Van Impe A

Contactgegevens Van Impe A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Impe A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Impe A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Emiel Van Der Veldestraat 42; 3120; Tremelo, België

Telefoon (phone): 016 53 78 14 (+32-016 53 78 14) 016 53 78 14 (+32-016 53 78 14)

Fax (fax): +32 (64) 806-84-59 +32 (64) 806-84-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Impe A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Impe A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Impe A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Impe A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Impe A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Impe A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Impe A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Impe A
Products information Van Impe A

BTW identificatienummer (tax): BE05903198242
Ondernemingsnummer: 5337127685
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 110,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Van Impe A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Impe A
(Get full report from official database of BE for Van Impe A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Impe A
Addition kinds of activities for Van Impe A

519905. Leer, lederwaren en pels | Leather, leather goods, and furs
20989902. Noedels (bijvoorbeeld ei, vlakte en water), droog | Noodles (e.g. egg, plain, and water), dry
27540103. Rotogravure drukwerk | Rotogravure printing
37140406. Instrumentbord assemblies, motorvoertuig | Instrument board assemblies, motor vehicle
51990900. Schuim en rubber | Foams and rubber
86219904. Onderwijs en lerarenvereniging | Education and teacher association

Werken bij Van Impe A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Impe A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Impe A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Impe A. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE (BLANDEN)

  Regio: BLANDEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als distributiechauffeur : ? Verzorg je de leveringen op de afgesproken leverpunten van de klanten. ? Je kijkt er op toe dat het zorgvuldig inladen afleveren en uitladen gebeurt volgens de gestelde kwaliteitsnormen. ? Naast het rijgebeuren ben je eveneens verantwoordelijk voor het zorgvuldig invullen van o.a. rijopdrachten en administratieve formaliteiten. ? Bestuur je zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. ? Word je soms ingeschakeld bij het laden en lossen van goederen. ? Ben je verantwoordelijk voor het basisonderhoud van het voertuig. (pluspunt) ? Controleer je telkens voor vertrek de technische geschiktheid van het voertuig. ? Controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen. ? Hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verordeningen inzake rij- en rusttijden. ? Start je de werkdag tussen 3u en 6u (bespreekbaar).

 • Verpleegkundige (m/v) regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je houdt van een gevarieerde dag waarbij je als verpleegkundige werkt op een gespecialiseerde afdeling met aangepaste zorg voor bewoners met dementie. Je voert de dagdagelijkse verpleegkundige handelingen uit (oa. Inspuitingen, wondzorg, medicatie,...) maar staat er ook voor open om gericht met en van elkaar te leren. De georganiseerde werkgroepen en bijkomende vormingen geven daartoe de ideale gelegenheid. Voorts bouw je met het volledige team mee aan de samenwerkingsrelaties. Doe bijvoorbeeld eens mee met de leuke Zumba-sessies of de bbq met collega's! Jouw dag als verpleegkundige start met een 'goedemorgen/goedemiddag¿ van jouw collega's tijdens het eerste teamoverleg. Na deze overdracht gaat jouw zorg uit naar de bewoners. Naast het geven van medicatie en verrichten van enige verzorging maak je ook graag eens tijd voor een leuke babbel. Wie weet kan je wel eens meedoen met het dagelijkste fitness of het nieuwsmoment van de bewoners. Jouw dagplanning heeft dan wel een bepaalde indeling maar is zeker geen vaststaand gegeven. Aanvullingen met werkgroepoverleg, vormingen, teamontspanningen, enz. zijn eerder een regel dan uitzondering.

 • Recruitment Consultant Engineering (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een eerste werkervaring in sales of rekrutering is een troef. Verder beschik je als recruitment consultant over volgende competenties en talenten: Je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving Jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingkracht Je bent een plantrekker en een echte doener Je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen Je houdt van een gezonde druk & van werken met targets Professionalisme Positivisme Prestatiegerichtheid en Integriteit kenmerken jou Je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt

 • Ervaren procesoperator (M/V) - Chemie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf actief in de chemische sector is Actief Interim op zoek naar een ervaren procesoperator voor het bewaken van het geautomatiseerde productieproces. Als operator bij deze bioraffinaderij zal jij instaan voor een nauwkeurige aansturing, opvolging en optimalisatie van het productieproces. Bij afwijkingen in het proces zoek jij naar oplossingen! Jij neemt stalen, analyseert deze en voert ook controlerondes uit. Bovendien ben jij technisch aangelegd en zal jij ook instaan voor kleine onderhoudswerken. Je komt terecht in een volcontinu ploegensysteem.

