Van Laethem Bart

Contactgegevens Van Laethem Bart: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Laethem Bart: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Laethem Bart

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Erpestraat 33; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 78 18 88 (+32-053 78 18 88) 053 78 18 88 (+32-053 78 18 88)

Fax (fax): +32 (60) 791-79-49 +32 (60) 791-79-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Laethem Bart: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Laethem Bart"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Laethem Bart"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Laethem Bart, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Laethem Bart. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Laethem Bart, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Laethem Bart. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Laethem Bart
Products information Van Laethem Bart

BTW identificatienummer (tax): BE02217285156
Ondernemingsnummer: 8528656005
Hoofdstad (capital): 486,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 816,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Van Laethem Bart zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Laethem Bart
(Get full report from official database of BE for Van Laethem Bart)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Laethem Bart
Addition kinds of activities for Van Laethem Bart

141199. Dimensie steen, nec | Dimension stone, nec
783200. Bewegende theaters, behalve de inrijlaan | Motion picture theaters, except drive-in
20340305. Groenten, gesulfureerd | Vegetables, sulphured
20999913. pectine | Pectin
23920101. Bootkussens | Boat cushions
34239916. Messen, agrarisch of industrieel | Knives, agricultural or industrial
36710210. Klystron buizen | Klystron tubes
50940100. Edelstenen en metalen | Precious stones and metals
79930102. Muzieksystemen, munteenheid | Music systems, coin-operated

Werken bij Van Laethem Bart: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Laethem Bart: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Laethem Bart. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Laethem Bart. Looking for open vacancies in other companies

 • KWALITEITSCONTROLEUR (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven laborant(e). Je staat in voor de analyses van vleessamples en waterstalen. Je houdt de registraties van allerhande testen zorgvuldig bij.

 • Commercieel Bediende Binnendienst (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Hasselt zijn we opzoek naar een Commercieel Bediende Binnendienst. Het gaat over een fulltime tewerkstelling. Je zal terechtkomen in een dynamisch, groeiend en positief ingesteld bedrijf met een familiaal karakter en vlakke structuur. Onze klant maakt deel uit van een internationale groep maar functioneert steeds als een autonome speler. Om bevallingsverlof op te vangen van een vaste medewerkster zijn we opzoek naar een all round medewerker die reeds de nodige expertise heeft in het verwerken van inkomende orders. Je zal samen met je 3 andere collega's instaan voor de volgende taken : Verwerken en opvolgen van de orderflow van ingave t.e.m. levering en facturatie binnen Microsoft Dynamics (Navision) je zorgt voor een correcte verwerking van de orderadministratie tot en met de facturatie en de logistieke afhandeling je staat in voor de stockcontrole, de organisatie van het distributietransport, het opmaken van de documenten. Voeren van de ordergerelateerde interne en externe communicatie : je staat de klanten te woord in verband met productvragen, voorraden, prijzen, … je behandelt eventuele klachten Receptie en onthaal (zeer beperkt) je onthaalt de bezoekers aan de balie je helpt de klanten bij de afhalingen van hun bestellingen Gerelateerd administratief en klasseerwerk

 • Magazijnier bij Euro Shoe te Beringen (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1222649

 • KLANTENADVISEUR (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zorgt voor de ontvangst en professionele ondersteuning van de klanten die binnen komen. Je stelt de goede vragen aan de klanten, om zo exact te bepalen wat er moet gebeuren met de klant en hun wagen. Je verschaft de klanten de juiste informatie, geeft ze relevant advies rekening houdend met hun verwachtingen en wensen. Je werkt nauw samen met het atelier, waar je de werkplanning opstelt en de werkzaamheden van kort bij opvolgt. Je zorgt voor het afleveren van de wagen aan de klant. Je maakt de factuur op en verzamelt de nodige informatie om de klant te briefen over de verrichte werkzaamheden. Jouw einddoel? Versterken van klantentevredenheid dankzij jouw professionalisme, klantgerichtheid en enthousiasme! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant binnen de automotive sector, zijn wij op zoek naar een dynamische Klantenadviseur.

 • Winkelbediende verkoop toonbank - charcuterie & kaas - supermarkt (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb jij een hart voor voeding en etenswaren? Wij zijn we op zoek naar een ervaren winkelbediende voor een supermarkt te Oostende, voor de kaas- en charcuterie afdeling. Voor onze klant, een supermarkt, zijn we op zoek naar een winkelbediende voor de afdeling kaas & charcuterie. Je bedient de klanten, vult de toonbank aan en houdt ze op orde. Dit houdt ook in dat je de machines kuist en de toonbank poetst. Daarnaast help je mee in het atelier (plaatjes klaarzetten , slaatjes maken,...).

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Meeswijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEESWIJK)

  Regio: MEESWIJK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • KATOEN NATIE is looking for motivated JOBSTUDENTS (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: Konvert Interim Katoen Natie Kallo / Merksem

  Type: Studentenjob

  Are you a student? Do you have some free time throughout the week? We are looking for students who can work one or more days a week, from Monday tilll Friday! For Katoen Natie, a company located in the port of Antwerp near Kallo, we are looking for students who are willing to work in one of the warehouses on site. Jobs include orderpicking, packaging, loading and unloading and quality control. The employment is flexible and based on daily or weekly availability of the students. Depending on your schedule, you can work when it suits you! Working hours can range from 6h00 till 22h00: - Early shift from 6h00 till 14h00 - Day shift from 8h00 till 16h00 - Day shift from 10h00 till 18h00 - Late shift from 14h00 till 22h00 For every shift, private transportation is provided. Departure is one hour in advance at specific locations in: Antwerp, Merksem, Beveren, Sint-Niklaas. Interested? Contact our office by sending your CV to katoennatieantwerp[email protected] or call 03 658 90 35. We will contact you shortly!

