Van Lint Frank

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Van Lint Frank
Private companiesTobacco Products • Van Lint Frank

Contactgegevens Van Lint Frank: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Lint Frank: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Lint Frank

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molenbergstraat 26; 1700; Dilbeek, België

Telefoon (phone): 02 569 62 12 (+32-02 569 62 12) 02 569 62 12 (+32-02 569 62 12)

Fax (fax): +32 (53) 977-64-91 +32 (53) 977-64-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Lint Frank: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Lint Frank"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Lint Frank"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Lint Frank, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Lint Frank. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Lint Frank, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Lint Frank. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Lint Frank
Products information Van Lint Frank

BTW identificatienummer (tax): BE06268218994
Ondernemingsnummer: 5852661132
Hoofdstad (capital): 278,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 356,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Van Lint Frank zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Lint Frank
(Get full report from official database of BE for Van Lint Frank)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Lint Frank
Addition kinds of activities for Van Lint Frank

379903. Off-road auto's, met uitzondering van recreatieve voertuigen | Off-road automobiles, except recreational vehicles
16230100. Olie- en gasleiding en compressorstationbouw | Oil and gas line and compressor station construction
20219903. Botervet, watervrij | Butterfat, anhydrous
35310804. Bucket of scarifier tanden | Bucket or scarifier teeth
57220202. Elektrische huishoudelijke apparaten, grote | Electric household appliances, major

Werken bij Van Lint Frank: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Lint Frank: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Lint Frank. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Lint Frank. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektromechanieker regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de regio Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een ervaren elektromechanieker: Je staat in voor de goede werking van werktuigen, installaties en traditioneel en geautomatiseerd productiemateriaal. Daarvoor zal je vooral storingen oplossen. Je voert allerlei preventieve industriële onderhoudswerken uit en lost storingen op, op zowel mechanisch als elektrisch gebied: - Werktekeningen lezen en interpreteren - Appendages monteren en onderhouden (bv drukmeters, ventielen, sensoren,… toebehoren) - De verschillende soorten aandrijvingen monteren, herstellen en uitlijnen - Een smeerschema uitvoeren - Kennis van koppelingen, lagers, … - Preventief onderhoud uitvoeren en praktisch organiseren ter plaatse - Basisvaardigheden metaalbewerking (boren, schroefdraad tappen,…) - Dichtingen demonteren en monteren - Verbindingen verwezenlijken door middel van schroeven, pennen, spieën - Een elektrisch schema lezen - Elektrische motoren afkoppelen en aansluiten volgens de veiligheidsvoorschriften - Stuurcomponenten van de elektrische motor herkennen en vervangen - Pneumatische en hydraulische schema's lezen, storingen signaleren + OPLOSSEN - Storingen signaleren + OPLOSSEN - Plaatsen en afregelen van fotocellen en benaderingsschakelaars - Meten en controleren met de gangbare meetgereedschappen (elektrisch en mechanisch) - Storingen opzoeken met de gepaste meetinstrumenten of middelen

 • Productiemedewerker (m/v) (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  je werkt volgens strikte procedures (milieu, veiligheid en kwaliteit)  je bereidt productie-instructies voor en voert deze uit  je doseert grondstoffen, zowel automatisch als manueel je zorgt voor de afwerking van reacties en compounds  vb. zeven  je reinigt installaties en productie zones correct  je werkt afvulorders af  vb. afvullen van vaten  je staat in voor het laden en lossen van grondstoffen en producten in bulk  je print labels, SAP migo's uitvoeren , CRM's printen en werkaanvragen aanmaken.

 • Enthouasiaste commercieel medewerker| Bekend bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je fungeert als spilfiguur in de dagelijkse communicatie tussen de buitenlandse vestiging (China), de leveranciers en de leden van de overkoepelende aankooporganisatie inzake commerciële en logistieke dossiers. Je staat in voor de administratie en de correcte opvolging van orders, zowel aankoop als verkoop gerelateerd. Je zorgt mee voor de organisatie en coördinatie van logistieke opdrachten. Je biedt (administratieve) ondersteuning: voorbereiding en opmaak van presentaties, voorbereiding van meetings, reservatie van hotels en vluchten, website up-to-date houden…

 • Allround Technieker (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar een Technieker die gepassioneerd is door ICT / Telecom. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: -In eerste instantie ben je verantwoordelijk voor het aanleggen, afmonteren en testen van databekabeling en glasvezel op diverse werven en klantlocaties. -Nadien groei je door naar een functie als werfleider waarbij je ook de werven gaat opvolgen, de collega's en onderaannemers aanstuurt en de bestellingen van de nodige materialen uitvoert. -Daarnaast zal je ook ingezet worden voor de configuratie van actieve apparatuur bij zowel netwerk- als telefonieprojecten. Hierbij hoort uiteraard ook het bijhouden van de administratie en as-built dossiers.

