Van Malleghem Jean-Michel

Contactgegevens Van Malleghem Jean-Michel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Malleghem Jean-Michel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Malleghem Jean-Michel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Auguste Mattagne 3; 1300; Wavre, België

Telefoon (phone): 010 22 23 55 (+32-010 22 23 55) 010 22 23 55 (+32-010 22 23 55)

Fax (fax): +32 (81) 459-64-38 +32 (81) 459-64-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Malleghem Jean-Michel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Malleghem Jean-Michel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Malleghem Jean-Michel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Malleghem Jean-Michel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Malleghem Jean-Michel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Malleghem Jean-Michel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Malleghem Jean-Michel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Malleghem Jean-Michel
Products information Van Malleghem Jean-Michel

BTW identificatienummer (tax): BE08322937011
Ondernemingsnummer: 3215118408
Hoofdstad (capital): 268,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 705,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Van Malleghem Jean-Michel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Malleghem Jean-Michel
(Get full report from official database of BE for Van Malleghem Jean-Michel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Malleghem Jean-Michel
Addition kinds of activities for Van Malleghem Jean-Michel

204600. Nat maïs frezen | Wet corn milling
513702. Lingerie en onderkleding van vrouwen en kinderen | Women's and children's lingerie and undergarments
521199. Timmerhout en andere bouwmaterialen, nec | Lumber and other building materials, nec
911101. Uitvoerende vestigingen, nationaal | Executive offices, national
17999909. Installatie van dock apparatuur, industrieel | Dock equipment installation, industrial
20990305. Gelatine dessert preparaten | Gelatin dessert preparations
28190203. Chroomzuur | Chromic acid
28440301. Keulen | Colognes
50740205. Open haarden, geprefabriceerde | Fireplaces, prefabricated
51819903. Portier | Porter

Werken bij Van Malleghem Jean-Michel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Malleghem Jean-Michel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Malleghem Jean-Michel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Malleghem Jean-Michel. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur met mechanische en basis elektrische kennis (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het monteren van tribunes (in teamverband) die je reeds voorbereiddde in het atelier. Op voorhand denk je grondig na over de stappen van het bouwproces en je hebt inzicht in het uit te voeren werk. Naast montage van nieuwe tribunes, zal je ook instaan voor het onderhoud. Hierbij voer je werkzaamheden uit zoals nulmetingen bij nieuwe onderhoudscontracten, onderhoud en herstellingen. Daarnaast zal je ook af en toe interventies moeten uitvoeren. Je houdt de voortgang van je projecten ook in het oog.

 • VERANTWOORDELIJKE TOONBANKBEDIENDE SELF-SERVICE RESTO GENT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Dit horecabedrijf heeft onder andere een vestiging in Gent. Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van de keuken in combinatie met de buffetbediening. Je zorgt dat de gerechten tijdig aangeleverd worden aan het buffet. Je zorgt dat het buffet er verzorgd uit ziet. Je zorgt dat de apparatuur in het buffet goed werken tijdens het service. je kijkt erop toe dat de medewerkers hygienisch zijn en werken. Afhankelijk van de drukte spring je bij in het service. Bij afwezigheid van de verantwoordelijk, ben jij eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen . je zorgt ervoor dat het team de klant op zijn wenken bedient.

 • PRODUCTIEPLANNER regio Heist-op-den-Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: Work Wizards

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Heist-op-den-Berg zijn wij opzoek naar een productieplanner voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige componenten uit aluminium, staal en kunststof. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je plant de werkorders in het ERP- en planningssysteem in In overleg met de verschillende interne afdelingen (productie, engineering, office) bespreek je de dagelijkse detailplanning. Daarbij hou je rekening met de personeelsbezetting, technische complexiteit van de te maken onderdelen (optimale volgorde), machinecapaciteit, commerciële afspraken en doorlooptijden van de onderaannemingen Je staat in nauw contact met de klanten en informeert hen over de leverdatums Je brengt voorstellen aan om het huidige planningsproces te optimaliseren en werkt mee aan de implementatie van een nieuwe planning tool

