Van Hove Ellen

Contactgegevens Van Hove Ellen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hove Ellen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hove Ellen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Watermolenstraat 20; 1840; Londerzeel, België

Telefoon (phone): 052 30 64 75 (+32-052 30 64 75) 052 30 64 75 (+32-052 30 64 75)

Fax (fax): +32 (10) 841-55-24 +32 (10) 841-55-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hove Ellen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hove Ellen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hove Ellen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hove Ellen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hove Ellen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hove Ellen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hove Ellen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hove Ellen
Products information Van Hove Ellen

BTW identificatienummer (tax): BE09496002197
Ondernemingsnummer: 7296264648
Hoofdstad (capital): 618,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 583,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Van Hove Ellen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hove Ellen
(Get full report from official database of BE for Van Hove Ellen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hove Ellen
Addition kinds of activities for Van Hove Ellen

2449. Houtcontainers, niet inbegrepen | Wood containers, nec
5049. Professionele uitrusting, nec | Professional equipment, nec
506306. batterijen | Batteries
07820209. Sprigging diensten, gazon | Sprigging services, lawn
29920100. Smeeroliën | Lubricating oils
33419911. Herstel en raffinage van non-ferrometalen | Recovery and refining of nonferrous metals
35820100. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
51990407. Rayon garens | Rayon yarns
73590703. Verhuur van huishoudelijke apparatuur | Home entertainment equipment rental
76992400. Diverse reparatiediensten voor auto's | Miscellaneous automotive repair services

Werken bij Van Hove Ellen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hove Ellen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hove Ellen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hove Ellen. Looking for open vacancies in other companies

 • ORDERPICKERS GEZOCHT - VOLVO LOGISTICS - OOSTAKKER (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? Voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt. Hierbij heb je oog voor kwaliteit en snelheid.

 • Administratief Bediende (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Start People Herentals

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Wekelijkse en maandelijkse rapporteringen opmaken - Opmaken van aanvraag van afwijkingen voor klanten - Blokkeren en vrijgeven van materiaal in SAP - Documentbeheer: opvolging en controle van ISO-documenten - Speciale vrijgave: Kwaliteitscontrole op product en administratieve controle voor vrijgave naar klant

 • Teamleader / Foreman (EINDHOUT)

  Regio: EINDHOUT

  Bedrijf: Start People Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij een people-minded persoon met sterke kennis van warehouse processen?! Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! ull; Als teamleader stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je supervisor en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. ull; Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. ull; Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd en nageleefd wordt. ull; Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte tools. ull; Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit & personeelswijzigingen)

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

  Regio: SCHERPENHEUVEL

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Scherpenheuvel en omgeving

 • Huishoudhulp regio Zichem (ZICHEM)

  Regio: ZICHEM

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zichem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Huishoudhulp (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: WIT TREMELO

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud zoals schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken,…

 • Orderpicker (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een groot bedrijf, regio Herentals, dat instaat voor de distributie van kledij van Superdry en Gymshark zijn we voor een tijdelijke opdracht op zoek naar magazijniers. Opdracht wordt voorzien in de periode van 19/11/2018 tot en met 30/11/2018 inclusief het weekend. What's in it for you? als orderpicker werk je mee aan het in goede banen leiden van alle aankopen die online gebeuren in het kader van de Black Friday madness. Zo ben je rechtstreeks verantwoordelijk dat de bestelling correct en tijdig bij de klant aankomt. je doet dit door het werken met een handscanner. je bereikt dagelijks je vooropgestelde stappen. Het magazijn is erg groot waardoor die 10.000 stappen per dag in no time zijn bereikt. flexibiliteit: je hebt de vrijheid om zelf te beslissen welke shiften en/of dagen voor jou het beste uitkomen (vroege, late en/of nacht). Ook weekendwerk is een optie.

 • Jobstudent weekendwerk (m/v) - 10u/w (Colmar Merksem) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Colmar België

  Type: Studentenjob

  Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

 • Afwasser student (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AXXES - JAWI

  Type: Studentenjob

  Voor ons restaurant aan de kinepolis zijn wij op zoek naar studenten om af te wassen

 • Management Program - Project Coordinator Continuous Improvement (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: Lineas Group

