PATRICK WANTIEZ

Contactgegevens PATRICK WANTIEZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATRICK WANTIEZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATRICK WANTIEZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BRUY?RE DU MASY 13; 1460; ITTRE, België

Telefoon (phone): 67646261 (+32-67646261) 67646261 (+32-67646261)

Fax (fax): +32 (12) 360-57-50 +32 (12) 360-57-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATRICK WANTIEZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATRICK WANTIEZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATRICK WANTIEZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATRICK WANTIEZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATRICK WANTIEZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATRICK WANTIEZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATRICK WANTIEZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATRICK WANTIEZ
Products information PATRICK WANTIEZ

BTW identificatienummer (tax): BE09068634033
Ondernemingsnummer: 2663330078
Hoofdstad (capital): 486,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 863,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in PATRICK WANTIEZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATRICK WANTIEZ
(Get full report from official database of BE for PATRICK WANTIEZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATRICK WANTIEZ
Addition kinds of activities for PATRICK WANTIEZ

3761. Geleide raketten en ruimtevaartuigen | Guided missiles and space vehicles
22110902. Kaasverbanden | Cheese bandages
28210101. Epoxyharsen | Epoxy resins
50650206. Paging en signalering apparatuur | Paging and signaling equipment
50849910. Recapping machines, voor banden | Recapping machinery, for tires
73891202. Montage van goederen op kaarten | Mounting merchandise on cards
73899963. Fiets montage service | Bicycle assembly service

Werken bij PATRICK WANTIEZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATRICK WANTIEZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATRICK WANTIEZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATRICK WANTIEZ. Looking for open vacancies in other companies

 • Juridisch-Administratief Dossierbeheerder (M/F) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij verantwoordelijk voor de administratieve en juridische opvolging van de zowel nieuwe als bestaande dossiers. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een vastgoedontwikkelaar gelegen in Kortrijk. Ze staan bekend als een klassieke ontwikkelaar. Om een professionele werking te garanderen en om de projecten zo optimaal mogelijk te kunnen opvolgen zijn ze op zoek naar een nieuwe werknemer om hun team te versterken. Omschrijving Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij de ondersteunende schakel binnen het ontwikkelingsteam. Jij staat in voor de administratieve en juridische opvolging van de nieuwe en bestaande dossiers. Jouw voornaamste taken zijn: Jij bent verantwoordelijk voor het screenen van de nieuwe dossiers die binnenkomen. Je analyseert de markt om te onderzoeken indien het project al dan niet haalbaar is door middel van haalbaarheidsstudies en rendementsonderzoeken Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van contracten Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van verkoopsdossiers De administratieve opvolging

 • Technisch operator 2 ploegen (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Technisch operator gezocht 2 ploegen regio Tessenderlo. Als operator sta je in voor het technisch opvolgen van de machines, de bediening van machines, kwaliteitscontroles en je voert referentiewissels uit. Je werkt in een 2 ploegestelsel.

 • Ervaren schilder (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: AGO Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent een schilder in hart en nieren? Afwerken van ruimtes is een ware passie? Handige harry is jouw bijnaam? Samen met onze klant uit Wetteren zijn we op zoek naar een ervaren schilder. Je zal worden ingezet op industriële projecten in de ruime regio. Het betreft vooral afwerkingen van kleinere ruimtes.

 • procesoperator 3 ploegen (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Benieuwd hoe dierenvoeding ontstaat? Dit binnen een modern productiebedrijf die actief is in binnen- en buitenland? Lees dan verder! Dit team vervaardigt basisproducten van dierlijke oorsprong met behulp van een sterk geautomatiseerd productieproces. Neen, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar een proces van begin tot einde opvolgen in een productieomgeving. Je bent gedreven en houdt van controlewerk? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf blijft groeien en zoekt daarom een nieuwe medewerker.

 • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Zomergem (KNESSELARE)

  Regio: KNESSELARE

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor onze strijkcentrale in Knesselare en in Zomergem zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt van 08u00 tem 12u00, te starten voor 16 uren per week, dit kan uitbreiden op termijn.

 • Werken als huishoudhulp Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

  Regio: KONINGSHOOIKT

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • HUISHOUDHULP in Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: AKSI THUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

 • JOBSTUDENT MAGAZIJNIER (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor één van onze klanten, een firma in Antwerpse havengebied, zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Je staat in voor de laad- en losactiviteiten. Afhankelijk van de planning kan je op diverse werkposten worden ingeschakeld. Zowel manueel werk als het werken met een elektrische transpallet kan tot het takenpakket behoren.

