Van Impe Vera

Contactgegevens Van Impe Vera: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Impe Vera: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Impe Vera

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Achterstraat 28; 9450; Haaltert, België

Telefoon (phone): 053 83 87 32 (+32-053 83 87 32) 053 83 87 32 (+32-053 83 87 32)

Fax (fax): +32 (50) 194-51-76 +32 (50) 194-51-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Impe Vera: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Impe Vera"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Impe Vera"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Impe Vera, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Impe Vera. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Impe Vera, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Impe Vera. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Impe Vera
Products information Van Impe Vera

BTW identificatienummer (tax): BE09436676025
Ondernemingsnummer: 5241821289
Hoofdstad (capital): 706,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 243,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Van Impe Vera zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Impe Vera
(Get full report from official database of BE for Van Impe Vera)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Impe Vera
Addition kinds of activities for Van Impe Vera

26310201. Binnenzool bord | Innersole board
34899901. Pistolen en projectors diepteverlies, meer dan 30 mm. | Depth charge release pistols and projectors, over 30 mm.
37249904. Motorverwarmers, vliegtuigen | Engine heaters, aircraft
38299900. Meet- en regelapparatuur, nec, nec | Measuring and controlling devices, nec, nec
83220203. Kinderbegeleidingsagentschap | Child guidance agency

Werken bij Van Impe Vera: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Impe Vera: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Impe Vera. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Impe Vera. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakker met groene vingers (VLEZENBEEK)

  Regio: VLEZENBEEK

  Bedrijf: Konvert Interim Halle

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor een kwaliteitscontrole op de producten (kruiden en eetbare bloemen) en zal deze nadien ook verpakken. Je zorgt ook voor het onderhoud van je werktafel en je slaagt erin een goed tempo te behouden. Aangezien het rechtstaand werk is mag je geen fysieke klachten hebben. Je bent bovendien flexibel om te kunnen starten om 7u00 's morgens. Door de drukke eindejaarsperiode vraagt deze klant voor de vestiging in Vlezenbeek 4 inpakkers/inpaksters en twee inpakkers/inpaksters voor de vestiging te Brussel. Deze tewerkstelling start vanaf eind november tot begin januari. Interesse? Wees dan snel en bel Konvert Interim Halle op het nummer 02/381.23.71 en stuur je cv door naar halle.i[email protected] met vermelding ''Inpakker met groene vingers''

 • administratief bediende (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, verwerken van gegevens in het computersysteem, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

 • Kwaliteitscontroleur - Textiel (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Na een interne opleiding van 3 - 4 weken in dagploeg, word je tewerkgesteld in 2 ploegen.   Je bent verantwoordelijk voor het nemen van stalen volgens de vooropgestelde procedures. Vervolgens worden deze stalen ook uitgebreid getest en opgevolgd. Alle informatie wordt ingeput in het bedrijfssysteem. Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in volle groei, zoeken wij momenteel extra mensen op lange termijn!

 • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Zemst (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Jobstudent afwas weekends (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Tearoom Coffee Dream

  Type: Studentenjob

  We zoeken gemotiveerde collega's om ons team te versterken tijdens de weekends. Je zal hoofdzakelijk instaan voor de afwas, regelmatig zal je ook de barman en chef bijstaan. Wij dragen netheid en hygiëne hoog in het vaandel, een verzorgd voorkomen is dan ook een absolute must.

 • Mekanieker dagwerk (ZONNEBEKE)

  Regio: ZONNEBEKE

  Bedrijf: vind! Ieper

  Type: Vaste Job

  Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor curatief en preventief onderhoud van het machinepark. Je komt in contact met alle aspecten van de mechanica gaande van het maken van constructies op basis van een technische tekening, het onderhouden van de productiemachines, het herstellen en reviseren van machineonderdelen, enz.

