Van Hooreweghe Gaston

Contactgegevens Van Hooreweghe Gaston: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hooreweghe Gaston: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hooreweghe Gaston

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meersstraat 22; 9185; Wachtebeke, België

Telefoon (phone): 09 345 09 44 (+32-09 345 09 44) 09 345 09 44 (+32-09 345 09 44)

Fax (fax): +32 (82) 439-13-67 +32 (82) 439-13-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hooreweghe Gaston: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hooreweghe Gaston"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hooreweghe Gaston"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hooreweghe Gaston, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hooreweghe Gaston. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hooreweghe Gaston, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hooreweghe Gaston. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hooreweghe Gaston
Products information Van Hooreweghe Gaston

BTW identificatienummer (tax): BE06929321289
Ondernemingsnummer: 1538055419
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 711,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Van Hooreweghe Gaston zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hooreweghe Gaston
(Get full report from official database of BE for Van Hooreweghe Gaston)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hooreweghe Gaston
Addition kinds of activities for Van Hooreweghe Gaston

367799. Elektronische spoelen en transformatoren, nec | Electronic coils and transformers, nec
704199. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels, nec | Membership-basis organization hotels, nec
01610104. Watermeloen boerderij | Watermelon farm
20999912. Pindakaas | Peanut butter
25420211. Stands, merchandise display: behalve hout | Stands, merchandise display: except wood
28699903. Butadieen (industriële organische chemische stof) | Butadiene (industrial organic chemical)
28999936. Zout van verpakkers | Packers' salt
35599906. Kleiwerkende en tempererende machines | Clay working and tempering machines
38279919. Reflectors, optisch | Reflectors, optical
50650408. Tv-onderdelen en accessoires, niet inbegrepen | Tv parts and accessories, nec

Werken bij Van Hooreweghe Gaston: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hooreweghe Gaston: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hooreweghe Gaston. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hooreweghe Gaston. Looking for open vacancies in other companies

 • Persoonlijk assistent (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een man met ALS zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die om de 2 weken tijdens het weekend kan werken. Je start op zaterdag om 13u en blijft daar tem de zondag 20u. Je zal verantwoordelijk zijn om de man hulp te bieden bij : toiletbezoek bereiden maaltijd geven maaltijd wandelen familiebezoek wassen en in bed leggen 's nachts draaien in bed huishoudelijke taken Je krijgt een mooie verloning.

 • Schrijnwerker (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  voor onze klant te opglabbeek (regio hasselt) zijn we op zoek naar een chrijnwerker-plaatser  

 • Orderpicker 2 ploegen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Orderpicker (m/v) 2 ploegen gezocht voor een magazijn in Olen. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt) Je kan werken in ofwel 2 ploegen of vaste nachtploeg.

 • Commercieel bediende NL/FR m/v (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Start People Roeselare

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Zedelgem en werkzaam in de metaalsector zijn we dringend op zoek naar een Commercieel Bediende NL/FR. Je registreert bestellingen, je controleert de voorwaarden (leveringstermijnen, verpakkingswijze,...) en je licht de klant of de verkoper hierover in. Solliciteer via www.startpeople.be, [email protected] of 051 21 19 15

 • Gemotiveerde Huishoudhulpen dienstencheques - Regio Peer en Hechtel-Eksel bij ouderen (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Bijlesgever wiskunde (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • GEMOTIVEERDE ERVAREN METSERS (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: COUDRON

  Type: Vaste Job

  Je voert metselwerken uit in projecten, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. De metselwerken gebeuren zowel op traditionele werkwijze (mortel) als verlijmen. De daarmee gepaard gaande activiteiten (isoleren, stellingen monteren, profielen plaatsen, gewelven plaatsen, ...) behoren tevens tot je takenpakket.

