Van Horenbeek Cindy

Contactgegevens Van Horenbeek Cindy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Horenbeek Cindy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Horenbeek Cindy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heuvelpark 15; 1500; Halle, België

Telefoon (phone): 02 356 82 65 (+32-02 356 82 65) 02 356 82 65 (+32-02 356 82 65)

Fax (fax): +32 (69) 641-28-51 +32 (69) 641-28-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Horenbeek Cindy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Horenbeek Cindy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Horenbeek Cindy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Horenbeek Cindy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Horenbeek Cindy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Horenbeek Cindy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Horenbeek Cindy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Horenbeek Cindy
Products information Van Horenbeek Cindy

BTW identificatienummer (tax): BE01582824707
Ondernemingsnummer: 7307525634
Hoofdstad (capital): 779,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 695,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Van Horenbeek Cindy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Horenbeek Cindy
(Get full report from official database of BE for Van Horenbeek Cindy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Horenbeek Cindy
Addition kinds of activities for Van Horenbeek Cindy

251500. Matrassen en beddenpringen | Mattresses and bedsprings
899910. Persoonlijke diensten | Personal services
22110304. Huck toweling | Huck toweling
30869905. Verpakkings- en verzendmaterialen, schuimplastic | Packaging and shipping materials, foamed plastics
37430103. Goederenauto's en uitrusting | Freight cars and equipment
49119904. Elektriciteitsmakelaar | Electric power broker
50130205. Gereedschap en uitrusting, auto | Tools and equipment, automotive

Werken bij Van Horenbeek Cindy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Horenbeek Cindy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Horenbeek Cindy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Horenbeek Cindy. Looking for open vacancies in other companies

 • Productieoperatoren mét A2 diploma (kennis chemie) (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productie-operator zal je worden tewerkgesteld aan volcontinue productielijnen. Jij staat in voor staalname van het geproduceerde materiaal en het inpakken en vervoeren van de rollen. Je bent mee verantwoordelijk voor het opvolgen van de kwaliteit van de geproduceerde rollen en het ingeven van productie- en kwaliteitsgegevens in de computersystemen. Daarnaast word je regelmatig ingeschakeld bij het reinigen van de installaties, het omstellen van de wikkelinrichtingen en het (her)opstarten van het productieproces.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Londerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hoeilaart (HOEILAART)

  Regio: HOEILAART

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hoeilaart en omgeving

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Elewijt/Weerde (ELEWIJT)

  Regio: ELEWIJT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede! (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • ENTHOUSIASTE STUDENT! ENKELE DAGEN BESCHIKBAAR (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Studentenjob

  onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een Enthousiaste sociale persoon nodig!  de bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 1/12 gaat flyeren!   

 • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER goede kennis Engels (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket bestaat uit : Opmaken van op maat offertes Ingeven en aanmaken van de klantendossiers Administratieve ondersteuning Contacten met de diverse interne departementen Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gereputeerde speler in zijn expertisedomein en typeren zich door aangename werkomgeving, goede work life balance en ruime ontwikkelings - en opleidingskansen. Ze kijken uit naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER met oog voor detail en goede praktische kennis van het Engels. 

 • Business Development Manager HR Services (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Sales Talents Brussel

  Type: Vaste Job

  Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het genereren van new business en projecten via actieve prospectie. Daarna onderhoud je sterke relaties met je klanten via relatiemanagement. In deze uitdagende functie voor je onderhandelingen met C-level niveau en/ of direct leidinggevenden binnen life sciences en pharma (hoofdverpleegkundigen, artsen, quality manager, managing director,...) Je analyseert de behoeften van de prospect/ klant en je stelt een gepaste oplossing voor om. Je werkt nauw samen met het intern HR team van onze partner om een efficiënt resultaat te bekomen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is gespecialiseerd in staffing solutions in life sciences & pharma en stelt 75 consultants te werk. Om hun sales team uit te breiden zijn ze op zoek naar een Business Development Manager (m/v).  Geboren Business Development Manager met de nodige ervaring binnen (HR) services en/ of life sciences & pharma? Lees dan zeker verder!    

