Van Mechelen R

Contactgegevens Van Mechelen R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Mechelen R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Mechelen R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Patersstraat 109; 2300; Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 41 57 29 (+32-014 41 57 29) 014 41 57 29 (+32-014 41 57 29)

Fax (fax): +32 (57) 243-79-60 +32 (57) 243-79-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Mechelen R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Mechelen R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Mechelen R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Mechelen R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Mechelen R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Mechelen R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Mechelen R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Mechelen R
Products information Van Mechelen R

BTW identificatienummer (tax): BE07034240722
Ondernemingsnummer: 6088043212
Hoofdstad (capital): 282,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 882,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Van Mechelen R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Mechelen R
(Get full report from official database of BE for Van Mechelen R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Mechelen R
Addition kinds of activities for Van Mechelen R

22520200. Tights en beenverwarmers | Tights and leg warmers
27320200. Boeken, afdrukken en binden | Books, printing and binding
28950000. Carbon zwart | Carbon black
38220400. Hydronische controles | Hydronic controls
86999902. Kunstraad | Art council

Werken bij Van Mechelen R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Mechelen R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Mechelen R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Mechelen R. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper interieurwinkel Maldegem (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een gemotiveerde, goedlachse verkoper/verkoopster die echt het verkopen in zich heeft en heb je zelfvertrouwen in je kunnen? Lees dan zeker even verder. We zijn op zoek naar iemand die klaar is voor een uitdaging en waarin verkopen centraal staat in het leven. Je hoeft geen kennis te hebben van meubels, want zij bieden namelijk een opleiding on the job waarin je de kans krijgt om de zaak te leren kennen. Je hebt daarnaast een passie om mensen te overtuigen om van jou te kopen en staat klaar om mensen raad te geven bij hun keuze. Jouw taken: verkopen van de meubels klanten ontvangen, helpen en overtuigen meegaan naar mensen thuis om te helpen bij het interieur administratief werk (facturen opmaken, ..) Wat bieden wij? opleiding on the job groeimogelijkheden qua verloning kans op bedrijfswagen op lange termijn mits positieve evaluatie flexibele omgang Uurrooster: Ma: 9u30 - 18u Di: 9u30- 18u Woe: gesloten Do: 9u30 - 18u Vrij: 9u30 - 18u Za: 13u30 - 18u Zo: 13u30 - 18u Je bent vrij op woensdag, zaterdag- en zondagochend. Je kan in samenspraak nog een extra dag vrij krijgen in de week.

 • Medewerker facturatie (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de job als Medewerker facturatie krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder een praktisch overzicht: Facturen inboeken en aanmaken Betalingen en klanten opvolgen Gedurende 3 à 4 maanden meewerken op het onthaal: eerste lijnen nemen en doorverbinden orders ingeven bezoekers verwelkomen enz.

 • Customer service dealer support Orange (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als customer service medewerker op de afdeling dealer support ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je bent de link tussen Orange en de winkels die Orange producten verkopen Je bent verantwoordelijk voor het binnenkomende en uitgaande telefoonverkeer van de aan jou toegewezen klanten en biedt ondersteuning bij praktische vragen Je geeft on-site ondersteuning, neemt deel aan klantenbezoeken en interne klantenvergaderingen Je communiceert de klanteninformatie met de betrokken departementen in het bedrijf (verkoop, naverkoop en marketing)

 • Operator 3 ploegen (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: ADECCO NINOVE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de productie? Voor een voedingsbedrijf in Erembodegem zijn we op zoek naar voltijds operatoren in een 3 ploegenstelsel. Je moet zorgen dat je de machines juist instelt op basis van de verschillende recepturen en je volgt het volledige productieproces nauwlettend op.

 • Account Receivable (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De Accounts Receivable Officer is oa verantwoordelijk voor: het doorgeven en opvolgen van de dossiers incasso en advocaten om een tijdige inning van de facturen te waarborgen het behandelen van de claims bij de financiële maatschappijen het opvolgen van de maandelijkse debiteurenlijst het behandelen van de aanmaningen het uitvoeren van credit checks het registreren van klachten

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Aalst (Limburg) – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student beenhouwerij regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Tempo-Team zoek een student voor de beenhouwerij afdeling in een supermarkt regio Maasmechelen.

 • Schoonmaker studentencafé (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Gent

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar een student die voor een gekend studentencafé in Gent de dagelijkse schoonmaak kan verzorgen. Je zorgt ervoor dat de bar en het café volledig proper zijn.

 • Studenten interviewers (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: D-Sense

  Type: Studentenjob

  Je doet een tabletbevraging in de luchthaven van Oostende. Je kunt je een aantal dagen vrijmaken in de periode van 24/09/2018 en 31/10/2018.

