Van Laeken Rudi

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Van Laeken Rudi
Private companiesCoal Mining • Van Laeken Rudi

Contactgegevens Van Laeken Rudi: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Laeken Rudi: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Laeken Rudi

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oudstrijderslaan 15; 2660; Antwerpen (Hoboken), België

Telefoon (phone): 03 827 42 84 (+32-03 827 42 84) 03 827 42 84 (+32-03 827 42 84)

Fax (fax): +32 (87) 444-33-77 +32 (87) 444-33-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Laeken Rudi: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Laeken Rudi"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Laeken Rudi"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Laeken Rudi, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Laeken Rudi. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Laeken Rudi, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Laeken Rudi. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Laeken Rudi
Products information Van Laeken Rudi

BTW identificatienummer (tax): BE09225189208
Ondernemingsnummer: 4834777832
Hoofdstad (capital): 203,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 737,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Van Laeken Rudi zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Laeken Rudi
(Get full report from official database of BE for Van Laeken Rudi)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Laeken Rudi
Addition kinds of activities for Van Laeken Rudi

2241. Smalle stoffenfabrieken | Narrow fabric mills
027904. Binnenlandse dieren boerderijen | Domestic animal farms
33129904. Smeden, ijzer en staal | Forgings, iron and steel
34460200. Open vloeren en raster voor de bouw | Open flooring and grating for construction
50720000. Hardware | Hardware
50840000. Industriële machines en uitrusting | Industrial machinery and equipment
79991111. Judo instructie | Judo instruction
89990400. Liedschriften | Song writings
94319901. Kanker detectie programma administratie, overheid | Cancer detection program administration, government

Werken bij Van Laeken Rudi: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Laeken Rudi: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Laeken Rudi. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Laeken Rudi. Looking for open vacancies in other companies

 • MAGAZIJNIER DAG (M/V) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het laden, lossen, verpakken en opruimen van de geproduceerde onderdelen. Je houdt het magazijn op orde en wordt polyvalent ingeschakeld.

 • Kwaliteit assistent m/v (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je voornaamste taak is het uitvoeren van diverse controles van grondstoffen, eindproducten en systeemparameters. Dit is een brede taak die onder meer ingangcontroles, hygiênecontroles, kalibraties, behelst. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor enkele administratieve taken zoals het registreren en archiveren van klachten, grondstofspecificaties, kwalitetisregistraties,... Tenslotte zorg je ook voor dat de nodige analyses gebeuren

 • Ingenieur (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als project engineer sta je in voor de opvolging van bepaalde projecten. Doe je aanpassingen in PLC gestuurde machines en ga je op zoek naar storingen en werk je vervolgens oplossingen uit.

 • Logistieke medewerker bpost Wondelgem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als logistiek medewerker in een sorteercentrum maak je deel uit van een hightech werkplek waar het gonst van de bedrijvigheid. Met oog voor detail sorteer je poststukken, die vervolgens naar lokale mailcenters en andere sorteercentra worden vervoerd. Je sorteert verschillende soorten brieven en pakketten - voornamelijk machinaal: je werkt bijvoorbeeld met sorteermachines en scanners. Je staat in voor het basisonderhoud van de machines. Hiervoor wordt een interne opleiding voorzien.

 • Hvac Technieker (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Izegem, Regio Roeselare zoeken wij:  EEN INSTALLATEUR SANITAIR HVAC Functieomschrijving: Als HVAC technieker staat u samen met uw collega's in voor allerhande hvac werken. U legt de sanitaire & - verwarmingsleidingen, plaatst ketels en radiatoren, zet het sanitair op.... Kortom u bent in staat om een werf van begin tot einde af te werken.

 • Huishoudhulp (M/V) Leke (LEKE)

  Regio: LEKE

  Bedrijf: Diensten aan Huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Vorst-Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Gemotiveerde Huishoudhulpen dienstencheques - Regio Peer en Hechtel-Eksel bij ouderen (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Vorselaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VORSELAAR)

  Regio: VORSELAAR

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Turnhout– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Torhout (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • automecanicien (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: vind! Tielt

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een mecanicien voor personenwagens en lichte vrachten. De taken zijn uiteenlopend: groot en klein onderhoud, (de)montage van stukken, diagnoses stellen, kleine herstellingswerken.

Zoek naar antwoorden van Van Laeken Rudi in sociale netwerken
Look for responds of Van Laeken Rudi in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Laeken Rudi. Laat een reactie achter voor Van Laeken Rudi. Van Laeken Rudi bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Laeken Rudi. Leave a respond for Van Laeken Rudi. Van Laeken Rudi on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Laeken Rudi op de google maps. Adres en contacten Van Laeken Rudi
Location of Van Laeken Rudi on the google maps. Address and contacts of Van Laeken Rudi

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Laeken Rudi Van Laeken Rudi: Drinks Soetens | RENEE CONSTANT | VAN WAL-VANDONINCK | ELECTRO-SERVICE | Coteng

Other related companies as Van Laeken Rudi: Drinks Soetens | RENEE CONSTANT | VAN WAL-VANDONINCK | ELECTRO-SERVICE | Coteng

Van Laeken Rudi is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Laeken Rudi, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09225189208. Het bedrijf Van Laeken Rudi bevindt zich op het adres: Oudstrijderslaan 15; 2660; Antwerpen (Hoboken). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 203,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 737,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Laeken Rudi zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Laeken Rudi is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Laeken Rudi is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Laeken Rudi, openstaande posities, locatie van Van Laeken Rudi op de kaart.

Van Laeken Rudi is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Laeken Rudi, company assigned to the tax number BE09225189208. The company Van Laeken Rudi is located at the address: Oudstrijderslaan 15; 2660; Antwerpen (Hoboken). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 203,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 737,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Laeken Rudi were not found.
The main activity of Van Laeken Rudi is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Laeken Rudi is not available. You also can look at reviews of Van Laeken Rudi, open positions, location of Van Laeken Rudi on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Laeken Rudi, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Laeken Rudi, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Laeken Rudi, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Laeken Rudi, employees, financial statistics.