 • Verkoopmedewerker te Maldegem (m/v) (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een winkelketen, onder meer gevestigd te Maldegem, zijn we op zoek naar een enthousiaste VERKOOPSTER. De winkel biedt een ruim assortiment aan: tuindecoratie, knutselgerief, keukengerei, ... - Adviseren van de klanten - Winkel op orde houden - Kassawerk - Goederen uit het magazijn halen

 • Zelfstandig uitbater Press Shop Menen (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk De winkel Hundelgemse steenweg 329, 9820 Merelbeke Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u15 tot 18u00, op zaterdag van 7u30 tot 18u00, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

 • Eurostaff - Senior Java Developer (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Roles & Responsibilities Be a member in an Agile, self-organizing development team Coach other developers Bring maturity and seniority to the team Guide the team on best practices Challenge other team members, be critic, but constructive Work together with the Technical Architect on Architecture Guide the team towards a DevOps culture Stay up to date with the latest trends on development Technology Java (preferably Java 8) Java EE/JBoss Spring Boot Micro service / SOA landscape API Design Domain Driven Design Event driven AWS Cloud native development: Lambda, DynamoDB, API GateWay, Sqs/SNS/ (bonus) Docker/Kubernetes (bonus) CI-CD (bonus) Jenkins, artifactory, sonar... (bonus) Experience Seniority - minimum 5 years experience Languages - English is mandatory, Dutch is a good bonus to have Contract details Length - 6months (rolling contract) Location- Geel region Fulltime onsite is required

 • ARBEIDERS productie (m/v) ZEEBRUGGE DAGWERK (aanwervingsreserve) (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Start People

  Type: Werfreserve

  Voor onze klant te Zeebrugge zijn we op zoek naar productiemedewerkers om in dagdienstverband te werken van 08u-16u30 of van 09u30-18u U staat in voor het stapelen van de blokjes vis, voor het inpakken van het product en de etikettering hiervan en dit samen met uw collega's

Zoek naar antwoorden van Van Horenbeek Cindy in sociale netwerken
Look for responds of Van Horenbeek Cindy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Horenbeek Cindy. Laat een reactie achter voor Van Horenbeek Cindy. Van Horenbeek Cindy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Horenbeek Cindy. Leave a respond for Van Horenbeek Cindy. Van Horenbeek Cindy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Horenbeek Cindy op de google maps. Adres en contacten Van Horenbeek Cindy
Location of Van Horenbeek Cindy on the google maps. Address and contacts of Van Horenbeek Cindy

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Horenbeek Cindy Van Horenbeek Cindy: IPPA | Centre Wallon de Biologie Industrielle | CENTRUM VOOR BEHEERSBIJSTAND VZW | ADRIEN DECLERCK | Tapis Rent S.P.R.L.

Other related companies as Van Horenbeek Cindy: IPPA | Centre Wallon de Biologie Industrielle | CENTRUM VOOR BEHEERSBIJSTAND VZW | ADRIEN DECLERCK | Tapis Rent S.P.R.L.

Van Horenbeek Cindy is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Horenbeek Cindy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01582824707. Het bedrijf Van Horenbeek Cindy bevindt zich op het adres: Heuvelpark 15; 1500; Halle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 779,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 695,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Horenbeek Cindy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Horenbeek Cindy is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Horenbeek Cindy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Horenbeek Cindy, openstaande posities, locatie van Van Horenbeek Cindy op de kaart.

Van Horenbeek Cindy is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Horenbeek Cindy, company assigned to the tax number BE01582824707. The company Van Horenbeek Cindy is located at the address: Heuvelpark 15; 1500; Halle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 779,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 695,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Horenbeek Cindy were not found.
The main activity of Van Horenbeek Cindy is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Horenbeek Cindy is not available. You also can look at reviews of Van Horenbeek Cindy, open positions, location of Van Horenbeek Cindy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Horenbeek Cindy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Horenbeek Cindy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Horenbeek Cindy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Horenbeek Cindy, employees, financial statistics.