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio OOSTKAMP (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • M2Q - Senior Test Analyst (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Om ons team van experts bij M2Q (deel van de Cronos Groep) te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een ervaren en gedreven Senior Test Analyst. Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière ? Wil jij graag ons team en onze producten naar een hoger niveau tillen? Misschien ben jij dan wel dé persoon waarnaar wij op zoek zijn.   Met een grote focus op, en een sterk geloof in de principes, tools en ontwikkelingen in software testing, kunnen wij jou een opportuniteit aanbieden om mee te werken aan complexe en uitdagende projecten binnen jouw expertisegebied. Dit in combinatie met voldoende ruimte voor opleidingen en doorgroeimogelijkheden zodat jijzelf als expert on top of your game blijft.   "Onze werknemers moeten de kans krijgen om te doen wat ze graag doen. We geven je de mogelijkheid om je skills verder te ontwikkelen en we bieden je nieuwe uitdagingen aan. We willen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijf van de nieuwste ontiwkkelingen binnen je vakgebeid zodat je deze kan toepassen op het werk."     Jouw takenpakket Je adviseert met betrekking tot de teststrategie, testtechnieken, testomgeving. Je maakt en onderhoudt (gedurende de looptijd van het testtraject) testspecificaties (logische en fysieke), uitgaande van de voorgeschreven methoden en technieken. Je levert input voor testplannen; verdeling van het systeem naar te testen onderdelen en de te hanteren testtechniek(en) en testspecificaties. Je coördineert als Lead Tester de inzet van de Test Engineers voor het uitvoeren van testgevallen. Je adviseert de Test Manager en in bepaalde projecten neem je de rol op van Test Coördinator.   Jouw ervaring en expertise Je hebt minstens 3 jaar ervaring in software testing Je hebt kennis van ISTQB, TMap en geautomatiseerd testen en testtools. Je bent in het bezit van het ISTQB certificaat of bereid om het te behalen. Het Advanced Test Analist certificaat is een plus. Je hebt kennis van het V-model en kan het toepassen op verschillende projecten. Je hebt oog voor detail en je bent kwaliteitsgericht. Kennis hebben van een aantal analyse - modelling tools is een pluspunt. Je hebt een grondige ervaring met en kennis van "Gestructureerd Testen" en de meest courante test methodologieën. Je bent stressbestendig Je hebt kennis van het Nederlands en Engels, Frans is een plus.   Wat wij jou bieden Je wordt deel van een snelgroeiend en dynamisch bedrijf dat openstaat voor jouw input en ideeën. Je ontvangt een competitief salaris en een compleet voordelen pakket (bedrijfswagen, tankkaart, laptop, GSM, verzekeringen, Cronos Care voordelen etc.) Je werkt in een no-nonsense omgeving met directe toegang tot het management en je wordt deel van de gerenommeerde Cronos Group. Je krijgt ruimschoots de mogelijkheid om deel te nemen aan interne en externe opleidingen, seminaries en knowledge sharing events Afhankelijk van jouw motivatie, ambities en prestaties kunnen wij jou tal van interessante doorgroeimogelijkheden aanbieden   Heb je interesse of ken je iemand in jouw netwerk die interesse kan hebben? Stuur je contact gegevens en CV via de knop hieronder.

 • Flexi job zaal (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: HOTEL DU PARC

  Type: Flexijob

  je helpt mee met de bediening in de zaal en in de tuin afruimen van de tafels, afhankelijk van je ervaring kan je ook bestellingen opnemen

Zoek naar antwoorden van Van Mechelen R in sociale netwerken
Look for responds of Van Mechelen R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Mechelen R. Laat een reactie achter voor Van Mechelen R. Van Mechelen R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Mechelen R. Leave a respond for Van Mechelen R. Van Mechelen R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Mechelen R op de google maps. Adres en contacten Van Mechelen R
Location of Van Mechelen R on the google maps. Address and contacts of Van Mechelen R

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Mechelen R Van Mechelen R: Tussenhuis | JULIEN POUILLON | SARDJONO PRIHADI | RAYMOND MORIAUX | PIZZA BOSPHORUS

Other related companies as Van Mechelen R: Tussenhuis | JULIEN POUILLON | SARDJONO PRIHADI | RAYMOND MORIAUX | PIZZA BOSPHORUS

Van Mechelen R is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Mechelen R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07034240722. Het bedrijf Van Mechelen R bevindt zich op het adres: Patersstraat 109; 2300; Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 282,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 882,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Mechelen R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Mechelen R is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Mechelen R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Mechelen R, openstaande posities, locatie van Van Mechelen R op de kaart.

Van Mechelen R is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Mechelen R, company assigned to the tax number BE07034240722. The company Van Mechelen R is located at the address: Patersstraat 109; 2300; Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 282,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 882,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Mechelen R were not found.
The main activity of Van Mechelen R is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Mechelen R is not available. You also can look at reviews of Van Mechelen R, open positions, location of Van Mechelen R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Mechelen R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Mechelen R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Mechelen R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Mechelen R, employees, financial statistics.