Van de Perck Marianne

Contactgegevens Van de Perck Marianne: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van de Perck Marianne: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van de Perck Marianne

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Christiaan Pallemansstraat 32; 2950; Kapellen, België

Telefoon (phone): 03 605 31 93 (+32-03 605 31 93) 03 605 31 93 (+32-03 605 31 93)

Fax (fax): +32 (71) 859-32-47 +32 (71) 859-32-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van de Perck Marianne: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van de Perck Marianne"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van de Perck Marianne"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van de Perck Marianne, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van de Perck Marianne. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van de Perck Marianne, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van de Perck Marianne. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van de Perck Marianne
Products information Van de Perck Marianne

BTW identificatienummer (tax): BE09779724121
Ondernemingsnummer: 4663116455
Hoofdstad (capital): 605,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 155,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Van de Perck Marianne zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van de Perck Marianne
(Get full report from official database of BE for Van de Perck Marianne)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van de Perck Marianne
Addition kinds of activities for Van de Perck Marianne

17110301. Installatie van brand sprinklersysteem | Fire sprinkler system installation
20920201. Crabcakes, bevroren | Crabcakes, frozen
22599903. Vleeszakken, breien | Meat bagging, knit
37329904. Pontoons, behalve vliegtuigen en opblaasbaar | Pontoons, except aircraft and inflatable
57340203. Software, zaken en niet-spel | Software, business and non-game
91110204. Burgemeesters kantoor | Mayors' office

Werken bij Van de Perck Marianne: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van de Perck Marianne: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van de Perck Marianne. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van de Perck Marianne. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanuit het distributiecentrum in Olen voorziet CASA al haar winkels van voorraad in heel Europa. CASA beschikt over een gloednieuw magazijn met de nieuwste technologie om het picken te vergemakkelijken. Het distributiecentrum bevindt zich in Olen. Wij zoeken orderpickers die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je maakt de bestellingen klaar voor onze winkels. Je werkt zelfstandig maar ziet je collega's regelmatig passeren. Je bent constant in beweging, je staat niet heel de dag op dezelfde plaats te werken. Er is een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Je werkt met een manuele of electrische transpallet.

  • Chauffeur CE (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het gaat om baché werk, en zelf mee helpen laden/lossen indien nodig.

  • Residentiele elektricien (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een functie als residentieel elektricien regio Gent? Lees snel verder want Actief Interim heeft jou nodig! Als residentieel elektricien ben jij in staat om zelfstandig onderstaande taken uit te voeren: - Kabels trekken - Kabelgoten plaatsen - Plaatsen en afwerken van stopcontacten, verlichting - ....

  • Machinebediener (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Machinebediener productie staat in voor het persen, omlopen en ontvormen van de aangeboden wrongelblokken op een hygiënische, gestandaardiseerde wijze zodat de gevormde kazen in ideale omstandigheden qua vorm en structuur aan hun verdere verwerking kunnen starten. Jouw takenpakket is zeer gevarieerd: voorbereiden productieinstallaties voor opstart correct opvolgen van het vooropgestelde persprogramma (ngl de kaassoort) hulp bieden bij diverse posten op de productielijn correcte en efficiënte communicatie naar jouw collega operatoren opdat het productieproces optimaal kan verlopen

  • Koeltechnicus (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vind jij het opzoeken en herstellen van defecten bij koeltechnische installaties een interessante uitdaging? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant in Lummen zijn wij opzoek naar een koeltechnicus. Naast de herstellingen voer je ook enige onderhoudswerken uit aan de bestaande installaties. Jouw takenpakket bestaat uit: Fouten in de installaties opsporen en herstellen; De verschillende onderdelen van de installaties (de)monteren; Installaties in bedrijf stellen, afregelen en verbeteren; Koeltechnische installaties vacumeren, vullen en afregelen voor opstart; Het lezen van elektrische schema's.

