Van Hoef Laure

Contactgegevens Van Hoef Laure: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hoef Laure: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hoef Laure

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Culot 4; 1435; Mont-Saint-Guibert (H茅villers), België

Telefoon (phone): 010 65 94 65 (+32-010 65 94 65) 010 65 94 65 (+32-010 65 94 65)

Fax (fax): +32 (63) 429-32-95 +32 (63) 429-32-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hoef Laure: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hoef Laure"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hoef Laure"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hoef Laure, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hoef Laure. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hoef Laure, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hoef Laure. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hoef Laure
Products information Van Hoef Laure

BTW identificatienummer (tax): BE08917297363
Ondernemingsnummer: 8964263916
Hoofdstad (capital): 519,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 878,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Van Hoef Laure zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hoef Laure
(Get full report from official database of BE for Van Hoef Laure)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hoef Laure
Addition kinds of activities for Van Hoef Laure

2711. Kranten | Newspapers
14799901. Alunitische mijnbouw | Alunite mining
28510401. Verf verwijderaars | Paint removers
28699915. enzymen | Enzymes
39999919. Hosiery kits, naaien en repareren | Hosiery kits, sewing and mending
51919903. Kweekhuis apparatuur en benodigdheden | Greenhouse equipment and supplies
87339903. Veiligheidsonderzoek, niet-commercieel | Safety research, noncommercial

Werken bij Van Hoef Laure: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hoef Laure: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hoef Laure. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hoef Laure. Looking for open vacancies in other companies

 • Klusjesman 2 ploegen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een industriële wasserij in Lokeren zijn wij op zoek naar een ervaren klusjesman. Je zal worden ingezet voor allerlei klusjes zoals lampen vervangen, monteren van rekken, eenvoudige herstellingswerken... Je zal in 2 ploegen werken maar soms ook zaterdagvoormiddag.

 • Monteur metaalbedrijf MAATWERK 2-ploegen ! HOOG LOON ! m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Start People Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je monteert in de montageafdeling producten uit de verschillende gamma’s van de onderneming. Omdat meestal maatwerk afgeleverd wordt behoren volgende taken tot je pakket: Gebruikt verschillende types machines (afkortzaag, verstekzaag, freesrobot, ponsmachine, nagelpistolen met perslucht) Waakt actief mee over de kwaliteit van het product Werkt mee aan het veiligheidsbeleid van de onderneming Planlezen en technische tekeningen interpreteren

 • Stacker / Heftruckchauffeur (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar een toegewijde en gemotiveerde heftruckchauffeur. Je zal tewerkgesteld worden in een logistieke firma waar je oa verantwoordelijk bent voor het verplaatsen van goederen met de heftruck, maar ook van de containers op de terminal.

 • Monteur aluminium schrijnwerk (m/v) (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de productie van alu schrijnwerk. Je regelt en monteert het nieuwe beslag correct af. Je installeert zonwering, ventilatie en andere hulpartikelen op nieuw schrijnwerk.

 • Machinesteller (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: t-interim Puurs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als machine-operator behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Afhankelijk van jouw tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productiemachine Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie/inpakproces Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading of steller voor deze zwaardere zaken Verpakken van afgewerkte producten volgens bepaalde richtlijnen Opgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren Invullen van de machine productie bon Verwittigen van steller bij technische problemen. Verwittigen van verantwoordelijke planning / productiemanager bij langere stilstanden = alternatief werk Orde en netheid van en rond de machine.Voorkomen van machine stilstanden door zelf kleine interventies uit te voeren

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Peer (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstenthuis - thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten! Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook koken, wassen en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Turnhout? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing! (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster).

