Van Herzeele J

Contactgegevens Van Herzeele J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Herzeele J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Herzeele J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leeuwerikstraat 52; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 222 24 42 (+32-09 222 24 42) 09 222 24 42 (+32-09 222 24 42)

Fax (fax): +32 (71) 790-42-58 +32 (71) 790-42-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Herzeele J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Herzeele J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Herzeele J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Herzeele J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Herzeele J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Herzeele J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Herzeele J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Herzeele J
Products information Van Herzeele J

BTW identificatienummer (tax): BE01536132812
Ondernemingsnummer: 1607269287
Hoofdstad (capital): 831,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 887,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Van Herzeele J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Herzeele J
(Get full report from official database of BE for Van Herzeele J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Herzeele J
Addition kinds of activities for Van Herzeele J

20150404. Spel, klein: verwerkt, bevroren | Game, small: processed, frozen
20340204. Vruchten, gedroogd of gedehydrateerd, met uitzondering van gevriesdroogde | Fruits, dried or dehydrated, except freeze-dried
26780301. Papeteries: gemaakt van aangekochte materialen | Papeteries: made from purchased materials
35850507. Soda fonteinen, onderdelen en accessoires | Soda fountains, parts, and accessories
59991304. Haarverzorgingsproducten | Hair care products
61110000. Federale en federale gesponsorde kredietbureaus | Federal and federally sponsored credit agencies
95320404. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling, lokale overheid | Urban and community development, local government

Werken bij Van Herzeele J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Herzeele J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Herzeele J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Herzeele J. Looking for open vacancies in other companies

 • Hotelreceptionist(e) (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant uit Brugge, onbetwistbaar één van de charmantste 4 sterren hotels van Brugge met 94 comfortabele kamers, parking, tuin/terras, bar, zwembad, sauna, fitness en vergaderzalen, zoekt een hotelreceptionist(e).

 • Flexibele winkelbediende met commerciële uitstraling (m/v) - regio Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Comines

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf met verschillende tankstations verspreid over heel België zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende in de regio van Waregem. Taken: - Vlotte bediening van de klanten - Aanvullen van de rekken - Kassawerk - Klaarmaken van broodjes - Correcte afhandeling van de administratie Aanbod: - Leuke en afwisselende omgeving - Correcte verloning - Je werkt in ploeg, ook weekendwerk - Variabel uurrooster - Opleiding wordt voorzien Vereisten: - Je hebt een goed voorkomen en bent klantvriendelijk. - Ervaring is een broodjeszaak, retail, of een tankstations kan een pluspunt zijn - Je bent commercieel aangelegd en hebt zin voor verantwoordelijkheid. - Je bent in staat om zelfstandig te werken - Je bent flexibel naar uren - Avond- en weekendwerk schrikt u niet af

 • Bediende verkoper Colruyt Alsemberg (ALSEMBERG)

  Regio: ALSEMBERG

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • Carrossier (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: ASAP TONGEREN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het richtwerk van zelfdragend koetswerk zoals chassis, voortfronten en dergelijke. Ook het mastiqueren van uitgebluste onderdelen, spot en panel repairs uitvoeren behoort tot je takenpakket. Als voorbereider schuur je, en plak je onderdelen van voertuigen af. Het uitblutsen van onderdelen, het vervangen van panelen en onderdelen en het aanpassen van nieuwe onderdelen behoren tot je taken.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zonhoven, 12 uur per week. (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Zonhoven. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO BEERNEM (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Huishoudhulp met dienstencheques Diest (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: ALM-DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Werk je graag in het huishouden en zorg je je graag dat klanten thuis komen in een net en proper huis dan is deze job perfect voor jou. In samenspraak kan je de dagen en uren waarop je werkt kiezen.

 • Student Winkelbediende woensdagnamiddag of vrijdagnamiddag (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een buurtwinkel/kruidenierszaak in Kampenhout zijn we op zoek naar vlotte studenten. Je komt terecht in een kruidenierszaak met vaste klanten. Je taken zullen variëren. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar zorgt ook voor een nette winkel waar de producten voorraadig zijn.

 • STUDENT: Sinterklaas + helpers (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een kledingzaak gelegen te Sint-Pieters-Leeuw en Groot-Bijgaarden, zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die op 11 november willen helpen op een Sinterklaas-event. Sint-Pieters-Leeuw: 1 Sinterklaas en 2 helpers Groot-Bijgaarden: 1 Sinterklaas en 2 helpers Taken: - kindjes ontvangen en animeren - geschenkjes uitdelen - spelletjes spelen met de kindjes

 • KAPPER / KAPSTER (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: KAPSALON VANY GRIM

  Type: Vaste Job

  U kan zelfstandig werken in ons kapsalon. U staat in voor het wassen van de haren, knippen, brushen, kleuren... Schoolverlaters zijn eveneens welkom.

 • Logopediste (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: TOTIUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Totius is op zoek naar volgende disciplines: · logopediste Je ziet het als een uitdaging om jouw visie/takenpakket uit te werken in een nieuwe praktijk samen met een heel team.

 • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in de regio Leuven - Kessel-Lo (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: HAIRCLUB

  Type: Leercontract

  Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in de regio Leuven - Kessel-Lo. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van Van Herzeele J in sociale netwerken
Look for responds of Van Herzeele J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Herzeele J. Laat een reactie achter voor Van Herzeele J. Van Herzeele J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Herzeele J. Leave a respond for Van Herzeele J. Van Herzeele J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Herzeele J op de google maps. Adres en contacten Van Herzeele J
Location of Van Herzeele J on the google maps. Address and contacts of Van Herzeele J

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Herzeele J Van Herzeele J: Donvil F | Jourde N | COMPAGNIE IMMOBILI?RE | FRANCISCUS VAN HERCK | MARC GRUSELLE

Other related companies as Van Herzeele J: Donvil F | Jourde N | COMPAGNIE IMMOBILI?RE | FRANCISCUS VAN HERCK | MARC GRUSELLE

Van Herzeele J is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Herzeele J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01536132812. Het bedrijf Van Herzeele J bevindt zich op het adres: Leeuwerikstraat 52; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 831,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 887,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Herzeele J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Herzeele J is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Herzeele J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Herzeele J, openstaande posities, locatie van Van Herzeele J op de kaart.

Van Herzeele J is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Herzeele J, company assigned to the tax number BE01536132812. The company Van Herzeele J is located at the address: Leeuwerikstraat 52; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 831,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 887,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Herzeele J were not found.
The main activity of Van Herzeele J is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Herzeele J is not available. You also can look at reviews of Van Herzeele J, open positions, location of Van Herzeele J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Herzeele J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Herzeele J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Herzeele J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Herzeele J, employees, financial statistics.