 • Klantenadviseurs met commercieel talent (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: BELFIUS ZENNEVALLEI

  Type: Vaste Job

  Om onze klanten een goede professionele dienstverlening te bieden, zijn we op zoek naar klantenadviseurs voor ons kantoor in het centrum van Halle. Je functie bestaat uit twee luiken. Enerzijds beman je het infopunt, waarbij je de cliënteel een vriendelijke en correcte service biedt. Daarbij detecteer je ook opportuniteiten en verwijs je door naar ons specialistenteam. Tevens doe je het telefonische onthaal en communiceer je met de klanten via onze digitale kanalen. Anderzijds voer je klantengesprekken na afspraak. Je verkoopt enthousiast onze bankproducten, in functie van de behoeften van de cliënt. Deze proactieve gesprekken dienen om de portefeuille van de klanten uit te bouwen, en hun tevredenheid te verhogen. Hiervoor gebruik je jouw commerciële flair en feeling. Op deze manier begeleid je de klanten in al hun financiële projecten en bouw je een vertrouwensrelatie op. Dit zorgt voor een win-win situatie bij klant en bank.

 • Calculator (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: Talentus Oostende

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en voorcalculatie van de projecten voor infrastructuur- en grondwerken. Je bereidt prijscalculaties voor en werkt deze uit, hiervoor maak je gebruik van technische gegevens zoals plannen en lastenboeken. Je vraagt offertes aan bij onderaannemers en toeleveranciers. Je onderhoudt contacten met aannemers, je onderhandelt en vergelijkt om zo tot de beste voorwaarden te komen. Op basis van bestaande basisprijzen maak je prijsoffertes op voor de klanten. Bedrijfsprofiel: Voor een gekende speler in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een calculator.

 • Technische ondersteuning en magazijnier (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: AW TECH

  Type: Vaste Job

  Herstellen lastoortsen (inclusief opleiding indien nodig) Isolatietesten lastoestellen (inclusief opleiding) Bijhouden en opvullen stock

 • RESERVE schoonmaak regio Dendermonde 2018 (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Dendermonde zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

 • HELPDESK 1st and 2nd line (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: XatraX

  Type: Werfreserve

  Perform helpdesk support first and second line for a company of the Brussels region.

 • keukenmedewerkers McDonald's Wondelgem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: FAMILY DRIVE

  Type: Flexijob

  Je werkt in een tof team en je staat in voor het bereiden van hamburgers, je maakt ook wraps en slaatjes, allemaal volgens de Mcdonald's standaard! Je zorgt ook dat de keuken netjes en proper is, dus ook het onderhoud van de keuken behoort tot je takenpakket

Zoek naar antwoorden van Van Impe Vera in sociale netwerken
Look for responds of Van Impe Vera in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Impe Vera. Laat een reactie achter voor Van Impe Vera. Van Impe Vera bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Impe Vera. Leave a respond for Van Impe Vera. Van Impe Vera on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Impe Vera op de google maps. Adres en contacten Van Impe Vera
Location of Van Impe Vera on the google maps. Address and contacts of Van Impe Vera

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Impe Vera Van Impe Vera: ANNICK LUCAS | WINDOWS | Apollo | LIONEL STORME | WARLOP

Other related companies as Van Impe Vera: ANNICK LUCAS | WINDOWS | Apollo | LIONEL STORME | WARLOP

Van Impe Vera is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Impe Vera, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09436676025. Het bedrijf Van Impe Vera bevindt zich op het adres: Achterstraat 28; 9450; Haaltert. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 706,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 243,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Impe Vera zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Impe Vera is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Impe Vera is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Impe Vera, openstaande posities, locatie van Van Impe Vera op de kaart.

Van Impe Vera is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Impe Vera, company assigned to the tax number BE09436676025. The company Van Impe Vera is located at the address: Achterstraat 28; 9450; Haaltert. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 706,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 243,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Impe Vera were not found.
The main activity of Van Impe Vera is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Impe Vera is not available. You also can look at reviews of Van Impe Vera, open positions, location of Van Impe Vera on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Impe Vera, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Impe Vera, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Impe Vera, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Impe Vera, employees, financial statistics.