Tussenhuis

Contactgegevens Tussenhuis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tussenhuis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tussenhuis

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lebonstraat 100; 2440; Geel, België

Telefoon (phone): 014 58 40 02 (+32-014 58 40 02) 014 58 40 02 (+32-014 58 40 02)

Fax (fax): +32 (2) 357-59-87 +32 (2) 357-59-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tussenhuis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tussenhuis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tussenhuis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tussenhuis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tussenhuis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tussenhuis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tussenhuis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tussenhuis
Products information Tussenhuis

BTW identificatienummer (tax): BE08058990478
Ondernemingsnummer: 9533081054
Hoofdstad (capital): 852,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 712,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Tussenhuis zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tussenhuis
(Get full report from official database of BE for Tussenhuis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tussenhuis
Addition kinds of activities for Tussenhuis

278902. Bronzen, vergulden, kantelen en verdelen: boeken, kaarten, papier | Bronzing, gilding, edging, and deckling: books, cards, paper
381204. Nautische instrumenten | Nautical instruments
508399. Landbouw- en tuinmachines, nec | Farm and garden machinery, nec
20990504. Sauzen: droge mengsels | Sauces: dry mixes
27919900. Typesetting, nec | Typesetting, nec
27969903. Embossing platen, voor het afdrukken | Embossing plates, for printing
28139900. Industriële gassen, nec | Industrial gases, nec
30890612. Synthetische hars afgewerkte producten, nec | Synthetic resin finished products, nec
50210000. Meubilair | Furniture
59410600. Camping en backpacking apparatuur | Camping and backpacking equipment

Werken bij Tussenhuis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tussenhuis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tussenhuis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tussenhuis. Looking for open vacancies in other companies

  • ORDERPICKERS GEZOCHT - VOLVO LOGISTICS - OOSTAKKER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? Voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt. Hierbij heb je oog voor kwaliteit en snelheid.

  • Lijnverantwoordelijke - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar lijnaanvoerder met een gevarieerd takenpakket. Als lijnaanvoerder ben je verantwoordelijk voor: Controle van de productiemachines Aan de hand van je dagoverzicht materiaal verzamelen: schuim + hoezen voor de matrassen Indien het materiaal niet voorhanden is, materiaal bestellen bij de verschillende afdelingen Orders doorgeven aan jouw collega's Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Logistiek medewerker bouwmachines (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio van Waregem zijn we op zoek naar een logistiek medewerker bouwmachines.

  • Arbeiders vleesverwerkend bedrijf (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in één of meerdere afdelingen van het bedrijf: * aanhang: Je hangt handmatig de kippen aan de slachtlijn en voert eventueel containers aan. * Panklaar: In deze afdeling worden de kippen met behulp van een 10-tal machines panklaar gemaakt. * sorteer- en snijzaal: Hier worden de kippen eventueel gerekkerd of versneden, in kratten of dozen gelegd, voorzien van een etiket en op een interntransportsysteem gelegd. * inpak: Hier worden kippen en kippedelen verpakt in een doos, op schaal omwikkelt met folie en verpakt onder beschermende atmosfeer. * sorteerfrigo: Via het intern transportsysteem worden kratten en dozen vanuit de sorteer- en snijzaal naar de sorteerfrigo gebracht. Je producten worden hier per product en gewichtsklasse handmatig gestapeld op paletten. * krattenwas: Je bedient de wasmachine voor de kratten zodat alle kratten telkens weer proper kunnen hetgebruikt worden.

  • Werfleider (M/V) (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf in de regio van Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een werfleider (M/V) Het takenpakket ziet er als volgt uit: - Opvolgen van projecten ter plaatse (straatmeubilair) - Projecten begeleiden tot en met de oplevering - Overleggen met opdrachtgevers , architecten en werfleiders omtrent de voortgang van de projecten. - Ondersteuning geven van de calculatie dienst. - Voorbereiding van de productie in samenspraak met de productie afdelingen. - Indien noodzakelijk de plaatsingsploegen op de werf ondersteunen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS Varsenare - Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Varsenare en Jabbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Student verkoopster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een weekend job als student? Ben je op zoek naar de lekkerste job? Zoek dan niet verder want die hebben wij voor u.! Taken: - de klanten bedienen - aanspreekpunt van de klanten - kassawerk - bakkerij proper houden

  • Psycholoog 38u (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: DE DRIE STROMEN

