Van Malderen Guy

Contactgegevens Van Malderen Guy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Malderen Guy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Malderen Guy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Robert Bossaertsstraat 12 Box 30; 2600; Antwerpen (Berchem), België

Telefoon (phone): 03 440 28 08 (+32-03 440 28 08) 03 440 28 08 (+32-03 440 28 08)

Fax (fax): +32 (15) 552-66-50 +32 (15) 552-66-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Malderen Guy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Malderen Guy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Malderen Guy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Malderen Guy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Malderen Guy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Malderen Guy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Malderen Guy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Malderen Guy
Products information Van Malderen Guy

BTW identificatienummer (tax): BE04676300048
Ondernemingsnummer: 6225097656
Hoofdstad (capital): 243,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 575,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Van Malderen Guy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Malderen Guy
(Get full report from official database of BE for Van Malderen Guy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Malderen Guy
Addition kinds of activities for Van Malderen Guy

5944. Sieradenwinkels | Jewelry stores
367999. Elektronische componenten, nec, nec | Electronic components, nec, nec
10999906. Thoriumertsmijnbouw | Thorium ore mining
20480107. Hooi, in blokjes | Hay, cubed
34430900. Pijp, staander, en culverts | Pipe, standpipe, and culverts
65170000. Spoorwegverhuurders | Railroad property lessors
75389901. Reparaties van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle repairs
86419907. Veteranenorganisatie | Veterans' organization
86610123. Niet-kerkelijke kerk | Non-denominational church

Werken bij Van Malderen Guy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Malderen Guy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Malderen Guy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Malderen Guy. Looking for open vacancies in other companies

 • Arbeider vlasbewerking (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt in de productieafdeling. De vlasbalen worden machinaal aangebracht. Ze zijn voorzien van een touw, dit touw moet je uithalen en op een spoel draaien die dan machinaal opgewonden wordt. Jij zorgt ervoor dat het vlas mooi verspreidt wordt op de werkband en dat er geen gaten in zitten. Het vlas wordt dan bewerkt in de machine. De stenen en afval worden eruit gehaald. Het kan soms wel een stoffige omgeving zijn (er zijn wel afzuigmachines aanwezig). In de verpakkingsafdeling wordt de controle gedaan van het bewerkte vlas, je haalt de kleurverschillen eruit. In de zomermaanden wordt het vlas geoogst. De werkuren zijn van 8 u tot 12u en van 13u tot 17u . In het voorjaar gaat men vooral zaaien van het vlas.

 • Enthousiaste vroege vogels (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Kan jij ook zo genieten van de buitenlucht? Heb je graag sociaal contact met de mensen in jou regio? Werk je graag zelfstandig maar ben je ook een echte teamplayer? Rijd je graag met de fiets, wagen of brommer? Of ben je een frevent wandelaar? Geniet jij ook zo van de mooie zonsopgang? Je bent een vroege vogel? Dan is deze job jou op het lijf geschreven! Als postbode bezorg je brieven, drukwerk, pakjes of aangetekende zendingen. Steeds op tijd en met oog op kwaliteit en veiligheid.

 • Elektricien (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Borgloon zijn we op zoek naar een elektricien (m/v): Als elektricien heb je de volgende taken:  Je installeert alle elektrische voorzieningen op verschillende werven (zowel privé, openbaar als industrie):verdeelkasten, verlichting, signalisatie, communicatie (videofonie, parlofonie, CATV, data bekabeling), inbraak -en branddetectie en voeding van apparaten. Je werkt in nieuwbouw of in bestaande woningen, kantoorgebouwen en winkels. Je zorgt voor grondstoffen en materieel. Je doet het nodige voorbereidende werk, zoals afbraak, uitzetten van leidingtracés, enz. Je slijpt en kapt sleuven inmuren en je plaatst kabelgoten, kabels en buizen. Je plaatst zowel inbouw-, als opbouwmateriaal. Je trekt draad of kabel. Je lost storingen op.

 • Business support specialist (IT) | Puurs | daguren (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Puurs, actief in de logistieke sector, zijn wij op zoek naar een business support specialist. Vanuit het Business Education & Support Team zal deze persoon ondersteuning geven van bedrijfstools aan de gebruikers van het systeem. Concreet neemt hij volgend gevarieerd takenpakket onder zijn/haar hoede: ondersteuning van het mobility project (pda/gsm-applicatie) opvolgen van belangrijke KPI's opbouwen van documentatie inschatten van de trainingsnoden testen van nieuwe software of verbeteringen aan software meehelpen aan de verbetering van bedrijfsprocessen

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • HUISHOUDHULPEN HALFTIJDS SINT AMANDS (SINT-AMANDS)

  Regio: SINT-AMANDS

  Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Sint Amands zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS IN Ronse en omgeving (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: GREENHOUSE RONSE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Kluisbergen, Maarkedal, Etikhove en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • student verkoop (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: t-interim Oudenaarde

  Type: Studentenjob

  Voor een kledingszaak in Ronse zoek ik studenten die ook tijdens de week beschikbaar zijn. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar, laat het snel weten!

