Van Hoeck S

Contactgegevens Van Hoeck S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hoeck S: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hoeck S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Testeltsesteenweg 5; 3271; Scherpenheuvel-Zichem (Averbode), België

Telefoon (phone): 013 78 00 12 (+32-013 78 00 12) 013 78 00 12 (+32-013 78 00 12)

Fax (fax): +32 (68) 377-34-37 +32 (68) 377-34-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hoeck S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hoeck S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hoeck S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hoeck S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hoeck S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hoeck S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hoeck S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hoeck S
Products information Van Hoeck S

BTW identificatienummer (tax): BE09099945068
Ondernemingsnummer: 8497619628
Hoofdstad (capital): 789,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 197,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Van Hoeck S zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hoeck S
(Get full report from official database of BE for Van Hoeck S)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hoeck S
Addition kinds of activities for Van Hoeck S

781299. Film- en videoproductie, anders | Motion picture and video production, nec
01610404. Spruitboerderij | Brussels sprout farm
07830203. Chirurgie, sierstruik | Surgery services, ornamental bush
26530203. Hempen, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Hampers, solid fiber: made from purchased materials
29920103. Rusthoudende verbindingen, dierlijke of plantaardige oliebasis | Rust arresting compounds, animal or vegetable oil base
30520201. Autoslang, kunststof | Automobile hose, plastic
34699910. Patronen op metaal | Patterns on metal
39990816. Stringing kralen | Stringing beads
59991805. Kindermeubilair, nec | Children's furniture, nec
96610401. Ruimteonderzoek en -technologie, federale overheid | Space research and technology, federal government

Werken bij Van Hoeck S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hoeck S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hoeck S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hoeck S. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Corrigerend onderhoud van het productiemateriaal - Behandeling van onderhoudsaanvragen volgens : - De wekelijkse planning - Het technisch actieplan - Onvoorziene omstandigheden (pannes van machines etc.) - Het beheer van het materiaal : - Onderdelen voor interventieaanvragen voorzien - Bijvullen van de stock - Het administratief beheer van de interventies: registratie van de interventies in een ERP pakket - Erop toezien dat het machinepark en de technische installaties in het bedrijf goed functioneren: - Zorgen voor het geplande preventieve onderhoud - De storingen en afwijkingen uit het verleden opnieuw onderzoeken en afstellen - Assisteren in de productie op het vlak van het materiaal

 • Cash Management Servicing Officer - Account Officer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Cash Management Servicing Officer zal je deelnemen aan een belangrijk project om de mandaten van onze Corporate-klanten te screenen en updaten. Het Cash Management Service Center (CMSC), maakt deel uit van Cash Management België binnen Corporate & Public Banking Belgium (CPBB). Cash Management Belgium biedt een breed gamma van diensten aan om grote en middelgrote ondernemingen, evenals de publieke sector, te helpen bij het opzetten van een structuur en thesauriemiddelen voor een efficiënt beheer van hun geldstromen, zowel in België als in het buitenland. Cash Management Belgium staat in voor het dagelijks bankieren, het rekeningenbeheer, de betalingen en inningen, het elektronisch bankieren en het thesauriebeheer van de ondernemingen, kortom het hart van deze bank. Binnen het CMSC, verzorgt men tevens de opvolging van alle dagelijkse operationele klantaanvragen en verlenen, met betrekking tot deze activiteiten, ondersteuning aan de Corporate & Public Banking klanten. Klantentevredenheid is de hoogste prioriteit. Als Cash Management Servicing Officer, zijn uw kerntaken gelinkt aan het beheer van de vragen i.v.m. Daily Banking van de Corporate & Public Banking klanten, o.a. : Verwerking van de aanvragen van de attesten voor de revisoren. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van informatie en het correct ingeven van mandaten in de database. Via e-mail en telefoon heb je contact met de Corporate klanten.

 • Monteur-Demonteur Parasols (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je een handig persoon die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor onze klant te Beveren zoeken we momenteel iemand om parasols te (de)monteren en kleine herstellingen uit te voeren. Het werk is in daguren en al zeker voor een drietal weken. Indien het positief verloopt is zeker verlenging mogelijk. Je werkt in daguren: Maandag tot donderdag van 8u tot 16u30, vrijdag 8u tot 14u30. Je komt terecht in een klein team.

 • Service Desk Medewerker (HAREN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: Viavera - Zaventem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Tijdelijke opdracht - Zwangerschapsvervanging tot maart 2019 Onze klant te Evere is op zoek naar een service gerichte medewerker die het repair center ondersteund met heel uiteenlopende zaken. Je maakt deel uit van het Service Desk team. Samen staan jullie ten dienste van de klanten om vragen en problemen te registreren (Ticket-aanmaak), op te lossen of door te geven aan de betreffende dienst. Je volgt deze op tot ze volledig afgehandeld is. Jullie behandelen alle vragen met betrekking tot order-to-delivery, van registratie van de bestelling / Herstelling tot facturatie. Je kijkt na of er een bestaand onderhoudscontract is. Indien geen contract, maak je prijsbestekken op voor herstellingen en volgt deze op. Je leert de systemen en de producten ten gronde kennen maar bent ook sterk geïnteresseerd in nieuwe technologieën binnen de logistieke sector. Bedrijfsprofiel: .

 • Bekisters gezocht! (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Randstad Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als bekister ga je in ploeg mee naar de werven (utiliteitsbouw) en ga je aan de slag met dokapanelen (=systeembekisting: frame opgebouwd uit verticale en horizontale dragers) in de utiliteitsbouw. Start is elke ochtend aan de depot in Aalter. Je komt terecht in een bedrijf waar de gezondheid van de werknemers op de eerste plaats komt en waar je de kans krijgt om door te groeien en je kwaliteiten te ontwikkelen.

