Van Herel Andr茅

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Van Herel Andr茅
Private companiesFood Stores • Van Herel Andr茅

Contactgegevens Van Herel Andr茅: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Herel Andr茅: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Herel Andr茅

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bleumerpoort 1; 3680; Maaseik, België

Telefoon (phone): 089 56 13 65 (+32-089 56 13 65) 089 56 13 65 (+32-089 56 13 65)

Fax (fax): +32 (87) 955-79-28 +32 (87) 955-79-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Herel Andr茅: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Herel Andr茅"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Herel Andr茅"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Herel Andr茅, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Herel Andr茅. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Herel Andr茅, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Herel Andr茅. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Herel Andr茅
Products information Van Herel Andr茅

BTW identificatienummer (tax): BE08453125000
Ondernemingsnummer: 9473480224
Hoofdstad (capital): 725,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 338,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Van Herel Andr茅 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Herel Andr茅
(Get full report from official database of BE for Van Herel Andr茅)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Herel Andr茅
Addition kinds of activities for Van Herel Andr茅

5192. Boeken, tijdschriften en kranten | Books, periodicals, and newspapers
23390401. Down-filled jassen, jassen en vests: vrouwen en missen ' | Down-filled coats, jackets, and vests: women's and misses'
23929901. Bridge sets, doek en servet: van aangekochte materialen | Bridge sets, cloth and napkin: from purchased materials
24991501. Bungs, hout | Bungs, wood
25140102. Frames voor doosveren of bedspanten: metaal | Frames for box springs or bedsprings: metal
31499904. Schoenverven | Shoe dyeing
35230409. Zuivelindustrie (boerderij), nec | Dairy equipment (farm), nec
38420204. Katoen, inclusief katoenen ballen: steriel en niet-steriel | Cotton, including cotton balls: sterile and non-sterile
57190302. Houtkachels | Wood burning stoves
65319904. Behuisingsautoriteit operator | Housing authority operator

Werken bij Van Herel Andr茅: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Herel Andr茅: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Herel Andr茅. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Herel Andr茅. Looking for open vacancies in other companies

 • HR VERANTWOORDELIJKE (M/V) 4/5 (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: NORDEX

  Type: Vervanging brugpensioen

  Nordex Nv is op zoek naar een HR-verantwoordelijke. Samen met directie zal je instaan voor verschillende HR administratieve taken. In deze allround HR-functie bent u het aanspreekpunt voor onze medewerkeers. Je bewaakt nauwgezet het personeelsbeleid en werkt nauw samen met externe dienstverleners: sociaal secretariaat, uitzendkantoren,… Je verzorgt de personeelsadministratie van A tot Z: loonadministratie, uurregistratie, verloven, ziektes, personeelsdossiers, contracten, enz. Op strategisch vlak werk je de verschillende HR processen verder uit en implementeer je ze op de werkvloer. Zo coördineer je o.a. aanwervingen, opleidingen, evaluaties,… en ondersteun je de leidinggevenden in hun taak. Is deze functie iets voor jou? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar [email protected], t.a.v. Pieter Gaukema van Personeelsadviesbureau Goelen. Je kan rekenen op onze discretie.

 • Medewerker classificatie (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  FUNCTIE: - Je noteert het gewicht op het geslachte varken en wijst ze toe aan de leverancier. - Je assisteert de varkensklasseerder met het ingeven van de gegevens betreffende het klassement en de klant op het juiste moment in het systeem. - Na een interne en externe opleiding leer je hoe je werkt met het prikpistool om het vleespercentage te meten van elk varken, teneinde het varken officieel te kunnen indelen conform de wetgeving.

 • Servicetechnieker (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: T-INTERIM HASSELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als servicetechnieker: Verzorg je de interventies van onze industriële en commerciële koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning,…) Kom je steeds terecht bij onze klanten actief in diverse sectoren (hotels, winkelketens, bedrijven, …) Sta je in voor de opstart van onze nieuw geplaatste installaties. Je meet en regelt deze zodat ze steeds de juiste temperaturen kunnen verzekeren. Voer je herstellingen uit en los je storingen op. Hiervoor kan je ook steeds terugvallen op de kennis van collega’s of de knowhow uit onze eigen database. Doe je onderhoud aan de airco’s en ventilatiesystemen. Licht je de functionaliteiten van de installatie toe aan onze klanten. Bedrijfsprofiel: De klant richt zich op klimatisatie van een eenvoudige airco tot een volledig geïntegreerd klimaatbeheersingssysteem met koeling, verwarming en luchtzuivering. Zij bieden hun klanten een totaaloplossing voor de installatie van een klimaatsysteem in combinatie met elektriciteitswerken, sanitair en verlichting.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • 2 HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOKEREN (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

 • STUDENT TELEFONIST (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Studentenjob

  Je volgt telefonisch offertes op je staat klanten te woord bij vragen je behandelt de bijhorende administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant in Sint-Truiden zoeken we een student die graag belt en 8u per week kan werken.

 • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

 • REDDER (M/V) (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een reddersopdracht op 28 december 2018 (09:00-12:00/12:30-16:30) in Merelbeke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Vrachtwagentechnieker (183-399) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: vanAnaarBETER.com

  Type: Vaste Job

  Ben jij die collega die samen met onze klant de schouders eronder wil zetten en vind je het een uitdaging om te werken in een servicegerichte, professionele omgeving en branche? Dan maken we graag kennis met je! Onze klant is een Truck-dealer actief in Nederland en België. Voor hun vestiging in Dendermonde zijn ze op zoek naar vrachtwagentechniekers: zowel ervaren diagnosetechniekers als schoolverlaters met een diploma autotechnieken. Volledig zelfstandig repareren van voertuigen. Deze reparatiewerkzaamheden betreffen o.a. motor, aandrijflijn, remmen en elektriciteit Onderhoudswerkzaamheden en controlebeurten uitvoeren, gebruikmakend van de bestaande procedures Verrichten van montagewerkzaamheden ten behoeve van in- en opbouw van accessoires Het uitvoeren van APK-keuringen, ijken van tachografen en het verrichten van specifieke werkzaamheden volgens gehaalde certificaten

 • (Junior) Industrieel Elektricien (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in industriële elektriciteitswerken, zoeken we elektriciens met al dan niet enige ervaring in een industriële omgeving. Jouw takenpakket: - Je gaat met alleen of met een team van collega's ter plaatse bij bedrijven, supermarkten, ziekenhuizen enz. - Daar analyseer je het probleem van de klant of indien er nieuwe elektriciteit voorzien moet worden, werk je volgens plan verder. - Je voorziet alle kabels door deze te bevestigen in de kabelgoten. Indien nodig kap en slijp je de nodige sleuven. - Je werkt regelmatig met een hoogtewerker voor het monteren van de kabelgoten en het leggen van de kabels. Indien je geen ervaring mee hebt, is een opleiding hoogtewerker wel mogelijk. - Je hebt kennis van bordenbouw en je past deze toe bij installeren van de elektrische installaties.

 • Technisch Operator (drukafwerkingsmachine) - 2 ploegen (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

  Type: Vaste Job

  Als Technisch Operator voor een drukkerij te Turnhout : stel je de automatische machine om en bedien je ze onderhoud je de machine en je werkplek doe je nodige administratie volg je de processen en procedures op

 • NRB - Infrastructure Architect (HERSTAL)

  Regio: HERSTAL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Nous sommes à la recherche d'un Architecte Infrastructure.     Profil Il faut une personne hands on, plutôt un expert avec des compétences dans les technologies. Une personne qui pourra assister et aider à la migration de 20 à 40 serveurs Windows d'un environnement Hyper-V vers un autre avec réinstallation des couches Windows, Citrix et VEEAM.  Un Expert pour la sélection d'une baie de stockage de type Backup.   N'hésitez pas à envoyer votre CV via le bouton ci-dessous.

Zoek naar antwoorden van Van Herel Andr茅 in sociale netwerken
Look for responds of Van Herel Andr茅 in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Herel Andr茅. Laat een reactie achter voor Van Herel Andr茅. Van Herel Andr茅 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Herel Andr茅. Leave a respond for Van Herel Andr茅. Van Herel Andr茅 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Herel Andr茅 op de google maps. Adres en contacten Van Herel Andr茅
Location of Van Herel Andr茅 on the google maps. Address and contacts of Van Herel Andr茅

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Herel Andr茅 Van Herel Andr茅: BART DEBLAUWE | KWEBBELTJE KINDEROPVANG | Midwest International SA | CHEZ LAURETTE | P. VERHELLE

Other related companies as Van Herel Andr茅: BART DEBLAUWE | KWEBBELTJE KINDEROPVANG | Midwest International SA | CHEZ LAURETTE | P. VERHELLE

Van Herel Andr茅 is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Herel Andr茅, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08453125000. Het bedrijf Van Herel Andr茅 bevindt zich op het adres: Bleumerpoort 1; 3680; Maaseik. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 725,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 338,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Herel Andr茅 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Herel Andr茅 is Voedingswinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Herel Andr茅 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Herel Andr茅, openstaande posities, locatie van Van Herel Andr茅 op de kaart.

Van Herel Andr茅 is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Herel Andr茅, company assigned to the tax number BE08453125000. The company Van Herel Andr茅 is located at the address: Bleumerpoort 1; 3680; Maaseik. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 725,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 338,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Herel Andr茅 were not found.
The main activity of Van Herel Andr茅 is Food Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Herel Andr茅 is not available. You also can look at reviews of Van Herel Andr茅, open positions, location of Van Herel Andr茅 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Herel Andr茅, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Herel Andr茅, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Herel Andr茅, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Herel Andr茅, employees, financial statistics.