 • Operations manager/Recruiter (ICT)- gans België (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: TDK Solutions

  Type: Vaste Job

  TDK Solutions is actief als outsourcings- en detacheringsbedrijf voor ICT'ers. Wij bieden zowel ondersteuning door infractructuurpersoneel (systeem/netwerkingenieurs, helpdeskers, pc technici,... ) als door software- en developmentpersoneel (analysten, developers, project leiders, testers, ..) Als Operations Manager/Recruiter word je de rechterhand van de zaakvoerder en zal je in eerste instantie instaan voor het zoeken, selecteren en rekruteren van de nodige medewerkers. Hierbij onderhou je tegelijk een goede relatie met onze bestaande klanten. Tot slot behoort ook het opvolgen, coachen en begeleiden van de medewerkers tot je takenpakket. Via jouw contacten zal je ook op termijn ingeschakeld worden om aan business development te doen en actief nieuwe bedrijven te benaderen. Hierbij krijg je ondersteuning van de zaakvoerder. Op een termijn van 2 jaar kan de goed presterende Operations Manager/Recruiter doorgroeien tot de functie van bedrijfsleider. De functie heeft een hoge graad van autonomie, en kan voor een groot deel van de tijd vanuit de eigen woonplaats uitgevoerd worden

 • zelfstandig vertegenwoordiger b2b JUWELIERS EN OPTIEKERS - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: GRONICO TRADING CO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers, alarmklokken, pluviometers, vergrootgalzen en verrekijkers... wij zijn actief bij : juweliers optiekers electrozaken momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

 • BIJVERDIENSTE Nachtverpleegkundige (Halle) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een woonzorgcentrum en een ziekenhuis in Halle zoeken wij gemotiveerde verpleegkundigen, die regelmatig nachten willen bijwerken. Spreekt dit jou aan, neem dan zeker contact met ons op! Zowel interimverpleegkundigen als freelancers komen in aanmerking!

 • Eurostaff - IOS Developer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  My client is looking for a Senior iOS developer for a 5 month freelance contract (extension is very likely). You will be based in either the Ghent or Antwerp offices, you are expected to be onsite fulltime. Requirements The candidate must have at least 4 years of professional iOS development experience working as part of Agile teams (Scrum). Extensive mastery of Objective-C and Swift is a must, including experience with Core Data, Core Animation, Foundation, and UIkit.. He/She must have a working knowledge of Microsoft VSTS and CI/CD release pipelines. Experience adopting layouts to different screen sizes. An excellent understanding of development and testing methodologies (TDD/BDD), object-oriented and protocol-oriented programming best practices, and automated software testing approaches. You must have a strong, successful record of developing iOS apps from scratch. Strong experience with mobile UX is a big plus. Be excited about collaborating daily with your team and other groups while working via a distributed model. Be comfortable with iterative and incremental development. Be eager to help your teammates, share your knowledge with them, and learn from them. Be open to receiving constructive feedback. Be a world-class individual contributor who can quickly get up to speed and join an existing team of experience developers English is mandatory

 • Schoonmaak(st)er Vakantieverhuur (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: INTERHOME

  Type: Werfreserve

  - schoonmaak van vakantiewoningen - bedden opmaken - afval wegbrengen - inspectie van de woning op eventuele gebreken voor volgende verhuur

Zoek naar antwoorden van Van Laethem Bart in sociale netwerken
Look for responds of Van Laethem Bart in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Laethem Bart. Laat een reactie achter voor Van Laethem Bart. Van Laethem Bart bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Laethem Bart. Leave a respond for Van Laethem Bart. Van Laethem Bart on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Laethem Bart op de google maps. Adres en contacten Van Laethem Bart
Location of Van Laethem Bart on the google maps. Address and contacts of Van Laethem Bart

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Laethem Bart Van Laethem Bart: KREDIET A/D NIJVERHEID | BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE | Jordens Marleen | GILBERT DERYCKE | Van Den Berghe

Other related companies as Van Laethem Bart: KREDIET A/D NIJVERHEID | BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE | Jordens Marleen | GILBERT DERYCKE | Van Den Berghe

Van Laethem Bart is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Laethem Bart, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02217285156. Het bedrijf Van Laethem Bart bevindt zich op het adres: Erpestraat 33; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 486,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 816,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Laethem Bart zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Laethem Bart is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Laethem Bart is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Laethem Bart, openstaande posities, locatie van Van Laethem Bart op de kaart.

Van Laethem Bart is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Laethem Bart, company assigned to the tax number BE02217285156. The company Van Laethem Bart is located at the address: Erpestraat 33; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 486,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 816,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Laethem Bart were not found.
The main activity of Van Laethem Bart is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Laethem Bart is not available. You also can look at reviews of Van Laethem Bart, open positions, location of Van Laethem Bart on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Laethem Bart, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Laethem Bart, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Laethem Bart, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Laethem Bart, employees, financial statistics.