 • Polyvalente studenten met horeca-ervaring (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant kijken wij uit naar polyvalent inzetbare studenten tijdens het schooljaar. Op geregelde tijdstippen organiseert onze klant recepties waarvoor zij beroep doen op jobstudenten. Hiervoor wensen zij graag samen te werken met een pool van studenten die op verschillende dagen en tijdstippen beschikbaar zijn. De uren variëren tussen de 2 à 4u per opdracht. De opdrachten zelf zijn zeer wisselend, deze kunnen doorgaan tijdens het weekend (zowel overdag als 's avonds) of tijdens de week 's avonds. Taken: -Je helpt bij het voorbereiden van de recepties. Dit gebeurt onder leiding van de verantwoordelijke die de taakverdeling verzorgt. -Je onthaalt de gasten en begeleidt ze naar de ontvangstzaal. -Je voorziet hen van een drankje en een hapje onder de vorm van een zelfbedieningsbuffet. -Je haalt de lege glazen terug en helpt na afloop van de receptie bij de afbouw van het buffet en ruimt de zaal en de keuken op. -Je werkt steeds in een klein team en neemt de verschillende taken allemaal mee voor je rekening.

 • Jobstudent weekends (NL/FR) (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een klant van ons gevestigd regio Rekkem, gaan wij op zoek naar een JOBSTUDENT VERKOOP voor in de weekends. Dit gedurende het schooljaar.

 • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: Run4Medical

  Type: Studentenjob

  Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

 • Calculator bouwsector voor stabiel bedrijf (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: vind! Engineering Gent

  Type: Vaste Job

  Als calculator bestudeer je het bestek op vlak van technische, wettelijke, veiligheidstechnische en financiële voorwaarden. Je staat er voor in om prijsaanvragen op te maken naar leveranciers en onderaannemers. Je verzorgt de rekenkundige en planmatige controle. Je woont de plaatsbezoeken bij. Je verwerkt de offertes van onderaannemers/leveranciers. Je becijfert de kostprijs van eigen fabrikaat. Je zorgt voor de juiste prijszetting van een project rekening houdend met de risico's, de vastgestelde eindtoeslag voor algemene bedrijfskosten, risicodekking en winst, de vooropgestelde uitvoeringsmethoden en uitvoeringstermijn, de werfinrichting,...

 • Productie operator 2 ploegen m/v (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ADECCO BORNEM

  Type: Vaste Job

  Voor een voedingsbedrijf in Puurs zoeken wij operatoren m/v - optie vast. Ben jij een operator met ervaring en een stabiel cv? Wil en kan je in twee ploegen werken? Dan is deze vacature als operator zeker iets voor jou! Taken als operator Je zal fungeren als lijnoperator: je zorgt ervoor dat een productielijn goed kan blijven lopen: je vult materialen aan, je staat in voor kwaliteitscontroles, je lost kleine storingen op, je zorgt voor orde en netheid van de werkplaats,...

 • Cognitieve gedragstherapeut (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

 • Centric - Linux / Drupal Engineer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Linux / Drupal engineer to join our team in order to provide support for the Linux/Drupal platform     Required knowledge Varnish (reverse proxy & caching) Apache2 (Webserver) PHP (Scripting Language) Galera (MySQL database cluster) Apache Solr (Indexing server) Puppet (config management) Aegir (Drupal deployment system) Jenkins (Automation server) GIT (Version Control) LDAP (user beheer) Syslog (logging) HAProxy (TCP loadbalancer) Memcached (distributed memory object caching) Bash scripting Languages : Dutch &/or French (mandatory) - English   Details   Start date : 02.11.18 End date  : 31.07.19

Zoek naar antwoorden van Van Hoeck S in sociale netwerken
Look for responds of Van Hoeck S in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hoeck S. Laat een reactie achter voor Van Hoeck S. Van Hoeck S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hoeck S. Leave a respond for Van Hoeck S. Van Hoeck S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hoeck S op de google maps. Adres en contacten Van Hoeck S
Location of Van Hoeck S on the google maps. Address and contacts of Van Hoeck S

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hoeck S Van Hoeck S: ARBEIT-LEBEN-GLUCK ADAPTA ASBL | GILBERT PECCEU | JOSEPH VAN DIJCK | INTERHOBBY SPRL | Helsmoortel Ronny BVBA

Other related companies as Van Hoeck S: ARBEIT-LEBEN-GLUCK ADAPTA ASBL | GILBERT PECCEU | JOSEPH VAN DIJCK | INTERHOBBY SPRL | Helsmoortel Ronny BVBA

Van Hoeck S is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hoeck S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09099945068. Het bedrijf Van Hoeck S bevindt zich op het adres: Testeltsesteenweg 5; 3271; Scherpenheuvel-Zichem (Averbode). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 789,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 197,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Hoeck S zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hoeck S is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hoeck S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hoeck S, openstaande posities, locatie van Van Hoeck S op de kaart.

Van Hoeck S is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Hoeck S, company assigned to the tax number BE09099945068. The company Van Hoeck S is located at the address: Testeltsesteenweg 5; 3271; Scherpenheuvel-Zichem (Averbode). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 789,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 197,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Hoeck S were not found.
The main activity of Van Hoeck S is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hoeck S is not available. You also can look at reviews of Van Hoeck S, open positions, location of Van Hoeck S on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hoeck S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hoeck S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hoeck S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hoeck S, employees, financial statistics.