Van Kerckhoven V

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Van Kerckhoven V
Private companiesMotion Pictures • Van Kerckhoven V

Contactgegevens Van Kerckhoven V: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Kerckhoven V: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Kerckhoven V

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jan Stasstraat 5; 3000; Leuven, België

Telefoon (phone): 016 22 30 24 (+32-016 22 30 24) 016 22 30 24 (+32-016 22 30 24)

Fax (fax): +32 (82) 152-50-25 +32 (82) 152-50-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Kerckhoven V: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Kerckhoven V"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Kerckhoven V"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Kerckhoven V, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Kerckhoven V. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Kerckhoven V, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Kerckhoven V. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Kerckhoven V
Products information Van Kerckhoven V

BTW identificatienummer (tax): BE07026275634
Ondernemingsnummer: 3103881835
Hoofdstad (capital): 852,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 251,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Van Kerckhoven V zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Kerckhoven V
(Get full report from official database of BE for Van Kerckhoven V)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Kerckhoven V
Addition kinds of activities for Van Kerckhoven V

822100. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities
17420202. Buitenkant isolatie en afwerking (eifs) applicator | Exterior insulation and finish (eifs) applicator
29110206. oplosmiddelen | Solvents
32610206. Sink, glanzend china | Sinks, vitreous china
39910301. Borstels voor stofzuigers, tapijtvezels, enz. | Brushes for vacuum cleaners, carpet sweepers, etc.
76991810. Honingwerk | Reneedling work

Werken bij Van Kerckhoven V: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Kerckhoven V: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Kerckhoven V. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Kerckhoven V. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar een elektricien. Je wordt tewerkgesteld op verschillende werven. Je staat in voor het kappen, slijpen van sleuven; leggen, trekken van kabels. Daarnaast sta je ook in voor het aansluiten van de kabels.

 • Glasvezelblazer (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gekende firma met verschillende mogelijkheden zijn wij op zoek naar een glasvezelblazer. Heb jij een technische achtergrond? Ben je graag aan de slag in de buitenlucht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket als glasvezelblazer/grondwerker zal bestaan uit: Het vervoeren van materialen zoals een compressor, blaastoestel, ... Het machinaal blazen van de glasvezel door buizen Het opstellen van de nodige signalisatie Het uitvoeren van kleine grondwerken zoals het openmaken van een put Je zal tewerkgesteld worden in de regio Mechelen - Antwerpen - Brussel

 • Belader (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Synergie Bornem Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je gaat mee de baan op het beladen van het inzamelvoertuig, waaronder verschillende afvalproducten mogelijk zijn. Je assisteert de chauffeur bij het ledigen, lossen en manuvreren. Je bedient de persinstallatie volgens de correcte werk- en veiligheidsprocedures.

 • Commercieel Bediende Verzekeringen m/v (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: Start People Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor opvolging van dossiers van bestaande klanten en dit zowel op kantoor als bij de klanten thuis. Je tracht nieuwe klanten te werven (in het domein van de vermogensanalyse en/of in het domein van de Verzekeringen) door actief te werken op aangereikte prospectielijsten (veelal koude prospectie)

 • Afvuller Dagwerk (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een modern en stabiel bedrijf, regio Lokeren, zoeken wij momenteel een afvuller, ter versterking van het productie-team. Als afvuller sta je in voor volgende zaken: -Afvullen van vloeibare reinigingsmiddelen in diverse verpakkingen -Afstellen van verscheidene machines -Productie en afvullen van poeders   Werkuren: Maandag tot donderdag: 8-12u & 12u30 -16u30 (14u30 op vrijdag)  

 • Tekenaar Maritieme Infrastructuur (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Solid Talent nv