  • HUISHOUDHULP LIER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Lier en Berlaar zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lummen, 8 uur per week (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezinnen wonende te Lummen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student labo in Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Voor een labo in Wevelgem kijken we uit naar een student om te werken in het voorbereidend labo: De taak van de Laborant Voorbereiding bestaat hoofdzakelijk uit het voorbereiden van de stalen die binnenkomen voor milieuonderzoek. Dit omvat: Extracties uitvoeren van bodemstalen m.b.v. ASE-toestel en Soxhlet-apparaat Waterextracties uitvoeren

  • Jobstudent Zaal (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: BRASSERIE RUBENS

    Type: Studentenjob

    Onder de vorm van taken voor, tijdens en na de dienst draag je bij aan de bediening van onze geliefde klanten: Taken tijdens de dienst: - Afruimen - Dranken serveren - Gerechten serveren Taken voor en na de dienst: - mise-en-place - sorteren leeggoed - allerlei... Laat je niet afschrikken door een gebrek aan ervaring, want de benodigde vaardigheden worden je aangeleerd door échte professionals. De enige vereiste is GOESTING om te werken!

  • Verkoper afdeling wonen (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: GAVERZICHT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een verkoper voor de afdeling wonen. Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze onze klanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuze van hun meubelen.

  • HEFTRUCK TECHNIEKER BUITENDIENST REGIO OOST- en WEST-VLAANDEREN (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: MABO LIFTING

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding zijn wij dringend op zoek naar techniekers voor de buitendienst in de regio West- en Oost-Vlaanderen. Zit techniek in je vingers en heb je ondertussen al enkele jaren ervaring? Ben jij ook op zoek naar een job waarbij geen enkele dag hetzelfde is? Dan ben jij waarschijnlijk dé persoon om ons technische team te versterken. Met een volledig uitgeruste servicewagen en smartphone vertrek je dagelijks van thuis uit naar onze klanten in Oost- en West-Vlaanderen. Je doet er service en onderhoud aan de heftrucks: - je vervangt onderdelen en wisselstukken, - je voert onderhoud uit, - je bent vertrouwd met diesel en LPG motoren. Tevens beschik je over een goede kennis van auto elektriciteit en hydraulica, - je hebt meerdere jaren ervaring als technieker en kan zelfstandig werken. Bij Mabo-Lifting luidt de slogan “Space Saving and Efficiency Improving Solutions”. Als heftruckspecialist streven wij naar het vinden van de beste logistieke oplossing voor onze klanten. Ons gamma bestaat uit Moffett meeneemheftrucks, Combilift Zijladers, Aisle-Master smallegang heftrucks, straddle carriers en portaalkranen en Innolift meeneemstapelaars.

  • Klinisch psycholoog - kinderpsycholoog (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE SLEUTELBLOEM SOPHIE VANDENBROUCKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinder- en jongerenpsycholoog die minimaal 15 patiënten per week kan zien. Wij bieden een

Zoek naar antwoorden van Van de Perck Marianne in sociale netwerken
Look for responds of Van de Perck Marianne in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van de Perck Marianne. Laat een reactie achter voor Van de Perck Marianne. Van de Perck Marianne bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van de Perck Marianne. Leave a respond for Van de Perck Marianne. Van de Perck Marianne on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van de Perck Marianne op de google maps. Adres en contacten Van de Perck Marianne
Location of Van de Perck Marianne on the google maps. Address and contacts of Van de Perck Marianne

Andere gerelateerde bedrijven als come Van de Perck Marianne Van de Perck Marianne: Monique (Coiffure) | Coopman P | BLANCHART | Incoplas NV | Victoir NV

Other related companies as Van de Perck Marianne: Monique (Coiffure) | Coopman P | BLANCHART | Incoplas NV | Victoir NV

Van de Perck Marianne is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van de Perck Marianne, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09779724121. Het bedrijf Van de Perck Marianne bevindt zich op het adres: Christiaan Pallemansstraat 32; 2950; Kapellen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 605,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 155,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Van de Perck Marianne zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van de Perck Marianne is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van de Perck Marianne is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van de Perck Marianne, openstaande posities, locatie van Van de Perck Marianne op de kaart.

Van de Perck Marianne is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van de Perck Marianne, company assigned to the tax number BE09779724121. The company Van de Perck Marianne is located at the address: Christiaan Pallemansstraat 32; 2950; Kapellen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 605,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 155,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists. Products created in Van de Perck Marianne were not found.
The main activity of Van de Perck Marianne is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van de Perck Marianne is not available. You also can look at reviews of Van de Perck Marianne, open positions, location of Van de Perck Marianne on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van de Perck Marianne, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van de Perck Marianne, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van de Perck Marianne, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van de Perck Marianne, employees, financial statistics.