Van Kerckhove Nynke

Contactgegevens Van Kerckhove Nynke: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Kerckhove Nynke: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Kerckhove Nynke

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Forelstraat 75; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 223 77 66 (+32-09 223 77 66) 09 223 77 66 (+32-09 223 77 66)

Fax (fax): +32 (81) 598-85-11 +32 (81) 598-85-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Kerckhove Nynke: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Kerckhove Nynke"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Kerckhove Nynke"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Kerckhove Nynke, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Kerckhove Nynke. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Kerckhove Nynke, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Kerckhove Nynke. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Kerckhove Nynke
Products information Van Kerckhove Nynke

BTW identificatienummer (tax): BE05499725341
Ondernemingsnummer: 9656677246
Hoofdstad (capital): 203,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 682,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Van Kerckhove Nynke zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Kerckhove Nynke
(Get full report from official database of BE for Van Kerckhove Nynke)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Kerckhove Nynke
Addition kinds of activities for Van Kerckhove Nynke

335699. Non-ferro rollen en tekenen, nec, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec, nec
12419906. Mijnbouwdiensten, nv: bitumineus | Mining services, nec: bituminous
28190410. Natriumsulfiden | Sodium sulfides
34329903. Plastic armaturen armaturen, montage | Plastic plumbing fixture fittings, assembly
39159901. Diamantpunten voor phonograph naalden | Diamond points for phonograph needles
52110102. Millwork en timmerhout | Millwork and lumber
82210200. Professionele scholen | Professional schools
92240403. Brandbeveiliging, provincie overheid | Fire protection, county government

Werken bij Van Kerckhove Nynke: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Kerckhove Nynke: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Kerckhove Nynke. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Kerckhove Nynke. Looking for open vacancies in other companies

 • Reachtruckcauffeur (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Bocholt zijn wij op zoek naar reachtruckchauffeurs. Je takenpakket bestaat uit: - Het wegbrengen van de goederen naar het magazijn met de reachtruck - Stapelen van de goederen in de rekken met de reachtruck - Bevoorraden van de productielijnen - Laden van vrachtwagen

 • Customer service medewerker (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jobomschrijving: Voor de regio van Mechelen zijn wij op zoek naar Customer Service medewerkers. De Customer Service medewerker is de onmisbare administratieve en commerciële schakel in de klantenrelatie. Jouw takenpakket kan in de functie van customer service medewerker dan ook zeer gevarieerd zijn: - Opvolgen van bestellingen - Fungeren als contactpunt voor de klanten en behandelen van de vragen door klanten - Verzorgen van een optimale dienstverlening - ... Kan jij je vinden in bovenstaande eigenschappen? Reageer dan zeker vandaag nog!

 • ELEKTRICIEN KOELTECHNIEKEN (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is gespecialiseerd in koeltechnieken op industriële schaal en is op zoek naar een elektricien: Je staat in voor het kableren van koeltechnische centrales, koelcellen en koelmeubels, ook op locatie Je staat in voor het maken van elektrische schakelkasten, klein en groot

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio ZULTE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp/Poetshulp Kortenaken (met dienstencheques) (KORTENAKEN)

  Regio: KORTENAKEN

  Bedrijf: PUUUR TIENEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • POETSHULP REGIO LOKEREN (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen of hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij verschillende gezinnen te Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor enkele gastgezinnen te Geel kan runnen. Dit voor 8 uren per week per gezin. te presteren dagen en uren overeen te komen. de gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Studenten Events (regio Leuven - Aarschot) (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Ben je student; Heb je tijd vrij voor een bijverdienste op regelmatige basis; Contacteer ons dan snel! Voor onze klant, actief in service voor evenementen, zijn wij regelmatig op zoek naar studenten die door de week en/in het weekend beschikbaar zijn voor: Vestiaire; Sanitair; Opkuis. We hebben op weekbasis een hele planning in te vullen. Ben je student en ken je iemand, laat het zeker weten.

