Van Herck Marc

Contactgegevens Van Herck Marc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Herck Marc: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Herck Marc

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schriek 317; 2180; Antwerpen (Ekeren), België

Telefoon (phone): 03 664 52 33 (+32-03 664 52 33) 03 664 52 33 (+32-03 664 52 33)

Fax (fax): +32 (81) 908-49-61 +32 (81) 908-49-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Herck Marc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Herck Marc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Herck Marc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Herck Marc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Herck Marc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Herck Marc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Herck Marc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Herck Marc
Products information Van Herck Marc

BTW identificatienummer (tax): BE02612792968
Ondernemingsnummer: 1224945068
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 413,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Van Herck Marc zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Herck Marc
(Get full report from official database of BE for Van Herck Marc)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Herck Marc
Addition kinds of activities for Van Herck Marc

072303. Groentegewassen marktvoorbereiding diensten | Vegetable crops market preparation services
26110200. Pulpmolens, oplossende pulpverwerking | Pulp mills, dissolving pulp processing
33550400. Aluminium rail en structurele vormen | Aluminum rail and structural shapes
34620000. Ijzer en staal smeedstukken | Iron and steel forgings
35569907. Pasta-machines | Pasta machinery
37510200. Fietsen en aanverwante onderdelen | Bicycles and related parts
50639902. Zaklampen | Flashlights

Werken bij Van Herck Marc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Herck Marc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Herck Marc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Herck Marc. Looking for open vacancies in other companies

 • Vloerder m/v (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Voor renovatie- en nieuwbouwprojecten plaats je wandtegels en vloeren. - Aan de hand van een plan kan je zelfstandig keramische tegels, natuursteen, marmer en mozaïek plaatsen.

 • Heftruckchauffeur M/V oproepbasis (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een goede klant in Zonhoven zoeken we een heftruckchauffeur met een attest van de heftruck. De klant zoekt iemand die graag op oproepbasis zou willen werken in hun logistieke afdeling. Als het goed gaat zit er een mogelijkheid om vast in dienst te komen. Daarom zoeken we iemand die graag in meerdere ploegen werkt, dit mag dag of weekcontracten

 • Filiaalleider Elektrozaak regio Veurne/Bredene/Oostende (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je onderhoud de winkel; Je runt de winkel van A tot Z; Je richt de verkoop ruimte in en je stalt de producten uit; Je ontvangt en controleert de producten bij levering (voorraad opvolgen fouten vaststellen); Je kan klanten goed en vriendelijk adviseren; Je staat in voor de levering en plaatsing van de toestellen; Je voert kassahandelingen uit (kassabedrag afrekenen geld storten bij de bank).

 • Medewerker carrosserie (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij kijken uit naar een medewerker carrosserie. Je staat voornamelijk in voor het nauwkeurig en perfect uitvoeren van spuitwerken. Je voert algemene montage en demontagewerken uit. Je staat in voor zowel het voorbereidende werk als de afwerking. Algemeen ben je verantwoordelijk voor uitdeuken, schuren, plamuren, laswerken,...

 • Lader/losser I Willebroek (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Synergie Boom Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Willebroek, gespecialiseerd in het laden/lossen van stukgoed uit containers en vrachtwagens op locatie, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lader/losser die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je takenpakket zal bestaan uit: Laden/lossen en behandelen van niet-gepalletiseerde stukgoederen. Rework: (her)verpakken en palletiseren voor veilig vervoer. Bundelen van goederen: (her)laden (zonder glasbreuk of beschadiging). Stuffen en strippen.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lede (LEDE)

  Regio: LEDE

  Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Zorgkundige - WZC Mariawende (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: MARIAWENDE

  Type: Vaste Job

  ·Je staat in voor de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze bewoners. ·Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van een bewoner. ·Je bent een vertrouwenspersoon voor de bewoner en/of zijn familie/mantelzorger. ·Je werkt multidisciplinair samen.

 • WMS Consultant / Project leader (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: ANACONDA

  Type: Vaste Job

  U bent de gesprekspartner voor onze klanten om oplossingen voor specifieke problemen te bepalen; U bent designer voor maatwerk of aanpassingen, U bent project verantwoordelijke met oog voor planning, opleiding en documentatie,…

 • Dakwerker (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ISO - 2020

  Type: Vaste Job

  Opzoek naar een dakwerker voor: Hellende daken , Platte daken , Timmerwerken , gevel bekleding , isolatiewerken , zink werken. We zoeken iemand die al ervaring heeft als dakwerker. Rijbewijs B , BE + punt Vroeg kunnen opstaan. Inzicht hebben in werk. Leer gierig zijn. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Dakbedekkingselementen plaatsen: Leisteen De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) De werf inrichten en beveiligen door het installeren van steigers, valbescherming, veiligheidslijnen en opslagplaatsen voor materiaal Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Hout Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Metaal (zink, aluminium, titanium, ...) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Asbestdaken verwijderen Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Creatief denken (Inventiviteit) Zin voor nauwkeurigheid hebben Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Leervermogen hebben Goede verloning

 • Testingenieur! (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: Talentus Gent

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de elektrische en mechanische eindcontrole van onze middenspanningscellen. Bij eventuele gebreken neem je de verantwoordelijkheid om de levering tegen te houden. Je staat in voor de FAT (Factory Acceptance Test) en zorgt dat alle buitengaande middenspanningsborden aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Nadien verzorg je ook de administratieve opvolging binnen ons intern ERP-softwarepakket.