 • Manager Slachthuis (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: DEBRA-GROUP

  Type: Vaste Job

  Je volgt de organisatie van de werkverdeling en planning op en houdt toezicht op de efficiëntie en het naleven van de procedures o.a. voor wat betreft hygiëne, gebruik materialen en veiligheid. Ook de opleiding van de (nieuwe) medewerkers volg je op. Je communiceert op dagelijkse basis met je de verantwoordelijken op de slachtvoer, de verschillende onderaannemers en met de toezichthoudende veeartsen. Je streeft continu naar optimalisatie van het rendement o.a. ook via procesverbeteringen, steeds met oog voor de kwaliteit, veiligheid en het dierenwelzijn. Je zorgt voor een correcte administratie en regelmatige rapportage naar de directie.

 • Shop Manager CKS Brugge (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: FNG Group

  Type: Vaste Job

  Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter, Brantano, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Steps en Baker Bridge. De FNG-familie bestaat uit meer dan 3000 medewerkers: van styling tot verkoop, van logistiek over marketing… iedereen is creatief op zijn of haar manier. Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats. Voor ons hoofdkantoor en in de verschillende conceptstores zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Voor onze CKS concept store in Brugge, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Shop manager CKS Brugge Voltijds Job omschrijving: Als Shopmanager ben je verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen binnen de shop. Je staat in voor het onthaal, begeleiding en verkoop aan de klanten op een commerciële manier. Een aantrekkelijke winkelpresentatie en etalage kent voor jou geen geheimen meer. Je bent in staat de verkoopsters te motiveren en je creëert een uitstekende sfeer op de werkvloer. Je zorgt voor een nauwkeurige kassa-afhandeling. Orde en netheid in de winkel daar sta je voor.

 • Psycholoog / relatietherapeut (KORTENBERG)

  Regio: KORTENBERG

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK FACET

  Type: Zelfstandige activiteit

  · gemotiveerde Psycholoog (M/V) en/of Seksuoloog · flexibiliteit, zowel zelfstandig als in teamverband kunnen functioneren · een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. · therapeutische betrokkenheid is een must! · Beschikbaarheid 2d /week (woensdag + donderdag), volledige dagen op termijn, starten met avonduren. Proefperiode van 1j, nadien langdurig engagement.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Van Hooreweghe Gaston in sociale netwerken
Look for responds of Van Hooreweghe Gaston in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hooreweghe Gaston. Laat een reactie achter voor Van Hooreweghe Gaston. Van Hooreweghe Gaston bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hooreweghe Gaston. Leave a respond for Van Hooreweghe Gaston. Van Hooreweghe Gaston on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hooreweghe Gaston op de google maps. Adres en contacten Van Hooreweghe Gaston
Location of Van Hooreweghe Gaston on the google maps. Address and contacts of Van Hooreweghe Gaston

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hooreweghe Gaston Van Hooreweghe Gaston: LICATA | LAMBERTUS LE GRELLE | MALHERBE PHILIPPE | Doens J | NATALIA KEMARSKAYA

Other related companies as Van Hooreweghe Gaston: LICATA | LAMBERTUS LE GRELLE | MALHERBE PHILIPPE | Doens J | NATALIA KEMARSKAYA

Van Hooreweghe Gaston is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hooreweghe Gaston, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06929321289. Het bedrijf Van Hooreweghe Gaston bevindt zich op het adres: Meersstraat 22; 9185; Wachtebeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 711,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Hooreweghe Gaston zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hooreweghe Gaston is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hooreweghe Gaston is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hooreweghe Gaston, openstaande posities, locatie van Van Hooreweghe Gaston op de kaart.

Van Hooreweghe Gaston is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Hooreweghe Gaston, company assigned to the tax number BE06929321289. The company Van Hooreweghe Gaston is located at the address: Meersstraat 22; 9185; Wachtebeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 711,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Hooreweghe Gaston were not found.
The main activity of Van Hooreweghe Gaston is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hooreweghe Gaston is not available. You also can look at reviews of Van Hooreweghe Gaston, open positions, location of Van Hooreweghe Gaston on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hooreweghe Gaston, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hooreweghe Gaston, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hooreweghe Gaston, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hooreweghe Gaston, employees, financial statistics.