  Type: Vaste Job

  Ben je een bouwkundig tekenaar met affiniteit voor bouwkundige werken? Werk je graag mee aan uiteenlopende projecten? Ben je bereid om te werken in de kantoren in Gent en Oostende? Neem dan snel met ons contact op! Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de CAD-tekeningen van de projecten binnen de afdeling waterbouwkunde. Je werkt oa mee aan plannen mbt kaaimuren, sluizen, havenuitbreiding, aanlegsteigers, masterplanning, funderingen voor offshore windturbines, dijken, bruggen, tunnels, bescherming tegen overstromingen, ... Je assisteert de projectingenieurs in de dimensionering van maritieme infrastructuur rekening houdend met alle actuele normen, voorschriften, praktijkcodes en interne richtlijnen. Je blijft up-to-date betreffende nieuwe technieken en ontwikkelingen in jouw discipline.

 • Mecanicien personenauto's Junior (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een automechanicus Onderhoud en herstellingen van A tot Z aan personenwagens

 • Tekenaar machinebouw/solidworks (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: RUN4TALENTS

  Type: Vaste Job

  U staat in voor het tekenen met het programma Solid Works 3d van offerte tot eindproduct. U doet de opvolging van de lopende projecten in de werkplaats. U plaatst bestellingen en volgt deze ook op. U staat in voor het tekenen van transportbanden, kettingtransporten, doseermachines, ...

 • TECHNICAL SALES SUPPORT (BE770555) (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: BRAKEL AERO

  Type: Vaste Job

  Brakel Aero, (https://www.brakelaero.be/) onderdeel van de Kingspan Light & Air Group en gelegen te Melle, is ruim 35 jaar marktleider op het gebied van daglichttoetreding, brandveiligheid en ventilatie-oplossingen. Het is een internationale organisatie die duurzaam bouwen hoog in het vaandel draagt en projecten binnen de gebouwentechniek opzet van conceptfase tot en met uitvoering. Brakel Aero biedt integrale oplossingen voor allerlei gebouwtypes aan en gelooft sterk in het gebruik van de natuurlijke elementen daglicht en lucht voor het realiseren van een comfortabel en veilig binnenklimaat. Om de continue groei verder te bestendigen, wenst men het team te versterken met een (m/v) TECHNICAL SALES SUPPORT LEERRIJKE INSTAPFUNCTIE IN TECHNISCHE KLANTENOPVOLGING MET CONCRETE DOORGROEIMOGELIJKHEDEN Functie Je staat van a tot z in voor de verkoop, berekening en opvolging van herstellingen vanuit de binnendienst. Samen met de Account Managers werk je mee aan de groei en optimalisering van de klantenportefeuille. Je bent verantwoordelijk voor het volledige commerciële proces van aanvraag over offerte tot verkoop. Met je commerciële talenten en technische expertise treed je als volwaardige gesprekspartner en adviseur naar voren. Je ontrafelt de effectieve nood van de klant, zoekt naar adequate oplossingen binnen de organisatie en stimuleert hierdoor de verkoop. Je zorgt voor een goede interne doorstroming van informatie en neemt op basis van je ervaring de nodige initiatieven om samen met jouw collega’s het commerciële proces en de klantenportefeuille te optimaliseren. Jouw klanten situeren zich onder meer in de distributie, de industrie en de openbare sector en zijn vooral eindgebruikers. Je staat in voor de calculaties en de administratieve ondersteuning van binnenkomende interventieaanvragen. Afhankelijk van jouw ervaring en ambitie kan je op korte termijn de stap zetten naar de buitendienst. Je organiseert je agenda goed, gaat zelfstandig te werk en rapporteert aan de Algemeen/Operationeel Directeur.

