Van Hove Geert

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Van Hove Geert
Private companiesReal Estate • Van Hove Geert

Contactgegevens Van Hove Geert: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hove Geert: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hove Geert

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Drie Koningenlaan 9 Box 1; 1731; Asse (Zellik), België

Telefoon (phone): 02 466 55 90 (+32-02 466 55 90) 02 466 55 90 (+32-02 466 55 90)

Fax (fax): +32 (83) 228-52-38 +32 (83) 228-52-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hove Geert: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hove Geert"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hove Geert"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hove Geert, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hove Geert. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hove Geert, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hove Geert. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hove Geert
Products information Van Hove Geert

BTW identificatienummer (tax): BE02314514160
Ondernemingsnummer: 8645660400
Hoofdstad (capital): 292,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 350,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Van Hove Geert zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hove Geert
(Get full report from official database of BE for Van Hove Geert)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hove Geert
Addition kinds of activities for Van Hove Geert

16119903. Highway reflector installatie | Highway reflector installation
37280502. Doel drones | Target drones
59991605. Heraldische insignes | Heraldic insignia
73839905. Nieuws ticker service | News ticker service
73890503. Restaurant reserveringsdienst | Restaurant reservation service

Werken bij Van Hove Geert: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hove Geert: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hove Geert. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hove Geert. Looking for open vacancies in other companies

 • Financial controller (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent als financial controller de analytische rechterhand van de CFO. Na grondige inwerkperiode heb je je opgewerkt als eindverantwoordelijke van de interne accounting, facturatie, debiteurenbeheer & HR-administratie. In deze functie fungeer je ook als aanspreekpunt van de leveranciers en denk je me na over de projecten voor de verbetering van het intern financieel departement. Naast dit takenpakket combineer je vlot met de opvolging van het algemeen financieel beleid van de onderneming door de financiële cijfers te verzamelen, analyseren én interpreteren. Doorgroeien in deze job is ook een leuk gegeven daar je het intern toegepaste beleid mag gaan toepassen bij klanten.

 • Metser (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor in de regio van Beveren zijn we op zoek naar ervaren Metser (m/v) Ben je een buitenmens? Heb je de nodige ervaring als metser? kan je een bouwkundig plan lezen? Dan zijn wij op zoek naar jou!!! Taken: - Je voert het metselwerk uit bij de constructie van het bouwproces, de grond- of funderingswerken de constructie in betonblokken, gevelsteen, baksteen, in geprefabriceerde bouwelementen of in elk ander bouwmateriaal. - Chappen - Eenvoudige kolommen en balken bekisten en betonneren.

 • Flexi Jobber Kledingswinkel te Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een leuke klingswinkel te Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar een persoon die onder flexi-job wil bijwerken.

 • Medewerkers sales duurzame energie (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je krijgt binnenkomende oproepen van nieuwe klanten die zich willen inschrijven - Alsook behandel je de uitgaande oproepen om de inschrijving te bevestigen - Je geeft klanten extra informatie over producten en diensten om zo hun pakket te optimaliseren. Bij elk contact bekijk je de upsell/cross-sell opportuniteit. - Je stelt de klant centraal door te luisteren, te informeren en te adviseren. - Je registreert de nieuwe klanten en heet hen welkom. - Je volgt je gesprekken administratief op en je werkt je dossier af van A tot Z.

 • Tijdelijke all-round magazijnier (dag) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als magazijnier sta je voor het picken van de goederen. Je ontvangt de binnenkomende goederen en doet de input hiervan in de computer.Naast deze taken help je ook af en toe als machinebedienaar.

 • Operator productie 2 ploegen (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Poperinge zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machineoperator. Je bent verantwoordelijk voor de netheid, orde en veiligheid van de toegewezen machine. Je staat in voor de vervaardiging van de papieren zak volgens de fiches met de productgegevens, de bestelling, de werkvoorschriften voor het bedienen, regelen en afstellen van de toegewezen machine en drukeenheid en paletiseringsrobot en de controle van het eindproduct. Je informeert jouw chef in geval van afwijking van de planning, kwaliteit, stilstand van de machine, tekort aan materiaal, dringende herstellingen en staat van kritieke onveiligheid. Je geeft informatie door bij de ploegwissel. Je werkt mee aan het onderhoud van de machines.

