Impocon BVBA

Contactgegevens Impocon BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Impocon BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Impocon BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Klaverheide 68; 2930; Brasschaat, België

Telefoon (phone): 03 633 25 66 (+32-03 633 25 66) 03 633 25 66 (+32-03 633 25 66)

Fax (fax): 03 633 13 40 (+32-03 633 13 40) 03 633 13 40 (+32-03 633 13 40)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Impocon BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Impocon BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Impocon BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Impocon BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Impocon BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Impocon BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Impocon BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Impocon BVBA
Products information Impocon BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03824859619
Ondernemingsnummer: 6573364257
Hoofdstad (capital): 674,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 263,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Impocon BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hides and skins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Impocon BVBA
(Get full report from official database of BE for Impocon BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Impocon BVBA
Addition kinds of activities for Impocon BVBA

8072. Tandheelkundige laboratoria | Dental laboratories
322901. Glasmeubelen en accessoires | Glass furnishings and accessories
384302. Tandheelkundige materialen | Dental materials
07820202. Bemestingsdiensten, gazon | Fertilizing services, lawn
23230100. Mannen en jongens stropdassen en strikjes | Men's and boys' neckties and bow ties
33150307. Draadproducten, ferro / ijzer: gemaakt in wiredrawing planten | Wire products, ferrous/iron: made in wiredrawing plants
36489902. Zaklampen | Flashlights
38250236. Testapparatuur voor elektronische en elektrische circuits | Test equipment for electronic and electrical circuits
50870201. Stomerijinstallaties en -benodigdheden | Dry cleaning plant equipment and supplies

Werken bij Impocon BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Impocon BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Impocon BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Impocon BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker orderprocessing (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Dienst orderprocessing: ontvangen van monsters en controle van aanvraagformulieren registratie van nieuwe monsters in het LIMS - Ondersteuning labo microbiologie: voorbereiden monsters voor analyses microbiologie uitvoeren van microbiologische analyses op vnl. voeding, diervoeder en water onderhoud uitvoeren van apparatuur en ruimtes - Algemene administratieve taken: klasseren van documenten documenten opzoeken in het archief

  • ASSISTENT PROCESOPERATOR 2 PLOEGEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start als assistent procesoperator. Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. Je krijgt doorgroeimogelijkheden tot procesoperator.

  • Machinist rupskraan (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring met een rupskraan van minimum 20 ton en bereid om je collega's manueel te helpen met het leggen van buizen en funderingen? Je komt terecht in een toonaangevend wegenbouwbedrijf in de Kempen!

  • Afvuller Dagwerk (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een modern en stabiel bedrijf, regio Lokeren, zoeken wij momenteel een afvuller, ter versterking van het productie-team. Als afvuller sta je in voor volgende zaken: -Afvullen van vloeibare reinigingsmiddelen in diverse verpakkingen -Afstellen van verscheidene machines -Productie en afvullen van poeders   Werkuren: Maandag tot donderdag: 8-12u & 12u30 -16u30 (14u30 op vrijdag)  

  • Jobstudent voor 1 dag per week in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Jobstudent voor 1 dag per week tijdens het academiejaar (m/v). Ben jij een administratief talent? Dan is deze studentenjob in regio Zele echt iets voor jou! Onze klant is gelegen in regio Zele en niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Jobstudent: * Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens in de database; * Je staat in voor het algemeen klassement; * Je springt in waar nodig bij bepaalde administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Vakantiestudent(e) (niet onderworpen) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Nog op zoek naar wat extra centjes als jobstudent? Wij zoeken een jobstudent voor een horecazaak in Ichtegem. Je helpt met opdienen, afwas, opruimen,.... Je wordt zowel in de zaal als in de keuken ingezet. Je werkt op vrijdag en zaterdag van 19u tot rond 22u en op zondag van 12u tot 14u.

  • Student(e) Avance Kuurne (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AVANCE KUURNE

    Type: Studentenjob

    Avance is een specialist in de schoenenwereld! Avance telt verschillende modern ingerichte winkels in de grote en middelgrote steden van België. Voor onze winkel in Ring Shopping te Kuurne zijn we op zoek naar een gemotiveerde kandidaat om ons team te versterken. Als verkoopsassistent sta je onder andere in voor: advies en begeleiding van klanten bij hun aankopen; kassawerk; realiseren van bijverkoop; openen en afsluiten van de winkel; ...

