Jardins et Menuiserie de Barvaux

Contactgegevens Jardins et Menuiserie de Barvaux: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jardins et Menuiserie de Barvaux: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jardins et Menuiserie de Barvaux

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route de Hottemme 17; 6940; Durbuy (Barvaux-sur-Ourthe), België

Telefoon (phone): 086 21 11 75 (+32-086 21 11 75) 086 21 11 75 (+32-086 21 11 75)

Fax (fax): 086 21 29 00 (+32-086 21 29 00) 086 21 29 00 (+32-086 21 29 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jardins et Menuiserie de Barvaux: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jardins et Menuiserie de Barvaux"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jardins et Menuiserie de Barvaux"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jardins et Menuiserie de Barvaux, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jardins et Menuiserie de Barvaux. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jardins et Menuiserie de Barvaux, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jardins et Menuiserie de Barvaux. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jardins et Menuiserie de Barvaux
Products information Jardins et Menuiserie de Barvaux

BTW identificatienummer (tax): BE05243194580
Ondernemingsnummer: 3856445312
Hoofdstad (capital): 101,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 532,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Jardins et Menuiserie de Barvaux zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Furniture - Garden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jardins et Menuiserie de Barvaux
(Get full report from official database of BE for Jardins et Menuiserie de Barvaux)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jardins et Menuiserie de Barvaux
Addition kinds of activities for Jardins et Menuiserie de Barvaux

30691500. Rubber hardware | Rubber hardware
57139904. tapijten | Rugs
61110200. Wederzijdse vereniging kredietbureaus | Mutual association credit agencies
76290301. Lamp reparatie en montage | Lamp repair and mounting
79480204. Horse race track operatie | Horse race track operation

Werken bij Jardins et Menuiserie de Barvaux: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jardins et Menuiserie de Barvaux: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jardins et Menuiserie de Barvaux. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jardins et Menuiserie de Barvaux. Looking for open vacancies in other companies

  • Betontechnoloog (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsverantwoordelijke sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit van het beton, het controleren van de bekistingen en nakijken van de afgewerkte producten voor ze naar de klant vertrekken. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van het productieproces door middel van controlemetingen, visuele controles, …; Nakijken en controleren van de bewapende bekistingen; Nakijken en opvolgen van de afgewerkte elementen voor ze naar de klant vertrekken; Uitvoeren van ijkingen, analyses en testproeven; Analyse van technische opmerkingen; Problemen onderzoeken binnen het productieproces; Betonsamenstellingen verbeteren en/of vernieuwen; Alle controles voor het behalen van CE-certificaat; Testen en onderzoeken van nieuwe producten en systemen; Collega’s op de werkvloer aanspreken en hen tijdig wijzen op fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis

  • Sales assistant (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de sales assistant waar onze klant in Diegem op zoek naar is? Ze zijn een international marketing en logistiek bedrijf met heel wat ervaring in de distributie van reclamefolders. Onze klant bereikt wekelijks meer dan 4,5 miljoen gezinnen in België en ze zijn het nummer 1 promotie en shopping platform op de Belgische markt. Je takenpakket bestaat uit de volgende zaken: Als Sales Assistant binnen de afdeling Customer Service, ben je verantwoordelijk voor de verwerking en de opvolging van de klantendossiers. Je verzorgt de opmaak van offertes en je staat in voor een tijdige en correcte verwerking van bestellingen. Je denkt mee met de klant in het bepalen van bedelingszones en adviseert en informeert hem bij vragen betreffende het offline en online productaanbod. Hiervoor werk je nauw samen met de betreffende Accountmanagers. Je bent als het ware de Single Point Of Contact voor jouw klantenportefeuille en je volgt deze strategische klanten op van A tot Z. Je draagt zorg voor een correcte orderverwerking in bedrijfseigen systemen. Je geeft de orders en klachten tijdig en correct in volgens commerciële en operationele afspraken. Je treedt op als back-up voor de Accountmanagers bij commerciële vragen van klanten. Bij operationele problemen zoek je mee naar mogelijke oplossingen, sta je de klant te woord om hem te informeren en adviseren. Je analyseert, beantwoordt en coördineert opmerkingen en vragen van klanten. Je leert graag bij en nieuwe verantwoordelijkheden vormen voor jou een uitdaging. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Teamleader.

  • carrossier (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een dynamisch en gemotiveerde medewerker die bij voorkeur een opleiding carrossier heeft genoten of ervaring heeft in de functie. goeie kennis van verschillende taken binnen een carrosseriebedrijf zelfstandig kunnen werken teamplayer handig oog voor details en werkt nauwkeurig flexibel

  • Assistent(e) winkelverantwoordelijke bouwmaterialen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vakhandel voor professionals gespecialiseerd in bouwmaterialen en gereedschappen zijn we op zoe naar een assistent- winkelverantwoordelijke. Heb je een grote affiniteit met de bouwsector dan is dit miscchien wel iets voor jou! Wat houdt je functie in? Je staat de winkelverantwoordelijke bij in alle commerciële en operationele taken. Je bent bij afwezigheid van de verantwoordelijke het aanspreekpunt voor medewerkers en klanten. Je springt bij in de winkel waar nodig. Je ondersteunt de initiatieven tot naamsbekendheid van de zaak.

