Van Horick Roxane

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Van Horick Roxane
Private companiesTobacco Products • Van Horick Roxane

Contactgegevens Van Horick Roxane: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Horick Roxane: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Horick Roxane

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leerkens 46; 2600; Antwerpen (Berchem), België

Telefoon (phone): 03 218 49 51 (+32-03 218 49 51) 03 218 49 51 (+32-03 218 49 51)

Fax (fax): +32 (69) 789-11-69 +32 (69) 789-11-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Horick Roxane: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Horick Roxane"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Horick Roxane"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Horick Roxane, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Horick Roxane. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Horick Roxane, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Horick Roxane. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Horick Roxane
Products information Van Horick Roxane

BTW identificatienummer (tax): BE07863433837
Ondernemingsnummer: 6094360351
Hoofdstad (capital): 109,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 867,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Van Horick Roxane zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Horick Roxane
(Get full report from official database of BE for Van Horick Roxane)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Horick Roxane
Addition kinds of activities for Van Horick Roxane

26550404. Reels (vezel), textiel: gemaakt van aangekocht materiaal | Reels (fiber), textile: made from purchased material
28999904. blauwen | Bluing
38610312. Fotografische instrumenten, elektronisch | Photographic instruments, electronic
50720403. Kopspijkers | Tacks
51690301. wasmiddelen | Detergents
59999930. Verpakkingsmateriaal: dozen, opvulling, enz. | Packaging materials: boxes, padding, etc.
75329901. Antieke en klassieke auto restauratie | Antique and classic automobile restoration

Werken bij Van Horick Roxane: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Horick Roxane: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Horick Roxane. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Horick Roxane. Looking for open vacancies in other companies

 • Dedicated account medewerker - M/V (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote logistieke klant te Brucargo zijn wij op zoek naar een dedicated account medewerker: Aanbod: Een internationaal en dynamisch bedrijf met doorgroeimogelijkheden (horizontaal en verticaal). Een voltijdse functie voor een tijdelijke tewerkstelling Een werkweek van maandag tot vrijdag met wisselende shiften tussen 8u en 18u. Een aantrekkelijk loon, maaltijdcheques, vergoeding woon-werkverkeer, etc. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en coördinatie van “special zendingen” (zware, breekbare, waardevolle of tijdkritische zendingen) voor grote klanten (+ €250K per jaar). Je staat in voor de facturatie. Je hebt nauwgezet contact met de verschillende klanten (voornamelijk via mail). Je tracht bij vragen en/ of problemen een gepast antwoord te bieden of een oplossing te zoeken.

 • Magazijnier (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als magazijnier sta je in voor de ontvangst en opslag van goederen in de opslagplaats. Verder zorg je ervoor dat de goederen klaar staan voor distributie alsook voor de orde/netheid en algemeen onderhoud van het magazijn.

 • Reliability engineer (m/v) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Maintenance Engineer Reliability is het uw verantwoordelijkheid om de machinebetrouwbaarheid te verhogen en de beschikbaarheid van productie-installatie te verbeteren, de kosten te verlagen, de onderhoudsactiviteiten te optimaliseren en de productiestilstanden tot het absolute minimum te herleiden. - u analyseert de technische storingen en definieert vervolgens de best geschikte oplossing. Deze neemt u op met het team van werkvoorbereiders en leidinggevenden die ervoor zorgen dat de oplossingen uitgevoerd worden. U superviseert de werkvoorbereiding alsook de uitvoering van de werken door de technici. U stuurt bij waar nodig; - u analyseert de werking van de onderhoudsafdeling en definieert verbetervoorstellen die u na overleg verder uitwerkt; - u zoekt naar de oorzaak van veel voorkomende productiestilstanden veroorzaakt door technische defecten van de installatie en definieert vervolgens oplossingen; - het uitwerken & beheren van een preventief en predictief onderhoudsplan behoort ook tot uw taken; - u superviseert de techniekers bij de uitwerking van de door u gedefinieerde oplossingen. U biedt ondersteuning op basis van uw technische kennis en u stuurt bij waar nodig; - het verzorgen van de nodige administratie (werkinstructies, technische fiches, ...) behoort ook tot uw taken

 • Handlanger bouw M/V (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf met jarenlang ervaring in het plaatsen van klinkers, natuursteen en houten terrassen zijn wij op zoek naar een handlanger. Dit voornamelijk voor de aanleg van terrassen en opritten. Als handlanger start je als rechterhand van de plaatser. Je zal zo snel mogelijk genieten van een opleiding zodat je volledig zelfstandig opritten en terrassen kan plaatsen. Ben je op zoek naar een job optie vast op lange termijn, contacteer dan zo snel mogelijk Actief Eeklo op het nummer 09 218 93 90 of via mail naar [email protected]

 • Manifest bediende (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant te 2000 Antwerpen zijn wij opzoek naar een manifest bediende om te werken in de maritieme sector. (M/V) Als manifestbediende binnen deze onderneming sta je in voor het enerzijds inboeken van manifest. En anderzijds voor de inside sales. Je zal meewerken voor het uitbreiden van een nieuwe lijn.Weet jij van aanpakken en kan jij werken onder druk en weet jij problemen als geen ander aan te pakken? Dan ben jij onze ideale kandidaat.  

