Van Malderen Bernadette

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Van Malderen Bernadette
Private companiesMiscellaneous Retail • Van Malderen Bernadette

Contactgegevens Van Malderen Bernadette: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Malderen Bernadette: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Malderen Bernadette

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Joseph Wauters 62; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 215 77 96 (+32-02 215 77 96) 02 215 77 96 (+32-02 215 77 96)

Fax (fax): +32 (84) 556-93-27 +32 (84) 556-93-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Malderen Bernadette: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Malderen Bernadette"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Malderen Bernadette"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Malderen Bernadette, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Malderen Bernadette. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Malderen Bernadette, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Malderen Bernadette. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Malderen Bernadette
Products information Van Malderen Bernadette

BTW identificatienummer (tax): BE04728210449
Ondernemingsnummer: 2397735595
Hoofdstad (capital): 841,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 272,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Van Malderen Bernadette zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Malderen Bernadette
(Get full report from official database of BE for Van Malderen Bernadette)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Malderen Bernadette
Addition kinds of activities for Van Malderen Bernadette

07249901. Katoen pickeriediensten | Cotton pickery services
16290101. Caisson boren | Caisson drilling
25319903. Stoelen, draagbaar vouwen | Chairs, portable folding
36940102. Batterij opladen generatoren, auto en vliegtuigen | Battery charging generators, automobile and aircraft
50630220. Bedrading apparaten | Wiring devices

Werken bij Van Malderen Bernadette: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Malderen Bernadette: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Malderen Bernadette. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Malderen Bernadette. Looking for open vacancies in other companies

 • Schrijnwerker atelier m/v (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Gullegem zijn we op zoek naar een schrijnwerker atelier / placement

 • Chauffeur CE - nationaal transport (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je start rond 5 à 6u 's ochtends, gemiddeld werk je 12u per dag. Je hebt steeds vaste ritten en hebt een 3 à 4 stops per dag. Er staat zowel een job open voor containertransport van en naar de haven van Antwerpen als voor het transport van rollen staal.

 • Heftruck chauffeur te Wilrijk (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ASAP XL Essers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het bedrijf werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal strategische overnames. In 2017 boekte H.Essers een omzet van 646 miljoen €. Het bedrijf telt momenteel 975.000 m² magazijnruimte, een vloot van 1.460 trekkers en 3.050 aanhangwagens en heeft meer dan 6.270 medewerkers verdeeld over 70 vestigingen in 17 landen in West- en Oost- Europa. Naast de hoofdzetel in Genk (België), heeft H.Essers een tweede thuisbasis in Roemenië.

 • Carrosserie (m/v) (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio Borgloon en Genk zijn we op zoek naar een carrossier m/v Als autoschadehersteller voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren, (de)monteren van onderdelen en uitdeukwerken Herstelling van het koetswerk van voertuigen  

 • Chauffeur C - Ternat (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

  Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een distributiebedrijf in Ternat zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur C. Je levert per dag goederen aan verschillende cafés en brasseries. Je startuur is 7u 's morgens en je werk tot ongeveer 16u in de namiddag. Dagelijks heb je 10 à 12 stops. Je hebt een goede kennis van het Nederlands. Indien je eveneens Frans praat is dit een pluspunt.

 • HUISHOUDHULP VOLTIJDS MERELBEKE (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Merelbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudhulp regio Landen (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

 • Huishoudhulp/Poetshulp Minderhout (MINDERHOUT)

  Regio: MINDERHOUT

  Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • STUDENT schooljaar (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Synergie Deinze Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een transportbedrijf in Nazereth zijn wij opzoek naar een student die kan werken tijdens de week. Jouw takenpakket bestaat uit het inscannen van etiketten. Je werkt minstens 3u per dag. Welke dagen je kan en welk tijdstip je kan starten is vrij in te vullen.