    Type: Vaste Job

    Eerstelijnspsycholoog 38u - onbepaalde duur Regio Laarne - Wetteren - Wichelen · Door uw inbedding binnen bestaande eerstelijnsstructuren, neemt u een belangrijke rol op in functie van vroegdetectie en toeleiding naar het gepaste zorgaanbod. Vroegdetectie en -interventie bij psychische problemen onder meer door informatieverstrekking over psychische problemen, het detecteren van psychische problemen, diagnostiek, intake en indicatiestelling behoren tot uw opdracht. · Uw hoofdopdracht bestaat uit de kortdurende behandeling (3-5 gesprekken) van vaak voorkomende niet complexe psychische problemen (burn-out, lichte depressieve klachten, stress,…). · Indien meer gespecialiseerde of intensieve zorg aangewezen is, verwijst u actief en gericht door naar het gepaste zorgaanbod. · U bent bereid mee te werken in het ondersteunen van eerstelijnswerkers in het versterken van hun competenties inzake psychische problematieken Dit kan o.m. door het meedenken over vorming en opleiding rond detectie, laagdrempelige interventies en adequaat doorverwijzen voor eerstelijnsmedewerkers. U inventariseert de noden zodat we samen met de partners een passend antwoord kunnen organiseren. · U draagt actief bij in het verhogen van de toegankelijkheid van de geestelijke gezondheidszorg. · U heeft een hart voor de meest kwetsbare groepen in onze maatschappij. · U bouwt een goede interne samenwerking op met andere hulpverleners vanuit het model van getrapte zorg. Dit door de uitbouw van een netwerk op het niveau van de zorgverlening. · U maakt deel uit van het volwassenenteam van het CGG en werkt op actieve wijze mee aan de teamvergadering, intervisie en andere overlegmomenten. · U bewaakt de continuering van bestaande samenwerkingsverbanden en bent begaan met de kwaliteit van de aangeboden zorg. · Daarnaast kunnen u in overleg specifieke opdrachten(en) worden toevertrouwd. · U rapporteert aan de doelgroepcoördinator volwassenen- en ouderenwerking van CGG De Drie Stromen.

  • HR Consultant Ascento Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Ascento

    Type: Vaste Job

    Als vooraanstaand dienstverlener in HR heeft Agilitas Group drie grote merken in België: Amplo, Ascento en Agilitas. Door nabijheid en vakmanschap faciliteert Agilitas Group een duurzame groei van zowel klant, medewerker als kandidaat. Deze “perfect match” realiseren wij dankzij onze gepassioneerde experten die dicht bij de mensen en bedrijven staan die ze adviseren. Als HR Expert in Talent Mobility werkt Ascento aan een positieve en duurzame inzetbaarheid van talent. Onze consultants vertrekken vanuit een totaalbenadering, waarin aantrekken, behoud, ontwikkeling en (her)oriëntering van talent in elkaar overlopen. Voor onze business unit in Brussel zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste collega (m/v): Je functie Vanuit een grondige behoeftenanalyse adviseer je je klanten en begeleid je hen op weg naar maatoplossingen binnen de verschillende domeinen van HRM. Je wordt projectverantwoordelijke voor diverse talent mobility opdrachten, waarbij alles draait rond het aantrekken, behouden, ontwikkelen en oriënteren van talent. Je speelt een belangrijke rol bij het verder uitbouwen van onze klantenportefeuille in regio Brussel. Je werkt nauw samen met je collega’s en rapporteert rechtstreeks aan de Business Unit Manager.

  • Podoloog (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, loopbaan- en jongerencoach en logopedisten. Wij zoeken een podoloog die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Flexijob keukenmedewerker (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BRASSERIE DE MIXX

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Brasserie de Mixx staat voor lekker eten en drinken in een sportief kader. Om ons keukenteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van Tussenhuis in sociale netwerken
Look for responds of Tussenhuis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tussenhuis. Laat een reactie achter voor Tussenhuis. Tussenhuis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tussenhuis. Leave a respond for Tussenhuis. Tussenhuis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tussenhuis op de google maps. Adres en contacten Tussenhuis
Location of Tussenhuis on the google maps. Address and contacts of Tussenhuis

Andere gerelateerde bedrijven als come Tussenhuis Tussenhuis: PALETTE AURORE TUBIZE | LHOSTE B | H?TEL VLENSPIEGEL | GEERT SUY | JULIE LEPAPE

Other related companies as Tussenhuis: PALETTE AURORE TUBIZE | LHOSTE B | H?TEL VLENSPIEGEL | GEERT SUY | JULIE LEPAPE

Tussenhuis is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tussenhuis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08058990478. Het bedrijf Tussenhuis bevindt zich op het adres: Lebonstraat 100; 2440; Geel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 852,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 712,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Tussenhuis zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tussenhuis is Vervoer per lucht, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tussenhuis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tussenhuis, openstaande posities, locatie van Tussenhuis op de kaart.

Tussenhuis is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tussenhuis, company assigned to the tax number BE08058990478. The company Tussenhuis is located at the address: Lebonstraat 100; 2440; Geel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 852,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 712,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Social service organizations. Products created in Tussenhuis were not found.
The main activity of Tussenhuis is Transportation by Air, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Tussenhuis is not available. You also can look at reviews of Tussenhuis, open positions, location of Tussenhuis on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tussenhuis, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tussenhuis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tussenhuis, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tussenhuis, employees, financial statistics.