Van Huychem Katrien

Contactgegevens Van Huychem Katrien: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Huychem Katrien: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Huychem Katrien

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkhoflaan 47; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 78 33 05 (+32-053 78 33 05) 053 78 33 05 (+32-053 78 33 05)

Fax (fax): +32 (57) 815-72-89 +32 (57) 815-72-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Huychem Katrien: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Huychem Katrien"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Huychem Katrien"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Huychem Katrien, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Huychem Katrien. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Huychem Katrien, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Huychem Katrien. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Huychem Katrien
Products information Van Huychem Katrien

BTW identificatienummer (tax): BE01671264648
Ondernemingsnummer: 8786834716
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 415,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Van Huychem Katrien zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Huychem Katrien
(Get full report from official database of BE for Van Huychem Katrien)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Huychem Katrien
Addition kinds of activities for Van Huychem Katrien

17999911. Opstelling en ontmanteling van vormen voor gegoten beton | Erection and dismantling of forms for poured concrete
20759901. Lecithine, Sojabonen | Lecithin, soybean
23110103. Kostuums, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Suits, men's and boys': made from purchased materials
34979908. Platina en platina-base legering folie | Platinum and platinum-base alloy foil
36790100. Elektronische schakelingen | Electronic circuits
50820102. Wegenbouw en onderhoudsmachines | Road construction and maintenance machinery
51629902. Kunststoffolie | Plastics film

Werken bij Van Huychem Katrien: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Huychem Katrien: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Huychem Katrien. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Huychem Katrien. Looking for open vacancies in other companies

 • Servicetechnieker buitendienst (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Paal zijn we opzoek naar een Servicetechnieker buitendienst: - Na een interne opleiding sta je in voor het monteren/demonteren en herstellen van snelmontagekranen op diverse werven over gans België. Taken: - Monteren/demonteren van snelmontagekranen op diverse werven in België - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen - Opsporen en oplossen van storingen - Vervangen van diverse kraanonderdelen zoals motoren, reductoren, kabels

 • Techniekers On-site (m/v) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote logistieke speler in de regio, zijn wij dringend op zoek naar 2 techniekers. Als On-site technieker ben je, naar de klanten toe, de spilfiguur van het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de herstellingen van onder andere TV's, koelkasten, vaatwassers, wasmachines, etc... Hiernaast zorg je ook voor een efficiënte installatie van deze toestellen. Je zorgt voor een professionele opvolging (periodiek onderhouden van koffiemachines). De herstellingen, installaties gebeuren bij de klant (vooral particulieren en/of bedrijven). Je installeert of bouwt nieuwe apparaten nauwkeurig in. Je staat de klanten eveneens te woord bij vragen en geeft hen de nodige raad bij problemen met hun toestellen. Je registreert de uitgevoerde werkzaamheden nauwkeurig op de tablet. Indien nodig, draag je zorg voor een correcte afhandeling van de verbruikte onderdelen. Kortom een afwisselende functie met genoeg sociale contacten en waarin jij voldoende uitdaging hebt.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Avelgem– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

 • Huishoudhulp regio Herentals/Wiekevorst (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Steam & Clean

  Type: Dienstenchequebaan

  Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

 • STUDENTEN - ZATERDAG / ZONDAG (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een gekende en mooie slagerij in de buurt zijn we dringend op zoek naar studenten die een centje willen bijverdienen op zaterdag en/of zondag. Je helpt mee in de winkel en springt bij achter de schermen waar nodig (afwassen)

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Inside Sales medewerker (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: VISTALINK

  Type: Vaste Job

  Je ondersteunt de Sales Manager en zijn accountmanagers in het complete voortraject naar een winnende offerte. Je rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je bent verantwoordelijk om samen met je collega’s winnende offertes aan te leveren om de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de doelmarkten farma, automotive en distributie te realiseren. Je zorgt voor een intensieve samenwerking tussen je Accountmanagers, de R&D collega's en de externe partners - leveranciers. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan en je begrijpt dat hiervoor inhoudelijk sterk technische offertes nodig zijn met een duidelijke meerwaarde. Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je hebt ervaring in het opstellen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Je communiceert hiervoor vlot met onderleveranciers en de VistaLink technologiepartners voor prijsaanvragen ed. Als administratieve duizendpoot en back-office medewerker hebben de huidige ICT-tools (ERP, CRM, urentracking software, boekhoudsoftware en MS Office) voor jou geen geheimen. Trefwoorden: Communicatief vaardig in de verschillende landstalen, planning en organisatie, oog voor kwaliteit, administratieve duizendpoot, industriële automatisering.

 • Lijn operator (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Konvert Interim Herentals

  Type: Vaste Job

  Voor een klant in Herentals die tewerkgesteld zijn in de voeding zijn wij op zoek naar een lijn operator afvul- en etiketteerinstallaties. Jij zal instaan voor het afvullen van de sauzen en etiketteren volgens productieplanning, ondersteunen van de proces operator en uitvoeren wekelijkse reiniging . Ben jij een flexibel, stressbestendig en communicatieve teamplayer? Contacteer ons dan zo snel mogelijk! [email protected] 014/860804

 • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENK (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: MIAUWW

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

 • Zelfstandig kantoorhouder Argenta druivenstreek (m/v) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ARGENTA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor diverse Argenta kantoren zijn we momenteel op zoek naar echte ondernemers om een bestaande klantenportefeuille over te nemen. Vandaag zijn er onder meer beschikbare portefeuilles in de Druivenstreek Als kantoorhouder bank & verzekeringen ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een lange termijnrelatie op, met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw bankkantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. Je staat in voor de organisatie en de werking van jouw bankkantoor, als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

 • Flexijob verkoop slagerij (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Flexijob

  Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde verkopers/verkoopsters. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het opruimen van de winkel na sluiting.

 • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: DELICAKE

  Type: Flexijob

  Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van Van Huychem Katrien in sociale netwerken
Look for responds of Van Huychem Katrien in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Huychem Katrien. Laat een reactie achter voor Van Huychem Katrien. Van Huychem Katrien bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Huychem Katrien. Leave a respond for Van Huychem Katrien. Van Huychem Katrien on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Huychem Katrien op de google maps. Adres en contacten Van Huychem Katrien
Location of Van Huychem Katrien on the google maps. Address and contacts of Van Huychem Katrien

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Huychem Katrien Van Huychem Katrien: KAMIEL VAN DEN STEEN | ADVIESBUREAU VOOR BEDRIJFSBEHEER | Delorge SPRL | VERLEYE-BOLLAERT | POLICE F?D?RALE

Other related companies as Van Huychem Katrien: KAMIEL VAN DEN STEEN | ADVIESBUREAU VOOR BEDRIJFSBEHEER | Delorge SPRL | VERLEYE-BOLLAERT | POLICE F?D?RALE

Van Huychem Katrien is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Huychem Katrien, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01671264648. Het bedrijf Van Huychem Katrien bevindt zich op het adres: Kerkhoflaan 47; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 415,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Huychem Katrien zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Huychem Katrien is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Huychem Katrien is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Huychem Katrien, openstaande posities, locatie van Van Huychem Katrien op de kaart.

Van Huychem Katrien is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Huychem Katrien, company assigned to the tax number BE01671264648. The company Van Huychem Katrien is located at the address: Kerkhoflaan 47; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 415,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Huychem Katrien were not found.
The main activity of Van Huychem Katrien is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Huychem Katrien is not available. You also can look at reviews of Van Huychem Katrien, open positions, location of Van Huychem Katrien on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Huychem Katrien, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Huychem Katrien, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Huychem Katrien, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Huychem Katrien, employees, financial statistics.