 • Busmechanieker (KORTENBERG)

  Regio: KORTENBERG

  Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Takenpakket: Onderhoud en herstellen van voertuigen Registratie van uitgevoerd onderhoud en gebruikte wisselstukken Voertuigen klaarmaken om naar een technische controle te gaan Constateren en melden van potentiële problemen of gevaren In geval van afwezigheid van de verantwoordelijke, zelf de eindcontrole op de uitgevoerde werken uitvoeren

 • Jobstudent (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Bornem

  Type: Studentenjob

  Actief Bornem is momenteel op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te poetsen bij mensen thuis Word jij gelukkig als je een proper huis kan nalaten? Voel jij je in jouw nopjes met een dweil en een vod in jouw handen? 2x ja? Laat dan snel van je horen!

 • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (regio bespreekbaar!) m/v (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken over gans het land enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

 • Stagiair(e) Monitoring hybride systemen (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: ORBID

  Type: Studentenjob

  Meer en meer bedrijven verwachten dat hun hybride platform continu onderworpen wordt aan monitoring en rapportering over de “health status” ervan. Onderzoeksvraag: Wat zijn de mogelijkheden en de meerwaarde voor bedrijven van monitoring voor hybride systemen? Doel: Onderzoek naar de mogelijkheden en implementatie van monitoring AD FS health, Azure AD Connect health for sync en monitoring AD DS health. Effectieve testen uitvoeren om op basis hiervan gegronde beslissingen te kunnen nemen voor de klanten en hun behoeftes.

 • timmerman/dakwerker (LANDEGEM)

  Regio: LANDEGEM

  Bedrijf: VAN PARYS CHRISTOPHE

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken voor onze jonge en dynamische onderneming een gemotiveerde werknemer met veel doorzettingsvermogen. Voornamelijk buitenschijnwerk dakconstructies en gevelbekleding zijn onze specialiteit. Nauwkeurig en gestructureerd samenwerken is belangrijk. U bezit bijvoorkeur een rijbewijs B.

 • Projectleider (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  U doet technische en organisatorische opvolging op werven in woning- en appartementsbouw, uitsluitend werken voor kopers van private residentiële projecten in eigen beheer. Sturing en planning van onderaannemers en leveranciers. Overleg met architecten en klanten. U rapporteert aan directie.

 • Project Manager (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: NOVA Engineering

  Type: Vaste Job

  Het realiseren van het correct en tijdig uitvoeren van de montageprojecten on site. Per project een inschatting maken van de uren, materialen en de externe werken die nodig zijn. Het opmaken van de projectmap met de technische gegevens, het aanvragen van de werkvergunningen en het indelen van de werkzaamheden. Samen met de senior projectleider een planning maken in overleg met de opdrachtgever en voor het eigen bedrijf en het bewaken van de totale planning. Leiding geven aan het montageteam on site (+/- 5 personen). Dagelijkse urenadministratie van het montageteam. Signaleren en oplossen van montageproblemen on site. Toezicht houden op het budget, de kwaliteit en de evolutie van de montagewerken en hierover communiceren met de senior projectleider en/of de klant. Zorgen voor de correcte oplevering van de projecten met bijbehorende projectadministratie en rapportage/facturatie. Het bewaken van meer/ minderwerk en bespreken met de opdrachtgevers en hiervoor de gegevens voor facturatie doorgeven en de rapportages verzorgen. Bewaken en opvolgen van de veiligheids- en VCA-procedures. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel bedrijf actief binnen piping ben ik gericht op zoek naar een Project Manager.

Zoek naar antwoorden van Van Horick Roxane in sociale netwerken
Look for responds of Van Horick Roxane in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Horick Roxane. Laat een reactie achter voor Van Horick Roxane. Van Horick Roxane bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Horick Roxane. Leave a respond for Van Horick Roxane. Van Horick Roxane on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Horick Roxane op de google maps. Adres en contacten Van Horick Roxane
Location of Van Horick Roxane on the google maps. Address and contacts of Van Horick Roxane

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Horick Roxane Van Horick Roxane: VERLAC | Hansa Mertens NV | K.I.-MEER | JACOBS DIDIER | Simoens M

Other related companies as Van Horick Roxane: VERLAC | Hansa Mertens NV | K.I.-MEER | JACOBS DIDIER | Simoens M

Van Horick Roxane is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Horick Roxane, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07863433837. Het bedrijf Van Horick Roxane bevindt zich op het adres: Leerkens 46; 2600; Antwerpen (Berchem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 109,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 867,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Horick Roxane zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Horick Roxane is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Horick Roxane is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Horick Roxane, openstaande posities, locatie van Van Horick Roxane op de kaart.

Van Horick Roxane is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Horick Roxane, company assigned to the tax number BE07863433837. The company Van Horick Roxane is located at the address: Leerkens 46; 2600; Antwerpen (Berchem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 109,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 867,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Horick Roxane were not found.
The main activity of Van Horick Roxane is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Horick Roxane is not available. You also can look at reviews of Van Horick Roxane, open positions, location of Van Horick Roxane on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Horick Roxane, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Horick Roxane, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Horick Roxane, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Horick Roxane, employees, financial statistics.