Van Laethem Christophe

Contactgegevens Van Laethem Christophe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Laethem Christophe: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Laethem Christophe

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Denderhoutembaan 248; 9400; Ninove, België

Telefoon (phone): 054 33 34 96; 0477 77 92 02 (+32-054 33 34 96; 0477 77 92 02) 054 33 34 96; 0477 77 92 02 (+32-054 33 34 96; 0477 77 92 02)

Fax (fax): +32 (15) 645-28-43 +32 (15) 645-28-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Laethem Christophe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Laethem Christophe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Laethem Christophe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Laethem Christophe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Laethem Christophe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Laethem Christophe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Laethem Christophe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Laethem Christophe
Products information Van Laethem Christophe

BTW identificatienummer (tax): BE05970489501
Ondernemingsnummer: 1375732421
Hoofdstad (capital): 487,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 281,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Van Laethem Christophe zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Laethem Christophe
(Get full report from official database of BE for Van Laethem Christophe)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Laethem Christophe
Addition kinds of activities for Van Laethem Christophe

262104. Boek-, obligatie- en drukpapieren | Book, bond and printing papers
34969909. Kruidenwagens, gemaakt van aangekochte draad | Grocery carts, made from purchased wire
60610000. Federale kredietverenigingen | Federal credit unions
80420000. Kantoren en klinieken van optometristen | Offices and clinics of optometrists
87480301. Radioconsultant | Radio consultant

Werken bij Van Laethem Christophe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Laethem Christophe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Laethem Christophe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Laethem Christophe. Looking for open vacancies in other companies

 • Montage medewerker / voltijds / regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar ervaren monteurs om te werken in omgevingen als industriële verhuizingen en montage werkzaamheden. Je kan vrijwel onmiddellijk opstarten. Je gaat tewerkgesteld worden op verschillende projecten. Werken in teamverband Je voert diverse montage- en demontagewerkzaamheden uit d.m.v. takels en vijzen Je voert de aan- en afslag uit voor de montage of demontage van apparaten, leidingen, constructies, ... d.m.v. kranen en/of takels Monteert en demonteert zelfstandig leidingen Je maakt of past zelfstandig kleine staalconstructies aan volgens eigen opmetingen of volgens plan van de klant Je monteert en lijnt motoren en pompen uit Waken over de veilige uitvoering van de werkzaamheden Rapporteren van defecten en gebreken

 • Poetshulp regio Vosselare - Landegem - Nevele (M/V) (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

  Type: Dienstenchequebaan

  Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Vosselare - Landegem - Nevele. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wezemaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEZEMAAL)

  Regio: WEZEMAAL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Kruishoutem (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

 • Student productie vrijdagavond of nacht voor BD myShopi in Merelbeke (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Start People Inhouse MyShopi Merelbeke

  Type: Studentenjob

  Heb je jezelf ooit al eens de vraag gesteld wat de weg is die je reclamefolders afleggen voor ze in je brievenbus terecht komen? Al deze folders worden ontvangen, machinaal verwerkt in pakketjes en verzonden door het marketingbedrijf BD My Shopi. Voor de verwerking van al deze folders zijn wij op zoek naar studenten voor september Als productie medewerker bij BD My Shopi ziet je takenpakket er als volgt uit: Je zorgt dat de folders correct en tijdig worden geplaatst in de feeders waar je verantwoordelijk voor bent Je kijkt na of de kwaliteit van de afgewerkte pakketjes voldoende is Je meldt technische problemen bij de hoofdoperator Je zorgt er voor dat je werkpost orderlijk en proper blijft

 • Jobstudent (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Weekendwerk studenten logistiek/onderhoud Zorghotel De Bron (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: VZW DE BRON

  Type: Studentenjob

  Beheer van de brasserie tijdens het middagmaal van de gebruikers; Hulp en ondersteuning van de gebruikers bij het nuttigen van de maaltijden; Verdeling en opruimen van de koffie; Onderhoud van de zorgflats; Verwerken van het afval en linnen; Ondersteuning van de verpleegkundigen.