 • student (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

 • Eerstelijns Support Medewerker (NL/FR) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: BARISTA SOFTWARE

  Type: Vaste Job

  Wat doen wij Bij Barista Software streven we ernaar om de concurrentie een stapje voor te blijven door vernieuwende software voor artsen te ontwikkelen. Daarbij werken we met een start-up mentaliteit waarbij we er op zijn gebrand om de beste oplossing te vinden voor elk probleem. Sinds kort maken we deel uit van CompuGroup Medical, één van 's werelds leidende eHealth ondernemingen. Dankzij deze samenwerking kunnen we ons sterk groeiend jong bedrijf verder laten ontplooien tot een grote speler op de markt. Daarom zijn wij op zoek naar Een enthousiaste medewerker die ons support-team wilt versterken. Onze support-dienst staat hoog aangeschreven bij onze klanten, en terwijl ons klantenbestand groeit, willen we de supportkwaliteit verder blijven garanderen. Samen met de secondline support ga je deze uitdaging aan. Herken je jezelf in onderstaande eigenschappen, twijfel dan niet en contacteer ons. • Je bent vlot in het Nederlands en het Frans. • Je bent vriendelijk, verantwoordelijk en helpt mensen graag. • Je komt vooral in contact met artsen en hun administratief personeel. Je vindt het interessant om te leren hoe de medische wereld in zijn werk gaat. • Je vindt het niet erg om al eens bepaalde specifieke IT-gerelateerde taken uit te voeren of er iets over bij te leren. Met deze capaciteiten kan je samen met het hele Barista-team de juiste oplossing brouwen (of leren brouwen) voor de uitdagingen die zich voordoen. Uiteraard gecombineerd met een goede teamspirit en een goed gevoel voor humor.

 • Calculator voor uitwerking van offertes (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: EASY SYSTEMS BENELUX

  Type: Vaste Job

  Berekenen en bepalen van offertes voor constructies, transportsystemen en projecten Creatief zoeken naar oplossingen in overleg met klant, buitendienst en interne productie Als schakel tussen bedrijf en klant weet je vlot in te spelen op technische en commerciële vragen en sta je in voor de opvolging van de offertes

 • Fabrieksagent/exclusief verdeler van duitse thermossen zoekt vertegenwoordiger op commissiebasis (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: GRONICO TRADING CO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Fabtrieksagent Gronico te Herk de stad zoekt voor de verdeling van haar exclusieve agentuur van ROTPUNKT thermoskannen made in Germany ( www.rotpunkt4u.de) meerdere vertegenwoordigers in gans Belgie om deze exclusieve artikelen te verdelen aan de vakhandel- winkels. Doelgroep voor deze exclusieve artikelen zijn : Kookwinkels Meubelzaken Gadgetwinkels Superrettes Diy Bakwinkels Koffie- en theewinkels Natuurwinkels en oliewinkels Drankencenters Huishoud en geschenkwinkels Enkel op zelfstandige basis ( u dient dus in bezit te zijn van een btwnr) Hoge commisielonen Alles is bespreekbaar voltijds of deeltijds Interesse neem contact bvba Gronico Trading Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36 - 013 55 26 39 [email protected]

Zoek naar antwoorden van Van Malderen Guy in sociale netwerken
Look for responds of Van Malderen Guy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Malderen Guy. Laat een reactie achter voor Van Malderen Guy. Van Malderen Guy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Malderen Guy. Leave a respond for Van Malderen Guy. Van Malderen Guy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Malderen Guy op de google maps. Adres en contacten Van Malderen Guy
Location of Van Malderen Guy on the google maps. Address and contacts of Van Malderen Guy

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Malderen Guy Van Malderen Guy: VERANDABOUW DE WINTER | TELEPRO | Michel | QUANAKA | COMPU TRADE

Other related companies as Van Malderen Guy: VERANDABOUW DE WINTER | TELEPRO | Michel | QUANAKA | COMPU TRADE

Van Malderen Guy is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Malderen Guy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04676300048. Het bedrijf Van Malderen Guy bevindt zich op het adres: Robert Bossaertsstraat 12 Box 30; 2600; Antwerpen (Berchem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 243,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 575,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Malderen Guy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Malderen Guy is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Malderen Guy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Malderen Guy, openstaande posities, locatie van Van Malderen Guy op de kaart.

Van Malderen Guy is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Malderen Guy, company assigned to the tax number BE04676300048. The company Van Malderen Guy is located at the address: Robert Bossaertsstraat 12 Box 30; 2600; Antwerpen (Berchem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 243,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 575,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Malderen Guy were not found.
The main activity of Van Malderen Guy is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Malderen Guy is not available. You also can look at reviews of Van Malderen Guy, open positions, location of Van Malderen Guy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Malderen Guy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Malderen Guy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Malderen Guy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Malderen Guy, employees, financial statistics.