Van Loo Wendy

Contactgegevens Van Loo Wendy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Loo Wendy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Loo Wendy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gentdam 33; 9160; Lokeren, België

Telefoon (phone): 09 339 01 30 (+32-09 339 01 30) 09 339 01 30 (+32-09 339 01 30)

Fax (fax): +32 (59) 617-81-53 +32 (59) 617-81-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Loo Wendy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Loo Wendy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Loo Wendy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Loo Wendy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Loo Wendy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Loo Wendy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Loo Wendy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Loo Wendy
Products information Van Loo Wendy

BTW identificatienummer (tax): BE03691650390
Ondernemingsnummer: 7252044677
Hoofdstad (capital): 930,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 694,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Van Loo Wendy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Loo Wendy
(Get full report from official database of BE for Van Loo Wendy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Loo Wendy
Addition kinds of activities for Van Loo Wendy

154199. Industriële gebouwen en magazijnen, nec | Industrial buildings and warehouses, nec
382303. Industriële stroming en vloeibare meetinstrumenten | Industrial flow and liquid measuring instruments
555103. Zeilboten en uitrusting | Sailboats and equipment
17999937. Centrale stofzuiger installatie | Central vacuum cleaning system installation
23390308. Rokken, tennis | Skirts, tennis
36690103. Branddetectiesystemen, elektrisch | Fire detection systems, electric
38120112. Schuif de hellingindicatoren | Glide slope indicators
38210106. Distillatieapparatuur, laboratoriumtype | Distilling apparatus, laboratory type
76991704. Opvangbakken schoonmaken | Catch basin cleaning
87439900. Public relations diensten, nec | Public relations services, nec

Werken bij Van Loo Wendy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Loo Wendy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Loo Wendy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Loo Wendy. Looking for open vacancies in other companies

 • MAGAZIJNIER DAG (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het klaarzetten van bestellingen, het orderpicken, het aan en afvoeren van goederen in en naar productie. Het laden en lossen van vrachtwagens. Je bestuurt een reachtruck.

 • Bakkers en of bakkershulpen M/V (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je helpt mee binnen de industriële bakkerij , je bakt brood en pistolets via een welbepaald proces en via de aan jouw toegewezen machines.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 14 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Kuringen (KURINGEN)

  Regio: KURINGEN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Werchter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WERCHTER)

  Regio: WERCHTER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • huishoudhulp regio Kalmthout deeltijds (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: MANPOWER KAPELLEN DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je werkt in regio Kalmthout. De functie omvat taken zoals poetsen, afwassen, wassen, strijken, jaarlijkse schoonmaak... kortom: algemene huishoudelijke taken. Indien je interesse hebt in deze vacature, maak je best een afspraak met ons via 0800 23 345 ofwel via mail [email protected]

 • Student 20 u winkelmedewerker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in regio Gent zijn we op zoek naar een student die naast de studies nog +- 20 uur wil werken. Je werkt aan de kassa, aanvullen,..

 • Diëtist (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: Praktijkhuis Calfit

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor de vervanging van onze huidige diëtiste zoekt praktijkhuis Calfit een nieuwe collega. Je werkt in een multidisciplinaire praktijk samen met collega diëtist, logopedist, coaches, schoonheidsspecialist

 • Adviseur betaalterminals (elektronische betaaloplossingen) (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: ECO-SERV

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in die diensten sector, specifiek voor deze vacature in het B2B segment. Als onafhankelijk & erkend partner van verscheidene internationaal gerenommeerde aanbieders van elektronische betaaloplossingen, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers in de Benelux om deskundig advies op maat te verlenen aan zelfstandige ondernemers en bedrijven. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

 • Brunel - Java Developer (België)

