Gouvernail (Le)

Contactgegevens Gouvernail (Le): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gouvernail (Le): address, phone, fax, email, website, opening hours

Gouvernail (Le)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place du Man猫ge 17; 6000; Charleroi, België

Telefoon (phone): 071 32 56 27 (+32-071 32 56 27) 071 32 56 27 (+32-071 32 56 27)

Fax (fax): +32 (9) 891-92-75 +32 (9) 891-92-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gouvernail (Le): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gouvernail (Le)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gouvernail (Le)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gouvernail (Le), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gouvernail (Le). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gouvernail (Le), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gouvernail (Le). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gouvernail (Le)
Products information Gouvernail (Le)

BTW identificatienummer (tax): BE08732452392
Ondernemingsnummer: 3021484375
Hoofdstad (capital): 685,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 805,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Gouvernail (Le) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gouvernail (Le)
(Get full report from official database of BE for Gouvernail (Le))

Aanvulling soorten activiteiten voor Gouvernail (Le)
Addition kinds of activities for Gouvernail (Le)

9221. Politiebescherming | Police protection
32810300. Bouw van steenproducten | Building stone products
35539910. Schaafmachines | Planing mill machinery
35790300. Papierverwerkende machines | Paper handling machines
73710201. Computer code auteurs | Computer code authors
73790102. Disk- en diskette-recertificatiedienst | Disk and diskette recertification service
86999900. Lidmaatskapsorganisaties, nec, nec | Membership organizations, nec, nec

Werken bij Gouvernail (Le): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gouvernail (Le): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gouvernail (Le). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gouvernail (Le). Looking for open vacancies in other companies

  • manager construction infrastructure maritime (expat - Benin) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAVENBEDRIJF ANTWERPEN

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    De Manager Bouwwerken Maritieme Infrastructuur is de coördinator van het team dat de bouw en renovatiewerken van de haven van Cotonou aanstuurt. Dit omvat onder meer volgende taken: - Je beheert de organisatie en uitvoering van meerdere projecten en werven. Je zet je mensen en middelen zo efficiënt mogelijk in en waar nodig treed je op als coach - Je bereidt de planning nauwkeurig op en kijkt er op toe dat deze wordt nageleefd en indien nodig stuur je bij - Je zorgt dat de veiligheids- en milieuvoorschriften op verschillende werven wordt nageleefd - Je staat in voor de budgettering en zorgt ervoor dat de projecten binnen de gestelde termijnen worden gerealiseerd - Je onderhoudt contacten met klanten en onderaannemers Le Manager Construction Infrastructure maritime sera le point focal de l’équipe responsable pour les travaux de rénovation en d’expansion du Port de Cotonou. Cela inclut les tâches suivantes: - Vous gérez l'organisation et l'exécution de plusieurs projets et de chantiers de construction. Vous mettez votre personnel et vos ressources aussi efficacement que possible et, si nécessaire, agissez en tant que coach - Vous préparez le planning avec soin et veillez au respect de celui-ci et, si nécessaire, vous soumettez - Vous vous assurez que les réglementations en matière de sécurité et d'environnement sont respectées dans différents chantiers - Vous êtes responsable de la budgétisation et vous assurez que les projets sont réalisés dans les délais impartis - Vous entretenez des contacts avec les clients et les sous-traitants

  • Gemotiveerde onderhoudstechnicus auto's (m/v) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerde garage regio Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnicus voor personenwagens.  je voert onderhoudsbeurten uit aan personenwagens je monteer en demonteert de verschillende onderdelen je stelt een diagnose en stelt de motor af met de meest geschikte apparatuur je herstelt, stelt het onderstel af en controleert je controleert de voorwieluitlijning je reviseert verbrandingsmotoren je houdt rekening met de autotechnische veiligheidsvoorschriften

  • Heftruckchauffeur daguren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor: -Het (ver)plaatsen van containers -Het uitvoeren van een aantal kwaliteitscontroles -Het voorzien van alle verpakkingen voor de verschillende machines -Het plaatsen van ingepakte paletten in een rek of vrachtwagen   Je werkt in mooie daguren en hebt een afwisselende job. Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, regio Lokeren, zoeken wij een heftruckchauffeur ter versterking van het team.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tienen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent verkoop (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een hippe en trendy kledingszaak te Knokke zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten. Je staat in voor de orde en netheid in de winkel. Je helpt de klanten en zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel terug buiten gaan!

  • Leuke studentenjob regio Waregem (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie winkel regio Waregem die in oktober een leuke actie op poten zet gaat MOVE op zoek naar studenten. Wanneer? 6, 7, 14, 20, 21, en 28 oktober Wat? De klant plezieren met een mooi geschenk bij aankoop van een bepaald bedrag. Zeer mooie, leuke studentenjob!

