Van Kolen Ph

Contactgegevens Van Kolen Ph: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Kolen Ph: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Kolen Ph

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lange Lozanastraat 214; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 238 61 64 (+32-03 238 61 64) 03 238 61 64 (+32-03 238 61 64)

Fax (fax): +32 (9) 776-72-28 +32 (9) 776-72-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Kolen Ph: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Kolen Ph"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Kolen Ph"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Kolen Ph, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Kolen Ph. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Kolen Ph, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Kolen Ph. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Kolen Ph
Products information Van Kolen Ph

BTW identificatienummer (tax): BE03648529052
Ondernemingsnummer: 9717102050
Hoofdstad (capital): 386,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 810,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Van Kolen Ph zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Kolen Ph
(Get full report from official database of BE for Van Kolen Ph)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Kolen Ph
Addition kinds of activities for Van Kolen Ph

2061. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
8611. Bedrijfsverenigingen | Business associations
35599927. Halfgeleider productie machines | Semiconductor manufacturing machinery
36440104. Schakelbakken, elektrisch | Switch boxes, electric
50640205. Televisietoestellen | Television sets

Werken bij Van Kolen Ph: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Kolen Ph: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Kolen Ph. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Kolen Ph. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur - Technieker (m/v) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je maakt deel uit van één van onze montageploegen die over gans België op werven sprinkler- en schuimblusinstallaties plaatsen. Naast het monteren van de technische installaties, brandbeveleiliging (op hoogte met behulp van een hoogtewerker type schaarlift en kniktelescoop) behoren ook aanverwante metaalbewerkingen op de begane grond (bv. draad trekken, boren en zagen) tot je takenpakket. Daarnaast zal je, met het nodige oog voor detail en afwerking,ook sprinklerkoppen aanwerken in valse plafonds. Het is een dagfunctie waarbij vroeg opstaan je niet afschrikt. Vanuit onze zetel in Erembodegem wordt gemeenschappelijk vervoer georganiseerd naar de werven.

 • Kelner gezocht (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klein restaurant in Gent zijn we opzoek naar een gemotiveerde kelner.

 • Hulzenafbrander nacht (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een textielfirma in Lokeren zijn wij op zoek naar een hulzenafbrander in 2 ploegen. Als hulzenafbrander ben je verantwoordelijk voor het verwijderen van overtollige draden aan textielrollen. Je zal ook meehelpen op andere posten (bv. bobijnenmuur,..)

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Heverlee, 24 uur per week (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 24 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Heverlee. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • huishoudhulp (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: SUSANA GOMES

  Type: Dienstenchequebaan

  Als poetsvrouw of poetsman word je in ons dienstenchequebedrijf ingeschakeld in huishoudelijke taken bij particuliere mensen thuis. Je hebt volgende taken: schoonmaken ruiten wassen wassen en strijken afwassen kleine naaiwerken bereiden van maaltijden boodschappen doen

 • Chauffeur B Bpost Wetteren (jobstudent) (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Studentenjob

  Bpost Wetteren zoekt een jobstudent de vaste zaterdag kan werken. Je uren zijn van 4u40 tem 13u16. Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren in en rond Wetteren. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht.

 • Financieel Adviseur Vermogensopbouw (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Accent

  Type: Vaste Job

  Als Financieel Adviseur Vermogensopbouw heb je volgende verantwoordelijkheden: onthaal en begeleiden van de klanten; je brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie over aan prospecten en klanten; je draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten; je ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast; je neemt pro-actief contact op met klanten en u bevordert hun gebondenheid; je verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

 • VERKOPER VAN MOTORHOMES AARSCHOT (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: URBANO MOTORHOMES

  Type: Vaste Job

  Als verkoper van hoogkwalitatieve motorhomes zal u vooreerst een grondige kennismaking met het product doorlopen. U wordt een drijvende kracht binnen de toonzaal. U motiveert uw collega's, vooral door te streven naar steeds betere resultaten. U denkt en werkt actief mee aan de commerciële strategie en bijhorende administratie. U wordt een commerciële toeverlaat voor onze talrijke klanten, volgt hen op en speelt alert in op nieuwe aanvragen. Kwaliteit, service en klantentevredenheid zijn voor u sleutelwoorden.

 • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: BERT BEUSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

 • Klinisch psycholoog/orthopedagoog - psychotherapeut volwassenen (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Psylodie

  Type: Zelfstandige activiteit

  Psylodie is een multidisciplinaire groepspraktijk voor psychologie-psychotherapie en diëtiek in Wetteren. In de praktijk werken momenteel een klinisch psycholoog-psychotherapeut voor kinderen en jongeren, een klinisch psycholoog-psychotherapeut voor volwassenen en een diëtiste. Om ons team uit te breiden en de druk op de wachtlijst weg te nemen, zijn we momenteel op zoek naar een bijkomende psycholoog-psychotherapeut voor volwassenen, die een psychotherapie-opleiding afgerond heeft of nog in opleiding is. We zijn met sterke voorkeur op zoek naar iemand die naast individuele therapie ook relatietherapie en gezinsgesprekken kan opnemen. In ons team vinden we het belangrijk om cliënten écht te leren kennen, ons aanbod af te stemmen op de cliënt en individueel te werk te gaan met therapieplannen op maat. Op de teamvergaderingen is er mogelijkheid tot samen nadenken hoe we de cliënt het beste kunnen helpen en intervisie. Veiligheid, vertrouwen en constructieve samenwerking staan voor ons centraal. We zijn op zoek naar een collega die zich in dezelfde waarden kan terugvinden. De praktijk bestaat uit modern ingerichte lokalen, afgestemd op de discipline die er gebruik van maakt. Er is verder een toiletruimte, wachtruimte en bergruimte voorzien. De praktijk ligt dicht bij het centrum en het station van Wetteren. Er is parking in de straat. Om al wat in voeling te komen met waar wij als praktijk voor willen staan, kan je een kijkje nemen op onze website www.psylodie.be

 • Medische pedicure (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: Diëtist Tina Simons

  Type: Zelfstandige activiteit

  Groepspraktijk In Balans te Overijse is op zoek naar een medische pedicure. Er is reeds een groot klantenbestand over te nemen. Neem een kijke op onze website www.inbalansoverijse.be

 • Verpleegkundige WZC te Leuven centrum (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

Zoek naar antwoorden van Van Kolen Ph in sociale netwerken
Look for responds of Van Kolen Ph in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Kolen Ph. Laat een reactie achter voor Van Kolen Ph. Van Kolen Ph bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Kolen Ph. Leave a respond for Van Kolen Ph. Van Kolen Ph on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Kolen Ph op de google maps. Adres en contacten Van Kolen Ph
Location of Van Kolen Ph on the google maps. Address and contacts of Van Kolen Ph

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Kolen Ph Van Kolen Ph: BDC Logistic SPRL | De Snerck | Balkan Steel France Benelux NV | MARIE-LOUISE FREE | Magnet

Other related companies as Van Kolen Ph: BDC Logistic SPRL | De Snerck | Balkan Steel France Benelux NV | MARIE-LOUISE FREE | Magnet

Van Kolen Ph is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Kolen Ph, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03648529052. Het bedrijf Van Kolen Ph bevindt zich op het adres: Lange Lozanastraat 214; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 386,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 810,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Kolen Ph zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Kolen Ph is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Kolen Ph is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Kolen Ph, openstaande posities, locatie van Van Kolen Ph op de kaart.

Van Kolen Ph is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Kolen Ph, company assigned to the tax number BE03648529052. The company Van Kolen Ph is located at the address: Lange Lozanastraat 214; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 386,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 810,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Kolen Ph were not found.
The main activity of Van Kolen Ph is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Kolen Ph is not available. You also can look at reviews of Van Kolen Ph, open positions, location of Van Kolen Ph on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Kolen Ph, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Kolen Ph, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Kolen Ph, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Kolen Ph, employees, financial statistics.