BART DEBLAUWE

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • BART DEBLAUWE
Private companiesFood Stores • BART DEBLAUWE

Contactgegevens BART DEBLAUWE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BART DEBLAUWE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BART DEBLAUWE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONING BOUDEWIJNSTRAAT 162; 8520; KUURNE, België

Telefoon (phone): 56702274 (+32-56702274) 56702274 (+32-56702274)

Fax (fax): +32 (71) 191-53-24 +32 (71) 191-53-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BART DEBLAUWE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BART DEBLAUWE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BART DEBLAUWE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BART DEBLAUWE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BART DEBLAUWE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BART DEBLAUWE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BART DEBLAUWE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BART DEBLAUWE
Products information BART DEBLAUWE

BTW identificatienummer (tax): BE08427032470
Ondernemingsnummer: 3111572265
Hoofdstad (capital): 172,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 893,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in BART DEBLAUWE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BART DEBLAUWE
(Get full report from official database of BE for BART DEBLAUWE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BART DEBLAUWE
Addition kinds of activities for BART DEBLAUWE

326900. Aardappelproducten, nec | Pottery products, nec
371302. Specialiteiten motorvoertuig lichamen | Specialty motor vehicle bodies
371400. Motoronderdelen en accessoires | Motor vehicle parts and accessories
28210200. Thermoplastische materialen | Thermoplastic materials
28330401. Bijnierderivaten | Adrenal derivatives
28360102. plasma | Plasmas
32110201. Gelamineerd glas | Laminated glass
35230000. Landbouwmachines en -uitrusting | Farm machinery and equipment
60910000. Nondeposit trust faciliteiten | Nondeposit trust facilities

Werken bij BART DEBLAUWE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BART DEBLAUWE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BART DEBLAUWE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BART DEBLAUWE. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren steenkapper (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Planner productie m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tof productie bedrijf gelegen te Genk zijn wij op zoek naar een productie planner m/v. Je staat in voor o De dagelijkse productieorders en stemt deze af op het productieschema om ervoor te zorgen dat we de meest efficiënte productiecapaciteit kunnen realiseren. o bewaakt de MRP-vereisten op dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse basis om ervoor te zorgen dat producten op tijd aan klanten worden geleverd. o Opzetten, controleren en bewaken voorraadniveaus in overleg met supply chain o Neemt deel aan en stelt voorstellen op voor verbeteringsprojecten om ervoor te zorgen dat de meest geavanceerde technologieën kunnen worden toegepast met betrekking tot voorraad- en productiebeheer o Beheert de informatie en planningsgegevens in MRP / ERP om een nauwkeurig informatiesysteem te garanderen o Beheert de Material Master / BOM's (stuklijst) en routings

  • Sanitair Installateur (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Roeselare zijn we op zoek naar een ervaren sanitair installateur. Je plaatst sanitair en verwarmingsketels e.d. in nieuwbouw en appartementen. In het takenpakket zit oa. ruwere werken als kappen, boren, schijven, leidingen leggen,... en meer afwerking zoals aansluiten van collectoren, plaatsen van lavabo's, douche's, baden en chauffages, algemeen sanitair + verwarmingsketels werken nu met 3-tal mensen per ploeg: 40 uren week

  • MEDEWERKERS HUISHOUDELIJKE HULP (M/V) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF K-EI-REIN IN KRUISEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je verricht, als sociaal ingesteld en flexbel dienstencheque-werknemer, huishoudelijke taken bij particulieren. Je staat in voor het onderhoud van de woning, wassen, strijken, kleine verstelwerken, maaltijden bereiden, ramen lappen, ... enz. bij gezinnen en/of bejaarden.

  • Huishoudhulp regio Groot-Kortemark (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • JobStudent Sales, Marketing and coaching (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een coole studentenjob binnen Sales en Marketing ? Sta je te popelen om je netwerk uit te breiden en je commerciële skills te boosten? Dan heeft Hurricane dé studentenjob die jij zoekt! Jij bent als Sales Promotor de belangrijkste schakel tussen het merk en de klant.Je spreekt consumenten proactief aan en maakt hen enthousiast* over het product dat jij die dag aan het demonstreren * bent. Je gaat zelfstandig* op pad, maar er staat altijd een ervaren team achter je om ervoor te zorgen dat jij je werk goed kan doen én er plezier in hebt! Daarnaast krijg je altijd een professionele product- en verkooptraining . Deze studentenbaan staat mooi op je CV en je kan je netwerk binnen Sales en Marketing aanzienlijk uitbreiden. :)

  • Student (M/V) te Oostende 2 (filiaal 468) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: WIBRA

    Type: Studentenjob

    - etikettering en aanduiding van koopwaar - rekken vullen met goederen - onder de verantwoordelijkheid werken van de winkelverantwoordelijke - klanten informeren - kassawerk verrichten, omgaan met geld en andere betaalmiddelen - instaan voor het onderhoud van de werkplek

  • Technisch-commercieel talent binnendienst HVAC (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als technisch-commercieel bediende verzorg je de opmaak van offertes van centrale verwarming. Je werkt de meest geschikte installatie uit. Je staat in voor zowel de warmteverliesberekening als de uitwerking van het concept van de technische installatie. Je adviseert klanten & installateurs bij hun productkeuzes. Je beantwoordt technische vragen. Je ondersteunt de vertegenwoordigers in hun dagdagelijkse werking.