  • Meerderjarige student magazijnier te Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Nog op zoek naar een leuke studentenjob voor 2 dagen per week om een centje bij te verdienen? Ben je bovendien meerderjarig en beschik je over een goede kennis van het Engels? Lees dan snel verder! Voor een Amerikaans / Iers bedrijf te Geel zijn wij op zoek naar een meerderjarige student die 2 dagen doorheen de week beschikbaar is om te werken. Je zal worden ingezet in het magazijn of in de productieruimte waar je producten moet controleren. Concrete taken: artikelnummers van producten in het magazijn nakijken, noteren om te controleren met behulp van een vooropgestelde lijst inventaris en telwerk verrichten gegevens inputten in Excel schrijven en communiceren in het Engels eventuele fouten of afwijkingen communiceren intern

  • Bouwkundig Ingenieur (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Vaste Job

    Werk jij graag stabiliteitsberekeningen uit van structuren en gebouwen? Op zoek naar die ideale eerste of tweede job? Op zoek naar een onderneming waar werknemers graag vertoeven en lang blijven werken? Lees dan snel verder en solliciteer via [email protected]. Onze klant is een bouwkundig tekenbureau met een uitgebreide expertise in industriebouw, utiliteitsbouw en appartementenbouw met in hoofdzaak projecten in België, maar heeft ook diverse internationale projecten. Jouw verantwoordelijkheden? 1) Stabiliteitsberekeningen opmaken: - 70% staalstructuur. 30% betonstructuur. - Haven, kantoor, appartementen. 2) Productietekeningen opmaken.

  • Monteur mekanieker buitendienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als mekanieker monteur sta je in voor de eindconstructie en opbouw van onze diverse machines. Je werkt in ons atelier samen met collega's om deze machines op maat van de klant op een veilige manier tot in de puntjes in orde te brengen. Je taak bestaat in het assembleren van de onderdelen op voornamelijk mechanisch en hydraulisch vlak. Daarna sta je in voor de eindmontage, onderhoud en herstellingen bij de klant in binnen- en buitenland.

  • FREELANCE ACCOUNTANT (M/V) (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt ingezet op heel diverse accountancy projecten in boekhoudkantoren en/of bedrijven Je staat in voor input van de boekhouding, het afsluiten voor BTW, de voorbereiding van aangiftes en jaarafsluitingen,... Je weet uw klanten te adviseren en te begeleiden

  • Logopedist(e) (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SOFIE VAN DEN EYNDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van de praktijk zijn we op zoek naar een logopediste op zelfstandige basis. Aantal uren: deeltijds/voltijds, te bespreken Starten: zo snel mogelijk Behandelingen worden zowel in de praktijk als op nabijgelegen scholen gegeven. Je beschikt over een eigen lokaal waar alle materiaal voor handen is. In de praktijk is een softwarepakket aanwezig voor de administratie, hierin krijg je ondersteuning. Volgende problematieken komen aan bod: - Leerstoornissen - Spraak -en taalstoornissen - Neurogene stoornissen Jouw profiel: Diploma: prof. Bachelor of master logopedie/audiologie Talenkennis : Nederlands (zeer goed) Dient in het bezit te zijn van rijbewijs type B Geen ervaring vereist Solliciteren: Stuur je cv op via post/mail of neem telefonisch contact op.

Zoek naar antwoorden van Gouvernail (Le) in sociale netwerken
Look for responds of Gouvernail (Le) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gouvernail (Le). Laat een reactie achter voor Gouvernail (Le). Gouvernail (Le) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gouvernail (Le). Leave a respond for Gouvernail (Le). Gouvernail (Le) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gouvernail (Le) op de google maps. Adres en contacten Gouvernail (Le)
Location of Gouvernail (Le) on the google maps. Address and contacts of Gouvernail (Le)

Andere gerelateerde bedrijven als come Gouvernail (Le) Gouvernail (Le): Martens | CE CHESTROLAIS | Laureyns F | DEVOLDERE JAN | Bonardeaux Colette

Other related companies as Gouvernail (Le): Martens | CE CHESTROLAIS | Laureyns F | DEVOLDERE JAN | Bonardeaux Colette

Gouvernail (Le) is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gouvernail (Le), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08732452392. Het bedrijf Gouvernail (Le) bevindt zich op het adres: Place du Man猫ge 17; 6000; Charleroi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 685,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 805,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Gouvernail (Le) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gouvernail (Le) is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gouvernail (Le) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gouvernail (Le), openstaande posities, locatie van Gouvernail (Le) op de kaart.

Gouvernail (Le) is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gouvernail (Le), company assigned to the tax number BE08732452392. The company Gouvernail (Le) is located at the address: Place du Man猫ge 17; 6000; Charleroi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 685,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 805,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pubs. Products created in Gouvernail (Le) were not found.
The main activity of Gouvernail (Le) is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Gouvernail (Le) is not available. You also can look at reviews of Gouvernail (Le), open positions, location of Gouvernail (Le) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gouvernail (Le), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gouvernail (Le), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gouvernail (Le), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gouvernail (Le), employees, financial statistics.