 • Student (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Studentenjob

  Student en nog vrij om deze zomer te werken? Student en nog vrij stuur ons je beschikbare data zeker nog door. Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Aarschot of Heist op den Berg in dagdienst van 8u-17u Of je werkt voor een cosmeticabedrijf in Heist op den Berg in 2 ploegen (vroege en late) Interesse? Mail je beschikbare data door naar [email protected]

 • Design Engineer Sprinklers (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: JOBS IN MIND

  Type: Vaste Job

  Onze partner levert systemen, oplossingen en dienstverlening in verband met intelligente gebouwentechniek. Brandbeveiliging is hierin een cruciale discipline.Een specifieke opdracht hierin is het bouwen van blussystemen op basis van gas of watermist, om kritische infrastructuur niet alleen passief maar ook actief te beveiligen tegen brand. Functiebeschrijving De Design Engineer Sprinklers voert de technische studie en de projectering in 3D van het project uit in opdracht van de Project Manager. Taken: Autonoom uitwerken van een technisch dossier bestaande uit: - AutoCAD tekeningen van: De P&ID’s van het automatisch blussysteem (2D) De batterij met flessen blusgas of watermist (3D) Het piping netwerk van de batterij naar de sproeimonden (3D / ISO) De pneumatische controlekast van de blusinstallatie (2/3D) Het inplantingsplan (2D) - Een berekeningsdossier ter dimensionering van de installatie (aantal flessen, piping diameter, sproeimonden, ledigingstijden, enz.) in een VdS software gebaseerd op Siemens parameters, en rekening houdende met de gevraagde normering van: Synthetische blusgassen Inerte blusgassen Watermist systemen Uitwerken van het technisch dossier: - In offertefase, op basis van een lastenboek en tekeningen van de klant, de installateur of het studiebureau. - In uitvoeringsfase (“To Build”), waarbij aanpassingen aan het concept verwerkt worden. - Aan het einde van de projectfase (“As Built”) waarbij de dossiers in overeenkomst met de werkelijkheid worden gebracht. - Documenteren van aanpassingen en updates tijdens de uitbatingsfase van de installatie. Overdragen van de uitvoeringsdocumenten aan de technici, inbegrepen plaatsbezoeken op de werf om de voortgang, wijzigingen en technische vragen op te nemen. Bewaken van de technische voortgang en kwaliteit en daarover periodiek mondeling en schriftelijk rapporteren, zowel naar de eigen leidinggevende als naar de projectverantwoordelijke. Technische gesprekken met installatiebedrijven en/of eindklanten. Bijdragen aan het opstellen en actueel houden van procedures en standaarden. - Componentenbibliotheken in AutoCAD

 • Hands-on productieverantwoordelijke (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Vaste Job

  Konvert Office Roeselare is op zoek naar een productieverantwoordelijke voor haar klant actief in de chemische nijverheid. Je hebt kennis chemie en kunt deze operationeel ook toepassen. Als verantwoordelijke bepaal je de samenstelling van de verschillende producten volgens de bedrijfseigen recepten. Je neemt de leiding over de planning, stuurt en coacht de mensen, springt bij waar nodig. Je volgt ook het logistieke gedeelte op van de productie.

Zoek naar antwoorden van Van Kerckhove Nynke in sociale netwerken
Look for responds of Van Kerckhove Nynke in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Kerckhove Nynke. Laat een reactie achter voor Van Kerckhove Nynke. Van Kerckhove Nynke bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Kerckhove Nynke. Leave a respond for Van Kerckhove Nynke. Van Kerckhove Nynke on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Kerckhove Nynke op de google maps. Adres en contacten Van Kerckhove Nynke
Location of Van Kerckhove Nynke on the google maps. Address and contacts of Van Kerckhove Nynke

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Kerckhove Nynke Van Kerckhove Nynke: DE MULDER WIM | Vandenborre S | VANMEIRHAEGHE GUIDO NV | DEBAMAR | R. VAN HOOF

Other related companies as Van Kerckhove Nynke: DE MULDER WIM | Vandenborre S | VANMEIRHAEGHE GUIDO NV | DEBAMAR | R. VAN HOOF

Van Kerckhove Nynke is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Kerckhove Nynke, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05499725341. Het bedrijf Van Kerckhove Nynke bevindt zich op het adres: Forelstraat 75; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 203,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 682,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Kerckhove Nynke zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Kerckhove Nynke is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Kerckhove Nynke is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Kerckhove Nynke, openstaande posities, locatie van Van Kerckhove Nynke op de kaart.

Van Kerckhove Nynke is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Kerckhove Nynke, company assigned to the tax number BE05499725341. The company Van Kerckhove Nynke is located at the address: Forelstraat 75; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 203,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 682,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Kerckhove Nynke were not found.
The main activity of Van Kerckhove Nynke is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Kerckhove Nynke is not available. You also can look at reviews of Van Kerckhove Nynke, open positions, location of Van Kerckhove Nynke on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Kerckhove Nynke, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Kerckhove Nynke, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Kerckhove Nynke, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Kerckhove Nynke, employees, financial statistics.