Van Houdt Rita

Contactgegevens Van Houdt Rita: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Houdt Rita: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Houdt Rita

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koppelandstraat 11; 2200; Herentals, België

Telefoon (phone): 014 21 47 55 (+32-014 21 47 55) 014 21 47 55 (+32-014 21 47 55)

Fax (fax): +32 (4) 524-70-99 +32 (4) 524-70-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Houdt Rita: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Houdt Rita"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Houdt Rita"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Houdt Rita, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Houdt Rita. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Houdt Rita, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Houdt Rita. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Houdt Rita
Products information Van Houdt Rita

BTW identificatienummer (tax): BE05951812744
Ondernemingsnummer: 9895629882
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 678,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Van Houdt Rita zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Houdt Rita
(Get full report from official database of BE for Van Houdt Rita)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Houdt Rita
Addition kinds of activities for Van Houdt Rita

22730501. Chenille tapijten | Chenille rugs
26720000. Papier; | Paper; coated and laminated, nec
26750206. Manila mappen | Manila folders
28330203. Botanische producten, geneesmiddelen: gemalen, gegradueerd of gemalen | Botanical products, medicinal: ground, graded, or milled
35520111. Picker machines, textiel | Picker machines, textile
37320000. Bootbouw en reparatie | Boatbuilding and repairing
38419906. Stethoscopen en stethografen | Stethoscopes and stethographs

Werken bij Van Houdt Rita: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Houdt Rita: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Houdt Rita. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Houdt Rita. Looking for open vacancies in other companies

 • Ploegbaas - vaste betrekking (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP TalentXperts

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor onze klant, een bedrijf actief in verpakkingen, zijn wij op zoek naar een ploegbaas. De ploegbaas is verantwoordelijk voor de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie van de productielijnen. Hij treedt op als aanspreekpunt voor de dagdagelijkse problemen en rapporteert aan de shiftleader.   Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: - het operationeel aansturen van 10 tot 30 productiemedewerkers (all round operators en inpakkers); - het begeleiden, ondersteunen en corrigeren van de productiemedewerkers wat betreft hun werkwijze, resultaten en motivatie; - het aanspreken van productiemedewerkers i.v.m. de naleving van de veiligheids-, bedrijfs-, hygiëne-, gedrags- en milieuvoorschriften conform de normen en richtlijnen; - het toezien op de orde en netheid, de veiligheid en de kwaliteit; - het nemen van maatregelen bij storingen van installaties op de productielijnen in samenwerking met de technische dienst; - het organiseren van overlegmomenten en de verslaggeving; - het voorzien van een goede overdracht tussen de ploegen; - het vervangen van all round operators bij een lage bezettingsgraad.

 • Persoon voor verkoop (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Persoon voor verkoop heeft volgende taken : - rekken aanvullen - klanten helpen - inpakken - opruimen - kassa.

 • Afleveraar chauffeur C met vakbekwaamheid (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een chauffeur C met attest vakbekwaamheid, voor distributie van watercoolers. Per dag zal je ongeveer een 20 tal stops moeten afwerken in verschillende regio's. Uiteraard sta je mee in voor het laden en lossen van je producten.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandvliet – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDVLIET)

  Regio: ZANDVLIET

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

 • Medewerk(st)er onthaal-receptie (weekendwerk) (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: DE TRIANGEL

  Type: Studentenjob

  Als medewerk(st)er van de receptie sta je in voor een vriendelijk en deskundig onthaal van iedereen die op onze dienstverlening een beroep doet.

 • student(e) onthaal (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: AMBROSIA

  Type: Studentenjob

  Je zorgt voor de check-in van de gasten en je verricht administratie. Dit gebeurt in de vakanties en op zondag.

 • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • Bouwkundig Tekenaar (Revit) (BORGERHOUT)

  Regio: BORGERHOUT

  Bedrijf: NOVA Engineering

  Type: Vaste Job

  Je voorziet het ontwerp en uittekenen van plannen, van het voorontwerp tot en met de as-built fase. Hierbij gaat het over industriebouw, distributiecentra; al dan niet met bijhorende opslag -en koelsystemen. Je maakt de plannen op voor de bouwaanvragen en de aanbestedingen. Je maakt gebruik van diverse CAD-programma's; waaronder Revit. Je werkt nauw samen met collega tekenaars en projectleiders zoals bij het maken van de meetstaten. Bedrijfsprofiel: Voor een bouwkundig ingenieurs -en studiekantoor in Antwerpen zijn wij op zoek naar een Revit Tekenaar (m/v).

 • Traffic Controller Rail (m/v) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Square City

  Type: Vaste Job

  Square City werkt als talent-specialist voor diverse sectoren. Wij bundelen industrie-ervaring en uitgebreide netwerken van professionals. Hierdoor zorgen wij voor de in- en doorstroom van talent bij onze opdrachtgevers, van werving & selectie-opdrachten, project sourcing, assessment- en development centers, enz. Vandaag zoeken wij voor een specialist met een sterk logistiek apparaat. Deze toonaangevende speler binnen de markt gaat het team versterken met een gemotiveerde Traffic Controller (m/v) in de regio van Antwerpen. De missie Jij wordt verantwoordelijk voor de dispatching en opvolging van het internationale netwerk van goederentransport via de spoorwegen. Je staat in voor de voorbereidingen van alle operationele en administratieve documenten voor de goederentransporten die jij beheert. Je bent verantwoordelijk voor het punctueel opvolgen van de route van de trein. Je staat daarvoor in directe communicatie met de machinisten, seinhuizen en internationale partners. Je bent het aanspreekpunt voor alles practische zaken van jouw transport, waar de trein zich in Europa ook bevindt. Rapporteren doe je aan de Operations Manager.

 • Kinderpsychiater (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: BalanSS

  Type: Zelfstandige activiteit

  BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderpsychiater om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

 • verpleegkundige in huisartspraktijk (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM DE VAART

  Type: Werfreserve

  als verpleegkundige werk je samen in een multidisciplinair team van 3 huisartsen, 2 verpleegkundigen, 2 kinesitherapeuten, een maatschappelijk werker en gezondheidspromotor. Je verzorgt patiënten op consultatie in het centrum en aan huis in Vilvoorde. Je werkt mee aan preventieve acties en ondersteunt de huisartsen.

Zoek naar antwoorden van Van Houdt Rita in sociale netwerken
Look for responds of Van Houdt Rita in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Houdt Rita. Laat een reactie achter voor Van Houdt Rita. Van Houdt Rita bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Houdt Rita. Leave a respond for Van Houdt Rita. Van Houdt Rita on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Houdt Rita op de google maps. Adres en contacten Van Houdt Rita
Location of Van Houdt Rita on the google maps. Address and contacts of Van Houdt Rita

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Houdt Rita Van Houdt Rita: CHARLES MAGNEE | E.D.S. | FA. DELCROIX | ALAIN ROLAND | KWB SINT-MARTINUS

Other related companies as Van Houdt Rita: CHARLES MAGNEE | E.D.S. | FA. DELCROIX | ALAIN ROLAND | KWB SINT-MARTINUS

Van Houdt Rita is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Houdt Rita, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05951812744. Het bedrijf Van Houdt Rita bevindt zich op het adres: Koppelandstraat 11; 2200; Herentals. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 678,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Houdt Rita zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Houdt Rita is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Houdt Rita is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Houdt Rita, openstaande posities, locatie van Van Houdt Rita op de kaart.

Van Houdt Rita is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Houdt Rita, company assigned to the tax number BE05951812744. The company Van Houdt Rita is located at the address: Koppelandstraat 11; 2200; Herentals. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 678,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Houdt Rita were not found.
The main activity of Van Houdt Rita is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Houdt Rita is not available. You also can look at reviews of Van Houdt Rita, open positions, location of Van Houdt Rita on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Houdt Rita, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Houdt Rita, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Houdt Rita, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Houdt Rita, employees, financial statistics.