Van Mechelen M

Contactgegevens Van Mechelen M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Mechelen M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Mechelen M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Krakelaarsveld 134; 2200; Herentals, België

Telefoon (phone): 014 21 62 15 (+32-014 21 62 15) 014 21 62 15 (+32-014 21 62 15)

Fax (fax): +32 (16) 448-91-97 +32 (16) 448-91-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Mechelen M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Mechelen M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Mechelen M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Mechelen M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Mechelen M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Mechelen M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Mechelen M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Mechelen M
Products information Van Mechelen M

BTW identificatienummer (tax): BE02697387695
Ondernemingsnummer: 4987762451
Hoofdstad (capital): 940,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 216,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Van Mechelen M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Mechelen M
(Get full report from official database of BE for Van Mechelen M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Mechelen M
Addition kinds of activities for Van Mechelen M

20910205. Schaaldieren: verpakt in blikjes, potten, enz. | Crustacea: packaged in cans, jars, etc.
35890304. Water filters en verzachters, huishoudelijk type | Water filters and softeners, household type
38120500. Verdediging systemen en apparatuur | Defense systems and equipment
51940201. Tabak kauwen | Chewing tobacco
94110403. Administratie van educatieve programma's, provincie overheid | Administration of educational programs, county government

Werken bij Van Mechelen M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Mechelen M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Mechelen M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Mechelen M. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Kuurne (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

 • Elektricien (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen over geheel België zijn wij op zoek naar ervaren elektriekers die zelfstandig kunnen werken.

 • Pijpfitter Warme Zone (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uivoeren van alle voorkomende (de)montage -en pijpfitwerkzaamheden in alle posities aan verschilllende materiaalsoorten binnen afgesproken tijd en budget, in teamverband en zelfstandig en dan voornamelijk op activiteiten binnen kerncentrales. Verantwoodelijkheden * voorstellen doen met betrekking tot de aanpak van de werkzaamheden * je checkt specificaties van tekeningen op locatie en brengt indien nodig wijzigingen hierop aan. * Je werkt volges opdrachtstelling, specificaties, werkinstructies en procedures en stelt een beperkte eindrapportage op. * Je meldt, na uivoering, de werkzaamheden conform geldende procedures af * Als zelfstandig fitter ben je verantwoordelijk voor veiligheid, kwaliteit en naleving van wettelijke regels en procedures en stuurt waar nodig bij. * je draagt zorg voro de inrichting van de werklocatie en organisatie, planning en uitvoering van alle fitterswerkzaamheden.

 • Senior Accountant (RELEGEM)

  Regio: RELEGEM

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een KMO in Asse (1730) zijn we op zoek naar een Senior Accountant om het boekhoudkundig team van 2 personen te vervolledigen. Heb jij al enkele jaren ervaring als accountant en voel je je klaar voor een nieuwe omgeving waar een betere work-life balance mogelijk is ? Lees dan zeker verder! Als Senior Accountant sta je o.a. in voor de volgende taken: Controle ingeboekte aan- en verkoopfacturen Uitvoeren van de de maand- en jaarafsluiting Debiteurenopvolging Intercompany reconciliaties Wekelijkse cash forecast voorbereiden Assisteren bij de maandelijkse reporting Assisteren bij het opmaken van budgetten en forecast Opportuniteiten opsporen voor procesverbetering

 • Hotel receptionist (m/v) (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons in Westerlo zijn we opzoek naar een receptionist die vrij snel kan opstarten in een variabel takenpakket. Het onthaal en verwelkoming van de klanten. De check-in en check-out. Behandelen van de boekingen (telefonisch per mail aan de receptie of online). Communicatie. Bediening van de bar en restaurant – bijspringen indien nodig. Klaarzetten van ruimtes. Informeren van de klanten en adviseren.