  Regio: België

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Waar andere mensen bij het woord 'Java' aan Indonesië denken, denk jij aan de taal. Niet aan het Bahasa, maar aan programmeertaal! Jouw codes zijn altijd clean, je hebt al enige ervaring in het programmeren en je bent klaar voor een nieuw level. Komt goed uit, want onze opdrachtgevers staan te springen om een getalenteerde Java developer. Taken Ben jij die enthousiaste Java fanaat? Nee niet de plek in Indonesië en nee, ook niet de koffie. Als je nu weet waar ik het over heb, dan ben jij die fanaat dat we zoeken. Deel je graag je ontwikkeltalent met ons en onze (internationale) klanten? Is veerkracht en flexibiliteit één van je sterkere punten? Spreek je vloeiend Nederlands, Engels en Java? Top! Welkom bij Brunel als Java Developer! Jouw expertise als Java Developer willen we ten volste benutten. Met innovatieve projecten die je mag uitvoeren bij onze dynamische en internationale klanten wordt jouw Java expertise zeker uitgedaagd! Waar rekenen we op bij jou? Jouw kennis bij het ontwikkelen van vernieuwende webapplicaties Jouw rol opnemen, zowel alleen als in een hecht (en ook enorm professioneel) ontwikkelteam Elke aanpassing en uitdaging, op elk moment van de dag, met dezelfde onuitputtelijke inzet aangaan Een mooie combinatie van persoonlijkheid en technische achtergrond Profiel Als je al tot hier bent geraakt, check dan ook eens onderstaande vereisten om te zien of dit wel degelijk op je Java lijf is geschreven: Bachelor of Master in een Informaticarichting (of je hebt al een stevige rugzak) Minimaal 3 jaar ervaring als Java ontwikkelaar, of developer, of programmeur Uiteraard ervaring op het gebeid van Java / J2EE en de bijhorende frameworks, WebServices, etc. Lenig/Behendig zijn in Agile en Scrum Heel wat doorzettingsvermogen en teamspirit want “samenwerken is versterken” PS: Ook Junior Java Developers nodigen wij uit te solliciteren! Aanbod Jouw salaris wordt afgestemd op de hoeveelheid kennis en werkervaring die je meebrengt.

 • STIKSTER (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: DE RUYCK PAUL

  Type: Werfreserve

  Stikster van werkkledij.

 • flexi-job raadgever doe-het-zelf (8u op zaterdag) (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Brico Sint-Truiden (BRIST nv)

  Type: Flexijob

  - je staat in voor het aanvullen en de correcte presentatie van de goederen - je houdt de aanwezigheid van de reclameartikelen in het oog - je waakt over correcte prijsaanduidingen - je staat de klanten bij met raad en daad Een job met passie voor doe-het-zelf : - interesse voor de doe-het-zelfsector, meer bepaald voor de sectoren hout, bouw, loodgieterij, elektriciteit, decoratie, tuin - handig en praktisch ingesteld - klantgericht en contactvaardig - graag in teamverband werken Je werkt op zaterdag : de werkuren op zaterdag zijn van 9u tot 17u30 of van 10u30 tot 19u.

Zoek naar antwoorden van Van Loo Wendy in sociale netwerken
Look for responds of Van Loo Wendy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Loo Wendy. Laat een reactie achter voor Van Loo Wendy. Van Loo Wendy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Loo Wendy. Leave a respond for Van Loo Wendy. Van Loo Wendy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Loo Wendy op de google maps. Adres en contacten Van Loo Wendy
Location of Van Loo Wendy on the google maps. Address and contacts of Van Loo Wendy

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Loo Wendy Van Loo Wendy: Chantraine D | PATRICK BLONDEAUX | B.G.SYSTEMS AND SUPPLIES SPRL | Impocon BVBA | HUIS PESANO

Other related companies as Van Loo Wendy: Chantraine D | PATRICK BLONDEAUX | B.G.SYSTEMS AND SUPPLIES SPRL | Impocon BVBA | HUIS PESANO

Van Loo Wendy is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Loo Wendy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03691650390. Het bedrijf Van Loo Wendy bevindt zich op het adres: Gentdam 33; 9160; Lokeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 930,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 694,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Loo Wendy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Loo Wendy is Algemene Merchandise Stores, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Loo Wendy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Loo Wendy, openstaande posities, locatie van Van Loo Wendy op de kaart.

Van Loo Wendy is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Loo Wendy, company assigned to the tax number BE03691650390. The company Van Loo Wendy is located at the address: Gentdam 33; 9160; Lokeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 930,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 694,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Loo Wendy were not found.
The main activity of Van Loo Wendy is General Merchandise Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Loo Wendy is not available. You also can look at reviews of Van Loo Wendy, open positions, location of Van Loo Wendy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Loo Wendy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Loo Wendy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Loo Wendy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Loo Wendy, employees, financial statistics.