een product kwalitatief bewerken op een machine in verhouding tot het gevraagde rendement. Je hebt affiniteit met houtbewerking en schrijnwerkerij. Je bent niet bang om beslissingen te nemen en je staat in voor de visuele controle. Je kan op zeer korte termijn opstarten in 2 ploegen. Vaste aanwerving, goede werksfeer, correct loon. Interne opleiding is voorzien!

 • Chauffeur CE (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, dagelijks actief in het vervoer van ADR goederen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Naast het vervoeren van ADR goederen vervoeren ze ook diverse goederen in opdracht van vaste klanten. Het gaat betreffende compleetvrachten, alsook deelvrachten. ADR transport colli en tank, met als voornaamste bestemmingen : België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Overnachtingen mogen geen uitdaging zijn voor u, zelfs af en toe een weekend van huis moet kunnen. Zelf laden en lossen van de goederen, dit met heftruck of meeneemheftruck.

 • Huishoudhulp regio Roeselare - Beveren (BEVEREN-ROESELARE)

  Regio: BEVEREN-ROESELARE

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Huishoudhulp regio Wespelaar (WESPELAAR)

  Regio: WESPELAAR

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Wespelaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Rekem, 16 uur per week (REKEM)

  Regio: REKEM

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Rekem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, Je werkt op maandag, dinsdag en donderdag in de voormiddag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • verantwoordelijke bakkerij (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: DKN FOOD MARKET

  Type: Vaste Job

  * afbakken van brood en koffiekoeken * ervoor zorgen dat de bakkerij op tijd gevuld en netjes is * indien nodig in de voormiddag bijbakken *opvolgen van de stock en opmaken van bestellingen *naast de bakkerij mag je ook bijstaan in de winkel

 • Accountant (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Titeca Accountancy Maldegem

  Type: Vaste Job

  Welkom! Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 200 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie. Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Accountant om het dynamische Titeca team in Maldegem aan te vullen. Als accountant beheer je autonoom je dossiers. Je bent steeds de eerste contactpersoon, waardoor je in geen tijd een echte sparringpartner wordt van je klantondernemers. Je verantwoordelijkheden Opvolgen van boekhoudingen van klanten (van A tot Z) Opvolgen en beheer van balansen, jaarrekeningen, eindejaarafsluitingen en fiscale aangiftes (btw, PB en Venb) Adviesverlening Voorbereiden en bijwonen van fiscale controles Reeds ervaring? Dan krijg je een coachende rol ten opzichte van je junior collega’s.

 • RESERVE Industrieel reinigers Limburg 2018 (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Limburg zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van Van Medegael Helena in sociale netwerken
Look for responds of Van Medegael Helena in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Medegael Helena. Laat een reactie achter voor Van Medegael Helena. Van Medegael Helena bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Medegael Helena. Leave a respond for Van Medegael Helena. Van Medegael Helena on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Medegael Helena op de google maps. Adres en contacten Van Medegael Helena
Location of Van Medegael Helena on the google maps. Address and contacts of Van Medegael Helena

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Medegael Helena Van Medegael Helena: HUBERT VANDAELE | Belgisch Comité voor Elektrowarmte | RAYMOND BERTRANGS | Olnix | SABINE OSTYN

Other related companies as Van Medegael Helena: HUBERT VANDAELE | Belgisch Comité voor Elektrowarmte | RAYMOND BERTRANGS | Olnix | SABINE OSTYN

Van Medegael Helena is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Medegael Helena, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09042541503. Het bedrijf Van Medegael Helena bevindt zich op het adres: Populierenstraat 13; 9420; Erpe-Mere (Aaigem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 617,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Medegael Helena zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Medegael Helena is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Medegael Helena is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Medegael Helena, openstaande posities, locatie van Van Medegael Helena op de kaart.

Van Medegael Helena is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Medegael Helena, company assigned to the tax number BE09042541503. The company Van Medegael Helena is located at the address: Populierenstraat 13; 9420; Erpe-Mere (Aaigem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 617,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Medegael Helena were not found.
The main activity of Van Medegael Helena is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Medegael Helena is not available. You also can look at reviews of Van Medegael Helena, open positions, location of Van Medegael Helena on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Medegael Helena, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Medegael Helena, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Medegael Helena, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Medegael Helena, employees, financial statistics.