 • Studenten in dierenarts voor "Purina" kwaliteits producten te promoteren (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Wij zijn een agentschap gespecialiseerd in Brand Activation. Voor onze klant Nestlé zijn wij op zoek naar dynamische en enthousiaste personen om de producten voor honden en katten in de kijker te zetten. Na een uitgebreide training, word je verantwoordelijk voor demonstraties en degustaties in gespecialiseerde winkels . Een eerste belangrijke periode is gepland iedere vrijdag en zaterdag vanaf september. Hou je van een commerciële uitdaging en ben je vrij vanaf september ? Vervoeg dan ons team ! Stuur uw cv naar : [email protected]

 • COMMERCIEEL ADVISEUR BANK (REGIO MALDEGEM) (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Vaste Job

  Commercieel Adviseur Bank (regio Maldegem) Relevante ervaring in de banksector vereist Regio Maldegem Onze klant is een regionale professionele retailbank. Als duurzame ethische speler schenkt deze autonome bank heel wat aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Momenteel is Hays Bank & Verzekeringen voor hen op zoek naar een Commercieel Adviseur Bank voor het kantoor regio Maldegem. Als Relatiebeheerder sta je in voor allround adviesgesprekken over dagelijks bankieren, beleggingen, kredieten en verzekeringen. Je bent in staat om proactief jouw klanten te informeren en hen te begeleiden naar de meest opportune oplossing. Je detecteert commerciële opportuniteiten en werkt actief mee aan commerciële acties. Je biedt hierbij de beste oplossing op maat van jouw klant waarbij het opbouwen van een langetermijnrelatie centraal staat. Verder sta je ook deels in voor het onthaal van de klanten aan het loket.

 • QUALITY ASSURANCE (QA) GMP/GDP SPECIALIST - PARTNERS (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1674920-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a QA Specialist Partners experienced with working in GMP/GDP environments, and who has managed partnerships within Pharma industry. Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. QA Specialist Partners GMP/GDP Pharma - Brussels As QA Specialist for partners, you oversee the client's activities with its partners from a QA point of view, and you are a point of reference for Quality Assurance. You create & review the quality agreements, and you assist with SOPs, deviation, change control and complaints handling with the different partners. You also ensure the partners comply with GMP, GDP and regulatory requirements. Our QA Specialist is also the support person for launches of global products with partners. Are you convinced you are the QA Specialist that we are looking for? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre and upload your CV today through our website!

Zoek naar antwoorden van Van Malderen Bernadette in sociale netwerken
Look for responds of Van Malderen Bernadette in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Malderen Bernadette. Laat een reactie achter voor Van Malderen Bernadette. Van Malderen Bernadette bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Malderen Bernadette. Leave a respond for Van Malderen Bernadette. Van Malderen Bernadette on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Malderen Bernadette op de google maps. Adres en contacten Van Malderen Bernadette
Location of Van Malderen Bernadette on the google maps. Address and contacts of Van Malderen Bernadette

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Malderen Bernadette Van Malderen Bernadette: FLBLONDE COMMUNICATION NV | DANIEL COSEYNS | VASTGOED BLOEMEN BREE | VANGEELDER | GOA

Other related companies as Van Malderen Bernadette: FLBLONDE COMMUNICATION NV | DANIEL COSEYNS | VASTGOED BLOEMEN BREE | VANGEELDER | GOA

Van Malderen Bernadette is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Malderen Bernadette, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04728210449. Het bedrijf Van Malderen Bernadette bevindt zich op het adres: Rue Joseph Wauters 62; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 841,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 272,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Malderen Bernadette zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Malderen Bernadette is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Malderen Bernadette is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Malderen Bernadette, openstaande posities, locatie van Van Malderen Bernadette op de kaart.

Van Malderen Bernadette is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Malderen Bernadette, company assigned to the tax number BE04728210449. The company Van Malderen Bernadette is located at the address: Rue Joseph Wauters 62; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 841,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 272,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Malderen Bernadette were not found.
The main activity of Van Malderen Bernadette is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Malderen Bernadette is not available. You also can look at reviews of Van Malderen Bernadette, open positions, location of Van Malderen Bernadette on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Malderen Bernadette, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Malderen Bernadette, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Malderen Bernadette, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Malderen Bernadette, employees, financial statistics.