Van Hoof H

Contactgegevens Van Hoof H: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hoof H: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hoof H

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Junostraat 14; 2600; Antwerpen (Berchem), België

Telefoon (phone): 03 322 12 88 (+32-03 322 12 88) 03 322 12 88 (+32-03 322 12 88)

Fax (fax): +32 (65) 832-59-18 +32 (65) 832-59-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hoof H: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hoof H"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hoof H"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hoof H, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hoof H. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hoof H, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hoof H. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hoof H
Products information Van Hoof H

BTW identificatienummer (tax): BE03089050292
Ondernemingsnummer: 8967559814
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 696,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Van Hoof H zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hoof H
(Get full report from official database of BE for Van Hoof H)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hoof H
Addition kinds of activities for Van Hoof H

2026. Vloeistofmelk | Fluid milk
273202. Boeken, afdrukken en binden | Books, printing and binding
20910211. Schelpdieren: verpakt in blikjes, potten, enz. | Shellfish: packaged in cans, jars, etc.
23890300. kostuums | Costumes
50510212. Ruwijzer | Pig iron
72180103. Wisselen handdoek levering | Wiping towel supply
76992200. Reparatie van vliegtuigen en zware apparatuur | Aircraft and heavy equipment repair services

Werken bij Van Hoof H: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hoof H: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hoof H. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hoof H. Looking for open vacancies in other companies

 • zaalmedewerker m/v (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een zeer aangename brasserie zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker. - Bestellingen opnemen - Tafels afruimen - Klanten bedienen

 • chauffeur C nacht (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar chauffeurs met rijbewijs C en dit voor een wasserij. Je zal instaan voor het beleveren van het linnen aan de horecazaken en hotels. Je vertrekt vanuit Oostakker omstreeks 22 u en je werkt tot 5 uur. Dit is een fysiek vrij zware job aangezien je op verschillende plaatsen zelf moet laden en lossen.

 • Medewerker Personeelsdienst (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze partner zijn wij op zoek naar een HR-medewerker werving en selectie. Onze klant is actief in het detacheren van techniekers bij verschillende bedrijven in verschillende sectoren ter ondersteuning van hun technische dienst Je maakt deel uit van de personeelsafdeling en gaat actief op zoek naar technisch talent in regio Oost- en West-Vlaanderen Je plant afspraken en en screent de kandidaten. Je houdt hier niet enkel rekening met de technische kennis van de kandidaat maar o.a ook met de specifieke ambities en motivatie van de kandidaat. Je zorgt voor een vlotte opstart van nieuwe kandidaten in functie van de planning en nieuwe projecten. Je zorgt er ook voor dat nieuwe kandidaten zich welkom voelen. Je werkt hiervoor nauw samen met jouw collega's van de HR-afdeling en Regio Managers Je draagt actief bij tot het verbeteren van de wervingsresultaten. Je brengt nieuwe ideeën aan, analyseert en evalueert bestaande processen.  Ook maak je advertenties op, zoekt kandidaten, zoekt naar interessante jobbeurzen en bent hierop aanwezig, werkt samen met de marketingafdeling om nieuwe acties te bedenken om kandidaten aan te trekken,... Je staat in voor het beheer van de gegevens van de kandidaten en bent op de hoogte van het stadium waarin ze zich bevinden in het selectieproces Je bouwt relaties op met lokale aanwervingskanalen en onderhoudt er goede contacten mee Je zoekt mee naar de juiste partners om mee samen te werken en onderhandelt over de samenwerkingsakkoorden. Nadien maak je transparante afspraken. Je volgt deze op en komt uiteraard ook jouw beloftes na Het doel van doel van deze job is dat je zorgt voor een vlotte instroom van techniekers die je laat opstarten voor verschillende projecten

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Galmaarden Voltijds (GALMAARDEN)

  Regio: GALMAARDEN

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Nespresso Coffee Advisor te Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Xtra Interim & Select

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

 • Jobstudent (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Student with good knowledge of the Serbian language (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Serbian language. The job requires to do data quality checks in Serbian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

 • International Sales for Rental Solutions (m/v) (HOEGAARDEN)

  Regio: HOEGAARDEN

  Bedrijf: VMI

  Type: Vaste Job

  In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de internationale uitbouw van onze mobiele UPS-oplossingen. Dankzij jouw productkennis en technisch inzicht kan je gepast advies geven om deze technologie optimaal in te passen in de elektrische infrastructuur van de klant. Je onderzoekt de marktsituatie en bepaalt de verdere strategische verkoop en distributiekanalen. Je bouwt een klantenbestand uit waarmee je regelmatige contacten onderhoudt en sluit huurcontracten af in nauwe samenwerking met de service afdeling. Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de algemene directie.

 • chauffeurs B (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: HYK

  Type: Vaste Job

  koerier van pakketten

 • Field technieker (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: LIMOTEC

  Type: Vaste Job

  Onderhoud en nazicht van brand- en gasmeldcentrales in Belgie

 • Klinisch psycholoog - Psychologisch consulent (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar Klinisch Psychologen en Psychologisch Consulenten die een eigen zelfstandige praktijk willen oprichten (maar niet goed weten waar te beginnen;-) en dit binnen het concept van een praktijk-netwerk. Vanuit dit concept krijg je alle tools in handen, en word je ondersteund bij alle aspecten van de uitbouw van een eigen satteliet-praktijk binnen het netwerk van Psychologenpraktijk Kriekelaar.

 • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een kinesitherapeut / osteopaat (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: SOTHO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van Van Hoof H in sociale netwerken
Look for responds of Van Hoof H in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hoof H. Laat een reactie achter voor Van Hoof H. Van Hoof H bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hoof H. Leave a respond for Van Hoof H. Van Hoof H on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hoof H op de google maps. Adres en contacten Van Hoof H
Location of Van Hoof H on the google maps. Address and contacts of Van Hoof H

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hoof H Van Hoof H: ROBERT DEFLANDRE | Ducoffre-Bodart Fran?oise | Robert (Firma) | MOTORHOMES WIJCKMANS | K. DE MAEYER

Other related companies as Van Hoof H: ROBERT DEFLANDRE | Ducoffre-Bodart Fran?oise | Robert (Firma) | MOTORHOMES WIJCKMANS | K. DE MAEYER

Van Hoof H is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hoof H, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03089050292. Het bedrijf Van Hoof H bevindt zich op het adres: Junostraat 14; 2600; Antwerpen (Berchem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 696,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Hoof H zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hoof H is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hoof H is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hoof H, openstaande posities, locatie van Van Hoof H op de kaart.

Van Hoof H is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Hoof H, company assigned to the tax number BE03089050292. The company Van Hoof H is located at the address: Junostraat 14; 2600; Antwerpen (Berchem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 696,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Hoof H were not found.
The main activity of Van Hoof H is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hoof H is not available. You also can look at reviews of Van Hoof H, open positions, location of Van Hoof H on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hoof H, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hoof H, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hoof H, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hoof H, employees, financial statistics.