  • Hoofdverpleegkundige dienst SP cardiologie - pneumologie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ ST. LUCAS

    Type: Vaste Job

    Het team van onze SP cardiologie en pneumologie focust zich op het verlenen van gespecialiseerde zorg aan mensen met een cardiaal of pulmonair probleem aansluitend op een acute ziekenhuisopname. Een belangrijk aspect binnen deze zorg is de revalidatie na hartoperatie, hartinfarct of revalidatie bij hartfalen, wat een langdurig contact met de patiënt met zich meebrengt. Anderzijds worden hier ook patiënten opgenomen die herstellen en revalideren na opname voor een acuut longprobleem. Dit team bestaat uit 17 medewerkers met een groot hart voor de patiënten. Multidisciplinair werken is hun prioriteit. Er hangt een ontspannende sfeer en men is zeer student – minded. Ben jij er klaar voor om de stap te zetten richting een leidinggevende functie en zo een team te coachen en engageren? Wil je mee bijdragen aan het versterken van de kwaliteit en veiligheid van onze patiëntenzorg? Dan is deze vacature voor hoofdverpleegkundige vast en zeker iets voor jou! je bent verantwoordelijk voor een patiëntgerichte en kwalitatieve verpleegkundige zorg, dit in overleg met de betrokken artsen je geeft op participatieve wijze leiding aan een team van verpleegkundigen en logistieke medewerkers je staat in voor een motiverend personeelsbeleid met aandacht voor vorming en ontwikkeling van jouw medewerkers je volgt de dienstroosterplanning op

  • Allround Administratief Bediende (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Allround Administratief Bediende gezocht voor een internationaal bedrijf gelegen in Hulshout. Ben je administratief sterk en communicatief in het Nederlands, Engels en Frans? Hou je van een gevarieerd takenpakket en werk je graag in een team? Ben je organisatorisch en detailgericht? Solliciteer online via www.adecco.be ! Klik rechtsonder op de knop solliciteren en vergeet niet je sollicitatie te bevestigen. Of stuur uw recente CV door naar [email protected] Je bent verantwoordelijk voor: ondersteuning van de sales- order- en stockadministratie, bestellingen correct en stipt verwerken, opvolging van de vrije voorraad i.f.v. de lopende salescontracten opvolging palletbeheer + stock bij externe opslagplaatsten meewerken aan de implementie van een ERP-systeem op de verkoopafdeling, vermarkten van onze nieuwe producten, offertes uitwerken + opvolgen,

  • Lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Vaste Job

    Herstellen van containers: Uitbranden van beschadigde zones. Rechten van deuren van containers. Herstellen van de scharnieren en vervangen van stukken aan de containers. Je helpt occasioneel bij het onderhoud van en herstellingen aan het machinepark en in het atelier.

  • BARISTA (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LEO Pancakes

    Type: Flexijob

    We zijn een nieuwe hippe zaak met een leuk concept met zelf uitgedachte recepten! Veganfriendly kaart Je maakt de warme dranken klaar. Je kan goed met een koffiemachine werken.

Zoek naar antwoorden van BART DEBLAUWE in sociale netwerken
Look for responds of BART DEBLAUWE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BART DEBLAUWE. Laat een reactie achter voor BART DEBLAUWE. BART DEBLAUWE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BART DEBLAUWE. Leave a respond for BART DEBLAUWE. BART DEBLAUWE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BART DEBLAUWE op de google maps. Adres en contacten BART DEBLAUWE
Location of BART DEBLAUWE on the google maps. Address and contacts of BART DEBLAUWE

Andere gerelateerde bedrijven als come BART DEBLAUWE BART DEBLAUWE: DEMEULDRE ETS/CADEAUX D'AFFAIRES | FOULON B & J | CARROSSERIE DEPAS | A.W.S. | Desseins SPRL

Other related companies as BART DEBLAUWE: DEMEULDRE ETS/CADEAUX D'AFFAIRES | FOULON B & J | CARROSSERIE DEPAS | A.W.S. | Desseins SPRL

BART DEBLAUWE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BART DEBLAUWE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08427032470. Het bedrijf BART DEBLAUWE bevindt zich op het adres: KONING BOUDEWIJNSTRAAT 162; 8520; KUURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 172,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 893,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in BART DEBLAUWE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BART DEBLAUWE is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BART DEBLAUWE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BART DEBLAUWE, openstaande posities, locatie van BART DEBLAUWE op de kaart.

BART DEBLAUWE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is BART DEBLAUWE, company assigned to the tax number BE08427032470. The company BART DEBLAUWE is located at the address: KONING BOUDEWIJNSTRAAT 162; 8520; KUURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 172,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 893,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in BART DEBLAUWE were not found.
The main activity of BART DEBLAUWE is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BART DEBLAUWE is not available. You also can look at reviews of BART DEBLAUWE, open positions, location of BART DEBLAUWE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BART DEBLAUWE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BART DEBLAUWE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BART DEBLAUWE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BART DEBLAUWE, employees, financial statistics.