 • Poetshulp regio Vosselare - Landegem - Nevele (M/V) (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

  Type: Dienstenchequebaan

  Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Vosselare - Landegem - Nevele. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

 • Huishoudhulp regio Zichem (ZICHEM)

  Regio: ZICHEM

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zichem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • JOBSTUDENT ZAALMEDEWER(ST)ER WEEKENDS (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: LE TOUQUET

  Type: Studentenjob

  Voor ons restaurant, brasserie, tearoom zijn wij dringend op zoek naar een zaalmedewerk(st)er! Wij serveren oa klassieke keuken, veganistische gerechten en hebben ook aandacht voor allergiën. Wij zijn een heel kindvriendelijke zaak! Je staat in voor de bediening van onze klanten in de zaal en op het terras. Je serveert zowel warme en koude gerechten en dranken. Daarnaast kan je ook ingeschakeld worden achter de bar.

 • Inspecteur Hefwerktuigen Haven Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  o Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het uitvoeren van inspecties van hefwerktuigen ( haven- en portaalkranen, mobiele kranen, straddle carriers, forkliften,...) bij onze klanten in de haven van Antwerpen.  o Je voert de inspecties ter plaatse uit bij de klant en je maakt een verslag op van de uitgevoerde inspectie.  o Je ontwikkelt je verder tot een expert in jouw vakdomein. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader van de discipline Hefwerktuigen.  o Je vertrekt dagelijks rechtstreeks van thuis uit naar de verschillende klanten. Ongeveer 2 keer per maand ga je naar het hoofdkantoor in Antwerpen voor algemene opvolging, rapportage, administratie, vergaderingen, enz.  o Je bent het lokale aanspreekpunt voor klant.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Zij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. 

 • Verpleegkundige De Haan (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: ZORGGROEP ECLIPS WOON- en ZORGCENTRUM SINT-VINCENTIUS

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de dagelijkse zorg en verpleging, medicatietoediening, wondzorg, opvolgen zorgplan en /of revalidatieplan en de psychologische ondersteuning van de patiënt. Je registreert in het elektronisch zorgdossier. Je bepaalt en volgt de behoeften van onze patiënt in overleg met de collega’s.

 • DRINGEND KOKS voor hoogstaande horeca evenementen en mep (Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: KITCHENSTAFF

  Type: Werfreserve

  Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende en exclusieve plaatsen te werken. Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENMEDEWERKERS!

 • Docent horeca-opleiding (overdag) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

  Type: Werfreserve

  Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van Van Mechelen M in sociale netwerken
Look for responds of Van Mechelen M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Mechelen M. Laat een reactie achter voor Van Mechelen M. Van Mechelen M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Mechelen M. Leave a respond for Van Mechelen M. Van Mechelen M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Mechelen M op de google maps. Adres en contacten Van Mechelen M
Location of Van Mechelen M on the google maps. Address and contacts of Van Mechelen M

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Mechelen M Van Mechelen M: CITIBANK-GD FINANCE | Bruyneel M | TREUTTENS | Ninclaus Tine | Gouvernail (Le)

Other related companies as Van Mechelen M: CITIBANK-GD FINANCE | Bruyneel M | TREUTTENS | Ninclaus Tine | Gouvernail (Le)

Van Mechelen M is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Mechelen M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02697387695. Het bedrijf Van Mechelen M bevindt zich op het adres: Krakelaarsveld 134; 2200; Herentals. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 940,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 216,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Mechelen M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Mechelen M is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Mechelen M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Mechelen M, openstaande posities, locatie van Van Mechelen M op de kaart.

Van Mechelen M is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Mechelen M, company assigned to the tax number BE02697387695. The company Van Mechelen M is located at the address: Krakelaarsveld 134; 2200; Herentals. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 940,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 216,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Mechelen M were not found.
The main activity of Van Mechelen M is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Mechelen M is not available. You also can look at reviews of Van Mechelen M, open positions, location of Van Mechelen M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Mechelen M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Mechelen M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Mechelen M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Mechelen M, employees, financial statistics.