 • Jobstudent m/v administratie (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

  Type: Studentenjob

  Voor ons hoofdkantoor te Heverlee zijn we op zoek naar een jobstudent m/v administratie. Aantal uren per week : 20u. Je mag je uren (tussen 8u en 17u) en dagen zelf kiezen. Je taak zal voornamelijk bestaan uit gegevensverwerking. Startdatum is voorzien op 22/10/2018

 • werkvoorbereider Funderingstechnieken (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: STABCO FOUNDATIONS

  Type: Vaste Job

  Als werkvoorbereider bereid je elk project voor, zodat je collega’s op de werf zorgeloos kunnen starten. Dit houdt in dat u: - In de beginfase de communicatie met de klant verzorgt, zodat alles op punt staat bij aanvang van het project. - Ervoor zorgt dat alle administratie van elk nieuw project perfect op punt staat. - Verantwoordelijk bent voor de beton- en materiaalbestellingen van elke werf. - Het As Built dossier voorbereidt met de tekenaar. - Werven inspecteert. - Branden blust waar nodig tijdens de uitvoering van de werken.

 • Thuisverpleegkundige regio Mechelen (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Vaste Job

  Als medewerker van de VoorZorg provincie Antwerpen tover je elke dag een glimlach op heel wat gezichten. Samen met zo’n 900 fijne collega’s bouw je aan één van de grootste zorgdiensten in Vlaanderen, actief in thuisverpleging, gezinszorg, kinderzorg, poetshulp en de verdeling van medische hulpmiddelen. Maak deel uit van het snel groeiend succes van de dienst Thuisverpleging. Start onmiddellijk! Je bent een reddende engel en biedt cliënten professionele verpleegkundige zorgen in hun vertrouwde omgeving. De omgang met cliënten staat voorop, maar uiteraard handel je volgens de normen en waarden eigen aan je verpleegkundig beroep. Je verzamelt de nodige informatie over je patiënten en brieft deze gepast door. Zo zorg je voor een vlotte omgang en verzorging.

 • Teamleader verhandelaar rollend materieel - NMBS Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

  Type: Vaste Job

  Ben je een echte teamspeler en is veiligheid voor jou topprioriteit? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar een Teamverantwoordelijke rangeerder/verhandelaar rollend materieel om ons team in de CW Mechelen te versterken!! Je stuurt het team ‘Rangeringen’ aan. Je zorgt voor een continue dienstverlening aan de productieafdelingen. Je staat in voor het voorbereiden, verdelen en toezicht houden op de vordering en de uitvoering van de werken. Je communiceert met de verschillende afdelingen binnen CW Mechelen. Je voert het nazicht uit en doet specifieke controles. Je vindt veiligheid een topprioriteit! Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin om de geldende procedures strikt na te leven. Je beheerst de handelingen van het verplaatsen en het rangeren van reizigerstreinen zodat je kan inspringen indien nodig. Je bent bereid om bijkomende veiligheidsopleidingen te volgen en hiervoor te slagen.

Zoek naar antwoorden van PATRICK WANTIEZ in sociale netwerken
Look for responds of PATRICK WANTIEZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATRICK WANTIEZ. Laat een reactie achter voor PATRICK WANTIEZ. PATRICK WANTIEZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATRICK WANTIEZ. Leave a respond for PATRICK WANTIEZ. PATRICK WANTIEZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATRICK WANTIEZ op de google maps. Adres en contacten PATRICK WANTIEZ
Location of PATRICK WANTIEZ on the google maps. Address and contacts of PATRICK WANTIEZ

Andere gerelateerde bedrijven als come PATRICK WANTIEZ PATRICK WANTIEZ: EVASION | Lorian BVBA | In Den Boerenhandel | S. LONNEVILLE | Steyvers J

Other related companies as PATRICK WANTIEZ: EVASION | Lorian BVBA | In Den Boerenhandel | S. LONNEVILLE | Steyvers J

PATRICK WANTIEZ is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATRICK WANTIEZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09068634033. Het bedrijf PATRICK WANTIEZ bevindt zich op het adres: RUE DE BRUY?RE DU MASY 13; 1460; ITTRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 486,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 863,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in PATRICK WANTIEZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PATRICK WANTIEZ is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATRICK WANTIEZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATRICK WANTIEZ, openstaande posities, locatie van PATRICK WANTIEZ op de kaart.

PATRICK WANTIEZ is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATRICK WANTIEZ, company assigned to the tax number BE09068634033. The company PATRICK WANTIEZ is located at the address: RUE DE BRUY?RE DU MASY 13; 1460; ITTRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 486,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 863,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in PATRICK WANTIEZ were not found.
The main activity of PATRICK WANTIEZ is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PATRICK WANTIEZ is not available. You also can look at reviews of PATRICK WANTIEZ, open positions, location of PATRICK WANTIEZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATRICK WANTIEZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATRICK WANTIEZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATRICK WANTIEZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATRICK WANTIEZ, employees, financial statistics.