 • STUDENTEN KLANTENDIENST ZATERDAG (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een call center regio Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten welke beschikbaar zijn om tijdens het weekend (zaterdag) de klanten bij te staan: Aannemen van oproepen Informatie verschaffen aan klanten of mogelijke klanten Administratieve opvolging garandere

 • Key Account Manager (SINT-AGATHA-BERCHEM)

  Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

  Bedrijf: SUEZ Recycling & Recovery

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze dienstverlening naar onze industrieklanten toe. Je prospecteert actief en volgt jouw klantenportefeuille zeer kort op volgens onze commerciële strategie. Je analyseert het afvalprobleem en -stroom en biedt hiervoor een optimale oplossing aan. Je doet aan prijsbepaling en negotieert contracten met klanten binnen vooropgestelde marges en in overleg met de commerciële directie. Je onderhoudt de klantenrelaties en stelt bezoekrapporten op. Je krijgt hierbij commerciële/administratieve support van onze commerciële binnendienst.

 • Functioneel Analist (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: Tri ICT Belux

  Type: Vaste Job

  Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze functioneel analist. Jij ligt mee aan de basis en helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je hebt talent als functioneel analist en kunt snel met inzicht de behoeften van onze klanten kan vertalen in de functionele noden. Je brengt de behoeften, processen en de informatiestromen in kaart in nauwe samenwerking met alle stakeholders van een organisatie of project. Je brengt ook een adviserende rol met mogelijke procesverbeteringen tot gevolg. Je kunt zeer goed kan documenteren, duidelijk communiceren en een gezonde kritische houding aannemen. Je kunt de noden van klanten met betrekking tot de digital transformation vertalen naar concrete acties. Je kunt een mooi trackrecord voorleggen en staven aan de hand van enkele interessante projecten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Oost- en West-Vlaanderen

 • Mystery Shopper (Provincie Vlaams-Brabant)

  Regio: Provincie Vlaams-Brabant

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

 • Flexi Keuken -en zaalmedewerker - Pizza Hut Edegem (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

 • Keukenhulp (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

  Type: Flexijob

  We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

Zoek naar antwoorden van Van Hove Geert in sociale netwerken
Look for responds of Van Hove Geert in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hove Geert. Laat een reactie achter voor Van Hove Geert. Van Hove Geert bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hove Geert. Leave a respond for Van Hove Geert. Van Hove Geert on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hove Geert op de google maps. Adres en contacten Van Hove Geert
Location of Van Hove Geert on the google maps. Address and contacts of Van Hove Geert

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hove Geert Van Hove Geert: MUTUALIT? NEUTRE | OPTIEK HAAZEN | Gobeyn G | ERIC DE DONCKER | Quoidbach R

Other related companies as Van Hove Geert: MUTUALIT? NEUTRE | OPTIEK HAAZEN | Gobeyn G | ERIC DE DONCKER | Quoidbach R

Van Hove Geert is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hove Geert, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02314514160. Het bedrijf Van Hove Geert bevindt zich op het adres: Drie Koningenlaan 9 Box 1; 1731; Asse (Zellik). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 292,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 350,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Hove Geert zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hove Geert is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hove Geert is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hove Geert, openstaande posities, locatie van Van Hove Geert op de kaart.

Van Hove Geert is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Hove Geert, company assigned to the tax number BE02314514160. The company Van Hove Geert is located at the address: Drie Koningenlaan 9 Box 1; 1731; Asse (Zellik). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 292,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 350,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Hove Geert were not found.
The main activity of Van Hove Geert is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hove Geert is not available. You also can look at reviews of Van Hove Geert, open positions, location of Van Hove Geert on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hove Geert, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hove Geert, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hove Geert, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hove Geert, employees, financial statistics.