Van Lint F

Contactgegevens Van Lint F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Lint F: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Lint F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Brugmann 266; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 343 42 17 (+32-02 343 42 17) 02 343 42 17 (+32-02 343 42 17)

Fax (fax): +32 (11) 896-72-11 +32 (11) 896-72-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Lint F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Lint F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Lint F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Lint F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Lint F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Lint F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Lint F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Lint F
Products information Van Lint F

BTW identificatienummer (tax): BE07221557617
Ondernemingsnummer: 7991424560
Hoofdstad (capital): 187,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 102,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Van Lint F zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Lint F
(Get full report from official database of BE for Van Lint F)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Lint F
Addition kinds of activities for Van Lint F

0251. Broiler, frituur- en roosterkippen | Broiler, fryer, and roaster chickens
206601. Cacaobonen verwerking | Cacao bean processing
243102. Ramen en ramen delen en afwerking, hout | Windows and window parts and trim, wood
356500. Verpakkingsmachines | Packaging machinery
10310101. Cerussiet mijnbouw | Cerussite mining
27540700. Papier- en uitnodigingsdruk, gravure | Stationery and invitation printing, gravure
34999921. Stabiliserende staven (lading), metaal | Stabilizing bars (cargo), metal
38430111. Tandheelkundige instrumenten, nec | Dental tools, nec

Werken bij Van Lint F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Lint F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Lint F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Lint F. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien om op projectmatige basis te werken in regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat mee in voor diverse elektrische installaties in verschillende gebouwen Je bent mee verantwoordelijk voor het goed functioneren van deze installaties

 • WERFLEIDER (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als werfleider ben je verantwoordelijk voor het project van opstart tot oplevering. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Je organiseert en coördineert op de werf volgt de planning op en houdt de vooropgestelde budgetten in het oog; Door ondersteuning en het motiveren van de medewerkers zorg je ervoor dat de werken perfect verlopen; Je werkt nauw samen met je projectleider. Afhankelijk van je persoonlijke interesse en ervaring kan je expertise opbouwen in de afdeling gebouwen waterbouw gevelrenovatie of betonbouw.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOESELT)

  Regio: HOESELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoboken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • student mecanicien (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een studente job op zaterdag ? Je werkt als mecancien voor de vrachtwagens . Je stelt de juste diagnose en kan zelfstandig herstellingen uitvoeren van vrachtwagens of camionetten . Je voert het klein - en groot onderhoud en je onderhoudt ook jouw werkplaats

 • Jobstudent afwas weekends (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Tearoom Coffee Dream

  Type: Studentenjob

  We zoeken gemotiveerde collega's om ons team te versterken tijdens de weekends. Je zal hoofdzakelijk instaan voor de afwas, regelmatig zal je ook de barman en chef bijstaan. Wij dragen netheid en hygiëne hoog in het vaandel, een verzorgd voorkomen is dan ook een absolute must.

 • Technisch medewerker Stadsbeleid Departement Infrastructuur en Stedelijke Ontwikkeling (SINT-JANS-MOLENBEEK)

  Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

  Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR MOLENBEEK

  Type: Vaste Job

  Het Departement Infrastructuur en Stedelijke Ontwikkeling van de Gemeente Sint-Jans-Molenbeek coördineert een groot aantal subsidieprogramma’s, zoals duurzame wijkcontracten, het Grootstedenbeleid, Europese Fondsen, enz … Deze programma’s betreffen zowel bouwprojecten als participatieve, socio-professionele en netheidsprojecten De technisch medewerker is belast met de opvolging van de technische projecten die gefinancierd worden door het Stadsbeleid. Het Stadsbeleid beoogt in het bijzonder: het versterken van de sociale cohesie in moeilijke wijken, d.m.v. een sociale en culturele mix; het bijdragen aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk van de steden; het ondersteunen van de uitstraling van de steden. Je werkt nauw samen met de verschillende actoren van deze projecten (projectverantwoordelijke communicatie en participatie, administratieve dossierbeheerder, architecten, verenigingen, operatoren, …) alsook met de coördinatie. Je wordt aangeworven in de administratieve afdeling van het Departement Infrastructuur en Stedelijke Ontwikkeling van de Gemeente Sint-Jans-Molenbeek en in het bijzonder in de administratieve, financiële en sociaal-economische afdeling. Taken: Je coördineert de werven: je neemt deel aan de vergaderingen, je volgt de afrekeningen, planning en nutsvoorzieningen op, je keurt de vorderingsstaten goed…; Je volgt en controleert de financiële aspecten van de projecten; Je communiceert de vorderingen van de projecten (budget, planning, wijzigingen…) aan de verantwoordelijken van de Afdeling en aan de partners zowel binnen de gemeente als buiten de gemeente; Je realiseert offerteaanvragen voor ondernemers: je stelt de administratieve clausules op, je analyseert de plannen, de technische clausules en meetstaten gerealiseerd door de architecten, projectdragers,…; Je analyseert de offertes voor werken en stelt analyserapporten op: regelmatigheid op administratief gebied, analyse van de prijzen, technische analyse.