 • Elektrisch & instrumentatie technieker (dagdienst) regio Westerlo met bedrijfswagen! (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: OMBRELO

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in de grafische sector. Voor de vestiging in Westerlo gaan wij op zoek naar een Elektrisch & instrumentatie technieker dagdienst dagdienst. Als elektrisch & instrumentatie technieker los je zelfstandig storingen op aan procesinstallaties. De focus ligt op het uitvoeren van elektrische onderhoudswerken. Je bent vertrouwd met PLC, motorsturingen en doseerpompen. Verder ben je verantwoordelijk voor het up to date houden van technische dossiers, en het technisch magazijn. Naast de onderhoudsopdrachten werk je mee aan technische verbeteringsprojecten, vooral vanuit de invalshoek elektriciteit en instrumentatie.

 • Kapper/Kapster (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Hairstyle

  Type: Zelfstandige activiteit

  Momenteel zijn wij op zoek naar een polyvalente (dames en heren) kapper / kapster.

 • 1 flexi medewerker Kelner/ tooghulp m/v (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: Work Wizards

  Type: Flexijob

  Voor onze klant, een bloeiend hotel gecombineerd met een restaurant/brasserie, zijn wij opzoek naar zaalmedewerkers voor onmiddellijke indiensttreding Zowel studenten als flexi-jobbers komen in aanmerking ! Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je staat, samen met een andere collega, in voor het vriendelijk ontvangen van onze klanten Je begeleidt de klanten naar hun tafel Verder neem je hun bestelling op en bedient de klant met hun maaltijd en drank Je zorgt ervoor dat de tafel er altijd netjes bij ligt Het afrekenen behoort ook tot de job

 • Barman/Barvrouw (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: DEN BUREAU

  Type: Flexijob

  - Klanten bedienen en bestellingen ontvangen in een volkscafé - Vrijdag en zaterdagavond van 18u - 01u00

 • PIZZABEZORGERS (flexijob) (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: PIZZA HUT TAKE AWAY

  Type: Flexijob

  Met behulp van een bromfiets bezorg je tijdig onze pizza's bij de klanten in Sint-Andries en omgeving. Indien er geen leveringen zijn sta je in voor het keukenwerk waaronder beleggen van pizza's, afwassen, plooien van dozen,... Wij zoekend DRINGEND kandidaten !!!

Zoek naar antwoorden van Van Laethem Christophe in sociale netwerken
Look for responds of Van Laethem Christophe in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Laethem Christophe. Laat een reactie achter voor Van Laethem Christophe. Van Laethem Christophe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Laethem Christophe. Leave a respond for Van Laethem Christophe. Van Laethem Christophe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Laethem Christophe op de google maps. Adres en contacten Van Laethem Christophe
Location of Van Laethem Christophe on the google maps. Address and contacts of Van Laethem Christophe

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Laethem Christophe Van Laethem Christophe: Bonne Shoe | DE VLEESMEESTERS | FACILIT | VERELST | JOZEF BRASPENING

Other related companies as Van Laethem Christophe: Bonne Shoe | DE VLEESMEESTERS | FACILIT | VERELST | JOZEF BRASPENING

Van Laethem Christophe is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Laethem Christophe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05970489501. Het bedrijf Van Laethem Christophe bevindt zich op het adres: Denderhoutembaan 248; 9400; Ninove. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 487,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 281,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Laethem Christophe zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Laethem Christophe is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Laethem Christophe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Laethem Christophe, openstaande posities, locatie van Van Laethem Christophe op de kaart.

Van Laethem Christophe is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Laethem Christophe, company assigned to the tax number BE05970489501. The company Van Laethem Christophe is located at the address: Denderhoutembaan 248; 9400; Ninove. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 487,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 281,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Laethem Christophe were not found.
The main activity of Van Laethem Christophe is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Laethem Christophe is not available. You also can look at reviews of Van Laethem Christophe, open positions, location of Van Laethem Christophe on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Laethem Christophe, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Laethem Christophe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Laethem Christophe, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Laethem Christophe, employees, financial statistics.