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

 • KOKS voor hoogstaande horeca events (Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: KITCHENSTAFF

  Type: Werfreserve

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, heb je veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken

 • Backend Developer (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Leercontract

  Ben jij een echte Backend Web Developer? Zo eentje die met veel tools overweg kan, altijd mee is ?n graag meewerkt aan straffe projecten? Dan hebben we goed nieuws: Multimedium is op zoek naar jou! Lees even wat we daarmee bedoelen, of liever nog: solliciteer meteen. ?Nee, bedankt?? Wacht even! Misschien ken je w?l iemand anders die geschikt is voor deze job? Deel dan zeker deze vacature met hem of haar. Wie jij bent: Als rasechte Web Developer spreek je PHP (Laravel), SQL, HTML5, CSS3 (LESS) en Javascript. Natuurlijk praat je ook vlotjes in objecten! Backend mag dan wel in je titel staan: je staat op de eerste rij om te werken met tools als PhpStorm, Composer en SourceTree (GIT). Je vindt makkelijk je weg in de wereld van servers, DNS Settings en meer. ?Onmogelijk? staat niet in je woordenboek. Jij denkt altijd in oplossingen! Zo duik je in andermans broncodes voor de nodige analyses en aanpassingen. Digital drives you! Vertaling: je bent bezeten door het web. Altijd hongerig naar nieuwigheden, blijf je met volle goesting experimenteren. De beste oplossing staat altijd voorop. Liefst volg je daarvoor best practices, maar je bent ook pragmatisch ingesteld wanneer dat moet. Je zet graag de puntjes op de i. Om sterke resultaten af te leveren, neem je vaak zelf het initiatief. Je werkt enthousiast samen met de verschillende collega?s bij Multimedium. Met evenveel plezier pak je de dingen ook zelfstandig aan. Je staat open voor kritische feedback, communiceert verzorgd en hebt een gezond inlevingsvermogen. Stress? No stress! Uitdagende projecten en strakke deadlines zijn helemaal jouw ding! Wat wij je bieden: We verwelkomen je in een creatief team van leuke collega's. Al zeggen we het zelf ;-) Je werkt mee aan het succes van boeiende digitale projecten. Jouw input is welkom! Je gaat aan de slag met de nieuwste tools in een hightech omgeving. Werk en priv? blijven mooi in balans, dankzij onze flexibele werktijden. Een competitief en aantrekkelijk loonpakket maakt het plaatje 100% compleet. Iets voor jou? Laat ons iets weten! Mail snel je cv en portfolio via de rode solliciteerknop!

Zoek naar antwoorden van Van Kerckhoven V in sociale netwerken
Look for responds of Van Kerckhoven V in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Kerckhoven V. Laat een reactie achter voor Van Kerckhoven V. Van Kerckhoven V bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Kerckhoven V. Leave a respond for Van Kerckhoven V. Van Kerckhoven V on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Kerckhoven V op de google maps. Adres en contacten Van Kerckhoven V
Location of Van Kerckhoven V on the google maps. Address and contacts of Van Kerckhoven V

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Kerckhoven V Van Kerckhoven V: GEORGES DE GROOTE | STARLAM | SOC. LI?GEOISE COURTAGE | Oceane | Artexi bvba

Other related companies as Van Kerckhoven V: GEORGES DE GROOTE | STARLAM | SOC. LI?GEOISE COURTAGE | Oceane | Artexi bvba

Van Kerckhoven V is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Kerckhoven V, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07026275634. Het bedrijf Van Kerckhoven V bevindt zich op het adres: Jan Stasstraat 5; 3000; Leuven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 852,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 251,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Kerckhoven V zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Kerckhoven V is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Kerckhoven V is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Kerckhoven V, openstaande posities, locatie van Van Kerckhoven V op de kaart.

Van Kerckhoven V is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Kerckhoven V, company assigned to the tax number BE07026275634. The company Van Kerckhoven V is located at the address: Jan Stasstraat 5; 3000; Leuven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 852,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 251,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Kerckhoven V were not found.
The main activity of Van Kerckhoven V is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Kerckhoven V is not available. You also can look at reviews of Van Kerckhoven V, open positions, location of Van Kerckhoven V on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Kerckhoven V, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Kerckhoven V, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Kerckhoven V, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Kerckhoven V, employees, financial statistics.