 • Lubrication Technician (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: I-CARE Group

  Type: Vaste Job

  Sinds 2004 is I-Care de internationale leider in Predictive Maintenance en Reliability Engineering. Met hoofdkantoor in België en meer dan 10 filialen in Europa, de VS en Azië kunnen onze ruim 250 engineers klanten wereldwijd ten dienste staan. We bieden een uitgebreid gamma high end producten, training en services aan om onze industriële klanten te adviseren en te begeleiden in het optimalizeren van hun maintenance plannen en de betrouwbaarheid van hun assets, kosten te controleren en ongeplande stilstanden te vermijden. Hiervoor gebruiken wij zowel onze expertise in Predictive Maintenance als Reliability Engineering, waarin Lubrication Excellence een prominente rol vervult. Dankzij onze continue groei zijn we voor de verdere uitbouw van ons team op zoek naar technicians om onze divisie Lubrication te versterken. Met andere woorden, we zoeken techniekers met een passie voor smeertechnisch onderhoud. Wat zijn jouw verantwoordelijkheden ? Onze Lubrication divisie bestaat uit een team van medewerkers die instaan voor de verdere uitbouw van alle I-Care activiteiten die te maken hebben met smeertechnisch onderhoud, gaande van puur operationeel uitvoerende activiteiten tot en met de adviesverlenende rol binnen Lubrication Excellence. Als Lubrication technician sta je dus in voor olie staalname, smering van industriële apparatuur, ultrasone smering, olieverversing, etc. Organisatie van de smeermiddelcontainers, opzetten / verbeteren van checklists voor visuele inspecties, opstellen van werkinstructies in het IPS-systeem, gegevensinvoer (bijv. Olie-analyse), opvolgen van smeerstatistieken. Onderlinge communicatie in het team, met leden van de trillingsdiagnose en met externe contactpersonen Advies over de selectie van smeermiddelen Ontwikkelen van workflows en algemene suggesties voor het optimaliseren van het smeerprogramma Verbeter softwaregegevens voor smeringsbeheer of ontwikkel suggesties hiervoor Overweging van fabrieksspecificaties (coördinatie met controlekamers, productie, opslag, onderhoud, ...) Vergaderingen houden om doelen, procedures en methoden te beoordelen

 • Python Developer - Tijdelijk (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: V-IT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze klant te Brussel ben ik op zoek naar een aantal Python Developers. Locatie: Brussel IT Team: +- 10 developers Start: ASAP Duurtijd: 31/12/2018 + mogelijke verlengingen voor heel 2019

Zoek naar antwoorden van Van Herck Marc in sociale netwerken
Look for responds of Van Herck Marc in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Herck Marc. Laat een reactie achter voor Van Herck Marc. Van Herck Marc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Herck Marc. Leave a respond for Van Herck Marc. Van Herck Marc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Herck Marc op de google maps. Adres en contacten Van Herck Marc
Location of Van Herck Marc on the google maps. Address and contacts of Van Herck Marc

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Herck Marc Van Herck Marc: TURNKRING "DE GYMPIES" | Van de Perck Marianne | INT?RIEUR | ASSURANCES HISSEL | DC-Invest BVBA

Other related companies as Van Herck Marc: TURNKRING "DE GYMPIES" | Van de Perck Marianne | INT?RIEUR | ASSURANCES HISSEL | DC-Invest BVBA

Van Herck Marc is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Herck Marc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02612792968. Het bedrijf Van Herck Marc bevindt zich op het adres: Schriek 317; 2180; Antwerpen (Ekeren). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 413,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Herck Marc zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Herck Marc is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Herck Marc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Herck Marc, openstaande posities, locatie van Van Herck Marc op de kaart.

Van Herck Marc is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Herck Marc, company assigned to the tax number BE02612792968. The company Van Herck Marc is located at the address: Schriek 317; 2180; Antwerpen (Ekeren). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 413,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Herck Marc were not found.
The main activity of Van Herck Marc is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Herck Marc is not available. You also can look at reviews of Van Herck Marc, open positions, location of Van Herck Marc on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Herck Marc, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Herck Marc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Herck Marc, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Herck Marc, employees, financial statistics.