 • 2 gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: AKSI THUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

 • Werkvoorbereider (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  - Multidisciplinaire voorbereiding van curatieve en preventieve onderhoudswerken (voornamelijk mechanisch) - Inplannen van deze onderhoudswerken - Voorbereiden van vergunningen en LOTO - Opvolgen van werken - Voorbereiding van shut-downs - Opstellen van lijsten met kritische wisselstukken

 • Wegeniswerker/buizenlegger (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in Zwevegem zijn wij op zoek naar een wegeniswerker/buizenlegger. Functieomschrijving: - Uitvoeren van grondwerk (nivelleren,...) - Plaatsen van rioleringen, waterslikkers, deksels van inspectieputten, beschoeiingen ... - Plaatsen van boordstenen, klinkers... - Uitvoeren van huisaansluitingen - Sonderen van leidingen - Aanleggen van funderingen - Werken met klein materieel (laser, trilplaat, stamper ...)

 • Longarts (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

  Type: Zelfstandige activiteit

  Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een ENDOCRINOLOOG m/v De dienst endocrinologie is op zoek naar een endocrinoloog voor het verder uitbouwen van de dienst De dienst endocrinologie bestaat momenteel uit een team van 2 endocrinologen. Wij bieden : - Een samenwerking met een team endocrinologen in samenwerking met Jessa Hasselt

 • iStorm - SOA Architect (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Part-time (2 days/week during 1 year) freelance mission for a experienced Service Oriented Architect (5+y exp., NL/FR/EN) to Redesign an Integration Platform   Public Sector located in Brussels     Role Redesign Integration Platform (OSB, MFT, BPEL) Migration 1x2 OSB cluster to 2x2 OSB cluster Integration BPEL nodes Solution Large File Transfer via WebServices: Integratie MFT (Managed File Transfer) - OSB (Oracle Service Bus)  Study Integration API GateWay Study Integration BPMN Redesign and standardization OSB pipelines Standardize OSB error handling according to Best Practices Refactoring Addressbook: Complex Store Procs to BPEL Security Design and implemention WSS Encryption Strategy Design and implemention End-to-End (over different SOAP nodes) Security Strategy using WSS Standards Study + POC WebService Security with SAML token profile Design and implementation RESTful WebServices Security Centralized security, external to OSB Monitoring Optimal use SOA management Pack Redesign/optimize service logging Service Catalogue: compilation Service Catalogue   Skills   5y. exp as an SOA Architect & in the different following skills:  ESB 5 y. Java 5 y. Linux 5 y. Maven 5 y. Oracle 5 y. Python 5 y. Reverse Poxy 5 y. RHEL 5 y. SOA 5 y. SQL 5 y. Unix 5 y. VMware 5 y. WebLogic 5 y. WebServices 5 y. Business Process Management 5 y. Methodologies: Agile 5 y.   Offer   1y. freelance contract (2D days/week)

Zoek naar antwoorden van Van Hoef Laure in sociale netwerken
Look for responds of Van Hoef Laure in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hoef Laure. Laat een reactie achter voor Van Hoef Laure. Van Hoef Laure bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hoef Laure. Leave a respond for Van Hoef Laure. Van Hoef Laure on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hoef Laure op de google maps. Adres en contacten Van Hoef Laure
Location of Van Hoef Laure on the google maps. Address and contacts of Van Hoef Laure

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hoef Laure Van Hoef Laure: FORTIS | SEATRIX | NISENNE GUY | M.A. WARNANT | Groupe Dieweg

Other related companies as Van Hoef Laure: FORTIS | SEATRIX | NISENNE GUY | M.A. WARNANT | Groupe Dieweg

Van Hoef Laure is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hoef Laure, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08917297363. Het bedrijf Van Hoef Laure bevindt zich op het adres: Rue du Culot 4; 1435; Mont-Saint-Guibert (H茅villers). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 519,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 878,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Hoef Laure zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hoef Laure is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hoef Laure is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hoef Laure, openstaande posities, locatie van Van Hoef Laure op de kaart.

Van Hoef Laure is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Hoef Laure, company assigned to the tax number BE08917297363. The company Van Hoef Laure is located at the address: Rue du Culot 4; 1435; Mont-Saint-Guibert (H茅villers). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 519,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 878,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Hoef Laure were not found.
The main activity of Van Hoef Laure is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hoef Laure is not available. You also can look at reviews of Van Hoef Laure, open positions, location of Van Hoef Laure on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hoef Laure, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hoef Laure, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hoef Laure, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hoef Laure, employees, financial statistics.