Van Impe Wendy

Contactgegevens Van Impe Wendy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Impe Wendy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Impe Wendy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ten Bos 11; 9420; Erpe-Mere (Burst), België

Telefoon (phone): 053 62 19 95 (+32-053 62 19 95) 053 62 19 95 (+32-053 62 19 95)

Fax (fax): +32 (87) 547-93-82 +32 (87) 547-93-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Impe Wendy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Impe Wendy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Impe Wendy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Impe Wendy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Impe Wendy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Impe Wendy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Impe Wendy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Impe Wendy
Products information Van Impe Wendy

BTW identificatienummer (tax): BE03943237304
Ondernemingsnummer: 3131072998
Hoofdstad (capital): 890,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 148,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Van Impe Wendy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Impe Wendy
(Get full report from official database of BE for Van Impe Wendy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Impe Wendy
Addition kinds of activities for Van Impe Wendy

173103. Communicatie specialisatie | Communications specialization
22111101. Awning stripes, katoen | Awning stripes, cotton
26110301. Mechanische pulp, inclusief grondhout en thermomechanische | Mechanical pulp, including groundwood and thermomechanical
35890305. Waterzuiveringsapparatuur, huishoudelijk type | Water purification equipment, household type
36219900. Motoren en generatoren, nec | Motors and generators, nec
50859918. Plastic pallets | Plastic pallets

Werken bij Van Impe Wendy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Impe Wendy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Impe Wendy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Impe Wendy. Looking for open vacancies in other companies

 • Schrijnwerker (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DE PILOTEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Vor een firma regio Roeselare kijken we uit naar een schrijnwerker. Je werkt zowel in het atelier als op verplaatsing.

 • Aankoper - Werkvoorbereider M/V (357/17208) (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een onderneming gespecialiseerd in elektriciteitswerken voor grote projecten zoals scholen, bedrijven, rusthuizen zijn wij op zoek naar een aankoper / werkvoorbereider M/V. Jouw takenpakket: Lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen. Opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melen van bottlenecks. Je beheert de volledige administratie rond het project. Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder. Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaars bij het uitwerken van projecten. Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen.

 • Industrieel elektricien * (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: QUALITY

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een industrieel elektricien. U staat in voor de bekabeling en aansluiting. U werkt in ploegjes van 2 à 3 personen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hechtel-Eksel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HECHTEL-EKSEL)

  Regio: HECHTEL-EKSEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Opwijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPWIJK)

  Regio: OPWIJK

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

  Type: Dienstenchequebaan

  Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

 • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Studentenjob

  Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

 • Productiebeheer Verzekeringen internationaal (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: Connexis Roeselare

  Type: Vaste Job

  Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zijn wij gespecialiseerd in onafhankelijk advies binnen de bescherming van bepaalde financiële risico's. Met onze 2 vestigingen staan wij altijd snel en efficiënt in contact met ons cliënteel. Na 50 jaar zijn wij een sterke speler binnen de transport en bouwsector. Ons succes is gebasseerd eerlijk advies, creativiteit , ondernemerschap. Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze (Poolse) cliënten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de cliënten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

 • Bakker / Hulpbakker (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: PINSON BISCUITERIE

  Type: Vaste Job

  Wij zijn een industriële koekjesbakkerij in Veurne, en zijn op zoek naar een bakker/hulpbakker. In eerste fase sta je in voor het inbrengen van het deeg in de spuitmachines, het instellen van de machines, gewichtscontrole en afwegen van ingrediënten volgens het recept. Na de inwerkperiode zal ook de deegbereiding volgens de opgegeven recepturen aangeleerd worden. Je respecteert hierbij de normen voor de hygiëne, netheid en onderhoud.

 • Poetsmedewerker - kamermeisje/kamerjongen (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: CAROTEL KUURNE

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een nieuwe medewerker voor onze vestiging te Rumst. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

 • (jr) Enterprise Architect (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Tri-ICT

  Type: Vaste Job

  Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze (jr) Enterprise Architect. Als architect ga je aan de slag in grote en kleine projecten om samen met onze klant business systemen en processen te definiëren en te verbeteren; Je levert methodologieën, processen en een governance-kader aan aan onze klanten; Je doet projecten op basis van expertise, vaardigheden en ambitie; Je bent in staat te rapporteren aan Executive levels bij klanten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Brussel of Antwerpen of Gent

 • Mystery Shopper (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Ipsos

  Type: Werfreserve

  Als mystery shopper kom je in aanraking met de meest uiteenlopende merken en producten (koffie, wagens, telecommunicatie, ...) Door een neutrale houding aan te nemen en de nodige discretie aan de dag te leggen ben je in staat jouw projecten professioneel en volledig zelfstandig af te werken. Je geeft op consistente basis feedback over het verloop van de studies waarvoor je aan de slag bent aan de fieldverantwoordelijken, je signaleert onmiddellijk eventuele problemen.

Zoek naar antwoorden van Van Impe Wendy in sociale netwerken
Look for responds of Van Impe Wendy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Impe Wendy. Laat een reactie achter voor Van Impe Wendy. Van Impe Wendy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Impe Wendy. Leave a respond for Van Impe Wendy. Van Impe Wendy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Impe Wendy op de google maps. Adres en contacten Van Impe Wendy
Location of Van Impe Wendy on the google maps. Address and contacts of Van Impe Wendy

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Impe Wendy Van Impe Wendy: SNOEP CENTER | PATRICK WANTIEZ | LANDUYT MARC | VRIJE LAGERE SCHOOL | Bart Van Thienen

Other related companies as Van Impe Wendy: SNOEP CENTER | PATRICK WANTIEZ | LANDUYT MARC | VRIJE LAGERE SCHOOL | Bart Van Thienen

Van Impe Wendy is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Impe Wendy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03943237304. Het bedrijf Van Impe Wendy bevindt zich op het adres: Ten Bos 11; 9420; Erpe-Mere (Burst). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 890,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 148,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Impe Wendy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Impe Wendy is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Impe Wendy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Impe Wendy, openstaande posities, locatie van Van Impe Wendy op de kaart.

Van Impe Wendy is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Impe Wendy, company assigned to the tax number BE03943237304. The company Van Impe Wendy is located at the address: Ten Bos 11; 9420; Erpe-Mere (Burst). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 890,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 148,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Impe Wendy were not found.
The main activity of Van Impe Wendy is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Impe Wendy is not available. You also can look at reviews of Van Impe Wendy, open positions, location of Van Impe Wendy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Impe Wendy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Impe Wendy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Impe Wendy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Impe Wendy, employees, financial statistics.