 • Nieuwe uitdaging als huishoudhulp (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Maasmechelen en omgeving.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Diepenbeek, 16 uur per week. (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Diepenbeek. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TRIXXO HOME HASSELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Diksmuide (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • STUDENT COMMERCIEEL BEDIENDE (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Ben jij een echt verkooptalent en weet jij hoe je nieuwe klanten het beste kan binnenhalen? Krijg jij een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten en wil jij graag werken bij een jonge en snelgroeiende scale-up? Dan hebben wij de geschikte studentenjob voor jou! Wij ondersteunen Antwerpse ondernemingen bij hun B2C sales afdeling. We zijn op zoek naar iemand met enige commerciële ervaring die niet bang is om het gesprek aan te gaan met onbekenden. Iemand die niet op zijn/haar mondje is gevallen en er een kick van krijgt om het maximale uit zichzelf te halen. Hoe vaak werk ik? Dit is het mooie aan deze functie als part time – commercieel medewerker: Flexibiliteit kent geen tijd! Oké, bijna geen tijd. De werkdagen binnen dit bedrijf zijn van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal twee dagen. Meer werken kan uiteraard!

 • Shopmanager Antwerpen (M/V) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VSD TRADING

  Type: Vaste Job

  Uw steentje bijdragen om van NET / M-Market een successtory te maken wordt uw grootste missie. Wij wensen namelijk dat als de klanten de winkel uitstappen, ze tevreden zijn dat ze hun aankopen bij ons gedaan hebben. Enerzijds dankzij onze mini prijzen, maar ook voornamelijk dankzij ons aangenaam, enthousiast en vriendelijk personeel dat altijd klaar staat onze klanten met de glimlach te bedienen. Een team verkopers leiden De planning opmaken Uurroosters opstellen volgens de regels Verantwoordelijk zijn voor de kassa Een doorgedreven kennis hebben van het assortiment Zorgen voor een goede verstandhouding binnen de groep De klanten bedienen op een vriendelijke manier Bestellingen doorgeven Verantwoordelijk zijn voor het goede behoud van de winkel …

 • TRAINEE INTERNE HR DIENST (BE765005) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

  Type: Leercontract

  Hudson is binnen een wereldwijd netwerk marktleider in Talent Management Solutions, Rekrutering & Selectie, Leadership Development, Competentiemanagement, Assessment & Development Centers, Compensation & Benefits, Organisatieontwikkeling, enz. Als marktleider streven we ernaar om 's werelds beste te zijn bij het helpen van werkgevers om succes te boeken met mensen. Hudson België, met kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent en Hasselt is een onderdeel van de beursgenoteerde internationale Hudson Group. TRAINEE INTERNE HR DIENST Functie Actief proces van Rekrutering en Selectie opvolgen: searchen van kandidaten (via onze database, jobsites, sociale media, etc.), telefonisch screenen van kandidaten, administratief ondersteunen van het rekruteringsproces, etc. Learning and Development initiatieven mee ondersteunen (zowel logistiek als meer inhoudelijk). Personeelsdossiers opvolgen. Deelname aan diverse HR projecten (bvb. Corporate Social Responsibility activiteiten, Induction programma voor nieuwkomers…). Updaten van tools, presentaties en documenten in kader van Rekrutering & Selectie, Training & Development, Performance Management, etc.

Zoek naar antwoorden van Van Impe A in sociale netwerken
Look for responds of Van Impe A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Impe A. Laat een reactie achter voor Van Impe A. Van Impe A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Impe A. Leave a respond for Van Impe A. Van Impe A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Impe A op de google maps. Adres en contacten Van Impe A
Location of Van Impe A on the google maps. Address and contacts of Van Impe A

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Impe A Van Impe A: FLTRANSPORT MERVIELDE NV | Q8 | Spinnewiel | Dubois C | Motodoc

Other related companies as Van Impe A: FLTRANSPORT MERVIELDE NV | Q8 | Spinnewiel | Dubois C | Motodoc

Van Impe A is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Impe A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05903198242. Het bedrijf Van Impe A bevindt zich op het adres: Emiel Van Der Veldestraat 42; 3120; Tremelo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 110,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Impe A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Impe A is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Impe A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Impe A, openstaande posities, locatie van Van Impe A op de kaart.

Van Impe A is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Impe A, company assigned to the tax number BE05903198242. The company Van Impe A is located at the address: Emiel Van Der Veldestraat 42; 3120; Tremelo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 110,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Impe A were not found.
The main activity of Van Impe A is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Impe A is not available. You also can look at reviews of Van Impe A, open positions, location of Van Impe A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Impe A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Impe A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Impe A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Impe A, employees, financial statistics.