  • Commercieel Bediende Verzekeringen m/v (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor opvolging van dossiers van bestaande klanten en dit zowel op kantoor als bij de klanten thuis. Je tracht nieuwe klanten te werven (in het domein van de vermogensanalyse en/of in het domein van de Verzekeringen) door actief te werken op aangereikte prospectielijsten (veelal koude prospectie)

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als POETSHULP / THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten magazijn door de week (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Genk zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die minstens 1 dag per week kunnen werken (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag). Je wordt ingezet voor verschillende logistieke taken. Dit kan gaan van laden en lossen van vrachtwagens, uitpakken van dozen, labelen van items, picken van items,... Je werkt in dagdienst van 08u00 tot 16u00. Naar wie zijn we op zoek? We zijn op zoek naar kandidaten die nog maar weinig les hebben of bezig zijn met stage. Ben jij onze kandidaat? Solliciteer dan snel online!

  • JOBSTUDENTEN +18ZOMERVAKANTIE VASTE VROEGE/LATE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

      Takenpakket:  - Bestellingen klaarmaken voor verzending - De producten picken aan de hand van pickinglijsten Werkuren: - Vroege ploeg: 6u00 tem 13u48 - Late ploeg: 14u00 tem 21u48 Vaste vroege/late ploeg   Bedrijfsprofiel: Wil je graag een centje bijverdienen en ben jij minstens 20 dagen beschikbaar in de zomerperiode? Dan hebben wij een ideale studentenjob voor jou! We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten-orderpickers, voor een bedrijf te Desteldonk.

  • Jobstudent WEEKEND Technische Dienst (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ADECCO ON SITE PLUKON

    Type: Studentenjob

    Voor Plukon, een voedingsbedrijf te Maasmechelen zijn we op zoek naar STUDENTEN voor het WEEKEND op de afdeling Technische Dienst. Je staat in voor volgende zaken: onderhoud machines (zowel elektrisch als mechanisch) onderhoud gebouwen en terrein allerlei klusjes zoals verven, vervanging lampen, etc...

  • Spelhost dinerspellen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • WERFLEIDER AUTOMATISERING (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: MENTALITEIT

    Type: Vaste Job

    Als werfleider word je ingezet om industriële projecten te organiseren en te coördineren. Je werkt actief mee en kan een team van 2 tot 10 medewerkers leiden. Je zorgt ervoor dat het materiaal op tijd besteld wordt. Je onderhoudt de contacten met collega’s, klanten, aannemers en je staat in voor de vooruitgang op en de planning van de werf. Veiligheidsvoorschriften en reglementeringen worden door jou stipt nageleefd.

  • Junior Software Analist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

Zoek naar antwoorden van Jardins et Menuiserie de Barvaux in sociale netwerken
Look for responds of Jardins et Menuiserie de Barvaux in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jardins et Menuiserie de Barvaux. Laat een reactie achter voor Jardins et Menuiserie de Barvaux. Jardins et Menuiserie de Barvaux bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jardins et Menuiserie de Barvaux. Leave a respond for Jardins et Menuiserie de Barvaux. Jardins et Menuiserie de Barvaux on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jardins et Menuiserie de Barvaux op de google maps. Adres en contacten Jardins et Menuiserie de Barvaux
Location of Jardins et Menuiserie de Barvaux on the google maps. Address and contacts of Jardins et Menuiserie de Barvaux

Andere gerelateerde bedrijven als come Jardins et Menuiserie de Barvaux Jardins et Menuiserie de Barvaux: Bel Lighting SPRL | TOPAAS | RODE KRUIS BERCHEM | MUTUALIT? CHR?TIENNE | CHRISTINE FERREIRO ARGUELLES

Other related companies as Jardins et Menuiserie de Barvaux: Bel Lighting SPRL | TOPAAS | RODE KRUIS BERCHEM | MUTUALIT? CHR?TIENNE | CHRISTINE FERREIRO ARGUELLES

Jardins et Menuiserie de Barvaux is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jardins et Menuiserie de Barvaux, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05243194580. Het bedrijf Jardins et Menuiserie de Barvaux bevindt zich op het adres: Route de Hottemme 17; 6940; Durbuy (Barvaux-sur-Ourthe). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 101,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 532,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Furniture - Garden. Producten gemaakt in Jardins et Menuiserie de Barvaux zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jardins et Menuiserie de Barvaux is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jardins et Menuiserie de Barvaux is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jardins et Menuiserie de Barvaux, openstaande posities, locatie van Jardins et Menuiserie de Barvaux op de kaart.

Jardins et Menuiserie de Barvaux is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jardins et Menuiserie de Barvaux, company assigned to the tax number BE05243194580. The company Jardins et Menuiserie de Barvaux is located at the address: Route de Hottemme 17; 6940; Durbuy (Barvaux-sur-Ourthe). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 101,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 532,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Furniture - Garden. Products created in Jardins et Menuiserie de Barvaux were not found.
The main activity of Jardins et Menuiserie de Barvaux is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Jardins et Menuiserie de Barvaux is not available. You also can look at reviews of Jardins et Menuiserie de Barvaux, open positions, location of Jardins et Menuiserie de Barvaux on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jardins et Menuiserie de Barvaux, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jardins et Menuiserie de Barvaux, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jardins et Menuiserie de Barvaux, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jardins et Menuiserie de Barvaux, employees, financial statistics.