 • Industrieel Elektricien (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Lokeren zijn we op zoek naar een Industrieel Elektricien. Als Industrieel Elektricien werk je voornamelijk op verplaatsing en dit bij klanten die werkzaam zijn in chemie petrochemie textiel voeding ... De werkzaamheden als Industrieel Elektricien zijn: Je bent verantwoordelijk voor de installatie van industriële elektriciteit en het onderhoud en de herstelling van de installaties Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je rijdt samen met één of meerdere collega?s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit

 • Huishoudhelden regio Jabbeke (8490) gewenst! (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Groot-Jabbeke! We breiden graag uit in de regio Jabbeke en zoeken daarvoor een gemotiveerde superheld in het huishouden! Snelle opstart! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

 • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (voltijds) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

  Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Veurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Bediende In De Boekhouding (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Ben jij student en wens je graag 1 dag in de week aan de slag?  btw attesten linken aan de juiste facturen btw attest verder aanvullen betalingen opvolgen interne mails uitsturen dossiers aanvullen

 • Jobstudenten horecaketen - herfstvakantie gezocht! (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Work Wizards

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant - een zeer gekende voedingsketen- zijn wij op zoek naar verschillende jobstudenten. Wil jij graag een centje bij verdienen en ben je beschikbaar tijdens de herfstvakantie? Solliciteerd dan snel. Er is de mogelijkheid om na de herfstvakantie tijdens de weekends of telkens op vrijdagavond verder te werken. Jouw taken Het leveren van een vlotte service naar de klanten toe Klantvriendelijkheid Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven Alle normen en procedures respecteren

 • Technisch Tekenaar (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: VMC CONSTRUCT

  Type: Vaste Job

  Over ons VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villa bouw, VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villabouw, appartementsbouw en renovatiewerken. We zijn gevestigd in Knokke-Heist en onze actieradius is Oost- en West-Vlaanderen. Vanwege groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar om ons team te versterken. Hoe zal je werkdag als Technisch Tekenaar eruit zien? Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van aangeleverde bouwkundige gegevens tot bruikbare productietekeningen voor onze prefab afdeling. Daarnaast doe je ook bestellingen van bouwmaterialen voor je collega’s.

 • Magazijnier/Chauffeur rijbewijs C (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HUYS CONCEPT

  Type: Vaste Job

  Voor onze houthandel zoeken we een enthousiaste werknemer met rijbewijs C. Zowel voor werk in magazijn als transport met vrachtwagen en kooiaap. Pluspunten zijn kennis van hout, heftruck-attest. Je komt terecht in een klein gemotiveerd team.

Zoek naar antwoorden van Van Lint Frank in sociale netwerken
Look for responds of Van Lint Frank in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Lint Frank. Laat een reactie achter voor Van Lint Frank. Van Lint Frank bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Lint Frank. Leave a respond for Van Lint Frank. Van Lint Frank on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Lint Frank op de google maps. Adres en contacten Van Lint Frank
Location of Van Lint Frank on the google maps. Address and contacts of Van Lint Frank

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Lint Frank Van Lint Frank: JEAN MODING | MERENS ELEKTRO | E-Systems SA | Thyssen Belge SA | De Sonville A-M

Other related companies as Van Lint Frank: JEAN MODING | MERENS ELEKTRO | E-Systems SA | Thyssen Belge SA | De Sonville A-M

Van Lint Frank is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Lint Frank, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06268218994. Het bedrijf Van Lint Frank bevindt zich op het adres: Molenbergstraat 26; 1700; Dilbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 278,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 356,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Lint Frank zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Lint Frank is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Lint Frank is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Lint Frank, openstaande posities, locatie van Van Lint Frank op de kaart.

Van Lint Frank is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Lint Frank, company assigned to the tax number BE06268218994. The company Van Lint Frank is located at the address: Molenbergstraat 26; 1700; Dilbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 278,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 356,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Lint Frank were not found.
The main activity of Van Lint Frank is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Lint Frank is not available. You also can look at reviews of Van Lint Frank, open positions, location of Van Lint Frank on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Lint Frank, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Lint Frank, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Lint Frank, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Lint Frank, employees, financial statistics.