  Type: Vaste Job

  Goederenvervoer per trein wordt elke dag belangrijker. Dat is logisch: het is veel beter voor milieu en mobiliteit dan wegtransport. Bovendien is het spoor veiliger en vaak efficiënter. Lineas is een van de grootste Europese privé-spelers op gebied van goederenvervoer per spoor. We zien het als onze verantwoordelijkheid om bedrijven te overtuigen mee te gaan in de modal shift: weg van de weg, meer goederen op het spoor. Die ambitieuze missie maken we waar met de beste producten, innovatieve diensten, een grote vloot en heel veel passie en inzet voor onze klanten. We willen groeien en echt het verschil maken op internationaal vlak. Doelstellingen van de functie “Continuous Improvement” is de zachte bewoording van hoe het er bij Lineas aan toe gaat. Het gaat hier razendsnel. Elke dag. Permanent staan tientallen change-projecten op de agenda, verspreid over onze hele organisatie. Daarom zijn we vandaag al een veel sterker bedrijf dan een jaar geleden. Maar volgend jaar willen we minstens nog eens met zoveel vooruit gaan. En het jaar daarna nog eens. Wat een Project Coördinator kan komen doen in het midden van al die hectiek? Leren. Heel veel bijleren. Ons bedrijf en onze sector van binnenuit leren kennen en door en door begrijpen. Om er dan met jouw frisse kijk en slimme ideeën tegenaan te gaan zodat we in de juiste richting blijven veranderen. Hoofdtaken Verschillende projecten aanpakken – Je management program duurt 18 tot 24 maanden, en elke vier tot 6 maanden switch je van project. Zo leer je ons hele bedrijf kennen, en krijg je veel zichtbaarheid bij het management. Oneindig veel bijleren – We sturen jou en je collega project coordinators (jullie vormen straks een hechte groep) geregeld samen op training. Maar we geloven dat je veruit het meest leert van je directe collega’s en je managers. Opklimmen – Tijdens je management program krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Waar je bij de start vooral analyses maakt, ben je na een jaar alsmaar meer betrokken bij de volledige leiding van projecten. Aan het eind van je traject ben je klaar om zélf strategische projecten in handen te nemen en je collega’s uit de business te ondersteunen in hun veranderingstrajecten. Dit kan als fulltime project manager of als beloftevol lijnmanager waarbij het continu verbeteren zeer belangrijk is.

 • supervisor Callcenter (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: PASSION4BIZZ

  Type: Vaste Job

  Voor ons callcenter/adviesbureau te Kortrijk zijn wij op zoek naar een supervisor. We zoeken iemand die al een eerste ervaring heeft in het coachen, opleiden, begeleiden en opvolgen van mensen en afspraken. Ben jij de persoon die kan rapporteren, doelstellingen en plannen kan opmaken om op een zo adequaat mogelijke manier targets te behalen en afspraken in te plannen? Ben je iemand die op een duidelijke manie kan overbrengen wat er diend te gebeuren en die dit ook dagelijks/wekelijks kan raporteren? Heb jij de skills om een klein team te coachen, zowel individueel als op teamniveau? Beschik je over een goede dosis motiverende gespreksvoering? Kan je net zo makkelijk bijspringen als je merkt dat het een mindere dag is. Kan je vlot met de computer en programma's werken. Heb je geen nine to five mentaliteit maar ben je echt bereid om je schouders onder een project te zetten? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Stuur vandaag nog je CV en motivatiebrief door.

 • logopedist (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: DE JONGELING KINDERPRAKTIJK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor de opbouw van ons multidisciplinair team zijn wij op zoek naar een logopedist. Momenteel bestaat ons team uit 2 kinesitherapeuten en een psychologe. In de praktijk werken mijn collega-kine en ik met kinderen en jongeren binnen de leeftijdscategorie van 0-18 jaar. Ouders, kinderen en jongeren kunnen bij ons terecht voor begeleiding bij een ontwikkelingsvertraging, ontwikkelingsstoornis, psychomotorische en/of neuromotorische problemen, moeilijk leren of een leerstoornis en socio-emotionele moeilijkheden. Bij onze psychologe kunnen ouders en hun kind en/of jongere terecht voor diagnostiek en begeleiding bij gedrags-, ontwikkelings-, opvoedings-, socio-emotionele moeilijkheden ((faal)angst, laag zelfbeeld, stress, depressieve of verminderde stemming), vragen met betrekking tot de identiteit en crisisgesprekken. Graag willen wij ons team ook nog uitbreiden met een logopedist/e zodat er binnen de praktijk ook diagnostiek en logopedische begeleiding (spraak-, taal-, en leerstoornissen,...) kan aangeboden worden.

Zoek naar antwoorden van Van Hove Ellen in sociale netwerken
Look for responds of Van Hove Ellen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hove Ellen. Laat een reactie achter voor Van Hove Ellen. Van Hove Ellen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hove Ellen. Leave a respond for Van Hove Ellen. Van Hove Ellen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hove Ellen op de google maps. Adres en contacten Van Hove Ellen
Location of Van Hove Ellen on the google maps. Address and contacts of Van Hove Ellen

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hove Ellen Van Hove Ellen: DANIEL LEONARD | Dupont Fran?oise | FA. DELBELTEX | Mireille Martigny | PIERRE MOREAU

Other related companies as Van Hove Ellen: DANIEL LEONARD | Dupont Fran?oise | FA. DELBELTEX | Mireille Martigny | PIERRE MOREAU

Van Hove Ellen is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hove Ellen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09496002197. Het bedrijf Van Hove Ellen bevindt zich op het adres: Watermolenstraat 20; 1840; Londerzeel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 618,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 583,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Hove Ellen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hove Ellen is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hove Ellen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hove Ellen, openstaande posities, locatie van Van Hove Ellen op de kaart.

Van Hove Ellen is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Hove Ellen, company assigned to the tax number BE09496002197. The company Van Hove Ellen is located at the address: Watermolenstraat 20; 1840; Londerzeel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 618,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 583,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Hove Ellen were not found.
The main activity of Van Hove Ellen is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hove Ellen is not available. You also can look at reviews of Van Hove Ellen, open positions, location of Van Hove Ellen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hove Ellen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hove Ellen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hove Ellen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hove Ellen, employees, financial statistics.