 • Monteur Sprinklers (KORTESSEM)

  Regio: KORTESSEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Monteur van Sprinklers sta je in voor: Het installeren van automatische blusinstallaties op diverse werven in België Frankrijk en Nederland. Het werken volgens plan. Het lassen van leidingen. Het werken in een 4-dagen stelsel (10u/dag van maandag t.e.m. donderdag)

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tildonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TILDONK)

  Regio: TILDONK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Deurne (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

 • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: PRIBON

  Type: Studentenjob

  We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

 • COMMERCIEEL VASTGOEDMEDEWERKER (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: SURCONNEX

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar commerciële talenten voor ons vastgoedkantoor (www.surbuilt.be). Je hoofdtaak bestaat hoofdzakelijk uit telefonische prospectie, intakegesprekken te voeren bij de klanten thuis met het oog op het binnenhalen van een verkoopopdracht. Je tracht ook uw opgebouwde portefeuille van panden te verkopen. Hierbij wordt u administratief ondersteund door het kantoor.

 • Electrical Engineer (Automatisatie) (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ESAS Engineering

  Type: Vaste Job

  Als Electrical Engineer begeleid je zelfstandig sleutel-op-de-deurprojecten op maat van de klant rond de elektrische kablage (bekabeling) en de integratie van sturingen (PLC-sturingen, Robotsturingen, Scada-applicaties, specifieke beheersystemen enz.). Deze functie omvat o.a. volgende taken: aanvullen of aanmaken van PLC input/output-lijsten, keuze van materialen, ontwerpen van schakelborden, ontwerpen, opvolgen en corrigeren van elektrische schema’s en bordenbouw, bestellen van materialen, programmeren van veiligheidsmodules, ontwerpen van persluchtschema’s, opvolgen van werven en technici en input/output-tests op de werf.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Freelance projectverpleegkundige te Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

Zoek naar antwoorden van Van Malleghem Jean-Michel in sociale netwerken
Look for responds of Van Malleghem Jean-Michel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Malleghem Jean-Michel. Laat een reactie achter voor Van Malleghem Jean-Michel. Van Malleghem Jean-Michel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Malleghem Jean-Michel. Leave a respond for Van Malleghem Jean-Michel. Van Malleghem Jean-Michel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Malleghem Jean-Michel op de google maps. Adres en contacten Van Malleghem Jean-Michel
Location of Van Malleghem Jean-Michel on the google maps. Address and contacts of Van Malleghem Jean-Michel

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Malleghem Jean-Michel Van Malleghem Jean-Michel: CLINIQUE ST-JOSEPH | TRANSDECO | T.C. MONT | T. DEMOUTIEZ | Jardins et Menuiserie de Barvaux

Other related companies as Van Malleghem Jean-Michel: CLINIQUE ST-JOSEPH | TRANSDECO | T.C. MONT | T. DEMOUTIEZ | Jardins et Menuiserie de Barvaux

Van Malleghem Jean-Michel is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Malleghem Jean-Michel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08322937011. Het bedrijf Van Malleghem Jean-Michel bevindt zich op het adres: Avenue Auguste Mattagne 3; 1300; Wavre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 268,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 705,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Malleghem Jean-Michel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Malleghem Jean-Michel is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Malleghem Jean-Michel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Malleghem Jean-Michel, openstaande posities, locatie van Van Malleghem Jean-Michel op de kaart.

Van Malleghem Jean-Michel is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Malleghem Jean-Michel, company assigned to the tax number BE08322937011. The company Van Malleghem Jean-Michel is located at the address: Avenue Auguste Mattagne 3; 1300; Wavre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 268,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 705,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Malleghem Jean-Michel were not found.
The main activity of Van Malleghem Jean-Michel is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Malleghem Jean-Michel is not available. You also can look at reviews of Van Malleghem Jean-Michel, open positions, location of Van Malleghem Jean-Michel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Malleghem Jean-Michel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Malleghem Jean-Michel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Malleghem Jean-Michel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Malleghem Jean-Michel, employees, financial statistics.