Van Huele Ann

Particuliere bedrijvencommunicatie • Van Huele Ann
Private companiesCommunications • Van Huele Ann

Contactgegevens Van Huele Ann: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Huele Ann: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Huele Ann

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bitterstraat 2; 8490; Jabbeke, België

Telefoon (phone): 050 81 33 51 (+32-050 81 33 51) 050 81 33 51 (+32-050 81 33 51)

Fax (fax): +32 (60) 703-85-76 +32 (60) 703-85-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Huele Ann: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Huele Ann"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Huele Ann"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Huele Ann, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Huele Ann. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Huele Ann, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Huele Ann. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Huele Ann
Products information Van Huele Ann

BTW identificatienummer (tax): BE03395294189
Ondernemingsnummer: 4531005859
Hoofdstad (capital): 978,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 589,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Van Huele Ann zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Huele Ann
(Get full report from official database of BE for Van Huele Ann)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Huele Ann
Addition kinds of activities for Van Huele Ann

3694. Motor elektrische apparatuur | Engine electrical equipment
283303. antibiotica | Antibiotics
358502. Koelapparatuur, compleet | Refrigeration equipment, complete
501500. Motoronderdelen, gebruikt | Motor vehicle parts, used
753900. Auto reparatie winkels, nec | Automotive repair shops, nec
29110507. Teer of residu | Tar or residuum
49229901. Pijpleidingen, aardgas | Pipelines, natural gas
50850303. Ventielen en toebehoren | Valves and fittings
72180201. Schoonmaakruimte in de kamer | Clean room apparel supply

Werken bij Van Huele Ann: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Huele Ann: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Huele Ann. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Huele Ann. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator CNC plooimachine (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: ASAP

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een operator CNC plooimachine. U zal in ploegen werken en op eenCNC gestuurde machine buizen plooien. Onze klant is een snelgroeiend en dynamisch metaalverwerkend productiebedrijf (industriële toeleverancier van flexibele en starre buisverbindingen).

 • Zorg jij mee voor de schaduw in huis? (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als handige Harry die zowel op mechanisch als elektrisch gebied zijn plan kan trekken en met de nodige verantwoordelijkheid om zelfstandig te kunnen werken, ben je dagelijks met de glimlach op de baan naar jouw klanten. Je hebt een waterdichte huid, want een regenbui of wat wind houden jou niet tegen. Eenmaal ter plaatse zorg je voor de montage van nieuwe zonneweringen en (elektrische) rolluiken of bestaande zonneweringen of voer je het onderhoud of herstellingen uit aan elektrische poorten. Het spreekt voor zich dat een ladder een veel gebruikt werkinstrument is en dat deze je dus zeker geen schrik mag aanjagen. Elke dag opnieuw keer je ’s avonds trots op jouw werk terug naar het bedrijf en ben je in gedachten al terug bezig met jouw klanten van morgen. Je weet immers dat jouw klanten steeds aan jou terug zullen denken wanneer ze op een warme dag in de schaduw kunnen genieten van jouw werk.

 • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - Bredene (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

  Type: Dienstenchequebaan

  Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Rotselaar, 8 uur per week (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Rotselaar. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Studenten gezocht !!!!! (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ITZUJOBS

  Type: Studentenjob

  Samen met een cateringbedrijf zijn wij op zoek naar studenten voor 17/08 + 18/08 + 19/08 - In een eet- of drankkraampje mensen voorzien van hapjes en drankjes

 • E-commerce I Student (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

  Type: Studentenjob

  The Lab heeft met zijn geeky webshop de handen vol om de collectie voortdurend up to date te houden. Breng jij als marketeer het product aan de man? Als E-commerce medewerker haal je voldoening uit een vlekkeloze aankoop van bestelling tot levering. Ben jij in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en structuur een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou! TAKEN Verzameling en verwerking van de productinformatie voor de e-shop Verzameling van het beeldmateriaal om de producten aantrekkelijk te presenteren Continue kwaliteitscontrole Je houdt de doelgroep steeds in het achterhoofd Je bent sterk op de hoogte van SEO en weet hoe je het moet toepassen Je houdt steeds de huis- en schrijfstijl voor ogen Je kan nieuwe producten foutloos opladen en bewerken Je houdt controle op de stockbeheersing Je gaat actief op zoek naar ideeën en verbeteringen voor de webshop Je kan meehelpen op beurzen indien nodig Je helpt bij de verwerking van orders en het verzenden ervan

 • (VRACHTWAGEN) CHAUFFEUR BINNENLADER (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: ALDERS INTERNATIONAAL TRANSPORT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur die ervaring heeft in het rijden met binnenlader voor het leveren van allerlei betonconstructies in onze bouwafdeling.

 • Reclame bedeler in Oppuurs (OPPUURS)

  Regio: OPPUURS

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: InstaHome

  Type: Zelfstandige activiteit

  Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

 • Advocaat-medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: JOHAN VAN KELST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Advant is een middelgroot kantoor gespecialiseerd in verzekeringsrecht, bouwrecht, handelsrecht en aansprakelijkheidsrecht Het kantoor richt zich in zowel burgerrechtelijke als handelsrechtelijke aangelegenheden tot professioneel en privaat cliënteel, op zowel nationaal als internationaal vlak. Ter versterking van het team wordt gezocht naar een gedreven en gemotiveerde advocaat die zijn / haar activiteiten wenst uit te bouwen binnen een kostendelende associatie.

 • RESERVE Industrieel reinigers Eeklo / Zelzate 2018 (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Eeklo & Zelzate zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

 • Kelner (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: LA MIMOSA

  Type: Flexijob

  Dranken klaar maken Eten en drinken brengen aan de tafel Afruimen Bestellingen opnemen Toog netjes houden Glazen afwassen Frigos bijvullen

Zoek naar antwoorden van Van Huele Ann in sociale netwerken
Look for responds of Van Huele Ann in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Huele Ann. Laat een reactie achter voor Van Huele Ann. Van Huele Ann bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Huele Ann. Leave a respond for Van Huele Ann. Van Huele Ann on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Huele Ann op de google maps. Adres en contacten Van Huele Ann
Location of Van Huele Ann on the google maps. Address and contacts of Van Huele Ann

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Huele Ann Van Huele Ann: ELECTRO MARC | Gielis (Bureau) | Daenekindt Bert | Jehadekor NV | JOHAN LANCKBEEN

Other related companies as Van Huele Ann: ELECTRO MARC | Gielis (Bureau) | Daenekindt Bert | Jehadekor NV | JOHAN LANCKBEEN

Van Huele Ann is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Huele Ann, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03395294189. Het bedrijf Van Huele Ann bevindt zich op het adres: Bitterstraat 2; 8490; Jabbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 978,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 589,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Huele Ann zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Huele Ann is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Huele Ann is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Huele Ann, openstaande posities, locatie van Van Huele Ann op de kaart.

Van Huele Ann is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Huele Ann, company assigned to the tax number BE03395294189. The company Van Huele Ann is located at the address: Bitterstraat 2; 8490; Jabbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 978,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 589,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Huele Ann were not found.
The main activity of Van Huele Ann is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Huele Ann is not available. You also can look at reviews of Van Huele Ann, open positions, location of Van Huele Ann on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Huele Ann, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Huele Ann, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Huele Ann, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Huele Ann, employees, financial statistics.