 • Winkelmedewerker Kontich (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: t-interim Mortsel

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor aanvullen van de winkel en kassawerk Interesse? Solliciteer dan nu! 

 • MEDEWERKER PLANNING - HIGH POTENTIAL (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Beschik jij over beperkte ervaring maar wel zeer veel motivatie en enthousiasme? Ben jij een kei in plannen en organiseren? Ben je servicegericht en communicatief zeer sterk? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!   De functie:   De dienst Service Sales vormt het kloppend hart van deze onderneming als het gaat om interne en externe communicatie. Dagelijks vindt er communicatie plaats met tientallen klanten en collega’s op de buitendienst. De ene klant vraagt een interventie aan, de andere heeft een technische vraag, ... Het is jouw taak deze contacten professioneel te behandelen!   Als medewerker op de dienst Service Sales ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en ben je daarbij verantwoordelijk voor het behandelen en registreren van de gestelde vragen. Je zorgt ervoor dat interventie-aanvragen juist zijn geregistreerd en de technieker wordt ingepland. Je contacteert bestaande klanten om een jaarlijks onderhoud in te plannen en maakt afspraken voor de techniekers in de field. Bijkomend sta je deels in voor de administratie zoals controle urenregistratie, nacalculatie en facturatie van de uitgevoerde werken.  Bedrijfsprofiel: Voor een onze klant, een bloeiend bedrijf met meerdere vestigingen in België zijn we op zoek naar een (junior) planner.

 • Logopedist(e) (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: DECAT SOFIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een zelfstandig logopedist voor onze groepspraktijk. Je werkt met kinderen en volwassenen met spraak-, stem-, articulatie-, leer-, en taalstoornissen. Je staat in voor de testing van de zorgbehoevende cliënten, het opstellen van een behandelingsplan en het uitvoeren van de behandeling. Dit zowel in de praktijk, op school als op huisbezoek.

 • Stagair motion designer video animatie (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: FILMFIRMA

  Type: Leercontract

  Put things in motion, with Flan Caramel! Flan Caramel heeft reeds meerdere jaren ervaring in video animatie. De voorbije jaren werkten we voornamelijk samen met overheden, maar sinds kort mikken we ook op de privé markt. Zo hebben we al enkele mooie referenties opgebouwd bij bedrijven zoals Arcelor Mittal, Vivaldis, Unilever, NMBS,... Met Flan Caramel zijn we op zoek naar een stagair die ons kan bijstaan bij onze animatie producties. Je komt in een jong en dynamisch team terecht, en wordt betrokken bij de productie van verschillende video animaties. Je zet de scenario’s die de Art Director uitschrijft om in leuke, originele animaties. Hierbij zorg je in overleg met de klant voor een leuke look en feel, dat past bij de huisstijl en zorg je voor de verdere uitwerking van de video. Dit houdt onder meer in dat je mee de grafische voorbereiding bepaalt, de motion design en de afwerking. (audio design, ondertitels, correcties,...) Meer info vind je op onze website: http://www.flancaramel.be

Zoek naar antwoorden van Van Lint F in sociale netwerken
Look for responds of Van Lint F in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Lint F. Laat een reactie achter voor Van Lint F. Van Lint F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Lint F. Leave a respond for Van Lint F. Van Lint F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Lint F op de google maps. Adres en contacten Van Lint F
Location of Van Lint F on the google maps. Address and contacts of Van Lint F

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Lint F Van Lint F: De Bie Guy & Co COM V | COIFFURE RAPHAEL | Clean Service | Protec'Isol SPRL | Santens NV

Other related companies as Van Lint F: De Bie Guy & Co COM V | COIFFURE RAPHAEL | Clean Service | Protec'Isol SPRL | Santens NV

Van Lint F is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Lint F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07221557617. Het bedrijf Van Lint F bevindt zich op het adres: Avenue Brugmann 266; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 187,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 102,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Lint F zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Lint F is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Lint F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Lint F, openstaande posities, locatie van Van Lint F op de kaart.

Van Lint F is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Lint F, company assigned to the tax number BE07221557617. The company Van Lint F is located at the address: Avenue Brugmann 266; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 187,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 102,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Lint F were not found.
The main activity of Van Lint F is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Lint F is not available. You also can look at reviews of Van Lint F, open positions, location of Van Lint F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Lint F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Lint F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Lint F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Lint F, employees, financial statistics.