  • Account Manager (West/Oost-Vlaanderen) B2B - services | driving behaviour (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Je biedt bedrijven een innovatief concept voor een veilig en zuinig rijgedrag. Milieuvriendelijk en economisch ! Een klein, maar multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten (TCO). Als extra account manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille. Je benadert prospecten, je gaat met hen in gesprek zodat de meerwaarde bij het beheren van hun vloot duidelijk wordt. Deze gesprekken voer je ofwel in de vrachtwagensector (vakbekwaamheid) ofwel bij bedrijven met grotere wagenparken. Je werkt dus steeds in een B2B omgeving. Je verkoopt zowel opleidingen als aanvullende diensten zodat we samen met onze klanten bouwen aan een duurzaam vlootbeleid. Je garandeert met het nodige enthousiasme en systematiek de prospectie en het klantenbeheer. Je staat in voor het opmaken en opvolgen van offertes. Je werkt nauw samen met de rest van het team. Je denkt kritisch na over bestaande verkoopprocessen, werkt mee aan de verdere uitbouw hiervan en draagt je steentje bij tot de groei van een kleine maar professionele KMO. Je richt je voornamelijk op klanten in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Project Manager - regio Geel (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben jij graag verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten? Draag je rendement, resultaten en veiligheid hoog in het vaandel? Heb je reeds enkele jaren ervaring in projectmanagement? Dan ben jij de ideale project manager naar wie wij op zoek zijn voor onze klant in de regio Geel! Als project manager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten. Zowel de technische als financiële opvolging van het de projecten liggen bij jou. Concreet heb je o.a. volgende taken en verantwoordelijkheden: het bestuderen van het lastenboek en de prijsaanvragen, en het opstellen van offertes; het contact en de onderhandelingen met de klanten tijdens de projectuitvoering; de selectie van en de onderhandelingen met leveranciers en onderaannemers; de realisatie van projecten door het samenstellen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en de methoden; het totaalbeheer van de planning, de financiële opvolging en de veiligheid; het onderhouden van een nauw contact met de arbeiders in het atelier en op de werven.

  • logopedist / logopediste (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is recent geopend (januari 2018) en gelegen in een rustige en groen dorp te Dessel. Wij bieden individuele begeleiding, groepssessies en workshops aan volwassenen. Wij zijn een groepspraktijk die zorg willen dragen voor de algemene geestelijke en lichamelijke gezondheid van mensen uit de buurt. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing. Om beter tegemoet te komen aan vragen betreft begeleiding en hulpverlening voor volwassenen en jongeren zijn wij op zoek naar een logopedist die zich op zelfstandige basis kan inzetten binnen de praktijk. Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk in volle ontwikkeling. Ben je enthousiast, gedreven, zelfstandig en heb je het hart op de juiste plaats? Help je graag mee een bestaande praktijk verder uitbouwen?

  • thuisverpleging (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MEDIZO

    Type: Zelfstandige activiteit

    thuisverpleging regio Oudenaarde

  • Verzorgende in de thuiszorg regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als polyvalent verzorgende sta je in voor de zorg van bejaarden en hulpbehoevenden aan huis. Huishoudelijke taken zoals koken, wassen, strijken, poetsen en boodschappen doen behoren tot je dagelijkse taken. Occasioneel kan je ook opdrachten uitvoeren als oppas zieke kinderen en kraamzorg. Een vlinder verzorgende heeft een variabel uurrooster. Je werkt doorgaans 28u/week. Flexibel zijn is als vlinder verzorgende wel een must, maar biedt anderzijds ook veel variatie en afwisseling. Er is ondersteuning door een sectorverantwoordelijke met wie je maandelijks samenkomt.

Zoek naar antwoorden van Impocon BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Impocon BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Impocon BVBA. Laat een reactie achter voor Impocon BVBA. Impocon BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Impocon BVBA. Leave a respond for Impocon BVBA. Impocon BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Impocon BVBA op de google maps. Adres en contacten Impocon BVBA
Location of Impocon BVBA on the google maps. Address and contacts of Impocon BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Impocon BVBA Impocon BVBA: VAN DECRAEN CRISTA | Snack 2000 | Callec NV | Rapid Industry NV | CERCLE PHILAT. ESTINNES

Other related companies as Impocon BVBA: VAN DECRAEN CRISTA | Snack 2000 | Callec NV | Rapid Industry NV | CERCLE PHILAT. ESTINNES

Impocon BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Impocon BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03824859619. Het bedrijf Impocon BVBA bevindt zich op het adres: Klaverheide 68; 2930; Brasschaat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 674,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 263,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hides and skins. Producten gemaakt in Impocon BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Impocon BVBA is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Impocon BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Impocon BVBA, openstaande posities, locatie van Impocon BVBA op de kaart.

Impocon BVBA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Impocon BVBA, company assigned to the tax number BE03824859619. The company Impocon BVBA is located at the address: Klaverheide 68; 2930; Brasschaat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 674,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 263,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hides and skins. Products created in Impocon BVBA were not found.
The main activity of Impocon BVBA is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Impocon BVBA is not available. You also can look at reviews of Impocon BVBA, open positions, location of Impocon BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Impocon BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Impocon BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Impocon BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Impocon BVBA, employees, financial statistics.